rivousek
|
Registrovala se 3. listopadu 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 4 příspěvky a 2 inzeráty.
Tišnov, Region Brno.
|
|
rivousek
hledám pro sebe ale i pro moji roční dceru kamarádku na procházky,pokec,,,,z Tišnova a okolí.-).-)
|
|
|

evie1
(29 r.)
|
Registrovala se 23. ledna 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 2 příspěvky.
Region Chrudim.
|
|
evie1
Ahoj, nejsem sice z Tišnova, ale často tam jezdím a tento rok se snad už konečně i přestěhujeme. Jestli chceš, tak si klidně o víkendu někdy můžeme zajít na procházku. Mám syna Matěje, je mu 19 měsíců.
|
|
|

mikimiri
|
Registrovala se 1. února 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 36 příspěvků.
Tišnov, Region Brno.
|
|
mikimiri
Ahoj ,bydlím kousek od Tišnova a taky hledám kamarádku,nejmladší holčičce je pět měsíců 
|
|
|

ilca2011
|
Registrovala se 28. února 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 3 příspěvky.
Hradčany, Region Brno.
|
|
ilca2011
Ahoj, zůstala jsem na mateřské a zjistila jsem že nemám žádnou kamarádku na vycházky s mojí roční dcerou ani na pokec mezi námi děvčaty. Jsem od Tišnova, kdybyste měly zájem ozvěte se. Ilona
|
|
|

verunkak
|
Registrovala se 3. prosince 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 34 příspěvků, 2 alba a 4 inzeráty.
Region Brno.
|
|
verunkak
já se přestěhovala za přítelem do Předklášteří,protože spolu máme 9 měsíční dcerku a taky tady nikoho nemám a neznám.  přítel je od rána do večera v práci v Brně a já sedím doma a čekám,kdy nám dojede  )
|
|
|

ilca2011
|
Přidala 3 příspěvky.
Hradčany, Region Brno.
|
|
ilca2011
já se nastěhovala do Hradčan, dříve jsem pracovala a žila v Brně, manžel je taky 6 dní v týdnu v práci od rána do večera často i služebně několik dní mimo domov, s dcerou se mě za kamarádkami do Brna na pokec nechce jezdit...
|
|
|

rivousek
|
Tišnov, Region Brno.
|
|
rivousek
@ilca2011 ahojky,omlouvam se,ze pisi az nyni ale byla jsem cely den s malou u babicky.-)jojo to znam,sedet doma a cekat na manzela.-)ja cekam cely tyden,dela v praze a dom jezdi jen na vikendy.-).-)tak to mame kousicek od sebe,tak muzem vyrazit na prochazku,kafco.-).-)sem tam zajdu s malou dokavarny v tisnove u nadrazi-je tam aji maly detsky koutek,ale samotne me to tam neba.).-)tak muzem zajit tam,,,,
|
|
|

rivousek
|
Tišnov, Region Brno.
|
|
rivousek
@verunkak ahojky,omlouvam se,ze pisi az nyni ale byla jsem cely den s malou u babicky.-)jojo to znam,sedet doma a cekat na manzela.-)ja cekam cely tyden,dela v praze a dom jezdi jen na vikendy.-).-)tak to mame kousicek od sebe,tak muzem vyrazit na prochazku,kafco.-).-)sem tam zajdu s malou dokavarny v tisnove u nadrazi-je tam aji maly detsky koutek,ale samotne me to tam neba.).-)tak muzem zajit tam,,,,
|
|
|

ilca2011
|
Přidala 3 příspěvky.
Hradčany, Region Brno.
|
|
ilca2011
ahoj, píšu až dnes, k počítači se dostanu jen občas když malá spí a to nedělá nikdy. Určitě se domluvíme na kafe a pokec!!! Tišnov je kousek, ale nemám auto k dispozici, tak budeme muset dojít pěšky, to bude sranda, od té doby co dcera začala chodit do kočáru nepůjde ani za milion.
|
|
|

verunkak
|
Registrovala se 3. prosince 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 34 příspěvků, 2 alba a 4 inzeráty.
Region Brno.
|
|
verunkak
@rivousek : ahojky,v pohodě  budu moc ráda. Cukrárnu u Nádraží znám,chodila jsem tam ještě když nebyla malá  ted chodím maximálně na procházky,protože ani mě to samotné moc nebaví,chodit do dětských koutků  ) tak budu ráda,když se někdy domluvíme  )
|
|
|

pajcula
|
Registrovala se 30. října 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 1438 příspěvků a 35 inzerátů.
Tišnov, Region Brno.
|
|
pajcula
Ahoj holky, jsem tu zcela nová, přestěhovaná z Olomouce, mám 2 roční holčičku Nelinku. Hledáme kamarády..
|
|
|
|
|