Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Je tu maminka s dětmi z Prahy 9?

10. led 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
nunik11
Registrovala se 21. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 55 příspěvků.
 najde se tu nějaká mamča s prckem nebo prckama na procházku?
10. led ve 12:49  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
stazina1
Registrovala se 15. června 2010 na modrykonik.cz. Přidala 187 příspěvků. Praha 9 - Třeboradice, Region Praha.
 Ahoj.
A z ktorej časti Prahy 9 si?Ja mám 8 mesačného čertíka a som z Třeboradíc,je to pri Čakoviciach emoticon
10. led v 15:41  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nunik11
 ahoj já jsem z Černého Mostu.
11. led ve 12:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
adeline3
Registrovala se 21. října 2011 na modrykonik.cz. Přidala 3 příspěvky. Region Praha.
 Ahojky,
my jsme z Proseka.
12. led v 08:11  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
petra0132
Registrovala se 4. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 5 příspěvků.
 Ahoj jsme z Vysočan mam 2 a půl letýho raubíře.
15. led ve 12:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmarcelinka
Registrovala se 27. září 2008 na modrykonik.cz. Přidala 518 příspěvků a 4 alba. Region Praha.
 Ahoj jsme kousek od Černého mostu,Kačce je 1,5 roku.Ráda se přidám.
16. led ve 14:15  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nunik11
 @mmarcelinka ahojky tak to je fajn a odkud jsi já mám 1,5 klukaemoticon
17. led v 08:18  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bodlynka
Registrovala se 16. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 100 příspěvků. Praha 9, Region Praha.
 Ahoj, já jsem z Vysočan a mám 3,5 letého Lukáška, který bude mít od července i sourozence. Sice je dopoledne ve školce, ale odpolední procházku bychom určitě uvítaly....
17. led v 16:45  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nunik11
 @bodlynka Ahojky no my taky chodíme se starší holčičkou do školky dopoledne tak by se nám to také hodilo odpol. na procházky.Máte ve Vsočanech nějaké pěkné hřiště?Já znám to naproti Českomoravské u metra tam je to fajn.Jéé gratuluji k budoucímu přírůstkuemoticon
18. led ve 12:47  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmarcelinka
Registrovala se 27. září 2008 na modrykonik.cz. Přidala 518 příspěvků a 4 alba. Region Praha.
 @nunik11 No já jsem ze Zelenče.Ale na Čerňák jezdíme hodně často i všude možně po okolí.Tak to by jsme se mohli někdy domluvit emoticon .
20. led ve 21:40  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bodlynka
Registrovala se 16. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 100 příspěvků. Praha 9, Region Praha.
 @nunik11 Ahoj, my raději chodíme do parku, tam je ještě jedno o něco menší hřiště, ale nebývá to tam tak narváno. A když už chci být jooo lenoch, tak jdeme do Galerie Harfa na střechu, kde je taky hřišťátko a můžu si tam dát alespoň kafčo emoticon . Jen se mi to teď trochu zkomplikovalo - jsem na rizikovém a mám vycházky jen do tří, takže stíhám vyzvednout dítě a jít takna hoďku do parku a pelášit domů - tak to bude až do května emoticon
2. úno v 10:08  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
majdakotkova
Registrovala se 11. srpna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 5 příspěvků. Region Praha.
 Chcete vidět vtipnou a nápaditou kytici? Mrkněte se na internetové květinářství www.kvetiny-slunecnice.cz, najdete tam tip na veselý dárek pro celou rodinu - manžela a třeba i pejska emoticon
7. úno ve 13:53  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)