Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Jaké máte osvědčené šlapací kolo pro 3 leťáčka?

5. led 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
kamila297
Registrovala se 24. října 2009 na modrykonik.cz. Přidala 179 příspěvků a 20 inzerátů. Region Praha.
 Prosím o vaše zkušenosti s cyklisty - začátečníky a tipy na značku popř. typ osvědčeného kola. Děkuji.
5. led v 15:40  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
mamkamarketa
Registrovala se 3. října 2010 na modrykonik.cz. Přidala 7682 příspěvků. Praha, Region Praha.
 @kamila297 vim,ze ses na to neptala,ale pro tyhle mensi deti jsou lepsi balanci (odrazeci) kola. normalni slapky 3letak uslapne max. na rovine a bude muset mit ty podpurna kolecka. ja bych pockala jeste cca rok a pak koupila normalni kolo se slapkama a bez zadnich kolecek emoticon
5. led v 16:30  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
evcafrank
Registrovala se 14. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 11721 příspěvků a 6 inzerátů. Region Praha.
 @kamila297 - my máme kolo od tud http://www.yedoo.eu/cz/default.aspx:-) měli jsme od nich i odrážedlo, pak jsme s 12´´ kolem šlápli malinko vedle ( no name kolo - šlo dost ztuhla a bylo docela těžké, ale syn s tím nakonec problém nemělemoticon) a teď od ježíška dostal 16´´ právě od téhle firmy emoticon zatím ho zkoušel jen na chodbě, ale nadšení je veliké!!!
5. led v 16:42  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
dagina
Registrovala se 8. dubna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3482 příspěvků, 3 alba a 27 inzerátů. Region Ústí nad Orlicí.
  • Nelinka1 rok a 5 měsíců
  • Lucinka3 roky
 @kamila297 Naše dostala Leader Fox, hrozně si ho přála od ježíška, odrážedlo má také, už na něm krásně drží rovnováhu. Jen co necháme kolo seštelovat, hned se vrhneme na první zkušební jízdu venku. Máme ale 14ctkový rám.
6. led v 15:54  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kamila297
Registrovala se 24. října 2009 na modrykonik.cz. Přidala 179 příspěvků a 20 inzerátů. Region Praha.
 @mamkamarketa Ahoj! Viděli jsme drandit na šlapadle i menší děti (kluky), dokonce bez postranních koleček, a odrážedlo nám přijde jako krok zpět. Ale díky za názor emoticon
7. led v 17:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kamila297
 @evcafrank Tak to je Vašík dobrý, že zvládá 16". My uvažujeme spíš zatím o 12". Díky za postřeh emoticon
7. led v 17:32  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kamila297
 @dagina Díky, kouknu na to na internetu.
7. led v 17:33  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
evcafrank
Registrovala se 14. srpna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 11721 příspěvků a 6 inzerátů. Region Praha.
 @kamila297 - no oni maj i 12'' emoticon Venda už na 12 vypadá jak vosa na bonbonuemoticon na odrážedle jezdil od 2 let, postranní kolečka měl asi 2-3x jen aby pobral šlapání, pak jsme mu je sundali a od tý doby začal "hon na Vašíka" emoticon emoticon emoticon Začal vlastně jezdit před rokem (takže byl stejně starej jako tvůj Vašík emoticon )
7. led v 17:40  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kamila297
 @dagina Chtěla jsem se zeptat, kolik měří vaše malá cyklistka? My zvažujeme pro synka 12", ale on je drobek, má teprve 90 cm.
29. led ve 12:39  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
dagina
Registrovala se 8. dubna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3482 příspěvků, 3 alba a 27 inzerátů. Region Ústí nad Orlicí.
  • Nelinka1 rok a 5 měsíců
  • Lucinka3 roky
 @kamila297 na tříleté měla 98 cm a těch 14 palců je taktak, větší by nemohla mít a z 12tkového by vyrostla hned, ale pro vás by mělo být asi OK.
29. led v 16:56  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kamila297
 @dagina tak to je dobrý postřeh, moc díky!
30. led v 11:10  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lulinad
Registrovala se 18. února 2008 na modrykonik.cz. Přidala 5 příspěvků.
 Ahoj, my Tobíkovi koupili kolo když mu byli dva roky a 7 měsíců. Koupili jsem na doporučení kolo značky specialized a jsme moc spokojení. Šlapání mu nedělalo vůbec žádný problém a asi za měsíc co jezdil s kolečkama jsme mu je sundali a za jedno odpoledne se naučil jezdit bez koleček. Takže určitě můžu jenom dopučit. Jo a kupovali jsem 12´, bude ji mít ještě letos a kolem čtyř let pořídíme 14´.
1. úno ve 20:39  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)