pr_clanek
11. srp 2014

Toužíte po miminku? Soutěžte s GS MimiStar®

Období snažení se o miminko patří k nejkrásnějším obdobím našeho života a samo mateřství je snad ta největší přirozená změna, jakou můžeme projít. Zároveň je to však ta největší změna v našem životě. Naše tělo je od přírody uzpůsobeno ke snadnému početí ve věku kolem dvaceti let.

Bohužel vlivem současného životního stylu je doba plánovaného početí čím dál častěji odkládá na období po třicítce a toto období je často po několik let vyplněno užíváním antikoncepce. To vše může být příčinou, že mezi páry snažícími se o miminko mohou být velké rozdíly v délce čekání na vytoužené miminko. Někdy se to podaří takřka „napoprvé“, někdy to může trvat i několik let. 

Šance na otěhotnění je velmi ovlivněna psychickým stavem ženy. Žena by měla být na otěhotnění psychicky připravena a na novou etapu svého života se těšit, ne se jí stresovat. Pro zdárné početí je nadmíru důležité cítit se dobře.

Společnost Green-Swan Pharmaceuticals společně se specialisty na pomoc při otěhotnění z Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze - Podolí přichází s novinkou. Přípravek GS MimiStar® je unikátní přípravek, který zohledňuje potřeby žen, jež se chystají otěhotnět. Dokonale připraví Vaše tělo k početí miminka, a navíc klade důraz na látky, které přispívají k psychické pohodě. 

Přípravek je určen ženám, které:

  • plánují miminko a chtějí otěhotnět,
  • v minulosti dlouhodobě užívaly antikoncepci a po jejím vysazení chtějí v těle doplnit důležité látky,
  • plánují miminko ve zralejším věku,
  • jsou vystaveny dlouhodobému stresu a psychické zátěži,
  • se pokoušejí otěhotnět s pomocí centra asistované reprodukce.

Pro Vás, budoucí maminky, jsme připravili soutěž. Soutěžíte o 10 balíčků pro ženy toužící po miminku. Balíček je v hodnotě 1100 Kč a obsahuje 2 balení přípravku GS MimiStar®, 3 balení ovulačních testů a 1 těhotenský test.

Více informací na www.gsmimistar.cz

Začni psát komentář...

Odešli