Registrovala se 21. června 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 2622 příspěvků, 3 alba a 32 inzerátů.
Region Ústí nad Orlicí.
crca
Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci Dneska jsem udělala jen porkovou polívku
Registrovala se 20. května 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 7233 příspěvků.
pajapoj
kuřecí polévka, hejk pečený na másle, citronu a petrželi a k tomu brambory a jen povařené fazolové lusky
Vařím taky tak, aby s náma jedl i malej
Region Ústí nad Orlicí.
crca
Holky jste zlatíčka hned se ctím líp,když mám nějaké dobré tipy @kesurka jenom to tvoje jídlo vím,že někde existuje,ale co to je?? Zítra jedu nakupovat ingredience
Registrovala se 18. srpna 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 770 příspěvků a 6 alb.
Region Uherské Hradiště.
Matouš má 1 rok a 7 měsíců
2. srpna 2012 čekáme holčičku (31. týden těhotenství)
kesurka
potřebuješ velké brambory, nejlépe tu odrůdu na pečení. Upečeš je, upečené rozkrojíš, dovnitř nacpeš cokoli, přivřeš, posypeš sýrem a je to. Jednoduché, chutné.
9. led 2011 ve 20:16
• 1 dítě - čeká miminko, termín má v srpnu 2012 (31. tt)
• Odpověz
• To se mi líbí •
crca
Region Ústí nad Orlicí.
Registrovala se 2. září 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 8304 příspěvků, 2 alba a 5 článků.
Region Praha - východ.
berenika39
a co zejtra?????????????????????????? (@crca dobrá otázka, neverending story..).
někdo se tu dneska ptal na rajskou, tak zítra jdu do ní....k tomu asi těstoviny.
Dneska naložené maso (jakékoliv + 2vejce,lžíce solymylu , česnek, trochu hořčice, worčestru, nechat přes noc) k tomu hranolky nebo kaši nebo brambor nebo chleba nebo zeleninu......
Registrovala se 5. srpna 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 6110 příspěvků.
Region Karviná.
kami1984
veprove maso s hraskem a br. kase a od babicky mam slepici vyvar s nocky a maskem...
sice mimi jeste nemam, ale i tak sbiram a zapisuji inspiraci, za rok se bude hodit))
Registrovala se 4. května 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 5569 příspěvků a 1 album.
k.ate@kami1984 já kdysi kupovala mražený bylinky a ty byly super, ale teď je nikde nemůžu sehnat Mívali je u nás v delvitě, pak z toho udělali billu a je to na prd
Registroval se 18. ledna 2010 na modrykonik.cz.
Přidal 5089 příspěvků, 24 alb a 10 inzerátů.
Havířov, Region Karviná.
brusinka.pusinka
my máme dneska kmínovou polévku s domácí chlebíkem a fazolky na smetaně s bramborem a vajíčko Zítra gulášek pro nás a malá masíčko na páře s baby mrkvičkou, cukínou a kedlubnem