Doporučujeme: Beremese.cz Modrastrecha.cz Modrykonik.sk
Téma není OK

12 opic

Přidej odpověď Skoč na nejnovější příspěvek »  
<< Novější
>> Starší

zuzik03 (Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 9. října 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3472 příspěvků a 3 alba.
  • Šimon7 měsíců
  • Klárka2 roky a 5 měsíců
“Klárka je už měsíc a půl zdravá, to je nějaké podivné, snad pak nepromarodí celou zimu :-)”
(Před 1 týdnem)
 noa, pry retusovat sople
9. bře v 16:47  •  2 děti  • Odpověz

lenkabu (27, Okres Hradec Králové)
pas uživatele
Registrovala se 19. března 2007 na modrykonik.cz. Přidala 9044 příspěvků, 4 alba, 2 články a 4 inzeráty.
  • Alice Martina2 měsíce a 2 týdny
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 noa dokonalá organizace,mně tyhle do sebe zapadající dny dělají úchylnou radost

petru vyfoť hlavu.......a dort taky

My měli druhou vlnu oslav,od 11:30 tu byla tchyně a žijem obě,no naštěstí tu byla i švagrová s rodinou.......jak jsem nechtěla nikdy holce kupovat kuchyňské náčiní jako hračky.....tak tyto narozky 1x kuchyňka příruční od mámy,1x velká hnusná plastová kuchyň od tchyně, 1x plastová varná konvice a 1x dřevěný set na krájení ovoce....z toho je Vanda naprosto mimo,doporučuju. Tož to je co se týká mých předsevzetí
9. bře v 19:39  •  2 děti  • Odpověz

noangel (30, Okres Brno)
pas uživatele
Registrovala se 13. února 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3193 příspěvků.
  • pan Tadeášek2 roky a 5 měsíců
 zuzi to rikala fotografka
lenime to taky desne potesilo jak to vsechno pekne klaplo cestou ke svagrovi sme jeho pritelce koupili kytku pekne popili a poslavili a ted sme dojeli dom, m koupe a pak jen zapadnu za tadou do pelechu
9. bře v 19:51  •  1 dítě  • Odpověz

petruna (33, Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 9. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 8365 příspěvků, 6 alb a 4 inzeráty.
  • Antonín (14.3. 2008)2 roky a 5 měsíců
 leni : je mi líto, ale budeš si muset počkat na fotky z Tondový oslavy. Jsme si teď kvůli tobě byla vyfotit hlavu. Třikrát ve foťáku, dvakrát na mobil a ze všech fotek je mi zle. Na fotkách jsem nějak hnusnější než v zrcadle. To co jsem vyfotila se mi nechce pouštět dál. Vlasy pěkný (žádná extra změna), ale ten prasečí ksicht... ¨

Dort ještě nemám ozdobenej, dělám ale jen starý znak Sparty, takže nic extra.

Jinak doufám, že Tondovi nic neni. Dopoledne spal 2 hodiny, když jsem ho spícího dovezla k tchýni a prej si řekl kolem pátý, že chce hají a spal hodinu a tedka si v půl osmý řekl zase, že chce jít spinkat a šel do ložnice a čekal, že dojdu.
9. bře ve 20:29  •  1 dítě  • Odpověz

kacamar (Ústí nad Labem, Okres Ústí nad Labem)
pas uživatele
Registrovala se 14. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3711 příspěvků a 4 alba.
  • Viktorka2 roky a 6 měsíců
  • 28. listopadu 2010 čekáme chlapečka (29. týden těhotenství)
 petru, bud rada. viki dnes oka nezamhourila a neda se rict, ze by byla unavena - skace v pokoji na trampoline a nezda se, ze jen tak pujde spat
aspon, ze dneska byla hodna a neknourala, kdyz uz nespala....

noa, kdy se muzem tesit na fota? a nenecha fotografka aspon jednu se soplem?
9. bře ve 21:02  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v listopadu 2010 (29. tt)  • Odpověz

kacamar (Ústí nad Labem, Okres Ústí nad Labem)
pas uživatele
Registrovala se 14. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3711 příspěvků a 4 alba.
  • Viktorka2 roky a 6 měsíců
  • 28. listopadu 2010 čekáme chlapečka (29. týden těhotenství)
 nektery rodice opravdu nepobiram.....http://www.novinky.cz/domaci/194270-matka-dala-partnerovi-na-starost-dite-ten-ho-dal-do-babyboxu.html

ani nevim, ze mame v usti babybox vejde se tam dvoulety dite?
9. bře ve 21:04  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v listopadu 2010 (29. tt)  • Odpověz

pas uživatele
Registrovala se 19. března 2007 na modrykonik.cz. Přidala 9044 příspěvků, 4 alba, 2 články a 4 inzeráty.
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Jdeš tam soukat Viki?
9. bře ve 21:08  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Tak Kriminálka má dneska grády,MM spí,já žehlim a asi se strachy potentononc brzo
9. bře ve 21:44  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 20. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3969 příspěvků a 3 alba.
  • Lora4 měsíce
  • Teodor2 roky a 5 měsíců
 fuj to byl teda dil

dik ze tu na me nic nesviti...

soa dik za dm tip s tim pripravkem na mastnotu za par korun sem necekala takovej ucinek...sporak se leskne jak psi kulky

konecne jsem se dopracovala ke krabici s ucetnictvim v patek to musim odevzdat ucetni tak uz mi teklo radne do bot

tedaka jsem dneska zase zavedla k doktorce...tak do nej zase leju sirupy a ma podezreni na nejakou alergii...mozna bude muset nas ptak z baraku...mozna sance se toho urvance zbavit bez vycitek uz se mi nezda to neustali pokaslavani kdyz nejevi jiny znamky nemoci...
dneska sel kvuli ty stolicce chrapat s teplotou tak jsem zvedava jestli bude schopnej navstivit zitra ustav ve kbelich uz remca i u cisteni zubu ze to boli a moc nezere...doufam ze to svinstvo vyleze alspon po parech a ne po jednom kuse

noa koukej nakulit fotky co nejdriv

leni stesti ze nemam holku...zasrat novej pokojicek plastovejma kuchynkama ...bych trpela
9. bře ve 22:28  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 majmu děláš si prču žes čistila sporák? Já před chvílí Tu kuchyňku ani nechtěj vidět,je to hnus,navíc evidentně levnej shit,celý se to kejve...........
9. bře ve 22:31  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 20. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3969 příspěvků a 3 alba.
  • Lora4 měsíce
 kac zitra ma vikous nejspis svatek tak ji preju vsechno nej doufam ze v tobe zustalo kousek citu a frknes ji do boxu az ve ctvrtek
9. bře ve 22:32  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 leni bud rada alspon bude mit vanda odpor k vareni hned od malicka
9. bře ve 22:33  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Jo a zítra se narodí Kulda tak už radši gratuluju
9. bře ve 22:35  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 je tak to se pridavam...ja si fakt nepamatuju kdo je kolikatyho a priznam se ze cekam na prvni gratulanty

tak Kulichu vsechno nejlepsi a at mas mezi darkama placacku na bacily
9. bře ve 22:38  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Já si ty narozky píšu až teď to už zase nedohledám kde jsme to psali........kdy že je teďák,17.3?
9. bře ve 22:39  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 jasne neboj ja ho pripomenu
9. bře ve 22:40  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Dobrý tak mám snad všechny..........jen Klároše zase nevim esli 18. nebo 19.3........a zuzana to ani do alba nenapíše
9. bře ve 22:42  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 to neres na dort te taky uz nepozve
9. bře ve 22:45  •  2 děti  • Odpověz

soanpe (32, Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 18. února 2009 na modrykonik.cz. Přidala 7320 příspěvků a 10 alb.
  • Sofie, zlobivka moje milovaná1 rok a 9 měsíců
“Už třetí večer Sofinka usíná sama x-) odvede mě do ložnice, nechá se zakrýt,pohladíme se,olíbáme,zamáváme a já pokaždý doufám, že hned usne :-)”
(Před 1 měsícem)
 zdar ženy

tak se tu bavím nad shehe , jak tuká do klávesnice s mobilem u ucha

petru
majmuní kadeřnice je dobrá,co? a já kráva mám na ní kontakt ještě z dob,kdy jsem podnilala a byla jsem líná jet do satalic
stačej ti ty papíry až v neděli? prachy neřeš, odečteš je z dortu

majmu
já na dm čističe všeho druhu nedám dopustit

kač
koukám, že vikouš slaví celej tejden

noa
doufám, že pak hodíš fotos do eteru,at se inspiruju

dnes mě nasrali v datartu přijdu tam, že si osahám zrcadlovku , co mám vyhlídlou. tak tam přijdu, jako slušná holka pozdravím a požádám je, jestli by mi neukázali toho eose.foták připoutanej, bez batrky a cca 70cm nad zemí.
a víte co mi řek ten prodavač? ho máte před sebou se koukněte sice mi není jasný,jak si mám prohlídnou a vyzkoušet plně elektronickej foták bez zdroje energie.
mě tak vytočil, že jsem mu řekla, že on si taky určitě navybírá auto podle karoserie a že ho určitě zajímaj parametry ,obsluha atd. tak jsem odešla a poděkovala za neochotu a že je určitě všem doporučím

no ale zase mám lepší náladu z toho, že jsem byla už 3x cvičit a na rotopedu už zmáknu 20minut bez pauzy no tak jsem spokojená
9. bře ve 22:46  •  1 dítě  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 ani moc nevim co se tu probiralo...jen mi utkvelo v pameti jak tonik dava to odstaveni...teda ja cekala vsechno ale ze to pujde tak hladce to vubec...parada
9. bře ve 22:48  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 soa drzim ti palce at ti ta chut vydrzi dobre si udelala...by mi to omylem jeste upadlo z ruky

tak ja jeste dneska po odchodu z detskyho se snazila ho objednat k zubarce...oslovila jsem sestru co vylezla jestli berou novy pacose a prvni otazka byla kdo me poslal byla arogantni az po vytah a objednala ho na zitrek...pak me napadlo ze brnknu synovi zubarky co k ni chodim jestli ho nevezme a klaplo to tak jim na to milostivy objednani seru....jo a to me jeste zjebala ze jsem ho mela privest v roce...tedakova doktorka mi tvrdila ze staci az zacne spolupracovat a dobrovolne bude otvirat pusu na cisteni...
9. bře ve 22:55  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Mně ji vzala moje a první prohlídka byla v roce,Vanda řvala a dr jí spočítala zuby
9. bře ve 22:59  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 tak to jsem rada ze byl tohodle usetrenej ale ta sestra se na me divala jak kdybych zanedbavala peci pocitat zuby muzu i doma

musim ho zitra objednat pry nas vezme oba driv nez za 3 mesice jak je normalni
9. bře ve 23:06  •  2 děti  • Odpověz

soanpe (32, Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 18. února 2009 na modrykonik.cz. Přidala 7320 příspěvků a 10 alb.
  • Sofie, zlobivka moje milovaná1 rok a 9 měsíců
“Už třetí večer Sofinka usíná sama x-) odvede mě do ložnice, nechá se zakrýt,pohladíme se,olíbáme,zamáváme a já pokaždý doufám, že hned usne :-)”
(Před 1 měsícem)
 majmu
sofí mi vzal muj zubař na poliklinice,takže pohoda.termín nám dal asi za 3tejdny.Sofí sice neřvala,ale nechtěla otevřít pusu
ten neřád mi ten foták ani neodepnul z těch kabelů,co je maj napojený na alarm v bille ve fotolabu se mi holka věnovala asi 15minut
a můžu říct, že jsem z toho pěkně zmatená.zrcadlovky jsem měla jen na filmy a pak ´jsem fotila na kompakt.je to ještě větší chaos ,než auto s automatem x manuál.převod.
9. bře ve 23:14  •  1 dítě  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 ja mam tu zubarku v bohnicich...alspon jak nebudu kalet na tedaka tak budu chodit na preventivky i ja...jsem na to hrozna...naposled jsem byla jeste tehotna s tedakem a to rikala ze mi po porodu udela rentgen mezizubnich prostoru a do ted jsem tam nepachla
9. bře ve 23:19  •  2 děti  • Odpověz

majmuna (Okres Praha)
pas uživatele
  • Lora4 měsíce
 jejej dobrou zitra mam zas narocnej den a drepim tady
9. bře ve 23:20  •  2 děti  • Odpověz

pas uživatele
  • Vanda2 roky a 6 měsíců
 Jdu taky páč film s názvem Proroctví z temnot teda fakt vidět nechci
9. bře ve 23:26  •  2 děti  • Odpověz

sheherazada (Okres Praha)
pas uživatele
Registrovala se 14. listopadu 2005 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 1398 příspěvků a 3 alba.
  • Verunka2 roky a 5 měsíců
 leni já na to čumím))) Jako moc toho tam vidět nejni, ale strašidelný je to na mě dost, se poseru až budu muset prosít pár metrů do postele.-))))
10. bře v 00:21  •  1 dítě  • Odpověz

pas uživatele
Registrovala se 9. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 8365 příspěvků, 6 alb a 4 inzeráty.
 Kuldovi všechno nejlepší k narozeninám !!!!!!!

A Viky k svátku !

Jinak, k doktorům a preventivním prohlídkám mám přístup asi většina z vás
10. bře v 07:50  •  1 dítě  • Odpověz

pas uživatele
 majmu , soa : hodne tip na pripravek na sporak, dik...
10. bře v 07:51  •  1 dítě  • Odpověz

<< Novější
>> Starší
Přidej odpověď Pravidla přispívání do fóra  Icon Rules

Reklama
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)