pr_clanek
5. srp 2014

Soutěžte s Dapis gelem a natřete to štípancům!

Asi většina z nás už stačila zaznamenat, že se v naší blízkosti čím dál častěji pohybují malí nezvaní hosté, a to zejména vyskytujeme-li se někde v přírodě, u vody či v lese. Ano, vaše tušení se ubírá správným směrem – řeč je o obtížném hmyzu. I když se snažíte udělat vše pro to, abyste se blízkému kontaktu s těmito okřídlenci vyhnuli, tak jako tak na vás nezřídka zaútočí.

Pokud nejste na hmyzí bodnutí alergičtí, štípance můžete ošetřit sami. Mezi tzv. „babské rady“ patří například octový obklad, přiložení plátku cibule nebo potření kapkou levandulového oleje. Místo vpichu je žádoucí chladit ledem, studeným tvarohem apod., aby se jed dále nešířil. Ideální ale je, máte-li u sebe přípravek, který je k ošetření štípanců přímo určený.  

V lékárně je k dostání například Dapis gel, zklidňující gel při poštípání hmyzem, zejména komáry, vosami a včelami. Obsahuje jedinečné přírodní složky - extrakt z rojovníku bahenního a včely medonosné. 

Účinně a zároveň velmi šetrně zklidňuje pokožku po poštípání. Je praktický, dobře se roztírá, příjemně chladí, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film.

A nyní máme pro 5 z vás, kteří správně zodpoví následující otázky, a my je vylosujeme, připraven Dapis gel a další báječné letní ceny! 

Co můžete vyhrát?

1. velká osuška + Dapis gel
2. osuška + Dapis gel
3. ručník + Dapis gel
4. triko + Dapis gel
5. Dapis gel

Dapis gel pro vás vyrábí společnost BOIRON a je k dostání v lékárnách.

Nezapomeňte si Dapis gel přibalit na cesty!

Více informací na www.dapis.cz 

Začni psát komentář...

Odešli