Doporučujeme: Beremese.cz Modrastrecha.cz Modrykonik.sk
Téma není OK

Jdeme dál III. ... (cz & sk) (Zamčená)

Skoč na nejnovější příspěvek »  
<< Novější
>> Starší

mahulena (Okres Benešov)
pas uživatele
Registrovala se 29. května 2007 na modrykonik.cz. Přidala 1789 příspěvků a 4 alba.
  • Alex4 měsíce a 2 týdny
  • Justýnka2 roky
 dludli , Justynka taky tlaci, hrozne rudne, nejak chrci nebo co to je za zvuk, protoze ja jsem nejak nevymyslela, jak ji to jinak vysvetlit, tak delam, ze tlacim, desne se sklebim a delam hrozny zvuky, tak se to snazi napodobit, ale jeste nikdy si neprdla

zitra nakouknu, co Mabe, jak se domluvila s Dr., ale jsem presvedcena, ze to bude jako psala Swead, ze to proste zkusej spontanne..., no uvidime

dludli, dneska mam naladu standardni, prima naladu az po porodu, az mi zmizej vsechny zily (haha), natekla pipina do pul stehen (haha), obrovsky bricho pod bradu (haha), kozy jak vozy do pasu (haha)..., tak na to se tesim, no, myslim, ze jsem docela skromna
8. bře ve 20:14  •  2 děti  • Odpověz

dludli (30, Okres České Budějovice)
pas uživatele
Registrovala se 30. května 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 4677 příspěvků, 2 alba a 1 inzerát.
  • Lucinka3 měsíce a 1 týden
  • Zuzanka2 roky a 2 měsíce
“Tak nasi Zuzance jsou prave dneska uz 2 roky”
(Před 2 měsíci)
 Mahu neni nad to kdyz se ma clovek rad takovy jaky je
No ty zily to neni o co stat, ale jinak pekne vyvaluj pupicek (no lepe to pujde az bude opravdu jaro ze jo) at ho vsichni pekne vidi a obdivuji jak si takovy tehu pupik zaslouzi
Snad budes mit s zilama stesti a budes patrit k tem kterym se to samo urovna! JInak myslim jsi ze jsi konstitucne typ ktery nema potize s vahou a vracenim se do normalu, takze v lete bude vse urco zase jako driv. Tedy s tvou figurou, jinak asi uz nic nebude jako driv

Jeje ja jsem ti na ty dve deti zvedava, a to Justynka je jeste o neco mladsi nez Zuza, no snad to proste nejak pujde vsechno, no nezbyva nez to zmaknout ze jo.

Tak jdu na kute, je tu nejaky poklid pri veceru. Jak jsem psala zitra me ceka sto jarnich kilaku s kocarem pri preprave na plavani a zpet a venceni psa a ceste do herny tak jdu nabrat silu
Koukala jsem ze M se oholil a vyznamne pokukoval no tak nevim jestli se ke spanku dostanem hned...ale snad jo uz je dost hodin na nejaky prostocviky vsak uz nejsem nejmladsi

Tak brou kocky
8. bře ve 22:30  •  2 děti  • Odpověz

dida_tn (Slovensko)
pas uživatele
Registrovala se 19. června 2007 na modrykonik.cz. Přidala 2688 příspěvků a 4 alba.
  • Oliver1 rok a 11 měsíců
  • Snažíme se otěhotnět
 ahoj žienky
všetky vás zdravím, nejako sa mi nedarí dostať k pc. choroby sú už chvalabohu zažehnané (klopklopklop), ale keď chcem stíhať domácnosť aj Oliho, na pc mi nezostáva čas aspoň momentálne je to náročné, dobiehala som resty nahonobené z chorôb, do toho trošku depkovania (asi jarná únava ), tak sa snažím riadne zamestnávať, aby som nemala čas myslieť na blbosti.
podarilo sa mi dočítať, ale román nehrozí, musím ísť spať.

Mabe držím palce na ko, vždy som aspoň nakukla, či si ešte stále tu a 2v1..

Pavli, dúfam, že manžovi sa to upravilo, to bolo hrozné, v takom veku a takéto zdravotné problémy to všetko ten blbý stres a životospráva, akú si popísala..

Renýsku, si krásna tehulka..opakujem sa, ale nepomôžem si

Maji, my by sme chceli dovolenku v júni, niekedy po 12. júni, potom už budeme doma..

všetky ostatné zdravím, som rada, že choroby sa skľudnili aj tu a ešte stíham popriať všetko najlepšie k medzinárodnému dňu žien

tak pa, dobrú a luxusnú..
8. bře ve 23:41  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

dida_tn (Slovensko)
pas uživatele
Registrovala se 19. června 2007 na modrykonik.cz. Přidala 2688 příspěvků a 4 alba.
  • Snažíme se otěhotnět
 Jo a Jani, tabuľku som dostala, dík moc, ale už týždeň mi maily vôbec neodosielajú a prijímajú sa len niektoré, takže to holkám pošlem, keď mi to opravia.
8. bře ve 23:42  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

renys (33, Okres Plzeň)
pas uživatele
Registrovala se 24. května 2007 na modrykonik.cz. Přidala 2404 příspěvků a 3 alba.
  • Maxíček4 měsíce a 4 týdny
 Dobré ránko děvčátka,

tak Mabe, držim pěsti na kontrolu. Já za chvíli vyrážim na hemošku, to bude zas až do odpoledne, ach jo. Hlavně na ty nachcípaný lidičky se těšim, který tam chrchlají v čekárně u laborky, která má okýnko u nás ..Jinak ségra mojí kámošky, měla obě děti KP, první měla plánov. císaře a u druhýho to zkoušeli normálně, ale malej se ani nehnul, natož aby tam "najel" zadečkem, takže taky císař.

Diduško, ahoooj, jsem ráda, že si se ukázala , všechno je u vás o.k., to je dobře . Děkuju za pochvalu .Taky u vás zas zavládla zima?

Dlu, prej prostocviky , co to je?? Už ani nevim ...Zuzanka je šikovnáá, no vidíte, to by mě nanapadlo, že je dobrý ty dětičky na to tlačení navnadit . Tak dneska lehký tempo!!
9. bře v 08:21  •  1 dítě  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
Registrovala se 14. září 2006 na modrykonik.cz. Přidala 15187 příspěvků a 3 alba.
  • Anička5 měsíců a 3 týdny
 ahojte, tak jsem zpet. tak na monitor musim jit jeste odpo - nechtely jsme se hybat. dr. rikal, ze dneska je vetsina mimisku lenory. je pravda, ze jsem rano moc nejedla a nepila, tak asi nemela energii. vecer se hejbala hodne a po tom monitoru se taky rozhejbala. potvurka mala. dr. rikal, ze se nemam strachovat, ale radsi at dojdu. UTZ me tentokrat nedelal, rikal, ze minule jsem ho mela dobrej (minule tam byla pani dr. a on me videl pred 14 dnama), prohlidl me, tak se otevirame jak mame, libilo se mu to. takze za tyden zase ko ve stejnou dobu a pak rikal, ze se domluvime na vyvolani. potom se na me podival a rikal - vite co, aby bylo misto, tak se domluvime rovnou, dal me na vyber 17-19.3., tak jsem si vybrala 18.3. - to mam 30. takze pristi ctvrtek to jisti. jinak rikal, ze by to nechal prirozenou cestou a uvidi se,ze se nemam bat. zavisi na tech okolnostech. takze holky pristi ctvrtek hotovo. no, a pak sem se ptala, ze sem dneska rano spinila ruzove s casteckama krve a rikal, ze to je tema porodnima cestama, takze se nemam obavat.
9. bře v 11:35  •  1 dítě  • Odpověz

evitkamalicka (28)
pas uživatele
Registrovala se 27. dubna 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk přidala 28904 příspěvků, 1 album a 3 inzeráty.
  • Oliver1 měsíc a 1 týden
  • Adam1 rok a 11 měsíců
 mabe super, tak budes mat narodeninovy darcek tak ako mozno aj ja
9. bře v 11:43  •  2 děti  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
Registrovala se 14. září 2006 na modrykonik.cz. Přidala 15187 příspěvků a 3 alba.
 evi, jojo, melo by to vyjit. dr. rikal, ze bysme mely vydrzet.
9. bře ve 12:19  •  1 dítě  • Odpověz

dida_tn (Slovensko)
pas uživatele
  • Snažíme se otěhotnět
 ahoj holky. mám chvíľku, tak nakúkam, čo Mabe

Mabe, tak ko super, vidíš, nakoniec to bude skoro úplne v termíne..keby to skutočne vyšlo na tvoje narodky, lepší darček si ani neviem predstaviť

Ahoj Evi.

Renýsku čauky Ako tá hematoška? Ty si vlastne picháš Clexane, však? A 0,2 alebo 0,4? Mne ku koncu zvyšovali dávku.
Zima je aj u nás, ale bez snehu. Len krásne modrá obloha, no chladno a aj veterno. Včera sme s Olim boli vonku len necelú hoďku, vietor mu vadí (aj mne, ešte som si, hviezda, ani nezobrala čiapku s rukavicami ).

My sme tiež Olimu predvádzali tlačenie, by ste sa ušúlali našťastie u nás je to už celkom ok, sám sa na vécko nepýta, ale akoby s veľkou vyslovene čakal, kým ho posadíme. Pokadenú plienku som neprebaľovala ani nepamätám (klopklopklop).

Oli bude každú chvíľku vstávať, čakám, kým mi uschne dlážka a idem rýchlo niečo zjesť. Dnes nám konečne (dúfam) opravili vodovod v kuchyni, už tu boli tretíkrát, zakaždým to vyzerá ok a po čase znova nájdem potopu v skrinke pod umývadlom- už ma to fakt neba

Tak zatím pa, pekný deň
9. bře ve 13:15  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

mahulena (Okres Benešov)
pas uživatele
Registrovala se 29. května 2007 na modrykonik.cz. Přidala 1789 příspěvků a 4 alba.
  • Alex4 měsíce a 2 týdny
  • Justýnka2 roky
 ahoj kocicky
gratuluju Mabe ke kontrole a budu 18. drzet palce. Priznam se, ze jsem se v tom asi ztratila, omlouvam se, ale proc budou vyvolavat, vzdyt nebudes mit jeste termin, po terminu?!
zdravim Didusku a Olicka.
Dludli, s tim tehotenstvim je to sranda, pri prvnim byl clovek pysnej na kazdy kilo navrch a rostouci bricho, ted je to spis na obtiz..., clovek musi fungovat a tohle vse (nejen) je desne znat. Mam i kamaradku, takovou klidnou, vyrovnanou a ta rikala, ze ji tehotenstvi vubec neubiha, ze chce dite, ale nechce byt tehotna podruhe..., a myslim, ze ji svym zpusobem rozumim, i kdyz nekdy to mam naopak.

Mejte se hezky, zase nejak nakouknu
9. bře ve 13:30  •  2 děti  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 didusko, dekuju. jojo, bylo by to super.

mahu, budou vyvolat kvuli tomu KP. musi byt u toho dva dr., a proto vsedni den. muze se to kdykoliv zvrtnout v cisare, kdyby se jim neco nezdalo.
9. bře ve 13:32  •  1 dítě  • Odpověz

renys (33, Okres Plzeň)
pas uživatele
Registrovala se 24. května 2007 na modrykonik.cz. Přidala 2404 příspěvků a 3 alba.
 Ahojky, tak na hemošce jsem ztvrdla až skoro do 14 hod., ale na sváču jsem si došla do Crosscafé, dala jsem si capučínko, ciabattu a džusíka a tam jsem přečkala do výsledků. Malej mi pak zřejmě vlivem kofeinu v břiše tak řádil, mam pocit, že mam tu oblast pod žaludkem úplně okopanou . Výsledky normoš, budu píchat až do šestinedělí, další kontrola měsíc po porodu. Neuvěřitelný....už nebude následovat kontrola, ale porod!!!!! Pořád to nějak nechápu, že je to tady coby dup!!!!

Mabe, tak další týden k dobru, paráda . Ty jsi teď asi na dalšim monitoru, viď? To víš, ráno před ktg je dobrý sníst cukříček!

Diduško, tak Olíček už je taky naučenej kakat do nočníku, parádička . Pícham 0,4 Clexan a představ si, že mi nabídla variantu - po porodu, tablety Varfarinu místo injekcí - ALE - má to jednu nevýhodu, musí se dělat častý náběry - kort v začátku, protože každý tělo na něj reaguje jinak. Takže většina mamin prý zůstane u těch injekcí a já taky, už jsem si na ně zvykla a do mlíčka taky nepřechází. Tak studenej vítr dneska taky fouká, fuj, ale sluníčko je bezva. No jen nos čepičku!! Já jí nosim taky, teda né do města, ale na venčení, jo o.
9. bře v 16:16  •  1 dítě  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 ahoj holky, tak ja byla na kontrolnim monitoru. sestricka me rovnou polozila na bok, zepry se ji ta poloha urco nebude libit. slecinka se 4x pohla a pak nic. dalsich 20 minut odmitala, sestricka s ni lomcovala, budila bzucakem a nic. nakonec rekla, at si zkusim lehnout na zada a konecne se dam dama umoudrila - hejbala se. pan dr. se mrknul na monitor a rekl, ze dobry, ze za tyden ko, jak jsme se domluvily. snad je to ok, ze aspon neco. byla jsem na monitoru 30minut. trosku me vydesila slecinka. jakmile jsme odesly z nemocnice, tak se hejbe normal.

reny, ja rano moc nejedla ani nepila. ale jak vidis nemelo to vliv, i kdyz jsem ji dala cukr a colu, tak nic. je to tady za chvilku , tak to je dobre, ze je to tak.
9. bře v 17:44  •  1 dítě  • Odpověz

renys (33, Okres Plzeň)
pas uživatele
 Ahojda Mabe, tak malá se nakonec umoudřila , to je dobře, mně to čeká zítra ráno. Tak snad bude Maxík spolupracovat.
9. bře ve 20:07  •  1 dítě  • Odpověz

jankatr (31, Okres Třebíč)
pas uživatele
Registrovala se 24. dubna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 3950 příspěvků, 5 alb a 42 inzerátů.
  • Jakub1 rok a 5 měsíců
  • Matěj1 rok a 5 měsíců
  • Daniel5 let
 ahojky - koukám že už se tu začínají pomalu probírat porody.... - to je šílený jak to všechno utíká - Vidím to hlavně doma - klukům už bude za chvilku rok!!! To je šílený - nějak to strašně rychle uběhlo.

Mabe - tak tfuj tfuj tfuj - ať všechno dobře dopadne

Mahu, Dlu, vás stejně obdivuju - já toho měla plný baterky a to už byly Daníkovi skoro 4 roky když jsem byla těhule. Klobouk dolů jak to zvládáte
9. bře ve 20:14  •  3 děti  • Odpověz

dida_tn (Slovensko)
pas uživatele
  • Snažíme se otěhotnět
 Mahulenka ahoj tiež posielam pozdravy..už sa Ti to pomaly kráti, presne ako píšeš, pri všetkých tých komplikáciách bude vcelku fajn, keď sa už mimi narodí..aj keď až potom začne ozajstné rodeo, ale to už budeš v plnej sile a s Maru na chate Možno ešte predbieham, ale ako to s Pavlom plánujete v deň D? Bude pri Tebe? Alebo s J?

A Dlu vy ako? Vlastne ty máš maminu blízko, však? Zuzík môže byť u nej..

Reny gratulujem ku ko.. a držím palce na zajtrajšiu..mne po pôrode hneď zmenili Clexane na 0,2. Vraj stačí..našťastie to prebehlo v poho.

Mabe supiš, že je to v poriadku.
9. bře ve 22:33  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

dida_tn (Slovensko)
pas uživatele
  • Snažíme se otěhotnět
 Jo a ako ste tu riešili botičky, tak my máme v SR firmu protetika, ešte zo soc.čias, ale celkom dobre funguje aj v súčasnosti. Ich katalóg som pozerala a len čakám, kedy dorazia do lekárne, aby som ich videla naživo. Mám totiž riadne dilemy, sandálky sa mi páčia dvoje (Mati modrý a Redik béžový), skvelé je, že majú ochranu na prsty vpredu. Normálne topánky sa mi páčia až troje , manža ma asi rýchlo zruší (Anto, Nut, Mart), aj gumáčky sú fajné a tiež akoby tenisky, z tých som totál hotová G24089. Tak som zvedavá, čo na to manža

Inak tu je odkaz: http://www.protetika.sk/katalogy/djo.html
9. bře ve 22:44  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

dida_tn (Slovensko)
pas uživatele
  • Snažíme se otěhotnět
 Valím do hajan, zajtra ideme konečne do MC, som zvedavá, čo na to Oli, či nebude z toľko detí znova vyplašený..

Tak dobrú a luxusnú
9. bře ve 23:19  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 dobre ranko devcata,

tak v noci jsem spala jako zabita. ale stejne se citim ospale. uz se tesim si lehnout po o. pomalicku me dochazi, ze za 8 dni budu mamina. uz se moc tesim na prdolku. dneska bych chtela vyzehlit. mam vyprany dve pracky. tak pomalinku to za celej den vyzehlit. na obed budu delat rizoto. to delam z veprovky, takze je to rychlovka - osmazit cibulku, pak oprancit ryzu, dat konzervu a zalit vodou a voda se vypari a je to. to bylo gastronomicky okenko.
10. bře v 08:29  •  1 dítě  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 tak ta nase slecinko se dneska hejbe mooooc. vcera delala fory a dneska bude delat rodeo
10. bře v 09:24  •  1 dítě  • Odpověz

pas uživatele
Registrovala se 30. května 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 4677 příspěvků, 2 alba a 1 inzerát.
(Před 2 měsíci)
 Ahoj takjsem vecra docetla a kdyz jsem chtela psat tak zuza zacala plakat. Budi se ted kolem pulnoci a jak nelezim u ni je zle. Musim pak hned vystartit jinak ise rozjede z vzbudi uplne. NO a jak si lehnu k ni ona se ke mne prituli je tuha. Lezi mi na ruce, takze rano se nemuzu hnout no nic moc tedy.

JInak vcera jsme vypadly pred desatou na plavani, jeste jsem nam varila rano sebou obed tak jsem mela honky a vratily jsme se v 7 vecer. Dneka jsem se vybodla na cviceni, sotva lezu, vaechno me boli. NO uz to pro me neni takove akce, jenze ono je me pak tezko az druhy den tak to nejak neumim odhadnout.

Dneska se jen domluvim s kamaradkou se kterou choduvame cvicit ze bud prijede k nam nebo pojedem po obede do herny, ale to bude busem tam a zase zpet tak zadna velka prace.

Po ranu mam asi nejaky nizky tlak, blbe se me dycha
10. bře v 10:08  •  2 děti  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 holky, tak umyty nadobi a za chvilku jdu varit rizoto

reny, cekam na zpravicky a drzim palce

dlu, me taky byva po ranu slabo. tys toho teda vcera mela.
10. bře v 11:00  •  1 dítě  • Odpověz

renys (33, Okres Plzeň)
pas uživatele
 Ahojky holky,

teď jsem se přejedla, uffff....takže ráno monitor v pořádku, v tramvaji a v čekárně zase boulování celym tělem, pak na monitoru si chvíli schrupnul, tak jsem trochu zahýbala nohama, zavrtěla se a už to zase jelo . Ve výtěru nález streptokoka, ale s tim jsem počítala, že mi tam vegetí. Mam zas od minul. týdne 1 kg nahoře! A to jsem si včera zkoušela různý kalhoty a kraťasy z loňska (kvůlivá foceníčku) a přes stehna a zadek je to gut, ale zip jen do 1/3, to je jasný.

Dneska se mi zdálo, že jsem se u našich sprchovala a přišel tam za mnou s úmyslem techtlí a mechtlí nějakej mladej černoušek, hmmmm ! Ale nebojte, nic nebylo ..

Mabe, za 8 dní, páááneeejooooo!!! Dneska jsem to zvládla po svých i jsem si donesla na ředitelství žádost o mateřskou a ukončení PN, pak ještě koupila Arinovi plyšáka ve Velrybě za 70 Kč, to je radosti panečku.

Diduško, tak co dneska zážitky z centra? Olík si tu změnu určitě krásně užil! Ty botičky jsou fakt krásný, přesně by se mi líbili na malýho ty samý co Tobě .

Dludli, no to byl ale náročnej včerejšek u vás....tak dnes pěkně klídek a spaníčko se Zuzi.

Ahojky Jani, jojo, letí nám to děsně a co teprve pak ty další měsíce, viď.

Tak jsem trochu napnutá, odpoledne od 15-17 hod. jsem na předporodní kurz a prohlídku sálu, jsem zvědavááá...
10. bře ve 12:43  •  1 dítě  • Odpověz

pavlina05 (Okres Brno)
pas uživatele
Registrovala se 23. listopadu 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 8443 příspěvků, 4 alba, 1 článek a 5 inzerátů.
  • ♥Aleš (10.6.2008,10:40)2 roky a 2 měsíce
  • Snažíme se otěhotnět
“Naše alba naleznete zde:http://honigovi.rajce.idnes.cz/”
(Před 2 měsíci)
 Ahoj holky!

Všem gratuluji ke kontrolám.

Mabe, ty už to máš vážně za pár Co maminka?

Reny, super zprávičky

Dlu, prdískování do nočníku mě rozesmálo

Mahu, MM už je ok. Díky za optání.Do práce šel, dokonce dnes jel na 2 dny do Prahy.

Didulko, držím pěstičky aby bylo lépe
Botičky jsou parádní.Já chci také takové jako máte vy na SK. Mě se líbí ty co tobě a Renýskovi
Didu,obdivuju u Vás ten nočník.Oli je o tolik mladší a tááák šikovný.Já mám hnědý kod 4 x za den!

Dlu, teda já nechápu jak to zvládáš ...renostrukci bytu a včerejší výlet do 19 hodin. To bych byla kaput já a to nejsem těhulka

Jani, už oba běhají?

My máme zase spousty akcí, včera kámošku, dnes MC a odpolko solná,zítra aquapark ve Vy, pak kámoška...
Ráda Vás čtu, ale nějak nevím někdy co psát...vládnou tady prostě těhulí hormony

10. bře ve 13:35  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 reny, gratuluju ke kontrole.

pavli, jojo za par. mamka dobry, snad to pomuze. kazdej den tam ma navstevu. zitra jde na pul dne domu a v nedeli na cely den, jdeme k nasim na obed.
10. bře v 15:37  •  1 dítě  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 tedka na jedne diskuze me holky rikaly, ze mam jet po prasknuti vody ihned do porodky, nejlepe sanitkou, aby pry nevyskocila nozicka , tak me nejak prepadl strach. mam manzela 10 minut z domu v praci, tak si myslim, ze bych mohla jet normalka autem, ne?
10. bře v 15:55  •  1 dítě  • Odpověz

pas uživatele
(Před 2 měsíci)
 Mabe jak nevyskocila nozicka??? Jako nevim jestlu i KP je to nejak jinak a je treba vice chvatat, ale normalne se doporucuje dojet od prasknuti vody do hodky, takze pokud nahodou by voda praskla roste se v klidku seber, vezmi tasku zavolej manzu, hlavne zadny stresik

Kamoska byla dneska u nas, jeste jsem na rychlo delala pro vsechny obed no moc se me nepoved tedy zrovna, ja pocitaka pro nas jen polivku brokolicovoui tak to me bylo blbe hostit jen polivkou tak sjem jeste delala kasi a tak na prirodno kureci kousky ale nejak jsem to neochutila poradne, no jak rikam nic moc zrovna pro navstevu. Ale byl to prima den, po obidku jsme dosli s kocarkama uspat, Emma kamaradky tedy neusla a zuza se vzbudila jen co jsme dojeli domu a chzstaly se na kavicku a zakusek, ale zvladly jsme to i tak, holky si spolu hraly. Emmce bylo v unoru 2 a kamaradka ceka druhe v cervnu, tak jsme povidali co a jak porod, ona me porad strasi ze vscihni rikaj ze je sice rzchlejsi ale mnohem bostivetsi jinak mi ted odpoledne tvrdne bricho, tak jen odpocivam, koukali jsme se ZU na kouzelnou skolku tak to bylo prima
Manza dneska snad dovali nejak rozumne, zitra je s nami doma, tedy doma, jedeme dopoeldne na ockovani cestou jedem ores Lisov, mesto kobercu, tak mame v planu kouknout po necem Zuzance do pokojicku, bude asi celopodlahovy. Jo a jinak PRY pristio tyden by mohla byt kuchyne!!! NO tak snad se to nejak vyvede.

PAvli fajn ze manza ok, snad neni ta Praha nejak narocna preci jen mel by se setrit.

JInak nekdy taky nevim co psat tak plkam o sobe a kolikrat rada ctu co ostatni jaky meli den a prost enejak neni co odepsat.

A myslim ze mame kaku jdu to proverit
10. bře v 17:26  •  2 děti  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 dlu, provedu do pul hodky jsem tam urcite, a to pokud bude manza v praci. jinak do 15 minut
10. bře v 17:32  •  1 dítě  • Odpověz

pas uživatele
(Před 2 měsíci)
 Tak rozumny manzuv prichod bude cca kolem pul 8

Mabe a jak to bylo mysleno tou nozickou? Jako aby nejak nenatahla nozicku a nesla nozickou napred Anicka?
10. bře v 18:36  •  2 děti  • Odpověz

mabe (Okres Brno)
pas uživatele
 dlu, jojo, aby jako nevypadla nozicka jako prvni. proste aby se to stihlo do porodnice vcas.
10. bře v 19:08  •  1 dítě  • Odpověz

<< Novější
>> Starší
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
Reklama
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)