Problémy se ,,spodkem” po porodu. Někdo podobně?

31. srp 2021

Ahoj! Chtela jsem se zeptat, zda nekdo nema podobne. Jsem 7 mesicu po porodu a stale mam problem. Mam divny vytok. Ne nezapachajici takovy sliz a casto🥴a pri sexu me to dost boli. Jsem z toho docela frustrovana. Nekojim, menstruaci jsem mela 3x nepravidelne. A dost casto me boli podbrisek. Dr jsem vse rikala a ta rikala, ze je vse v poradku. Myslite, ze se to jeste srovna nebo ten sex bude neprijemny uz porad? Po porodu jsme byla šitá. A 3x me museli cevkovat.
Anonymita za intimni dotaz🙈

maca917
31. srp 2021

No říká se, že po porodu se vše do roka srovná. Mě třeba po porodu hrozně bolela kostrč, nemohla jsem sedět na tvrdém, ale už je to dobré. Ale jestli třeba nebude nějaký zánět ? Dělala ti doktorka vyšetření na zánět ? Bolest při sexu může být právě kvůli nástřihu, špatné sešití a nebo se to špatně zahojilo. Myslím si, že to není normální a možná by nebylo na škodu zatlačit na gynekoložku, aby to začala více řešit. A nebo změnit gynekologa. I kdyby se zjistilo, že je to opravdu v pořádku a že to přejde, tak lepší to řešit, než aby pak byl nějaký velký problém 😉

evik19
31. srp 2021

Po porodu prvního, ctyrkiloveho, syna jsem se cítila podobně jako ty ještě asi 8 měsíců, pak se všechno postupně zlepsilo. Rok po porodu už úplně ok. Hrozně jsem se bála, že už si sex nikdy neuziju. Ale naštěstí se všechno zhojilo a sex je zase jako driv 🙂 Držím palce, abys to taky tak měla. Zkus se poptat mámy, jak na tom byla po porodu ona, moje totiž stejně jako já a taky se jí to do roka srovnalo, což mě dost uklidnilo. Po druhém porodu menšího dítěte jsem byla v pohodě hned po šestinedělí.

autor
31. srp 2021

@evik19 no ja mela pri porodu 60kg a mam 165cm takze jsem chvistek a maly mel 3750 a 51 cm😂🙈 takze fakt doufam, ze se to do roka srovna 🙉

kocila
1. zář 2021

Ja siti pri sexu citila 2roky -v miste siti to fakt drelo…casem se to srovnalo..jo a jeste pri poskakovani jsme mela pocit,ze mi i trosku utika moc…jako porod udela s telem fakt mazec..
Pokud stery jsou v poradku,tak bych vytok jeste nechala,telo se dava dogromady,ackoliv jsi 1/2roku po porodu..