pr_clanek
30. čer 2015

Pomóóóc! Kde mám kotníky? Soutěžte o gel Priessnitz®

Těhotenství není pro mnoho žen zrovna procházka růžovým sadem. V jeho rané fázi jej většinou doprovází nevolnosti, které postupem času vystřídají další nepříjemné komplikace. Asi nejčastějším a velmi palčivým problémem jsou otoky dolních končetin. Co dělat, když vaše kotníky postrádají svůj původní tvar, nepříjemně pnou a vy se téměř nevlezete do svých kdysi pohodlných botiček? Máme pro vás pár tipů, jak svým chodidlům můžete ulevit.

Hlavní příčiny nepříjemných otoků jsou především hormonální změny a nárůst hmotnosti budoucí maminky. Když se k tomu přidá navíc špatná cirkulace krve, je jasné, že na tyto dny nebudete zrovna radostně vzpomínat.

Nohy vzhůru, otokům klid

Základním klíčem k úspěchu je, že nohy musí být výše než hlava. Přes den raději více odpočívejte. Výsledný efekt této metody je sice krátkodobý, ale přesto příjemný.

Zapojte také tatínka

Požádejte svého partnera, aby vám pravidelně masíroval chodidla. Vzniklý tlak, jenž bude na nohy působit, podpoří mikrocirkulaci krve a přebytečná tekutina, která se vám ovinula jako had kolem končetin, se pozvolna vyplaví.

Babičky dobře věděly…

Bylinky a jejich odvary jsou nyní ideální. Vhodnou volbou jsou již připravené bylinné směsi, které pouze necháte rozpustit v horké vodě, aby se náležitě vyluhovaly. Pamatujte, že kaštanem či mátou nemůžete nic zkazit. Poté, co výluh vychladne, ponořte do něj chodidla a relaxujte.

Speciální mazání

V současnosti je na trhu široká škála různých krémů a gelů, které lymfatické otoky mohou zmírnit a vaše nožky osvěžit. Jak ale vybrat ten nejlepší?

Vsaďte na jistotu a vyzkoušejte osvědčené Priessnitz® Mazání na žíly a cévy DE LUXE. Jedná se o gel s unikátním složením, díky kterému pronikají účinné složky snáz ke kapilárním cévám a žilám a příznivě tam působí na jejich pružnost, pevnost a průchodnost. Priessnitz® Mazání na žíly a cévy DE LUXE obsahuje přírodní látky escin (z plodu jírovce maďalu) a flavonoidy (z červených listů vinné révy), jež jsou bezpečné a prověřené přírodní látky s šetrnými, příznivými účinky na kvalitu i funkce žilního a lymfatického systému. Vstřebání těchto účinných látek je podpořeno přídavkem etanolu a mentolu. Přípravek je ideální pro zmírnění potíží s křečovými žilami a odstranění metličkových žilek. Perfektně bojuje i s pocitem těžkých a oteklých nohou. Aplikace tohoto jedinečného pomocníka přináší uživatelům nejvyšší kvalitu péče o dolní končetiny a příjemný pocit luxusu. Priessnitz Mazání na žíly a cévy DE LUXE je velmi vhodný také pro těhotné a kojící ženy. 

Soutěžte o gel Priessnitz® ZDE!

Začni psát komentář...

Odešli