Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    soutez
    16. zář 2014    Čtené 0x

    Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR BABIES/FOR TOYS

    Milé maminky, 

    připravili jsme pro vás soutěž o 30 vstupenek na veletrhy 2.-5. října 2014 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

    Zarýmujte si zvesela na veletržní téma ☺ Svou básničku napište přímo do soutěžního fóra

    Více informací o veletrhu FOR BABIES/FOR TOYS na www.for-babies.cz

    Těšíme se na Vaše veselé tvoření!
    Tým veletrhu FOR BABIES/FOR TOYS

    soutez
    28. dub 2014    Čtené 0x

    Vyhrajte balíček produktů Elasti-Q®

    Milé maminky,

    soutěžte s námi o skvělé ceny!

    Jestliže jste těhotná nebo již čerstvou maminkou, v obou případech určitě oceníte balíček produktů Elasti-Q® v celkové hodnotě 750 Kč. 

    Balíček obsahuje 1x tělový olej proti striím Elasti-Q® Exclusive, který má velmi příjemnou parfemaci a výborně hydratuje pokožku. Pomáhá jako prevence proti vzniku strií a zároveň pozitivně působí i na již vzniklé strie.

    Dále v balíčku naleznete také 1x Elasti-Q® ProMimi DHA, což je speciální doplněk stravy s vysokým obsahem DHA (kyseliny dokosahexaenové) a vyváženého komplexu důležitých vitaminů a minerálů.

    1. Víte, které účinné látky pomáhají zabraňovat vzniku strií v přípravku Elasti-Q® Exlucive tělový olej?
    a) Olej ze semen granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské a vinné révy.
    b) Olej ze semen boswellie sacra, meduňky lékařské a heřmánku pravého.
    c) Olej ze semen granátového jablka, meduňky lékařské a heřmánku pravého.

    2. Která látka, obsažena v přípravku Elasti-Q® ProMimi DHA přispívá k normálnímu vývoji očí a mozku plodů a kojenců?
    a) Betakaroten
    b) Jód
    c) DHA

    Pět maminek, které správně odpoví na soutěžní otázku v komentáři pod vyhlášením souteže od 28.4. do 4.5. 2014, a budou vylosovány, získají balíček obsahující oba uvedené přípravky.

    Odpověď můžete najít na www.elasti-q.cz.

    soutez
    7. dub 2014    Čtené 0x

    Soutěž s internetovým eshopem Pink or Blue.

    Milé maminky,

    soutěžte s námi o skvělé ceny!

    Jsme internetový eshop Pinkorblue.cz a nabízíme Vám širokou nabídku výrobků pro miminka, děti a rodiče. S více než 15.000 výrobky na skladě. Najdete u nás nejaktuálnější trendy i osvědčenou klasiku od autosedaček, kočárků, přes hračky, plenky a bezpečnostní výrobky až po textil.

    Nyní Vám prinášíme možnost vyhrát 10x poukázku v hodnotě 600 Kč na nákup zboží podle vlastního výběru ze stránky "www.pinkorblue.cz". Odpovězte správně na otázku: Jak se jmenuje nosítko pre děti, které si sami produkujeme?

    Letité zkušenosti v logistice se postarají o to, že Vám můžeme nabídnout rychlé doručení. Náš zákaznický servis zpracuje veškeré dotazy během 24 hodin. A pokud Vám to nestačí, zavolejte nám v pracovní době na bezplatnou zákaznickou linku. Naši spolupracovníci Vám poskytnou kompetentní informace.

    Pravidla soutěže:

    1. Zapojit se může každý tak, že od 7.4. do 13.4. 2014 správně odpoví na soutěžní otázku v komentáři pod vyhlášením "soutěže"

    2. Výherci budou vybráni=odpočítáni pomocí jednoduchého rozpočítávadla o eshopu Pinkorblue.cz, které bude z případných spekulativních důvodů, zvěřejněno až po soutěži. Rozpočítávadlo a seznam výherců bude zveřejněný pod vyhlášením soutěže do 7 dnů od zveřejnění výsledků a výherci budou informovaní o výhře i prostředníctvím interní pošty provozovatele stránky Modrykonik.cz.

    3. Výhry budou výhercům poslány do 14 dnů od zveřejnění výherců na adresu, kterou si vyžádá provozovatel stránky Modrykonik.cz.

    4. Soutěže se může zúčastnit fyzická osoba starší 18 roků s adresou pro doručení na území České republiky.

    5. Konečné rozhodnutí o sporných otázkách je vždy na organizátorovi Pinkorblue.cz. Účastník není oprávněný namísto výhry požadovat finanční plnění.

    soutez
    31. bře 2014    Čtené 0x

    Soutěž s Infacolem

    Milé maminky,
    klid je důležitý nejen pro miminka. Stejně důležitý je i pro rodiče, aby si mohli odpočinout, protože unavený rodič je přes den netrpělivější, podrážděnější a může mít špatnou náladu.

    Infacol slouží ke zmírnění křečí kojenců způsobených zvýšenou plynatostí a polykáním vzduchu. Přináší rychlou úlevu od bolesti bříška a při nafouknutí.

    Víte ale, co se skrývá za zkratkou slova Infacol? Napište nám a deset z vás odměníme. Odpověď a další informace o tomto registrovaném přípravku najdete na naší stránce.

    Výherní ceny jsou:
    5x Sudocream 10 g
    2x Sudocream 250 g
    2x Sudocream 125
    1x Ceumed Baby Lipo cream 100g

    Pravidla soutěže:
    1. Zapojit se může každý tak, že od 31.3. do 6.4. 2014 správně odpoví na soutěžní otázku v komentáři pod vyhlášením soutěže.
    2. Seznam výherců (přihlašovací jméno) bude zveřejněn pod vyhlášením soutěže do 7 dnů od ukončení soutěže. Budete také informováni o výhře prostřednictvím interní pošty provozovatele stránky Modrykonik.cz.
    3. Výhry budou výhercům zaslány do 14 dnů od zveřejnění výherců na adresu, kterou si vyžádá provozovatel stránky Modrykonik.cz.

    soutez
    25. bře 2014    Čtené 0x

    Soutěž o odsávačky nosních hlenů zn.Nosátko

    Každý z nás zná fráze "spát jako miminko". Není pochyb, že mnoho z vás by s tímto asi nesouhlasilo. Napište nám, jak spí vaše děťátko a budete zařazeny do soutěže o 5 cen od společnosti CEUMED.

    Výherní ceny jsou:

    2x odsávačka nosních hlenů zn. Nosátko + Sudocrem 125g
    2x odsávačka z plastu zn. Nosátko + Sudocrem 60g
    1x CEUMED Baby Lipo cream 100g

    Pokud vaše dítě v noci trápí ucpaný, zahleněný nosík, určitě tohoto praktického pomocníka na odsávání nosních hlenů oceníte. Nosní odsávačka Nosátko, je správná volba pro vaše děťátko. Proč?

    - protože se zakládá na nejúčinnější vysávací technologii.
    - protože její konstrukce je ideální pro odsávání nosního hlenu miminek.
    - protože účinně a rychle odstraňuje hlen z nosní dutiny.
    - protože se může použít jak pro miminka, tak i pro dospělé.
    - protože ji lze rozebrat na jednotlivé díly, a proto se snadno čistí a sterilizuje.

    A miminko si může spokojeně myslet “...a opět cítím maminčinu vůni”.

    Jaké jsou podmínky soutěže?

    1. Zapojit se může každý tak, že ve svém fotoblogu vytvoříte album pod názvem "Soutěž o odsávačky nosních hlenů zn.Nosátko".

    2. Do alba vložte fotografii výrobku, kterou můžete najít v albu loginu "soutez", ve fotoblogu, nebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/soutez-s-ceumed-mnbyaj/ a uložte váš link na váš fotoblog.

    3. Pod fotografii odpovězte na otázku "Jak spí vaše děťátko?"

    4. Následně do fóra pod téma "Soutěžím o odsávačky nosních hlenů zn.Nosátko" zkopírujte link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

    5. Soutěžit můžete kdykoliv od 25.3. do 31.3.2014.

    6. Vyhodnocení výherců proběhne do 7 dnů od ukončení soutěže. Seznam výherců (přihlašovací jméno) bude zveřejněn pod vyhlášením soutěže.

    7. Výherci budou o výhře informováni prostřednictvím interní pošty provozovatelem stránky Modrykonik.cz, a to do 5 dnů od vyhodnocení soutěže. Výhry budou výhercům zaslány na adresu, kterou si vyžádá provozovatel.

    8. Výhry budou výhercům zaslány do 14 dnů od zveřejnění výherců.

    Více informací o produktu se dozvíte: http://cz.ceumed.net/nosatko-odsavacka-nosnich-hlenu

    soutez
    24. bře 2014    Čtené 0x

    Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS

    Přehlídka nových jarních kolekcí kočárků, autosedaček, dětského oblečení, vybavení nebo hraček, přesně tak bude vypadat jubilejní 10. ročník jediného odborného veletrhu pro děti a jejich rodiče v Čechách FOR KIDS.

    Připravili jsme pro vás soutěž o 30vstupenek na veletrh, který proběhne 3. – 6. dubna 2014 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit během následujících dnech, tedy od 24.3. do 30.3. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS”.

    2. do alba si vložte fotku FOR KIDS. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/soutez-o-30-listku-na-veletrh-forkids-xgkw7s/ Uložte váš link na váš fotoblog.

    3. napište pod fotografii krátký text, na co se na veletrhu nejvíce těšíte, proč se na něj chystáte?

    4. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS. Přidej se i ty!".

    5. následně do fóra pod téma "Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

    6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 24.3. do 30.3. 2014. Přesně o půlnoci se soutěž skončí.

    7. následně tým lidí z Modrého koníka vybere výherce pomocí jednoduchého rozpočítavadla (z důvodu možných kalkulací, uveřejníme po ukončení soutěže). Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 31.3.2014. Odměněno bude celkem 15 maminek, z toho každá získá 2 vstupenky.

    Více informací o veletrhu FOR KIDS najdete zde.

    soutez
    24. bře 2014    Čtené 0x

    Soutěžte s Liškou o ceny Chicco

    Milé maminky,

    připravili jsme pro vás soutěž s Liškou na téma “Můj vysněný dům”, aneb “Naše rodina a spoření s Liškou”. Podělte se s námi o vaše představy, či dokonce zkušenosti, jak by mělo vypadat vaše vytoužené bydlení. Do soutěže můžete zapojit i své děti. Fantazii, a zvláště té dětské, se meze nekladou. Stačí vaše myšlenky a sny o bydlení, převést do prezentavané podoby (fografie, malba, psaný text). Záleží jen na vás, fantazii se meze nekladou 🙂.

    Jaká na vás čeká odměna? Báječný mluvící Méďa, zn. Chicco.

    Odměnou, pro tři nejkreativnější výtvory, bude Mluvící méďa, zn. Chicco. Je to roztomilý medvídek, který rozvíjí jazykové a paměťové dovednosti. Dítě se učí nová slova a čísla v rodném jazyce nebo v angličtině. V první fázi se dítě učí jednodušší názvy těla – nožičky, ručičky. V další fázi se učí zábavné dětské říkanky a čísla. Chicco vytvořilo celou řadu dvojjazyčných hraček, které doprovází dítě, když roste. Více se dozvíte zde.

    Do soutěže se můžete zapojit během následujících dnů, konkrétně od 24.3. do 6.4. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem " Soutěžím s Liškou o ceny Chicco.

    2. do alba si vložte fotku výhry – mluvícího méďu, zn. Chicco. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: Uložte váš link na váš fotoblog.

    3. Jako další vložte do alba své fotografie, výkresy, či článečky na téma “Můj vysněný dům,” aneb “Naše rodina a spoření s Liškou.” Dle vlastní fantazie.

    4. následně do fóra pod téma "Soutěžím s Liškou o ceny Chicco" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

    5. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 24.3. do 6.4. 2014. 6.4., přesně o půlnoci se soutěž skončí.

    6. následně tým lidí z Modrého koníka vybere tři výherce=nejzajímavější příspěvky. Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 7.4.2014. Odměněny budou 3maminky, z toho každá získá mluvícího méďu, zn. Chicco pro své dětátko.

    Více informací o Českomoravské stavební spořitelně najdete zde.

    soutez
    25. únor 2014    Čtené 0x

    Soutěž o vstupenky na veletrh pro Dítě

    Sháníte-li nový kočárek, autosedačku, postýlku, oblečení či další zboží nejenom pro kojence a batolata, určitě je pro vás zajímavé porovnat jejich kvalitu, bezpečnost, ale i cenu.

    Nyní jsme pro vás nachystali soutěž o 24 vstupenek na veletrh PRODÍTĚ, který se koná ve dnech od 6. do 9. března, v Brně.

    Veletrh vám přinese novinky a trendy ze světa potřeb pro děti a nastávající maminky. Součástí nabídky předních dodavatelů dětského zboží bude nejenom běžný sortiment, ale i novinky, které ještě nedorazily na prodejní pulty. To vše s možností nákupu za zvýhodněné ceny!

    Nabídku vystavovatelů doplňuje také lákavý doprovodný program pro děti. Jsou pro ně nachystány hudební a divadelní vystoupení (JŮ a HELE, Žížaláci, Upír Krejčí nebo kouzelník Pavel Kožíšek), hry a soutěže o krásné hračky od společnosti Zapf Creation, Disney kino, anebo oblíbený herní systém Disney Infinity. Chybět nebude ani kolotoč, skákací hrad a dětský koutek s bezplatným hlídáním dětí od tří let.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit během následujících sedmi dnů, tedy od 25.2. do 4.3. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o vstupenky na veletrh ProDítě”.

    2. do alba si vložte fotku ProDítě. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/soutez-o-vstupenky-na-veletrh-prodite-6gl6ki/ váš link na váš fotoblog.

    3. napište pod fotografii krátký text, na co se na veletrhu nejvíce těšíte, proč se na něj chystáte?

    4. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o vstupenky na Veletrh ProDítě. Přidej se i ty!".

    5. následně do fóra pod téma "Soutěžím o vstupenky na veletrh ProDítě" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

    6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 25.2. do 4.3. 2014. Přesně o půlnoci se soutěž skončí.

    7. následně tým lidí z Modrého koníka vybere výherce pomocí jednoduchého rozpočítavadla (z důvodu možných kalkulací, uveřejníme po ukončení soutěže). Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 5.3.2014. Odměněno bude 12maminek, z toho každá získá 2 vstupenky.

    Více informací o veletrhu Prodítě.

    www.prodítě.cz

    soutez
    17. únor 2014    Čtené 0x

    Vyhraj 1.000 Kč v soutěži s bazarem

    Přidávej inzeráty a vyhraj 1.000 Kč na nákup zboží v bazaru.

    Modrykonik.cz vyhlašuje další týden soutěže v bazaru. Každá maminka, která vloží inzerát, má možnost vyhrát.

    Od pondělí 10.3. 00:00 do neděle 16.3.2014 24:00 jsme začali sledovat pořadí nově přidaných inzerátů.

    V našem bazaru přibude zhruba 1x.xxx inzerátů za týden. Tři uživatelky, které dosáhnou v pořadí čísla 5.231, 10.231 a 15.231, vyhrávají odměnu v částce 1.000 Kč. Může to být klidně i ta samá maminka.

    Začínáme v pondělí od 00:00 ... první inzerát... druhý... a maminka, která zadá 5.231-tý inzerát, vyhrává. Stejně vyhrají další dvě maminky.

    Stačí, když zadáš alespoň jeden inzerát do našeho bazaru během týdne od 10.3. - 16.3.2014 a staneš se tak účastnicí soutěže. Počkej si na další pondělí, kdy vyhlásíme výsledky a zveřejníme přihlašovací jména výherkyň.

    Dřív než se do toho pustíš, pročti si pozorně pravidla soutěže:

    http://www.modrykonik.cz/blog/soutez/article/oficialni-pravidla-souteze-yc54rc/

    soutez
    3. únor 2014    Čtené 0x

    Výherkyně soutěže v Bazaru

    Sedmý týden soutěže (10.3. - 16.3.2014) v Bazaru je ukončen.

    Během týdne stačilo zadat inzerát a doufat, že se trefíme do výherního pořadového čísla. To bylo 5.231, 10.231 a 15.231. 

    Pořadové číslo 5.231 byl inzerát šátek na nošení (http://www.modrykonik.cz/market/jine-detske/c4di/satek-na-noseni/) od uživatlky lucie_kol.  Číslo 10.231 pod sebou ukrývá inzerát pletená vestička (http://www.modrykonik.cz/market/detske-tricka-tilka/pv48/pletena-vesticka/) uživatelky dani_fe a pořadové číslo 15.231 není obsazené. Tento týden byl celkový počet 12.860 a tedy 3. výhra bude využita v dalším vyhlášeném týdnu.

    Obě dvě výherkyně obdrží kredit v hodnotě 1.000,- Kč na nákup v bazaru Modrého koníka. 

    Oficiální výherkyně 6. týdne soutěže (3.3. - 9.3.2014): didinky, x142071, luciebx

    Oficiální výherkyně 5. týdne soutěže (24.2. - 2.3.2014): renyb, katysek1, martina2901

    Oficiální výherkyně 4. týdne soutěže (17.2. - 23.2.2014): 1. sarinkac, 2. misiček74, 3. spygy

    Oficiální výherkyně 3. týdne soutěže (10.2. - 16.2.2014): 1. mac9, 2. denca2000, 3. gilea

    Oficiální výherkyně 2. týdne soutěže (3.2.2014 - 9.2.2014) : 1. regresa, 2. jibala, 3. silvakl

    Oficiální výherkyně 1. týdne soutěže (27.1.2014 - 2.2.2014) : 1. sharynka, 2. andrissek, 3. monnane

    Všechny uživatelky Modrého koníka zveme na další týden výher. 🙂

    soutez
    3. únor 2014    Čtené 0x

    Soutěž v Bazaru na Modrykonik.cz - Pátrání s odměnou 3 x 1.000 Kč (10.-14.2)

    Na stránkách Modrykonik.cz vyhlašujeme pátrání po tajném kódu v bazaru. Je ukrytý v popisu pouze jednoho inzerátu.

    Tři maminky, které kód objeví a budou nejblíž k počtu nově přidaných inzerátů za týden, obdrží odměnu v hodnotě 1.000 Kč.

    Podmínky soutěže:

    1. Zadej jeden inzerát do našeho bazaru, pokud ještě žádný nemáš. (Pokud máš, už nemusíš.)

    2. Najdi tajný kód v textu jednoho z inzerátů v bazaru.
  Nápověda: duhové šatičky vel. LXVIII šíleně vícebarevné 😉

    3. Tipni si kolik úplně nových (ne aktualizovaných) inzerátů za tento týden do našeho bazaru přibyde (od pondělí 00:00 do neděle 24:00, tedy za celých 7 dní). 

    Začni tady:
    Jdi na http://www.modrykonik.cz/market/ a v bazaru klikni na toto tlačítko: 

    Správné odpovědi pak napiš sem do soutěžního formuláře: 

    https://www.modrykonik.cz/blog/soutez/article/formular-souteze-v-bazaru-3-9-2-629sap/

    V pátek v poledne ve 12:00 soutěž končí. Vyhrávají tři maminky, které našly správný tajný kód a byly nejblíž k počtu nových inzerátů za týden.

    Správný tajný kód a přesný počet nově přidaných inzerátů zveřejníme spolu s loginy 3 výherkyň následující pondělí 17.02.2014.

    Dřív než se do toho pustíš, pročti si pozorně pravidla soutěže: 

    https://www.modrykonik.cz/blog/soutez/article/oficialni-pravidla-souteze-yc54rc/

    soutez
    1. únor 2014    Čtené 0x

    2. kolo soutěže v bazaru - soutěžní otázka (27.1.-2.2.2014)

    Otázka 2. kola soutěže s Bazarem Modrykonik.cz je následující:

    Jaký je obrázek na oblečku?

    Součástí inzerátu, kde je uveřejněný tajný kód 1. kola, je fotografie dětského oblečku. Poznáš, jaký je obrázek na oblečku? 

    Správnou odpověď pošli co nejdříve interní poštou na profil "soutez". Těšíme se. První 3 vyhrávají. 🙂

    soutez
    28. led 2014    Čtené 0x
    soutez v bazaru modrykonik

    Soutěž s Bazarem Modrykonik.cz - Pátrání s odměnou 3x 1.000 Kč (27.1.-2.2.2014)

    Detektiv Modrý Šiml vyhlašuje na stránkách Modrykonik.cz pátrání po tajném kódu v bazaru. Je ukrytý v popisu pouze jednoho inzerátu. Tři maminky, které kód objeví a ve druhém kole soutěže správně odpoví, obdrží odměnu v hodnotě 1.000 Kč.

    Soutěž má dvě kola:

    1. Kolo
    a. Sdílej tento článek o soutěži na Facebook-u
    b. Jestli ještě nejsi, tak se zaregistruj na Modrykonik.cz
    c. Dokaž že jsi máma (vyplň si v profilu ůdaje o rodině)
    d. Zadej jeden inzerát do bazaru (pokud ještě žádnej nemáš)
    e. Najdi tajný kód v bazaru a zadej ho do soutěžního formuláře.

    Dřív než se do toho pustíš, pročti si pozorně pravidla soutěže:
    ► Pravidla lidskou řečí najdeš TADY
    ► Oficiální pravidla soutěže nalezneš TADY

    V aktuálních inzerátech v bazaru je ukrytý kód soutěže. Je to drobná věta, která je jasně označena, aby se snadno poznala. Maminky, které splňují veškeré náležitosti pro účast v soutěži, mohou napsat soutěžní kód spolu se svým přihlašovacím jménem do soutěžního formuláře. Je na to docela dlouhý čas od pondělí do pátku 12:00 (teda, dnes je výjimečně úterý, protože jsme se malinko zdrželi s přípravou soutěže.
    Formulář pro zadání tajného kódu najdeš TADY.

    2. Kolo
    V pátek o 12:00 vyhodnotíme všechny odpovědi a těm z vás, které jste odpovědely správně, pošleme interní poštou (IP) vzkaz, že pokračujete do druhého kola. Druhé kolo se skládá ze správné odpovědi krátké soutěžní otázky, která bude kdykoliv během soboty a neděle zveřejnená na profilu "soutez" a ve "Vybrali jsme" s titulkem “2. kolo soutěže v bazaru - soutěžní otázka”. První tři maminky, které správně odpoví dostanou od Modrého koníka odměnu: Kredit v hodnotě 1.000,- Kč na nákup zboží v bazaru.

    Soutěž probíhá vždy od pondělí do neděle a další týden začíná nanovo.

    Sledujte aktivity detektiva Modrý Šiml, v průběhu soutěže vám odhalí indície pro snadnější vyhledávání.

    Post by Modrykonik.cz.

    soutez
    28. led 2014    Čtené 0x

    Soutěž s Bazarem Modrykonik.cz - Oficiální pravidla soutěže

    Tato Pravidla soutěže (dále také jen "Pravidla") sa vztahují k soutěži organizované obchodní spoločností Asmira s.r.o., Martinská 56, 821 05 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35 936 851, IČ DPH: SK2022011046, zapsanou v obchodním registru Okresního soudu Bratislava I, oddíl Sro, vložka č. 36149/B (dále také jen "Asmira"), na internetové stránce modrykonik.cz (dále jen „Internetová stránka“).

     1. Podmínky účasti v soutěži

    1.1   Soutěžící musí (i) mít více než 18 let, (ii) mít nejvíce jeden účet (jednu registraci) na Internetové stránce, (iii) mít zveřejněný v Bazaru na Internetové stránce alespoň jeden vlastní inzerát, který splňuje pravidla Bazaru.

    1.2   Vyloučená je účast osob, kterým byla tato účast zakázaná podle těchto Pravidel soutěže.

    1.3   Účast v soutěži je možná jen prostřednictvím internetu. Účast v soutěži není spojená s nákupem zboží či služby, požadavkem na bezplatné služby, ani nezávisí na úhradě poplatku za připojení a/nebo na úhradě uživatelského či jiného poplatku nebo jakékoliv jiné platbě soutěžících ve prospěch Asmiry. 

    2.  Trvání a průběh soutěže

    2.1   Soutěž začíná 27.01.2014 a trvá až do odvolání Asmirou.

    2.2   Každá soutěž je tvořená samostatným týdnem soutěže.

    2.3   Soutěž začíná vždy v pondělí, kdy bude ohlášená na Internetové stránce (v profilu s loginem „soutez“ www.modrykonik.cz/blog/soutez). Soutěž končí vždy v neděli 24:00. Úloha pro soutěžící (i) je zadávána každý týden s novým obsahem. Soutěžící, které danou úlohu splnily, dostanou od Asmiry potvrzení interní poštou.

    2.4   Výherkyněmi se stanou tři soutěžící, které vloží inzerát a dosáhnou stanoveného výherního pořadového čísla, které je stanoveno v článku o soutěži. Výherkyně budou vyhlášené vždy následující pondělí na profilu „soutez“.

    2.5   Ověření splnění podmínek účasti výherkyň v soutěži vykoná Asmira vždy následující pondělí. Pokud výherkyně nesplnila a/nebo nesplňuje během soutěže podmínky účasti v soutěži, její nárok na výhru zaniká, ze soutěže je vyloučená a výhra připadá na další soutěžící. 

    3. Výhry v soutěži

    Výhrou v soutěži je kredit v hodnotě 1.000 Kč, který věnuje Asmira každé výherkyni na nákup zboží v Bazaru na Internetové stránce (v této sumě je zahrnuté i poštovné, balné a případné jiné poplatky související s nákupem zboží).

    4. Oznámení a uplatnění výhry

    4.1 Asmira oznámí tři výherkyně soutěže a zveřejní je (přihlašovací jména) na Internetové stránce.

    4.2  Výherkyním bude oficiálně oznámena výhra v soutěži interní poštou (IP) na Internetové stránce a na registrační e-mailovou adresu. Jestliže do 7 dní ode dne oznámení výherkyně neoznámí interní poštou  Asmiře, že s výhrou souhlasí, výhra ji propadne, nárok na ni zanikne bez nároku na odškodnění, náhradu anebo jinou kompenzaci ze strany Asmiry a výhra připadá na další soutěžící podle pořadí odhadu počtu nových inzerátů.

    4.3 Oznámení o výhře bude zároveň obsahovat prázdný „seznam“ zboží, do kterého výherkyně doplní informace o vybraném zboží z Bazaru (odkazy na inzeráty, ceny zboží, přihlašovací jména prodávajích a čísla účtů prodávajících). Výhru je možné uplatnit (zboží je možné nakoupit) nejvíce u tří prodejců.

    4.4 Vyplněný a podepsaný seznam vybraného zboží výherkyně zašle poštou nebo naskenovaný v e-mailu Asmiře a to nejpozději do 1 měsíce ode dne oznámení o výhře, v opačném případě výherkyni zanikne nárok na výhru, výhra ji propadne bez nároku na odškodnění, náhradu anebo jinou kompenzaci ze strany Asmiry a výhra připadá na další soutěžící podle pořadí odhadu počtu nových inzerátů.

    4.5 Jakákoliv komunikace mezi výherkyní a prodávajícím musí probíhat přímo na Internetové stránce při samotném inzerátu zboží, které se má stát předmětem nákupu za kredit získaný výhrou v soutěži. Asmira ověří komunikaci mezi výherkyní a prodávajícím/i v inzerátech a následně bezodkladně po doručení vyplněného seznamu zboží od výherkyně zašle kredit (výhru) resp. jeho jednotlivé části prodávajícímu/prodávajícím (zaplatí za výherkyni).

    4.6 Na nákup zboží se vztahují pravidla Bazaru a podmínky prodeje konkrétního prodávajícího. Asmira nenese žádnou zodpovědnost vyplývající z prodeje zboží k výherkyni, pouze zabezpečuje vyplacení výhry (kreditu) výherkyně ve prospěch prodávajícího/prodávajících. Všechny další záležitosti (způsob dopravy, doba dodání, reklamace apod.) jsou povinné řešit výherkyně jako kupující s prodávající mezi sebou bez účasti Asmiry.

    5. Souhlas s Pravidly a informace o soutěži

    5.1   Účastí v soutěži soutěžící prohlašuje, že výslovně souhlasí se zněním těchto Pravidel a potvrzuje, že splňuje všechny podmínky účasti v soutěži. 

    5.2   Soutěžící je sama zodpovědná za všechny změny a aktualizace svých údajů.

    5.3   Všechny informace týkající se soutěže, které jsou uvedené na Internetové stránce se považují za součást těchto Pravidel.

    6. Daňová povinnost

    6.1   Každá výherkyně je  sama zodpovědná za splnění příslušných daňových povinností vyplývajících z výhry.

    6.2   Asmira v těchto Pravidlech oznámila hodnotu nepeněžní výhry a nezodpovídá za případné porušení daňové povinnosti a/nebo povinnosti uvést výhry v daňovém přiznání ze strany výherkyně.

    7. Vyloučení ze soutěže a zákaz účasti v soutěži

    7.1  Asmira je oprávněna vyloučit s okamžitou účinností ze soutěže každého, kdo nedovoleně manipuluje s registrací v soutěži, účastí v soutěži nebo se soutěží samotnou a/nebo s Internetovou stránkou za účelem narušení soutěže nebo jejích Pravidel, a to i bez uvedení důvodů a předcházejícího upozornění.

    7.2 Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci Asmiry ani partner soutěže (uživatelka, která poskytne svůj inzerát v Bazaru na vložení tajného kódu).

    8. Zrušení a přerušení soutěže

    Asmira si vyhrazuje právo kdykoli zrušit či přerušit soutěž, a to i bez uvedení důvodu a předcházejícího upozornění, zejména z důvodů technických, administrativních, ekonomických či právních překážek znemožňujících řádné a bezpečné vykonání soutěže.

    9.  Právní nároky a zodpovědnost

    9.1  Soutěžící ani výherkyni nevzniká právní nárok na výhru, její odevzdání ani na její výplatu.

    9.2   Účast v soutěži, ani výhru či alternativní plnění není možné vymáhat soudní cestou.

    9.3   Asmira není zodpovědná za žádné ztráty, manipulaci s údaji či nesprávné, neúplné anebo smazané údaje uvedené soutěžící, za ztráty způsobené externě poskytnutými daty či v rámci internetové sítě, telefonních linek a jiných hardvérových a softvérových komponentů třetích stran anebo soutěžících samotných.

    9.4  Asmira nezodpovídá za vady zboží ani škody způsobené výherkyni a/nebo jiným osobám v souvislosti se získanou výhrou.

    10. Změna Pravidel

    10.1   Asmira si vyhrazuje právo kdykoli změnit alebo upravit tato Pravidla, a to i bez uvedení důvodu a předcházejícího upozornění.

    10.2   O případných změnách bude Asmira informovat na Internetové stránce. Změna Pravidel je účinná dnem jejího zveřejnění na Internetové stránce anebo dnem účinnosti této změny, pokud je uvedený v Pravidlech.

    11. Závěrečná ustanovení

    11.1   Pokud by bylo některé z ustanovení těchto Pravidel neplatné, neúčinné anebo nevykonatelné, nedotýká sa to platnosti, účinnosti a vykonatelnosti ostatních ustanovení. Asmira sa zavazuje takovéto vadné ustanovení bezodkladně nahradit ustanovením bezvadným, které v najvyšší možné míře bude zodpovídat obsahu a účelu vadného ustanovení.

    11.2   Tato Pravidla nabývají platnost a účinnost 27.01.2014.

    11.3   Pravidla byla změněna s účinností od 03.02.2014.

    soutez
    13. lis 2013    Čtené 0x

    Soutěž o 3 poukázky ve výši 300,- Kč, na nákup bio bavlny od zn. Maxomorra

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

    připravili jsme pro Vás soutěž o 3 poukázky ve výši 300,- Kč, na nákup bio bavlny od zn. Maxomorra.

    Švédská značka Maxomorra se zaměřuje na produkci z vysoce kvalitní bio bavlny a je certifikována mezinárodně uznávaným standardem GOTS.
    Jejich nápadité a zdravé oblečení si rychle získalo renomé v Evropě i USA. V současné době mají zastoupení v 16 zemích na třech kontinentech!
    Zakladatel a šéf Maxomorry Johan Ström strávil 15 let práce kreativce pro řetězec Ikea, odkud si odnesl zásadní poznate: výrazné barvy a hravé vzory vždycky nadchnou malé i velké.


    Kvalita, pestrost, originalita a k tomu rozumná cena, to jsou hlavní přednosti této švédské značky.
    Barvy skvěle odolávají častému praní, materiál je vhodný i pro alergiky/ekzematiky a praktické je i dvouvelikostní šití (…98/104, 110/116 atd.), které umožňuje delší dobu nošení proti klasickým velikostem.
    Nejširší nabídku švédské eko značky Maxomorra najdete na e-shopu www.coolkid.cz který věnoval ceny do této soutěže.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit během následujícího týdne, tedy od 25.11. do 1.12. 2013. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěž o tři poukázky ve výši 300,- Kč, na nákup bio bavlny od zn. Maxomorra”.

    2. do alba si vložte fotku z alba Coolkid (na výběr mate ze dvou variant). Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link. Uložte váš link na váš fotoblog.

    3. napište pod fotografii: “Jaké tři vzory se Vám nejvíce líbí na švédské bio bavlně Maxomorra, kterou nabízí e-shop a prodejna www.coolkid.cz. Vybírat můžete zde.

    4. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o 3 poukázky na nákup v internetovém obchodě Coolkid.cz. Přidej se i ty: http://i.modrykonik.cz/soutez-maxomorra ".

    5. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 25.11. do 1.12. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.

    6. následně tým lidí z internetového obchodu vybere výherce. Vyhlášení výsledků proběhne následující týden po ukončení soutěže, konkrétně 3.12.2013.

    Příjemnou zábavu přeje Modrý koník a Coolkid.cz

    soutez
    1. lis 2013    Čtené 0x

    Soutěž: Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent!

    Milé maminky,

    připravili jsme pro vás zajímavou akci, ve které můžete vyzkoušet novinku: tělový olej proti striím Elasti-Q® a zároveň soutěžit o kojenecké lahve Avent.
    Čtyřiceti z vás pošleme domů na vyzkoušení produkt Elasti-Q® tělový olej proti striím. Během několika dní se s ním seznámíte, vyzkoušíte jej na sobě.

    Elasti-Q® Exclusive tělový olej proti striím

    Elasti-Q® Exclusive tělový olej působí proti striím nejen v oblasti bříška, ale také stehen, boků a v dalších problematických partiích. Navíc má příjemnou vůni, výborně pokožku hydratuje a vyživuje, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Elasti-Q® Exclusive tělový olej:

    • účinný v prevenci vzniku strií
    • příznivě působí na již vzniklé strie
    • pomáhá pokožku chránit před nepříznivými vlivy a volnými radikály
    • neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky

    Strie (někdy také pajizévky) vznikají při nadměrném napínání pokožky. Tyto nevzhledné jizvičky se vyskytují nejčastěji na břiše, bocích, prsou, stehnech a bedrech. Jestliže jste se s jejich výskytem již setkala, tělový olej proti striím Elasti-Q® Exclusive zajistí Vaší pokožce optimální výživu, díky které budou již vzniklé strie méně znatelné.

    Použití: Elasti-Q® Exclusive nanášejte lokálně a pravidelně na problematické partie, nejlépe 2krát denně. Do pokožky stačí vždy jemně vmasírovat dostatečné množství oleje.

    Více informací nejdete na: http://www.elasti-q.cz/

    Co musíte pro zařazení do soutěže udělat?

    1. Do soutěžního fóra s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent!“ nám napište, v kterém jste týdnu těhotenství, nebo jak máte staré miminko a proč byste chtěly olej vyzkoušet. Link na fórum: http://www.modrykonik.cz/forum/soutez/telovy-olej-proti-striim-elasti-q-vyzkousej-a-vyhrej-kojenecke-lahve-avent/

    2. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž: Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent! Přidej se i ty! Link: http://i.modrykonik.cz/Elasti-Q-soutez

    3. Vaše odpovědi můžete do soutěžního fóra zapisovat od 5.11. 2013 od 8:00 hod. do 20.11.2013 do 24:00 hod.

    4. Poté zástupci značky Elasti-Q® vyberou čtyřicet z vás, kteří budou zapojeni do akce.

    5. Na soutěžním fóru s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej! “ dne 21.11. do 15:00 zveřejníme vybrané maminky a zárověň jim pošleme interní poštou zprávu.

    6. Nejpozději do pátku 25.11. obdržíte k vám domů 1 balení Tělového oleje proti striím Elasti-Q® na vyzkoušení.

    Co bude vaší úlohou dále?

    1. Seznámite se co nejlépe s produktem, tedy tělovým olejem proti striím Elasti-Q® a otestujete ho na sobě.

    2. Od 12.12. do 18.12. na soutěžním fóru s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent!“ nám vyvolené těhulky a maminky napíší své zkušenosti a postřehy s produktem.

    3. Během dne 19.12. vyhodnotíme 5 nejzajímavějších, nejpodnětnějších hodnocení. Výherkyně získají kojenecké lahve Avent v hodnote 950,-Kč. Budou vypsané v soutěžním fóru a zašleme jim zprávu interní poštou.

    4. S ohledem na předvánoční shon na poštách bychom výherní balíčky odeslali až v týdnu od 6.1.2014 do 12.1.2014.

    Testujte a bavte se s Elasti-Q®

    soutez
    17. říj 2013    Čtené 0x

    Soutěž o poukázku na nákup zboží na Montessorihracky.cz

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

    připravili jsme pro Vás soutěž o poukázku v hodnotě 500,-Kč na nákup zboží v internetovém obchodě Montessorihracky.cz.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit během následujícího týdne, tedy od 21.10. do 27.10. 2013. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o poukázku na nákup Montessori hraček”.

    2. do alba si vložte fotku Montessorihracky.cz. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/soutez-o-poukazku-na-nakup-montessori-hr-pi6jtc/. Uložte váš link na váš fotoblog.

    3. napište pod fotografii: “Co byste zlepšili na tomto e-shopu www.montessorihracky.cz? Jaké zboží se vám na e-shopu nejvíce líbí?”

    4. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o poukázku na nákup v internetovém obchodě Montessori.cz. Přidej se i ty!".

    5. následně do fóra pod téma "Soutěž o poukázku na nákup zboží na Montessorihracky.cz" uložte váš link na váš fotoblog http://www.modrykonik.cz/forum/soutez/soutez-o-poukazku-na-nakup-zbozi-na-montessorihracky-cz/. Tím se zařadíte do soutěže. Zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 21.10. do 27.10. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.

    6. následně tým lidí z internetového obchodu vybere výherce. Vyhlášení výsledků proběhne následující týden po ukončení soutěže, konkrétně 29.10.2013.

    Více informací o Montessori hračkách najdete zde.

    www.montessorihracky.cz

    soutez
    15. říj 2013    Čtené 0x

    Soutěž o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

    připravili jsme pro Vás soutěž o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz.
    Odměněno bude celkem 10 výherců. Získají 6 hotový magnetů zcela zdarma včetně poštovného.

    Magnety jsou tištěné speciální fotolab tiskárnou, jejich kvalita je shodná jako klasická fotografie z minilabu. Lze je vytvořit z libovolné fotografie. Stačí se jen přihlásit na stránku http://magnetynalednicku.cz, přidat zvolené fotografie a jednoduše objednat.

    Cena magnetu je 20,- Kč a minimální objednávka je 6 magnetů. Poštovné je 19,- Kč. Tzn. například za 6 magnetů zaplatíte 139,- Kč i s poštovným.
    Nyní se dá využít i speciální nabídka do konce měsíce, tedy do 31.10.2013: poštovné zcela zdarma na všechny objednávky.

    Obchod Magnety na ledničku.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky.
    Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím získáváte jistotu pravdivosti recenzí. Více jak 260 hodnocení a 100% doporučení zákazníků si můžete přečíst zde.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit během následujícího týdne, tedy od 21.10. do 27.10. 2013 týdne. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz".

    2. do alba si vložte 6 fotografií, ze kterých si přejete udělat magnety. Pokud budete vybrán/-a mezi výherce. Magnetky na ledničku.cz Vám vše připraví za vás, vy jen pošlete adresu kam se mají hotové magnety zaslat 🙂

    3. následně do fóra pod téma " Soutěž o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz" http://www.modrykonik.cz/forum/soutez/soutez-o-fotomagnety-od-magnetynalednicku-cz/ uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

    4. Napište pod tento příspěvek krátké info - kdo je na fotografiích, případně kde, anebo kdy jste fotografie pořídili.

    5. Napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o fotomagnety na ledničku.Přidej se i ty!". 6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu 21.10. do 27.10. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.

    7. následně tým lidí ze stránky modrykonik.cz vybere výherce - tedy nejkreativnější, nejzábavnější, nejpěknější obrázky apod. Vyhlášení výsledků proběhne následující týden po ukončení soutěže, konkrétně 28.10.2013, během dne.

    Více informací k soutěžním produktům, konkrétní ukázky magnetů najdete zde.

    soutez
    7. říj 2013    Čtené 0x

    Soutěž o balíčky Multi-Mam (sada přípravků pro kojení bez bolesti) a bezdotykový teploměr

    Milé maminky,

    připravili jsme pro vás zajímavou akci, ve které můžete vyzkoušet novinku: Multi-Mam Compresses -Bio-aktivní nelepivé náplasti pro intenzivní péči o bradavky pro kojící matky a zároveň soutěžit o bezdotykové teploměry. Dvaceti z vás pošleme domů na vyzkoušení produkt Multi-Mam Compresses. Během několika dní se s ním seznámíte, vyzkoušíte jej na sobě a vytvoříte fotografii výrobku a vašeho miminka.

    • Do soutěžního fóra s názvem „ Multi-Mam Compresses: Vyzkoušej, vyfoť a vyhrej!“ nám napište, proč bychom na testování měli vybrat právě vás.
    • Vaše odpovědi můžete do soutěžního fóra zapisovat od 7.10. 2013 od 8:00 hod. do 17.10.2013 do 24:00 hod.
    • Poté zástupci společnosti Alfamedica s.r.o. vyberou dvacet z vás, kteří budou zapojeni do akce.
    • Na soutěžním fóru s názvem „ Multi-Mam Compresses: Vyzkoušej, vyfoť a vyhrej!“ dne 18.10. do 18:00 zveřejníme vybrané maminky a zárověň jim pošleme interní poštou zprávu.
    • Nejpozději v pátek 25.10. obdržíte k vám domů 1 balení náplastí Multi-Mam Compresses na vyzkoušení.

    Co bude vaší úlohou dále?

    • Seznámit se co nejlépe s produktem Multi-Mam Compresses, otestovat ho na sobě.
    • Vyfoťte svoje dítě spolu s produktem Multi-Mam Compresses.
    • Od 29.10. do 3.11. na soutěžním fóru s názvem „ Multi-Mam Compresses: Vyzkoušej, vyfoť a vyhrej!“ vyvolené maminky zveřejní fotografii a napíší nám své zkušenosti a postřehy s produktem.
    • Během dne 4.11. vyhodnotíme nejkreativnější text a fotografii.
    • Dne 5.11. do půlnoci zástupci společnosti Alfamedica s.r.o. tři výherkyně. Získají balíček v hodnotě 1.200,-Kč, který obsahuje vše potřebné k bezbolestnému kojení (Multi-Mam Compresses, Multi-Mam Lanolin a Multi-Mam Balm) a bezdotykový teploměr
    • Výherkyně budou vypsané v soutěžním fóru a zašleme jim zprávu interní poštou. Balíček bude výherkyním zaslaný do 10 dní od vyhlášení výsledků.

    Testujte a bavte se 🙂

    Alfamedica s.r.o. - Kojení bez bolesti

    soutez
    28. črc 2013    Čtené 0x

    Soutěž o balíčky kojenecké a dětské kosmetiky Bübchen

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

    připravili jsme pro Vás soutěž o balíčky kojenecké a dětské kosmetiky Bübchen, každý v hodnotě 500,-Kč. Během soutěže odměníme 7 výherců kojenecké řady a 7 výherců řady Kids, pro děti od tří let.

    Matka příroda nám nabízí velké bohatství v podobě rostlin, stromů, které obsahují cenné a účinné látky a dlouhodobě se osvědčily v léčitelství.

    Výrobci dětské kosmetiky Bübchen jsou si toho také vědomi a proto jejich produkty obsahují přírodní látky.

    Každá z nich plní zcela určitou funkci:

    • Výtažek z heřmánku mírní podráždění a působí protizánětlivě na pokožku malého dítěte.
    • Výtažek z lipových květů uklidňuje.
    • Výtažek z květů měsíčků pomáhá citlivé a narušené pokožce.
    • Včelí vosk zabezpečuje, že je dětská pokožka měkká, elastická.
    • Olej z jojobového ořechu vyvolává příjemný pocit jemné pokožky.
    • Rozmarýn zase podporuje prokrvení.

    Jednotlivé složky jsou v produktech zakomponovány tak, že dítě je dostatečně chráněno a dostává tu nejlepší péči. Všechny přípravky jsou hypoalergení, dermatologicky testovány. Odborníci (DHA-německá kožní a alergologická asociace) studovali tyto produkty a potvrzují jejich kvalitu. Výrobky byly ohodnoceny jako obzvláště dobře snášenlivé.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit kdykoli během následujícího týdne, tedy od 30.9. do 6.10. 2013.
    Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. Vydejte se na nákupy 🙂. Pokud ve své lékárně, drogerii, prodejně uvidíte výrobky kosmetiky Bübchen, udělejte fotku Vašim mobilem, anebo fotoaparátem.
    2. Ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím s Bübchen". Poté do něj vložte Vámi pořízenou fotografii a připište k ní, kde jste fotku vyfotili (jaká prodejna, ulice, město).
    3. Následně do fóra pod téma "Soutěž o balíčky kojenecké a dětské kosmetiky Bübchen" uložte váš link na váš fotoblog. A připište poznámku, jak máte staré dítě/děti (abychom věděli, jaký typ výherního balíčku je pro Vás výhodnější). Tím se zařadíte do soutěže. 
    4. Každý den vyhrávají dva výherci (jeden výhraje balíček kojenecké péče, druhý získá výrobky z řady Kids). Výherci budou vybíráni rozpočítavadlem: Kosmetika Bübchen pro děti to nejlepší, v praxi se určitě osvědčí. Rozpočítává se od prvního zapsaného příspěvku pro danný den. Výherci budou na stránkách soutěže vypsáni vždy následující den do 12:00.

    Více informací o produktech najdete zde:
    Kosmetika Bübchen

    Kosmetika Bübchen má také svoje facebookové stránky. Pokud se chcete stát jejich fanouškem a být informováni o novinkách, anebo Vás zajímá nějaká konkrétní otázka k produktům, určitě je navštivte 🙂

    soutez
    18. kvě 2013    Čtené 0x

    Soutěž o balíčky kojenecké a dětské péče Weleda

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

    připravili jsme pro Vás soutěž o dárkové balíčky kojenecké a dětské péče Weleda, každý v hodnotě 797,-Kč.
    Balíček obsahuje to nejdůležitější pro Vaše miminko (Měsíčkový kojenecký krém na opruzeniny 75ml, Měsíčkovou kojeneckou koupel 200ml, Měsíčkový kojenecký olej 200ml).
    Vše je uloženo v praktické kovové dóze s víčkem. Navíc jako dárek je v balíčku bavlněná plenka s potiskem, 50 x 70 cm). Odměněno bude 5 výherců.

    Pokožka dětí je velmi jemná, přibližně 5x tenčí než u dospělého člověka. Látky na ni nanesené se prakticky beze zbytku vstřebávají a bezprostředně přecházejí do krevního oběhu. Je tedy důležité citlivou dětskou pokožku chránit a současně ji – a tím ani dětský organismus – nezatěžovat.

    Měsíčková kojenecká a dětská péče Weleda chrání a pěstí pokožku Vašeho děťátka od prvního dne života. Speciální kosmetická řada zahrnuje 100% přírodní přípravky z nejčistších dostupných surovin v kvalitě BIO kosmetiky. Jsou šetrné k pokožce, kterou jemně čistí a pečují o ni.

    1. produkty jsou vyvinuté ve spolupráci s lékaři a farmaceuty a jsou speciálně uzpůsobené pro potřeby citlivé dětské pokožky – vhodné od prvního dne života.
    2. dermatologicky testováno – výborná snášenlivost i při atopickém ekzému
    3. výtažky měsíčku lékařského v BIO kvalitě s protizánětlivými, hojivými a antibakteriálními účinky
    4. přípravky obsahují pouze čisté přírodní suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou nositeli mezinárodního certifikátu přírodní kosmetiky a biokosmetiky NATRUE

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit během následujícího týdne, tedy od 16.9. do 22.9. 2013 týdne. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím s Weledou".
    2. do alba si vložte fotku kojenecké a dětské péče Weleda. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/fotoblog/soutez/album/weleda-soutez-79o1pv/ 
    3. následně do fóra pod téma “ "Soutěž o balíčky kojenecké a dětské péče Weleda" http://www.modrykonik.cz/diskuse/soutez/soutez-o-balicky-kojenecke-a-detske-pece-weleda/   uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.
    4. vymyslete a napište pod fotografii slogan, básničku na téma dětské tělové kosmetiky Weleda. Používání různých kreativních technik je povoleno. 
    5. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu 16.9. do 22.9. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.
    6. následně tým lidí ze společnosti Weleda vybere výherce - tedy nejkreativnější, nejzábavnější, nejvystížnější, nejcitlivější a nejvhodnější text. Vyhlášení výsledků proběhne následující týden po ukončení soutěže, konkrétně 27.9.2013. Je možné, že právě Váš výtvor se společnosti zalíbí natolik, že jej pak ráda využije ve svých dalších aktivitách. Což je určitě milé povzbuzení Vaší snahy.

    Více informací k soutěžnímu produktům najdete zde:

    Měsíčková kojenecká a dětská péče Weleda

    WELEDA, spol. s r.o.

    soutez
    14. kvě 2013    Čtené 0x

    Soutěž o UV-C antibakteriální vysavač Raycop pokračuje

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

    připravili jsme pro Vás soutěž o praktického pomocníka do domácnosti:  
    UV-C antibakteriální vysavač Raycop - zabiják alergenů, bakterií a roztočů. Jeho pravidelné používání pomáhá s léčbou alergií a s tím spojených dalších nepříjemných projevů nemoci jako jsou kožní vyrážky a ekzémy. Rádi bychom obdarovali rodinu, která jej v domácnosti uvítá a dobře ji poslouží.

    UV-C antibakteriální vysavač Raycop GENIE (BG-200)

    Raycop GENIE s cyklonovým sáním a vibračním kartáčem používá patentovaný 3-stupňový systém čištění.. Hravě odstraní roztoče, bakterie, viry, plísně a alergeny z matrací, lůžkovin, čalouněného nábytku a dalších textilií bezchemickou cestou. Prokazatelně zničí 99,9% bakterií, virů a odstraní více než 93,5% roztočů. Vynikající HEPA filtrace zachytí i nejjemnější mikročástice.

    Pravidla soutěže:

    Do soutěže se můžete zapojit ještě během následujícího týdne, tedy od 20.5. do 2.6. 2013 týdne. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

    1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Souťěžím s Raycop".
    2. do alba si vložte fotku výherního vysavače Raycop GENIE. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/fotoblog/soutez/album/raycop-soutez-wytqsd/#
      Následně do fóra pod téma “http://www.modrykonik.cz/diskuse/soutez/soutez-o-uv-c-antibakterialni-vysavac-raycop-genie-bg-200/ uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.
    3. do svého alba budete během soutěže vkládat vaše fotky. Maximální počet fotek je pět, minimální počet jsou dvě fotky.
    4. co má fotka obsahovat? Vyfoťte ve Vaší domácnosti, na co byste vysavač využívali? Připište komentář, proč právě Vaše domácnost by měla cenu vyhrát. Na fotce můžete být i vy nebo vaši drobečci. Používání různých kreativních technik je povoleno.
    5. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu 20.5. do 2.6. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.
    6. následně tým lidí ze společnosti Blakar trading vybere výherce. Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, tedy 3.6.2013.

    Více informací k soutěžnímu produktu najdete zde:

    UV-C antibakteriální vysavač Raycop GENIE (BG-200)

    BLAKAR trading s.r.o.