pr_clanek
18. kvě 2015

SOUTĚŽ: Zažijte rodinnou dovolenou na Slnečných jazerách v Senci

Představujeme Vám úplně nový koncept rodinné dovolené na Slovensku. V síti TRINITY Hotels & Resorts se zabavíte za každého počasí. V našich hotelech se z Vaší dovolenky stane zážitek, samozřejmě v nabídce nemůže chybět ani místo pro potřebný relax a oddych.

Hotel Senec nebo také Lake Resorts je Váš dovolenkový ráj přímo na břehu Slunečných jezer s vlastní soukromou pláží, vyhřívaným bazénem a krásným areálem. Děti a milovníky tobogánů určitě potěší známý Aquapark Senec, který je jen přes cestu od našeho hotelu. Přijeďte k nám zažít letní dovolenku JINAK!

Bohatý animační program – zkušení animátoři si připravili zážitkový program pro celou rodinu.

Mají Vaše ratolesti rády modelování, kreslení nebo zdobení? Kreativní dílny, soutěže a sportovní aktivity určitě zpestří Váš dovolenkový den. Vyzkoušejte si střelbu z luku, vzduchovky, pro nejmenší je připravené minidisco s oblíbenými maskoty ČLUPKEM a VLNKOU.

Během celého léta jsme pro Vás připravili tematické víkendy (indiánský, sportovní, cesta okolo světa apod.) – vždy nový program, vždy něco nového.

Areál Hotelu Senec Vám nabízí množství sportovních aktivit, ze kterých si vybere skutečně každý (plážový volejbal, tenis, minigolf, trampolína, squash, královský šach, stolní tenis, ruské kuželky, vodní kolo nebo člun, ...).

Zažijte spolu s námi dovolenou JINAK - v TRINITY HOTELS & RESORTS  se zabavíte bez ohledu na počasí:

SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE.

Srdečně Vás zveme.

www.hotelsenec.sk, www.trinityhotels.sk

https://www.facebook.com/hotelsenec

Začni psát komentář...

Odešli