pr_clanek
8. pro 2014

Soutěžte s Elasti-Q® Exclusive

Prožíváte jedno z nejkrásnějších období, které může žena za život prožít. Každý den se nyní zaměřujete na příchod vašeho děťátka. Do přípravy na vytoužené miminko vkládáte veškeré úsilí, ale rozhodně nezapomínejte věnovat zvýšenou péči i sama sobě. 

Doba těhotenství je ve znamení velkých změn pro vaše tělo. Zkuste mu proto co nejvíce ulevit. Hormonální erupce, která ve vás probíhá, zapříčiňuje, že se hladina některých hormonů až ztrojnásobí. Jen děloha se zvětší až na osminásobek normální velikosti. Rovněž markantní změny zaznamenávají kosti. Ty se postupně hlavně v pánevní oblasti roztahují a odvápňují, aby mohlo dojít k porodu. Psychická proměna jde ruku v ruce s tvarovými změnami těla.  Samozřejmý je hmotnostní nárůst projevující se na pokožce, jejíž barva se může změnit a dojít ke vzniku nevzhledných strií a prasklin.

Pigmentové skvrny

Jeden z dočasných problémů, který budoucí maminky potrápí je většinou pouze přechodného charakteru. Skvrny se objevují různě na těle a také na obličeji. Jedná se o reakci ženského organismu na hormonální změny. Jejich četnost je dána geneticky a některé po porodu samy vymizí.

Strie          

Jedná se o drobné jizvičky v problémových oblastech těla. V době těhotenství zasahují především břicho, kde dochází k největšímu navýšení objemu. Mívají červenou až bílo stříbřitou barvu, jež postupem času bledne. Nejvíce strie vznikají v třetím trimestru, kdy si kůže s intenzivním nárůstem bříška neumí poradit. Může tak dojít k praskání elastických vláken a vznikají trhlinky. Proto je ideální provádět prevenci vzniku strií od samotného počátku těhotenství. Spočívá především v pravidelné hydrataci pokožky vhodným přípravkem určeným speciálně pro potřeby těhotných žen.  Jako vhodný pomocník z lékárny, který zvlhčí a podpoří pružnost pokožky, se mnoha ženám osvědčil luxusní Elasti-Q® Exclusive tělový krém  obsahující 4 složky s prokázanou účinností proti striím: kyselinu hyaluronovou, elastin, vitamin E a D-panthenol. Používá se proti striím nejen v oblasti bříška, ale také stehen, boků a v dalších problematických partiích. Má příjemnou vůni a dobře se roztírá. Díky pravidelnému používání si zajistíte pevnou a pružnou pokožku nejen během těhotenství, ale i po porodu.

I přes vynaložené úsilí se strie mohou v menší míře vyskytnout. Rizikovým obdobím je totiž kromě těhotenství také laktace. Prsa produkují mateřské mléko a několikanásobně zvětšují původní velikost. Toto je opět ideální půda pro vznik strií. Pokud se vám osvědčil Elasti-Q® Exclusive tělový krém, vyzkoušejte jeho variantu ve formě lehkého olejíčku Elasti-Q® Exclusive tělový olej , který bojuje nejen proti vzniku strií, ale pomáhá odstranit strie již vzniklé. Obsahuje 5 účinných olejů: olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivového oleje. Díky tomu Elasti-Q® Exclusive tělový olej chrání a vyživuje vaši pokožku.

Jestli-že si nechcete krásný čas, který v současnosti prožíváte kazit nevzhlednými striemi, nepodceňujte prevenci jejich vzniku. Vyzkoušejte i další produkty z řady Elasti-Q® vyvinuté pro zdraví maminek i miminek.

Více informací naleznete na www.elasti-q.cz

Buďte šťastná a půvabná nejen v těhotenství, ale i po porodu. 

A nyní s námi můžete soutěžit o luxusní Elasti-Q® Exclusive tělový krém proti striím.

Začni psát komentář...

Odešli