Téma není OK
Téma není OK
Děkujeme ti za nahlášení tématu.
Nepodařilo se nám téma nahlásit. Kontaktuj admina.
Červen 2010
(Zamčená)
|
amannda
pas uživatele
|
|
Registrovala se 4. srpna 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 44 příspěvků a 1 album.
- Adámek má 2 roky a 4 měsíce
|
|
amannda Ahoj, včera jsem našla na testíku slabounké // čárky, tak doufám, že budou jen sílit
Kdo se ještě přídá 
29. zář 2009 ve 13:58
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 26. října 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 2056 příspěvků, 1 album a 10 inzerátů.
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny1981
(29, Okres Kladno)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 20. listopadu 2007 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 3335 příspěvků, 2 alba a 2 inzeráty.
- Madlenka má 3 měsíce a 1 týden
|
|
|
|
|
|
|
|
vanilkaa
(28, USA)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 6. října 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 437 příspěvků a 5 alb.
- Emma Natalie má 2 měsíce a 1 týden
|
|
vanilkaa Ahoj holky
Paxies, tak me se nejvic z tech dek libi jednicka a potom trojka, s dvojkou si nejsem moc jista.
Holky, chtela jsem se Vas zeptat jestli uz se vam nekde objevily stryje????
Ja mam pocit, ze jsem vcera bohuzel uz nejaky objevila, ne na brichu tam bych si toho vsimla hned, ale na prsou zespodu. Nevim jiste jestli jsou to stryje, ale obavam se, ze asi jo. Jsou to takovy cerveny flicky a dost me to svedi. Zezacatku jsem si myslela, ze je to nejaky podrazdeni, protoze me svedi i pupek, ale vcera ty fleky mi pripadaly jako, ze se formuji do stryji. Mazu se o 106 kazdy den a ted tohle, vubec to nevypada pekne, videt to sice moc neni tim, ze je to zespoda prsou, ale jestli se to rozjede jeste dal tak z toho nadsena nebudu. 
|
|
|
|
|
|
vanilkaa
(28, USA)
pas uživatele
|
|
|
|
vanilkaa Koukam, ze jste toho dneska hodne napovidaly......jdu vas docist 
|
|
|
|
|
|
brnanda
(29, Okres Brno)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 13. března 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 4974 příspěvků, 5 alb a 32 inzerátů.
|
|
brnanda vanilkaa- víš, stěma striema,ale snimi nic nezmůžeš.. můžeš jen mazat tím pádem zvláčníš a promastíš pokožku ,ale já třeba strie mám celej život - mám to od toho jak přiberu zhodím přiberu a pod. a díky tomu,že jsem chodila do solárka se mi ty strie několikaletý už pěkně opálili a čekám,že se mi udělají zase nový
Ale musím říct,že prozatím nikde nic ,-) asi mám už tu kůži vytrénovanou nebo co 
|
|
|
|
|
|
brnanda
(29, Okres Brno)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 13. března 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 4974 příspěvků, 5 alb a 32 inzerátů.
|
|
brnanda no jo holky, asi budu řvát na Tomáša od miminka, aby byl chytré dítě a stal se politikem! aby se měl apsoń on dobře a nemusel přemejšlet tak blbě o životě ,jako my!
|
|
|
|
|
|
vanilkaa
(28, USA)
pas uživatele
|
|
|
|
vanilkaa poctive docteno, ale ze toho dneska bylo
brni, ja vim se striema se asi nic moc delat neda, ale cloveka to mrzi, kdyz pravidelne poctive maze a pak stejne vylezou. Kdyby to aspon tak nesvedilo??
Svedi vas pokozka na brichu a na prsou? Ja bych se kolikrat mohla uskrabat, ale neskrabu protoze to je pak jeste horsi.
zajimalo by me jak ty strie zacinaji, jestli je to tim svedenim nebo jak to je?
Jinak jak jsem vas docetla tak s brni a beru mame stejnou vanicku, my ji mame akorat bilou, mamca ji pro nas objednala tak na nas ceka doma v cr.  Lehatko k ni mame taky, ale nevim presne jaky mamca objednala.
Puky, ja byla o vikendu se podivat po nejakych novych balerinka na jaro a leto a moje velikost mi byla normalne mala a tlacila. O cislo vetsi mi byly jen tak tak, myslela jsem si ze mi nohy nenatykaj, ale asi jsem se mylila. Na tech botech co ted porad taham to poznat asi neni, protoze uz jsou pekne vyslapnuty. Nakonec jsem si zadny balerinky nekoupila 
|
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukanka
(Okres Karlovy Vary)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 8. března 2009 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 905 příspěvků a 2 alba.
- 15. dubna 2011 čekáme miminko, pohlaví zatím neznáme (9. týden těhotenství)
|
|
pukanka Vanilko: a čim mažeš.....strie jsou moje noční můra....mažu kdykoli projdu kolem krému a zatim....ťuky ťuk dobrý.
.....no mě ty nožky trošku splaskly, ale odpoledne bych se asinevešla do žádných bot 
9. bře ve 23:45
• čeká miminko, termín má v dubnu 2011 (9. tt)
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
vanilkaa
(28, USA)
pas uživatele
|
|
|
|
vanilkaa pukanko, ja zacinala mazat tehotenskym olejem od Salloos, ted mam Weleda a obcas to prostridam cistou vazelinou. Mazu se pravidelne od ledna denne a nekdy i dvakrat. Chtela jsem si jeste poridit to kakaove maslo jak tu o nem psala Dii, pro zmenu a i proto, ze spotreba olejicku je obrovska a za chvilku bude zase po nem. 
|
|
|
|
|
|
beruskaveruska
(33, Žatec, Okres Louny)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 4. října 2007 na modrykonik.cz.
Přidala 7283 příspěvků, 5 alb a 3 inzeráty.
- Karlička - 3690g,50cm, 9:31h má 3 měsíce a 2 týdny
“Letí to letí a za námi je třetí měsíc a načínáme čtvrtý. Karlička má 5520g a 60cm.”
(Před 2 týdny)
|
|
beruskaveruska ahoj krásné ránko
hlásím, že je u nás celkem kosa šla jsem dom kolem půl sedmé a mylo -10, ale už vykukuje slunko tak jsem zvědavá
jinak jsem byla do 4 vzhůru a pak jsem usnula a před 6 opět vyspáno. jdu zalézt ted jsem zvědavá jestli usnu pak musím do práce za holkama 
|
|
|
|
|
|
sunny1981
(29, Okres Kladno)
pas uživatele
|
|
|
|
sunny1981 Dobré raňďo holky,
tak já jdu poklidit, nakoupit, vyvenčit psy, něco upéct a hurá do práce..
Vanilko, strie mám už asi 10 let, hlavně na vnitřních stehnech a bocích..bříško zatím drží  a zespodu na prsa si ani při nejlepší vůli nevidím..
Mažu od září Elasti Q10, prokládám to Biokokosovým olejem, Saloosem-protože nádherně voní a Babycreamem fur mama...ale stejně, když se mi strie budou chtít udělat, tak se prostě udělají, navíc k tomu mám dědičné dispozice, stejně jako ke křečovkám..Zatím to teda ujde, ale ty fialové vlásečničky mám popraskané na celém těle a strašně mě to štve.Po druhém mimískovi s tím půjdu na laser, nebo tak něco.
Venku máme -6, ale puňťa už leze, tak bude určo na slunku zase příjemně 
|
|
|
|
|
|
sunny1981
(29, Okres Kladno)
pas uživatele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terjar
(Okres Praha)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 20. června 2007 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 1867 příspěvků a 2 alba.
- Tadeášek má 2 měsíce a 3 týdny
|
|
terjar ahoj holky:
sluni: nemletého máku, právě že všude se dává mletý a tady nemletý a je to suprový. Zatím všem, kterým jsem dávala ochutnat chtěli recept
Já mažu 2x denně olejíčkem z DM a zatím nic, tak doufám, že to tak půjde dál. Moje mamka má taky strie po těhu.
Tak tady celé sluníčko, ale na teploměru -9.
Tak ty těhu hormony se mnou dělají šílený věci. Jsem si před chvilkou hezky poplakala, když jsem psala kamrádce, že se ta švagrová bude pokoušet o mimčo. Těšila jsem se, jak bude Tádík v celé rodině obletovanej, protože je to po dlouhé době, kor u tchánovců, miminko. No a až švagrová otěhotní, tak budou všichni skákat kolem ní a jestli ještě bude čekat holčičku, tak kor. Všichni po ní toužili a druhá švagrová s neteří mi to dost často opakují, že jsem mohla mít to a to, jen kdybych čekala holčičku. Tchyně Hanku zbožňuje, tak to bude něco a druhá švagrová.. No přeci jen je to její ségra a jsou si o hodně blíž než já s nima. Ach jo.
|
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
|
|
orlica terjar:nic si z toho nedělěj!!!Ale ty budeš první!!!!!
Hlavně že ty budeš svoje miminko milovat nejvíc a ostatní ať si dělají co chtějí,však ono se jim to vrátí,neboj!
|
|
|
|
|
|
sunny1981
(29, Okres Kladno)
pas uživatele
|
|
|
|
sunny1981 Šmankote Tery, nevěš hlavu, takhle to nemůžeš brát.Však on jim ten tvůj Tadík ještě ukáže, zač je toho správnýho chlapa loket  Vůbec bych z toho nebyla zoufalá a třeba ta holčina vyjde příště 
|
|
|
|
|
|
terjar
(Okres Praha)
pas uživatele
|
|
|
|
terjar orli: to je fakt, budeme první  , ale taky sakra mohli ještě počkat. A když budou mít holčičku, tak je to jasný. Když si vzpomenu na ty jejich první reakce, když jsme jim volali, že budeme mít chlapečka, tak bych vraždila. Nejdřív ticho a pak "to si děláte srandu". Ale nebudu se tím trápit. My našeho chlapečka zbožňujeme a oni, ať si dělají, co chtějí. Nikomu ho nutit nebudu.
My máme mantinely 3, dva nám ladí s povlečením a jsou cca do půlky postýlky a ten třetí je z Ikey a je kolem celé postýlky.
|
|
|
|
|
|
sunny1981
(29, Okres Kladno)
pas uživatele
|
|
|
|
sunny1981 Jo ještě jsem chtěla napsal Vanilce, že mi taky svědí bříško a opupínkovalo se, ale mám takové silné tušení, že to bude po pěně-oleji do koupele Radox. Načala jsem ho nový..takže asi tak..
Jo a taky jsemse šla teď přeměřit, páč mi řišlo, že se mi to bříško zvětšuje přímo před očima..tak před týdnem 110 kolem pupíku, dneska 107..tak to byl optický klam a prcek se jen nějak jinak uvelebil 
|
|
|
|
|
|
jaja36
(Okres Žďár nad Sázavou)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 14. října 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 704 příspěvků a 2 alba.
- Václav má 2 měsíce a 3 týdny
- Kájík má 8 let
- Karolínka má 9 let
|
|
jaja36 terjar na výstavu orchidejí bych šla hned. Mám jich doma 8, z toho mi jich 5 kvete. Zrovna včera jsem hledala na netu pomoc, protože mi u dvou opadaly i listy a nevím co s nimi.
A z toho příbuzenstva si nic nedělej. Já taky myslela, že naše první bude miláček všech, našich první vnouče a u tchánovců po 10 letech druhé. Přijeli jenom do porodnice a pak na první narozeniny. Byla jsem z toho taky nešťastná, zvlášť když jsme všichni z jednoho malého města. Tak jsem se na to vyprdla. Horší bylo, že se jich malá potom bála a to báby čučely obě dvě. Naštěstí je to nakoplo a za ty tři měsíce do druhého porodu se sblížily, takže nervy jestli se malá nezjančí až se vrátím z porodnice nebyly. Pak už to bylo jenom lepší a lepší a musela jsem dávat pozor, aby je jedna babička neměla víckrát než druhá.
Ovšem dědečka si neužijou, můj táta nežije a druhej děda je karbaník a dost pije. S dětma to vůbec neumí.
|
|
|
|
|
|
orlica
(Okres Olomouc)
pas uživatele
|
|
|
|
orlica já mám do postýlky dvě sady na výměnu včetně nebes a mantinelu.Když budu prát jedno tak tam dám druhy.
|
|
|
|
|
|
terjar
(Okres Praha)
pas uživatele
|
|
|
|
terjar jaji: a nenapadlo ti je něco? Babička mi o víkendu říkala, že jednu musela vyhodit, že jí úplně shnily listy, tak asi nějaká plíseň. A hnojíš je už? Mamka mi říkala, ať už je začnu jednou týdně hnojit, tak hnojím, ale zatím vyrůstají jen ty kořeny.
Určo to bude nádhera, se strašně těším. Ukazovali v telce, jak tam nějaké nové orchidee sázeli. To budu slintat závistí
To jsou ty hormony. Akorát včera jsem manžovi říkala, že jsem četla v Mamince, jak v šestinedělí můžou ty novopečené matky bezdůvodně brečet a on mi říká, že já už řvu teď, tak ho to nepřekvapí  . Je fakt, že zkraje jsem několikrát brečela, ale teď už to bylo dobré.
|
|
|
|
|
|
haninar
(Okres Most)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 28. dubna 2006 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 413 příspěvků a 4 alba.
- Terezka má 2 měsíce a 3 týdny
“Tak Terinka je poprvý nachlazená ;-(”
(Před 1 týdnem)
|
|
haninar Přeji všem krásné ráno,
terjar nevěš hlavu, je důležité že se vy těšíte na vašeho Tádíka a že ho budete mít rádi. Určitě zamrzí, když někdo říká takové věci, ale já bych se s tím člověkem pak nedokázala bavit. Je přeci jedno jestli to bude kluk nebo holka, důležitý je, že všechno proběhne v pořádku a budete oba zdraví.
Mě tchýně řekla, že když to bude kluk tak to pořádně zapije a když jen holka (má už totiž 3 vnučky, ale mě přijde, že je babičkou jen pro 2) tak jen aby se neřeklo.
Jaji švagrový taky upadali listiy a bylo to tím, že je hodně zalejvala a uhnilí jí kořeny.
Jinak s hormonama jsem taky na tom asi stejně, zrovna jsem včera bulela, že nemáme skoro žádnou výbavičku, že nevím co koupit dřív. A dneska mám oči jak angorák  to abych ani nevylejzala ven.
|
|
|
|
|
|
jaja36
(Okres Žďár nad Sázavou)
pas uživatele
|
|
- Kájík má 8 let
- Karolínka má 9 let
|
|
jaja36 terjar - už hnojím. Nejsem žádnej odborník, takže nic pravidelného, vždycky když si vzpomenu. Dokonce jsem je ještě ani jednou neponořila do vodní lázně. Zalévám je normálně do květináče. Jo a ten květináč musí být průhledný, ty vzdušný kořený potřebují světlo.
|
|
|
|
|
|
jaja36
(Okres Žďár nad Sázavou)
pas uživatele
|
|
- Kájík má 8 let
- Karolínka má 9 let
|
|
jaja36 Hani, mám jich 8 a zalévám je všechny stejně. Zajímavé, že opadaly ty z obchodu. Jinak je bereme přímo v Brně z Florplantu za 100,- a ty jsou nádherný. V obchodě to stojí 300,- a nic to nevydrží. 
|
|
|
|
|
|
dagvi
(30, Okres Přerov)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 24. března 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 918 příspěvků a 1 album.
- Karolínka má 2 měsíce a 4 týdny
|
|
dagvi Dobré ráničko těhulenky
tak jsem vás v rychlosti dočetla
já byla u doktora v pondělí jsme v pořádku a dostali jsme taky žádanku na cukr tak jsme objednaní na 17.3. to je příští týden na středu a máme si přinést sebou citron prý si ho můžeme vymačkat do té sladké vody aby to nebylo tak hnusný  tak doufám že to přežiju
orlica: ta mostýlka co jsi sem dala v aukci je super už to sleduju je za super cenu 
|
|
|
|
|
|
haninar
(Okres Most)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 28. dubna 2006 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 413 příspěvků a 4 alba.
- Terezka má 2 měsíce a 3 týdny
“Tak Terinka je poprvý nachlazená ;-(”
(Před 1 týdnem)
|
|
haninar Jen mě právě napadlo, jestli to nemůže být tím, ale asi si zkušenější zahradnice tak to bude něčím jiným.  Já se přiznám že nemám ani jednu, že jen ta švagrová měla 2 a jedna jí právě uhnila, tak jsem jí ostříhala kořeny, přesadila do normální hlíny a jak se jí teď holce daří, ale otázkou je taky na jak dlouho 
|
|
|
|
|
|
dii
(30, Praha, Okres Praha)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 7. května 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 754 příspěvků, 3 alba a 1 článek.
- Filípek má 2 měsíce a 1 týden
“Končíme šestinedělí! :o)”
(Před 1 měsícem)
|
|
dii Ahoj holky,
terjar: taky to semnou mlati  ..vcera jsem brecela, ze nam asi nezvednou tu materskou, protoze to nejak utichlo...tak jsem si hezky poplakala..normalne bych si zanadavala ale hormony
ja jsem strasne rada, ze budeme mit chlapecka a moc se na nej tesime, tak se taky vyprdni na okoli.
Vanilko: zkus to kakaove maslo, ja zatim nic nemam. Snazim se mazat kazdy vecer, ale nekdy na to zapomenu. Ted jsem to kakaove maslo zacala stridat s detskou niveou, protoze nekdy neni cas cekat nez maslo zaschne  a navic to maslo vyjde hrozne levne. V lekarne na me sice cumeli na co to chci  a porad mi opakovali,ze se z toho vyrabi potah na cipky  , ale uz si tam na me zvykli a vetsinou mi ho daji zdarma, protoze ma urcitou dobu spotreby.
Holky vcera jsem si byla pro ty chuvicky, budou asi super, blbli jsme s nima do 12 v noci  . A rovnou jsem si od pani nakoupila oblecky. Vetsinu ma z Nextu a Marks andSpencr a levne, tak jsem u ni nakonec nechala 2200....ty prasule tak litaj to je strasny 
|
|
|
|
|
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
|
|