Holky už 2,5 roku, co chodí dcera do školky, mám zřízené inkaso na školkovné a stravné. Teď v březnu poprvé se mi platba nestrhla. Píšou důvod neprovedení: překročení frekvence inkasa, nesplňuje počet dnů mezi inkasy. Rozumíte tomu někdo? Stalo se vám to už taky ?

    konik_testuje
    Včera ve 12:23    Čtené 102x

    Zkušenosti s pokračovací kojeneckou výživou Sunar Sensitive 2 a 3

    Začátek života dítěte je plný významných milníků, od prvních úsměvů až po první krůčky. Tyto výjimečné okamžiky jsou neoddělitelně spjaty s láskou, péčí a samozřejmě, s výživou. První roky v životě dítěte jsou zásadní pro jeho fyzický růst, vývoj mozku a formování imunitního systému. Kojení je tou nejlepší formou výživy, kterou můžete svému dítku poskytnout. Náhradní kojenecká mléčná výživa, která je výsledkem pokročilého vědeckého výzkumu a technologií, může rodičům, kteří nemohou z různých důvodů v kojení pokračovat, poskytnout jistotu a klid. Výběrem kvalitní náhradní výživy, která je bohatá na esenciální živiny, obsahuje mléčný tuk, probiotika a prebiotika, mohou zajistit, že jejich děti dostanou dobrý start do života i v případě, že kojení není možné. A vy nyní máte možnost takovou výživu otestovat.

    Co budeme testovat

    Sunar Sensitive 2 a 3 je kojenecká mléčná výživa, která je určena pro citlivé bříško každého děťátka. Jde o unikátní recepturu podle vzoru mateřského mléka s obsahem prebiotik (oligosacharidy GOS) a probiotik (Bifidobacterium longum). Bakterie mléčného kvašení Bifidobacterium longum se přirozeně nachází ve střevním mikrobiomu kojených dětí. Receptura je bez palmového oleje stejně jako všechna ostatní Sunar mléka.

    Sunar Sensitive 2 a 3 obsahuje také plnotučné mléko a mléčný tuk, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, vitamíny a minerální látky klíčové pro správný vývoj imunitního systému dítěte, např. vitamíny A, C a D nebo vápník pro správný růst kostí. Je tak vhodnou volbou pro maminky, které chtějí poskytnout svému dítku vyváženou výživu vedoucí ke zdravému vývoji a spokojenému bříšku.

    Koho hledáme

    Pro toto testování hledáme 5 pečlivých maminek a jejich dětiček od ukončeného 6. měsíce, pro které jsou důležité tradice a jistota. Hledáme ženy, které důvěřují léty ověřené značce a preferují osvědčenou a bezpečnou náhradní mléčnou výživu, doporučenou rodinou, odborníky nebo jinými maminkami. Jestliže upřednostňuješ produkty pocházející z Česka a Slovenska, které jsou ti blízké nejen geograficky, ale i srdcem a chceš pro své dítě jen to nejlepší, hledáme právě tebe.

    Samozřejmostí je ochota podělit se o výsledky testování s komunitou Modrého koníka nejen slovně, ale i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Pokud se v popisu výše najdeš, a ráda bys se svým dítětem otestovala kojeneckou mléčnou výživu Sunar Sensitive 2 nebo 3, stačí, když nám v komentáři pod článkem zanecháš odpověď na otázku, zda jsou pro tebe při výběru kojenecké výživy důležitější zkušenosti jiných maminek a dlouhá tradice lokální značky, nebo novinky na trhu kojeneckých mléčných výživ. Můžeš připojit i fotku svého dítěte a nezapomeň zmínit jeho věk a zda bys chtěla testovat Sunar Sensitive 2 (od ukončeného 6. měsíce) nebo Sunar Sensitive 3 (od ukončeného 12. měsíce).

    Čas na zapojení máš do neděle 24. 3. 2024. Během týdne vybereme 5 maminek, které oslovíme interní poštou a poskytneme jim všechny další potřebné instrukce k testování.

    Budeme vám držet palce a těšíme se na vaše komentáře 🙂

    konik_testuje

    Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Kojenecká výživa by měla být podávána na základě doporučení pediatra. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách www.sunar.cz. Uvedené informace se podle zákona nevztahují k počáteční kojenecké mléčné výživě.

    🥣 Jídelní sety pro všechny jedlíky i nejedlíky!

    Když jsme s kolegyněmi vybíraly motivy jídelních sad pro dětičky, sdílely jsme si osobní zkušenosti s našimi jedlíky i nejedlíky. Děti některých z nás snědly všechno, co nesnědlo je, ale zažily jsme i opak. Je to opravdu tak! 🙈 Některé děti sní vše a s chutí, no jiné musíme jako rodiče trošku více motivovat.❤️

    A tak už brzy v naší nabídce e-shopu Modrého koníka najdete sety:
    🦉 sovičkové,
    🐼 pandičkové,
    🥣 klasické (bez motivů zvířátek, v růžové, modré a béžové barvě).

    Ať už si Vaše dítě zamiluje jakýkoli set, věříme, že se mu z něj bude dobře a chutně papat. 😊

    Který se nejvíce líbí Vám?

    (6 fotek)

    Sekáčové úlovky vždycky potěší.

    konik_testuje
    Včera v 08:48    Čtené 126x

    Zkušenosti s Cebion kapkami – doplňkem stravy s vitaminem C

    Zdraví našich dětí je pro každého rodiče tou největší prioritou. Je proto důležité dbát na podporu jejich obranyschopnosti, která je ochrání před neustálým útokem virů a bakterií. Vitamin C je v této ochraně neocenitelným spojencem, a proto je jeho pravidelné doplňování základem pro posílení imunity a udržení dobrého zdraví našich dětí nejen v zimě, ale po celý rok. Posilněte obranyschopnost vašeho dítěte a otestujte s námi doplněk stravy s vitaminem C – kapky Cebion.

    Co budeme testovat

    Cebion kapky1 (30 ml) je doplněk stravy obsahující vitamin C s jednoduchým dávkováním pro různé věkové skupiny. Vitamin C je nezbytný pro funkci imunitního systému, tvorbu kolagenu, vstřebávání železa a ochranu buněk před oxidativním stresem

    Cebion je neocenitelným pomocníkem pro děti v období růstu, je také velmi vhodný v období rekonvalescence, při a po infekčních onemocněních, a dokonce i v případě jednostranné stravy nebo u obézních dětí. Je to nezbytný doplněk pro ty, kdo jsou vystaveni fyzickému i duševnímu stresu, včetně sportovců.  

    Jedna lahvička Cebionu (30 ml) obsahuje 600 kapek, což zajišťuje dostatečnou zásobu na 2 měsíce při dodržování doporučeného dávkování. Rodiče ocení jednoduché použití kapací lahvičky, která umožňuje flexibilní dávkování odpovídající individuálním potřebám a věku dítěte. Děti si zamilují příjemnou chuť. Cebion je tedy nejen praktický, ale i chutný. A co více, je bez cukru a konzervantů. Jeho unikátní složení je založeno na monokomponentním přístupu, zahrnujícím 100 mg/ml kyseliny askorbové a glycerol.

    Za kapkami Cebion stojí téměř 100 let zkušeností a na Slovensku je nejčastěji zvoleným vitaminem C v kapkách. Tento doplněk stravy je  ideální volbou pro každého, kdo chce poskytnout svým dětem to nejlepší pro podporu jejich zdraví a vývoj.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminku dítěte staršího 3 let, která dbá na zdraví svého potomka a je si vědoma důležitosti vitaminu C pro podporu imunitního systému. Jste-li matka, která chce pro své dítě to nejlepší a zároveň hledáte vitamin C, odpovídající specifickým potřebám a věku vašeho dítěte, pak jste pro nás ideální adeptkou. Samozřejmostí je ochota podělit se s výsledky testování s námi na Modrém koníku, nejen slovně, ale prostřednictvím fotografií. 

    Jak se zapojit

    Pokud máte zájem se zapojit do testování Cebion kapek, stačí zanechat komentář pod tímto článkem. Napište nám, jak se staráte o posilování imunity svých dětí mimo používání doplňků stravy. Rádi bychom se dozvěděli více o vašich zkušenostech a přístupech k udržení zdraví vaší rodiny. Představte nám i své děťátko, klidně připojte fotografii a nezapomeňte napsat, kolik je mu let.

    Přihlášení je možné do neděle 24.03.2024. Během týdne pak vybereme 20 maminek, které budeme kontaktovat prostřednictvím interní pošty.

    Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře!

    konik_testuje

    Holky, dcera dostala na orl atb kvuli huste ryme. Byly jsme tam kvuli uchu. Jenze nedelal zadny crp test. Krome te huste rymy ji nic neni. Tak jsem nalomena, jestli ji ty atb davat. Co myslite?

    Prosím, nějaký dobrý fyzio v okolíChrudimi?

    Na jak dlouho vám vydrží v mobilu 1 GB dat? Bez YT, videí, podcastů, FB... Prostě na takové to sem tam mrknutí v průběhu práce na mail, bazar, idos, počasí, messenger s kámoškou...
    Ve vlaku a doma je WiFi.
    Díky.

    flyhigh
    Zpráva byla změněna    17. bře 2024    

    Tenerife 2. polovina pobytu

    --6--
    Guimar - pyramidy, etnografické muzeum,botanicka zahrada
    Santa Cruz

    --7--
    Loro parque

    --8--
    Playa Les Teresitas, San Andres

    --9--
    Montana Blanca (2300 mnm) - Pico del Teide (3715 mnm)
    ‎Parque Marítimo César Manrique - koupaliště v Santa Cruz

    --10--
    Mirador de Cruz del Carmen - vyhlídka
    Bajamar - přírodní bazény

    --11--
    Masca

    (28 fotek)

    Hezký večer🍀.
    Holky, kolik tak máte, denně kroků??? Jako, když máte zrovna volno, jste doma a nejdete, třeba běhat?
    Já mám teda cca 11 000, to je v pohodě ne😉?
    Menší procházka, se synem, jinak opravdu doma, v bytě.

    Holky nemáte někdo tip na opravdu dobrou dermatologickou ordinaci. Manželovi se rozjíždí pravděpodobně "ruzovka" je z toho dost na prasky a místní kožní mu řekl, že je to normalni a co jako chce. Okolí Říčan, Kolína, Kutné Hory, Benesova...

    OČKOVÁNÍ

    Dceru 5,5 roku čeká očkování - záškrt, tetanus, černý kašel.
    Mám pár otázek:
    1. Domnívala jsem se, že očkuje Infanrix. Sestra mi psala, že Boostrix do levé paže. Taky vaše děti dostaly Boostrix?
    2. Dcera začátek února chřipka, konec února 2 dny teplota, 1 den bolest ucha, rýma od ledna asi tak nějak pořád. To stejné kašel, někdy nekašle, pak zase 2 dny jo. Víceméně spíše zdravá, normálně chodíme ven, ona do školky. Očkování příští týden. Asi potřebuji zkušenosti ostatních maminek, zda se vám zdá termín v pohodě, nebo raději posunout na duben.
    3. Co po očku? Fungovaly děti v pohodě, nebo měly teplotu, bolest ruky, únavu, byli protivní?

    Ahoj. Byl jste někdo v Pinebeach.hr?

    Buchta Čum na drát 🤣. A teda fakt čumím, co z toho vylezlo 🤣. Příště dvojitá dávka, ať je vyšší. Ale je teda fakt mňam 😋

    Koupím v zahradnictví jahody do záhonu už teď v půlce března? Ať nejedeme zbytečně.

    Dobrý den. Prosím o zkušenost. Jsem 5 týdnů po operaci pupeční kýly a odstranění žlučníku. Laparoskopicky, oboje současně. Je běžné, že mě pupík stále bolí?
    Děkuji za reakce.

    leiladelly
    Zpráva byla změněna    16. bře 2024    

    Dnešní den mě nabil energií na dlouho dopředu. Vernisáž byla krásná, ohlasy na fotografie pozitivní, některé už letí do světa. Úvodní řeč kurátora moc hezká a fundovaná, stejně tak dadaistická zdravice zaujala. Alex doplnil příjemným klavírním doprovodem. Naplánovali jsme další akci. A v pondělí vyjdeme v novinách, jsem se dozvěděla 😀 😀

    Strejda na plnej uvazek👻

    (2 fotky)
    daisymaminka
    Zpráva byla změněna    16. bře 2024    

    Tchánovci. Letos oba 60. Mají 3 děti. Tak ty děti napadlo, že by se jim koupila dovča. X let nikde nebyli. Jenže to pochopili, když jsme se ptali, kdy mají dovču. A pár dní na to telefonát, ať nic nekupujeme, že nikam jet nechcou, radši ať jim přijedeme pomoct s pergolou. Tak my na to, že jo, že souhlas. Nicméně budou mít 60, jako to máme přijet jen s kytkou, nebo s prázdnou nebo s ptákovinou? 🤷‍♀️ Přitom, kdyby každej dal 2000, tak mají krásný prodloužený víkend s wellness. Psa bysme pohlídali a s pergolou pomohli i tak.

    Dotaz-znama má 17ti letyho syna. V prosinci se přiznal,že bere pervitin,to te doby není doma. V únoru ukončili studium na učilišti. Měl by se jít hlásit na pracal,nebyl tam...za kým půjdou dluhy? Když ve finále není doma a žije si ,,svůj zivot'' který si bohužel vybral? Děkuji

    S.o.s. aneb ptaci na zahrade 🙂
    Letos se k nam pristehovali novi ptacci. V zime letala na kulicky a krmitko cervenka, ted nam na svestce hopsa hyl. Tihle dva jsou tu opravdu novi, nikdy jsem je tu driv nevidela. Ale rada bych, aby tu byli casteji. Poradite prosim nekdo, co pro ne ted muzeme udelat? Jedna znama na jare chysta "vajicka" z ovciho rouna a ptaci si z toho vytahuji mekke do hnizd. Myslite, ze by to fungovalo i se psi srsti? Ze se toho ptacci nebudou bat? A jeste nejak prikrmovat? Dekuju vsem znalkynim, opravdu jsem cucela, ze tu je hyl. Priste ho snad i vyfotim.

    Od kolika let dětí byste jim pustili film Titanic? Syn se o Titanic zajímá....