pr_clanek
24. led 2024
26 

Jak vybrat módní kabáty pro dívky?

Hledáte-li kvalitní a trendy dívčí kabát, bude dobré, když se zaměříte na několik důležitých parametrů. Že nevíte, o které se jedná? Nevadí! Na následujících řádcích se totiž na dívčí kabáty podíváme pěkně zblízka. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat s námi.

Jak si vybrat správný střih dívčího kabátu?

Střih kabátu by měly dívky přizpůsobit v ideálním případě tvaru své postavy. Mají-li slečny vypracovanou či štíhlou nebo normální postavu, budou se jim hodit kabáty pro dívky v slim fit střihu. Pro mladé slečny s nějakým tím kilem navíc jsou zase jako stvořené dívčí kabáty v regular fit nebo v relaxed fit střihu. Pro dívky s vysokou postavou jsou jako dělané kabáty v oversize střihu. Nízké dívky y prodloužené kabáty zbytečně opticky snížily a rozšířily. Tomu se tedy raději vyhněte.

Jaké modely dívčích kabátů budou v letošní sezóně v kurzu?

Letos mohou dívky vsadit na stylový dívčí kabát v péřovém provedení. In budou zejména prošívané kousky, které skvěle zapadnou do elegantních outfitů. V kurzu budou také dívčí kabáty s kožešinovým lemem na kapuci. Tento kožíšek pak můžete vkusně sladit např. s chundelatou bambulí na čepici nebo s lemováním na dívčích rukavicích. Na chladné období dívky ocení kabáty s podšívkou. V kurzu jsou i kousky s kapucí. Ta na kabátu plní nejen estetickou, ale také praktickou funkci. Dívčí kabáty mohou mít i šňůrky v pase. Často mluvíme o trendy parkách. Ty budou trhákem této sezóny. Dívčí parka zapadne do ležérního i do elegantního outfitu. Dívčí parky vám budou slušet i s vlněnou čepicí.

Jaký design kabátu pro dívky bude letos in?

V letošní sezóně budou in zejména dívčí kabátu v přírodních a v pastelových barvách. Zelený, tmavě modrý či krémový dívčí kabát tak bude letos dobro volbou. Dívky pak mohou vsadit i na černou klasiku. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. V kurzu budou letos i dívčí kabáty s třpytivými detaily. Ty pak mohou dívky snadno sladit i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. Ke kabátu pro dívky s lesklými prvky se budou hodit i kabelky s blyštivou sponou. Dobrou volbou budou také kožené dívčí batohy. Kabáty pro dívky by neměly chybět v šatníku žádné moderní slečně, tak hurá pro ně!


Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

Zdroj fotografií:  https://unsplash.com/

Začni psát komentář...

Odešli