Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Hledáme kamarádku z Tišnova a okolí

12. led 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
rivousek
Registrovala se 3. listopadu 2011 na modrykonik.cz. Přidala 4 příspěvky a 2 inzeráty. Tišnov, Region Brno.
 hledám pro sebe ale i pro moji roční dceru kamarádku na procházky,pokec,,,,z Tišnova a okolí.-).-)
12. led v 19:26  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
evie1 (29 r.)
Registrovala se 23. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 2 příspěvky. Region Chrudim.
 Ahoj, nejsem sice z Tišnova, ale často tam jezdím a tento rok se snad už konečně i přestěhujeme. Jestli chceš, tak si klidně o víkendu někdy můžeme zajít na procházku. Mám syna Matěje, je mu 19 měsíců.
23. led ve 14:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mikimiri
Registrovala se 1. února 2012 na modrykonik.cz. Přidala 36 příspěvků. Tišnov, Region Brno.
 Ahoj ,bydlím kousek od Tišnova a taky hledám kamarádku,nejmladší holčičce je pět měsíců emoticon
1. úno v 11:20  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ilca2011
Registrovala se 28. února 2012 na modrykonik.cz. Přidala 3 příspěvky. Hradčany, Region Brno.
  Ahoj, zůstala jsem na mateřské a zjistila jsem že nemám žádnou kamarádku na vycházky s mojí roční dcerou ani na pokec mezi námi děvčaty. Jsem od Tišnova, kdybyste měly zájem ozvěte se. Ilona
28. úno ve 12:10  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
verunkak
Registrovala se 3. prosince 2010 na modrykonik.cz. Přidala 34 příspěvků, 2 alba a 4 inzeráty. Region Brno.
 já se přestěhovala za přítelem do Předklášteří,protože spolu máme 9 měsíční dcerku a taky tady nikoho nemám a neznám. emoticon přítel je od rána do večera v práci v Brně a já sedím doma a čekám,kdy nám dojedeemoticon)
28. úno ve 12:13  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ilca2011
Registrovala se 28. února 2012 na modrykonik.cz. Přidala 3 příspěvky. Hradčany, Region Brno.
 já se nastěhovala do Hradčan, dříve jsem pracovala a žila v Brně, manžel je taky 6 dní v týdnu v práci od rána do večera často i služebně několik dní mimo domov, s dcerou se mě za kamarádkami do Brna na pokec nechce jezdit...
28. úno ve 14:40  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rivousek
Registrovala se 3. listopadu 2011 na modrykonik.cz. Přidala 4 příspěvky a 2 inzeráty. Tišnov, Region Brno.
 @ilca2011 ahojky,omlouvam se,ze pisi az nyni ale byla jsem cely den s malou u babicky.-)jojo to znam,sedet doma a cekat na manzela.-)ja cekam cely tyden,dela v praze a dom jezdi jen na vikendy.-).-)tak to mame kousicek od sebe,tak muzem vyrazit na prochazku,kafco.-).-)sem tam zajdu s malou dokavarny v tisnove u nadrazi-je tam aji maly detsky koutek,ale samotne me to tam neba.).-)tak muzem zajit tam,,,,
28. úno ve 20:05  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rivousek
 @verunkak ahojky,omlouvam se,ze pisi az nyni ale byla jsem cely den s malou u babicky.-)jojo to znam,sedet doma a cekat na manzela.-)ja cekam cely tyden,dela v praze a dom jezdi jen na vikendy.-).-)tak to mame kousicek od sebe,tak muzem vyrazit na prochazku,kafco.-).-)sem tam zajdu s malou dokavarny v tisnove u nadrazi-je tam aji maly detsky koutek,ale samotne me to tam neba.).-)tak muzem zajit tam,,,,
28. úno ve 20:06  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ilca2011
 ahoj, píšu až dnes, k počítači se dostanu jen občas když malá spí a to nedělá nikdy. Určitě se domluvíme na kafe a pokec!!! Tišnov je kousek, ale nemám auto k dispozici, tak budeme muset dojít pěšky, to bude sranda, od té doby co dcera začala chodit do kočáru nepůjde ani za milion.
29. úno v 08:32  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
verunkak
Registrovala se 3. prosince 2010 na modrykonik.cz. Přidala 34 příspěvků, 2 alba a 4 inzeráty. Region Brno.
 @rivousek : ahojky,v pohoděemoticon budu moc ráda. Cukrárnu u Nádraží znám,chodila jsem tam ještě když nebyla malá emoticon ted chodím maximálně na procházky,protože ani mě to samotné moc nebaví,chodit do dětských koutkůemoticon) tak budu ráda,když se někdy domluvímeemoticon)
29. úno ve 21:14  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pajcula
Registrovala se 30. října 2009 na modrykonik.cz. Přidala 1438 příspěvků a 35 inzerátů. Tišnov, Region Brno.
 Ahoj holky, jsem tu zcela nová, přestěhovaná z Olomouce, mám 2 roční holčičku Nelinku. Hledáme kamarády..
23. kvě v 09:32  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)