pr_clanek
30. srp 2015

Nakupte školní výbavu a ušetřete!

Školní rok je už za dveřmi. Příprava drobečka na toto období je pro nás, maminky, často malou školou, kterou musíme zvládnout na výbornou. Snad nejtěžším předmětem v ní je koupě kompletní výbavy. Školní taška, penál, pera, sešity, pomůcky na výtvarnou výchovu, tohle mám, tohle ne.. Po tom všem do kapsy hluboko, no není to věru žádná sranda. Našla jste se v tomto příběhu?

Škola umí být skutečně finanční zátěží pro peněženky nejedné rodiny. Naproti tomu se každá maminka snaží zvládnout nákup výbavy na jedničku. Představte si, že se můžete starostem úplně vyhnout a neutratit skoro nic. Krásná představa? PEPCO Vám ji pomůže splnit. Jak?

V této chvíli u nás najdete kompletní nabídku školních pomůcek za ty nejnižší ceny. Z obchodu odejdete s taškou plnou pomůcek pro školáčka a celé Vás to bude stát jen pár korun. Chceme, aby bylo pro Vás toto období radostné a abyste namísto počítání každé koruny s úsměvem počítaly zůstávající dny do prvního školního dne.

Navštivte nás spolu s Vašim drobečkem a vyskládejte si výbavu z kousků, které jej potěší. Pohádkové motivy, oblíbení hrdinové či milá zvířátka na školních pomůckách mu zpříjemní dny ve školní lavici. A Vašim vynikajícím vysvědčením v této škole bude usměvavý a připravený školáček. 🙂

Vyberte si z nabídky školních potřeb za nejnižší ceny.

Začni psát komentář...

Odešli