Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Hledám maminku na pokec, Praha 10,15

3. kvě 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
helenabel (32 r.)
Registrovala se 3. května 2011 na modrykonik.cz. Přidala 1 příspěvek. Horní Měcholupy, Region Praha.
  • Jakub7 měsíců a 3 týdny
  • Tomáš3 roky
 Ahoj. Jsem z Horních Měcholup a mám 2,5 letého syna.Hledám někoho na pokec a společníka pro mého klučinu.Chození na hřiště,chození do dětských koutků a tak.Budu moc a moc ráda když se někdo ozve.Tak pište,pište.
3. kvě 2011 ve 13:09  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
mili.21 (27 r.)
Registrovala se 27. června 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 716 příspěvků a 1 inzerát. Praha 10, Region Praha.
  • Tobias6 měsíců a 2 týdny
  • Samuel 4 roky
 @helenabel
Ahojky odkud jsi, mám 3 letého klučíka a čekáme druhé termín listopad emoticon
7. čer 2011 ve 14:32  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
danca07
Registrovala se 8. června 2011 na modrykonik.cz. Přidala 1 příspěvek. Region Praha.
 @helenabel
Ahoj, jsem ze Záběhlic, mám 3,5 letá dvojčata kluky, tak kdybys ještě měla zájem, budu ráda, když se ozveš.
8. čer 2011 v 00:58  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
andilekjoja
Registrovala se 7. července 2011 na modrykonik.cz. Přidala 147 příspěvků. Prag, Region Praha - východ.
  Ahoj!
Jééj dvojčatá.Tak to si ani neviem predstaviť jak to musí byť náročné.
Pochádzam z Východnho Slovenska a v Prahe žijem 5 rokov.
Zatiaľ mám iba 1 kámošku s bábätkom ,ale tá býva "až " Chodove a tiež samozrejme nemá vždy čas
Ja bývam na Kubánskom nám. a mám 7 týždňové dievčatko Ladunku.
Čeština mi nerobí problém,ale koli tomu aby malá rozumela obom jazykom zatial hovorím viac slovensky ako česky.
Jozefína
7. črc 2011 ve 14:14  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sugar88
Registrovala se 22. června 2009 na modrykonik.cz. Přidala 22 příspěvků a 5 inzerátů.
 @helenabel ahojky jmenuji se aneta a bydlime v petrovicich taky mam uz dve deti 2,5 rocneho chlapecka a ted v zari se nam narodila holcicka ty budes ted asi nekdy rodit tak preji hodne stesti a pokud budes mit zajem taks e ozvi budu rada ahoj
16. lis 2011 v 15:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
misahe
Registrovala se 30. listopadu 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 27 příspěvků.
 @sugar88 Ahojky, já jsem se nedávno přistěhovala do Petrovic a v březnu čekáme holčičku. V Petrovicích nikoho neznám, ráda bych poznala někoho kdo poradí kam vyrazit s kočárkem a tak emoticon. Budu ráda když se ozveš.
30. led v 11:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sugar88
Registrovala se 22. června 2009 na modrykonik.cz. Přidala 22 příspěvků a 5 inzerátů.
 ahoj rada se s tebou seznamim ja uz mam ted dve deticky chlapecka a holcicku ty cekas prvni nebo uz druhe?na jake ulici bydlite?chodite nakupovat do alberta?my chodime pravidelne ven kazdyy den tak se muzeme nekdy domluvit a potkat
30. led ve 12:48  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)