Téma není OK
Téma není OK
Děkujeme ti za nahlášení tématu.
Nepodařilo se nám téma nahlásit. Kontaktuj admina.
Mimi únor 2009
(Zamčená)
|
snilek
(Okres Ostrava)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 24. května 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 1876 příspěvků, 3 alba a 3 inzeráty.
- Oliver má 1 rok a 6 měsíců
- Dominik má 12 let
|
|
snilek Ahojík, čekáte někdo mimi také v únoru 2009?
24. črc 2008 v 17:51
• 2 děti
• Odpověz
|
|
|
|
|
luciejadr
(30, Okres Mladá Boleslav)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 25. září 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 4933 příspěvků a 3 alba.
- Dominik (21.1.2009) má 1 rok a 7 měsíců
“to je ale hnusně.. ale já si jedu pro nový kočár a to mi náladu zlepšuje :)))”
(Před 5 měsíci)
|
|
luciejadr no jo, Romča se má prostě světově a bojí se nám to napsat  neboj, mi ti nebudeme závidět
Ivi jsem zvědavá s čím přijdeš .. jsi dobrá, že se ti do toho chce. Někdy to bývá zbytečné  ale já jsem taky taková  nebo byla, než jsem porodila, ted jsem cííííťa na entou
a víc nevím.. jen jsem kukla narychlo.. byli jsme dnes celý den pryč..
|
|
|
|
|
|
ivana24
pas uživatele
|
|
Registrovala se 23. listopadu 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 831 příspěvků a 1 album.
- B 16.2.2009 má 1 rok a 6 měsíců
- F 2.6.2006 má 4 roky
|
|
ivana24 Ahoj všem
Romi...piš co tě napadne, třeba jaký jste měli den  My si to určo rádi přečteme a dáš inspiraci, co dělat
Tak jsem dnes byla za ředitelkou a zeptala se jí, co se děje....no evidentně jí to moc příjemné nebylo, byl tam se mnou i Jirka a teda musím napsat, že mi přišlo, že z něj měla respekt. No koktala, nejprve, že má p. učitelka dovolenou, potom že je nemocná....no šílené. Tak jsem jí rázně řekla, že jsme s p. učitelkou spokojené, děti jí mají rádi a hodně je naučí. Že nevím, co se děje, ale pokud mohu něco udělat na její podporu, že to ráda udělám. No pak rozvázala, že prý to psychicky nezvládá a tak. Červená byla totál všude, no tak jsem jí řekla, že jí dali na starosti 25dětí cca 3letých a byla na ně sama, pak si to sedlo a teď že je to v pohodě. No musím napsat, že jsem se po celou dobu tvářila přísně - sám Jirka mě pochválil, že jsem jí to řekla moc pěkně a nekompromisně. Prý jsem byla velice slušná a mluvila i krásně spisovně  prý by ho taková řeč ani nenapadla  Dnes tam za ní budou chodit postupně skoro všechny maminy dětí z naší třídy, ta si užije....ale teda chudák naše p. učitelka, asi se po ní bude vozit, tak ani nevím, zda pro ní dělám dobře nebo ne........
To jsem se jen chtěla vypsat...jo a hned ráno běžel Filípek do školky a ptal se té nové učitelky, jestli už mu přijde jeho Marta - řekla mu, že dnes ne a on začal natahovat a s ním i jeho kamarád Toník a přidaly se ještě další 3děti, tak to začalo plakat.....no i mě slza kápla, je to smutné  chjooooooo
Se omlouvám, že vás tím zatěžuju a že se vás to netýká, ale pomohlo mi to se vypsat, děkuji
|
|
|
|
|
|
hojani
pas uživatele
|
|
Registrovala se 4. února 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 3759 příspěvků.
- klouček má 1 rok a 6 měsíců
- holčička má 4 roky
|
|
hojani ahojky ,
Ivi to je síla...hlavně mě udivuje fakt ta jedna učitelka na celou třídu a celý den,dyť to musejí sto pro překračovat pracovní dobu  ..no víc údivu máš na skypíku  , snad se to brzo vyřeší a prci budou spokojení
Romi  ty jsi číslo...ale taky se mi to stává..tak jen nakouknu a zase jdu. 
|
|
|
|
|
|
snilek
(Okres Ostrava)
pas uživatele
|
|
- Dominik má 12 let
|
|
snilek Ahojík kočky!
Tak venku kosa jako z nosa co?  Málem nám umrzly ruce
Jani - nemůžu tě chytnout na skype  , olej chcííííííí  Jak jste na tom, jste zdraví ?
Ivi - tak toto jsem zažila u Domči s třídní uč. Je to nepříjemné, co?! Držíme palečky, ať to výjde k dobrému.
Jdu dočíst 
|
|
|
|
|
|
luciejadr
pas uživatele
|
|
(Před 5 měsíci)
|
|
luciejadr ahojky,
tak místo čočkovky jsme dnes měli fazolovou polévku s bramborkem a on s masem. byla jsem zvědavá jak si poradí s tou veklou fazolí a krásně  tak jsem po obědě i já i on. a má to i ve čtvrtek  tak a ted vymyslet co vařit zítra
venku je pěkná kosa. ale i tak jsme vylezli bez kočárku s Babet a protáhlo se to. jenže mě bolí záda nemůžu ho pustit z ruky, protože se rozběhne a spadne. holky kdy se to zlepší??? jinak se jdu kouknout.. prodávají se ještě kamaše??? mě se zdá, že tu kombi má tenkou, tak jsem dnes ustřihla starší termo punčocháče a má to jak kamaše  a měla jsem jistotu že mu tam je teplo.
Ivi jsi dobrá a manžel ještě více, že si udělal čas. Jen teda jak píšeš, snad o to ta učitelka bude stát o tuhle podporu ...jestli náhodou nechce utéct i ona když je ředitelka na ní hnusná. no ale doufám, že nás dál budeš informovat..
Romi Ivi má pravdu. napíšeš nám co celé dny děláte. vůbec nic o tobě nevíme.
|
|
|
|
|
|
adiadi
(Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 3. listopadu 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 335 příspěvků a 2 alba.
- Adam 5.2.2009 má 1 rok a 7 měsíců
|
|
adiadi ahoj,
Ivi tak hlavně, aby to k něčemu bylo, ale seš odvážná
Jani, tak jablek dávám tak centimetrovou vrstvu
Jinak Adámek je dneska bez teplot, tak snad to bude o.k., akorát má řídké kakání  Tak snad je to od těch zoubků. Jinak hned ráno v 5:40 jsem poznala, že už je v pohodě, protože nám rozsvítil v ložnici, manžel nechápal, protože když mi to udělal předtím, tak byl zrovna v práci 
|
|
|
|
|
|
hojani
pas uživatele
|
|
Přidala 3759 příspěvků.
- holčička má 4 roky
|
|
hojani ahojky,
Karin, lítáme teď po mudr. kvůli změně mudr...tak jsem byli přes poledne na vstupní prohlídce
tak tomík má 81 cm a 9,87 kg....mudr ho neočkovala...byla zděšena,že ještě žádné nemá..logicky se rozhodla,že první prostuduje kartu...a až podle toho.... hned odpo mi přišlaod ní sms,že zítra zavolá naši neuroložce,zkonzultuje to s ní..a rovnou nás objedná na kontrolu  no jsem krapet v šoku
Niki má 107,5 cm a . navážila ji teda 18,5,ale byla navlečená  ,byl to krapet zmatek (doma má 17,4  )...a u niki to byl jen ten vstup...  , váhy a míry z 3leté prohlídky má v kartě.. 
|
|
|
|
|
|
luckacr
(Okres Blansko)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 18. prosince 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 417 příspěvků a 2 alba.
- Terezka má 1 rok a 6 měsíců
|
|
luckacr Ahoj holky,
tak jsme objednaní na pondělí odpoledne k rehabilitační doktorce... Dnes jsme byli u MUDr., zkoušela dát Terču na kolínka a světe div se, hned se jí nerozjely a nekecla si hned na bříško, jako vždycky, takže nějaký posun tam je. No snad nám rehabky brzy pomůžou... No ale zase byla řvanice na celou čekárnu a ordinaci, jak se blížíme k té budově, už natahuje...
Včera jsme objednali golfáč od Chicca, tak snad už bude hezky, abychom mohli vyjet s lehčím kočárkem...
|
|
|
|
|
|
ivana24
pas uživatele
|
|
- F 2.6.2006 má 4 roky
|
|
ivana24 Holky, tak zítra máme schůzku s ředitelkou školky - všechny rodiče (konečně si uvědomily, že nás musí informovat). Já jsem odpoledne byla znovu v ředitelně, mluvila jsem cca hodinu s ředitelkou a se zástupkyní. Prý se ta naše učitelka složila a děcka tam byla bez dozoru.....  No tak jsem jim rázně řekla, že chci aby už to bylo vyřešené samozřejmě ve prospěch našich dětí, že jim tam dáváme to nejcennější co máme. No a že pokud toto říkají rodičům, tak si musí být vědomy, že už této p. učitelce rodiče věřit nebudou...tak uvidím co zítra...Filip nechce chodit do školky....zítra nejde
Holky ještě že vás mám díky
Jani...dobrá změna, dobré míry
Luckacr...no vidíš, jak se Terka zlepšuje, mám z toho upřímnou radost
Adiadi....Barunka také měla průjem, když jí rostly stoličky, takže v klidu
Snili....tak jsem si tě přidala do skypíku ale nevím, zda to jsi ty 
|
|
|
|
|
|
sestrakatka
(29, Okres Ostrava)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 1. června 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 398 příspěvků a 3 alba.
- LUKÁŠEK má 1 rok a 5 měsíců
|
|
sestrakatka Ivi tak to je nepříjemné, chudinka Filípek, to věřím, že se mu ani nechce do školky, když ji měly tak rádi.
tak snad to v dobrý prospěch dopadne. držím palečky, ať jde Fífa zase s radostí do školky
Lucicr..Terezka je bojovnice, šikulka, všechno to zvládne
jo a nemáš odkaz na ten golfáč?? pochlub se!!
Adi: no Luky taky měl dneska řídší stolici, a taky jsem zjistila, že se mu tlačí stolička
Jani: tak doufám, že budete spokojeni u nové mudr  Tomík má pěkné míry
teda dneska jsme taky pěkně promrzli, mě už to nebaví, nebaví
|
|
|
|
|
|
luciejadr
pas uživatele
|
|
(Před 5 měsíci)
|
|
luciejadr jé Tomík je vysoký a štíhlý  mě zas dnes paní řekla že mám krásně nacupaného klučíka..takže česky - ten je tlustej
holky já golfky vybírám o 106  jen prostě s tou svojí výškou.. chjo. no mám nějaké tipy a půjdu se na ně kouknout osobně. takže zima mi táák nevadí, když je ještě nemám
Jani fakt super, že ses rozhýbala a změnial mudr. je taky na poliklinie, nebo někde jinde?,
jo jak jsem se chlubila, že Domi krásně papal ty fazole, tak se tady večer tátovi pokadil a byli tam i celé fazole 
|
|
|
|
|
|
hojani
pas uživatele
|
|
Přidala 3759 příspěvků.
- holčička má 4 roky
|
|
hojani Luci cr. držíme palečky,
Ivi vám taky, však jsme si to pověděly,
Lucijadr..hoď mi třeba do skypíku. odkazy na tipy..taky hledám.ale výška rukojeti  , já už velký vytěsnila na balkon a je v tom Nikolčiném sporťáku,ale on má takové bočnice(závětříčko) a mu to vadí a furt se vyklání  .
Mudr. máme teď 5 min od domu. je to mudr. ke které jsem chodila já jako dítě.
fazole supeeeeer  ,no ještě že nespolykal celý meloun třeba
já se ještě byla po sto letech dobít v aquaerobicu a myslím,že ráno bude problém se zvednout  . a to mám Niki doma, ve školce nepůjde zítra proud. nás to čeká myslím vpátek na naši ulici,to abychom vyrazili do terénu
Takže olej jen karinka...? zítra asi objednám..
|
|
|
|
|
|
vlasta23
pas uživatele
|
|
Registrovala se 25. února 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 1084 příspěvků a 2 alba.
- James Warren Honcu má 1 rok a 7 měsíců
|
|
vlasta23 caute holky, tak nam vykoukla prvni trojka, jak jsem dneska zjistila. Tak my teda jedem podle te americke knizky. Narostly nam uz 4,5 a posledni nam tedka dorustaji 3-ky. Tak i kdyz je blba, tak my jedem podle ni presne, akorat trochu driv  . Ale ze by je najak chtel pouzivat, to teda nemuzu rict. Porad chce jen ty kasicky. A to si jeste vybira. A ovoce teda zadne, krome manga a avokada. Tak budu trpeliva.  Dneska zas nic nechtel jist ani pit. Tak to svadim na tu trojku.
Jinak z naseho maleho asi bude stavitel. Dostal drevene kostky a porad stavi veze. Sedi si tam sam klidne pul hodiny a trpelive rovna kosticky na sebe, aby mu nespadly. To mu zas tatinek neco ukazal  No ale vazne je dobry. Stavi tak 6-7 nez mu to spadne dolu. A uz si zacal i vymyslet male hrady z vice kostek. Je to prca ho pozorovat. A jak mu k tomu pustim pisnicky, tak o nem cele dopoledne nevim, protoze to proklada i tancem.
Zitra jdeme na ocni, tak drzte palecky, abychom nedostali bryle  Pak se ozvu 
10. bře ve 03:25
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
snilek
(Okres Ostrava)
pas uživatele
|
|
- Dominik má 12 let
|
|
|
|
|
|
|
|
snilek
(Okres Ostrava)
pas uživatele
|
|
- Dominik má 12 let
|
|
|
|
|
|
|
|
hojani
pas uživatele
|
|
Přidala 3759 příspěvků.
- holčička má 4 roky
|
|
hojani ahojky, snili s mudr se to nějak motáá..nadšení opadá..no snad se to nějak vyvrbí..chjoo
Vlasto..no co řííct  záhada rozluštěna..Americkým dětem rostou zuby dle amerických knížek  ..ale teda zajímavé,že má venku zuby,co maj lézt až cca za rok. ale je to jedno,hlavně ať vylezou
10. bře ve 13:23
• 2 děti
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
gerina
(Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 19. října 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 504 příspěvků a 2 alba.
- Vašíček má 1 rok a 7 měsíců
|
|
gerina Ahoj holky,
my už golfky máme, chicco liteway
http://www.chiccocz.cz/obrazy/juvenile/large/60888_4.jpg
jsme celkem spokojeni, akorát nám teď nějak drhne kolečko
Jinak Vašík mi už 14 dnů nevstal před šestou, což je supr, akorát se zdá, že jsem si už konečně zvykla a tak od pěti spím tak napůl a co 10 minut kontroluju budík.. stíhačka.. 
10. bře ve 20:00
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
hojani
pas uživatele
|
|
Přidala 3759 příspěvků.
- holčička má 4 roky
|
|
hojani Snili,tak olej objednaný 
10. bře ve 21:11
• 2 děti
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
vlasta23
pas uživatele
|
|
Registrovala se 25. února 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 1084 příspěvků a 2 alba.
- James Warren Honcu má 1 rok a 7 měsíců
|
|
vlasta23 tak jsme dneska byli na oci a o polovinu se mu to zlepsilo, coz pry je uzasne, tak to zase proste dobiha. Na kontrolu mame az za rok. HURAAAAA Zadne bryle, aspon zatim.
hojani- no taky koukam. Ma hubu plnou zubu. No ale hlavne, ze mu to neroste na lodi. I kdyz teda zadny brek se neozyva na to, ze se mu prorezava tolik najednou. Myslim, ze nez prijedeme domu, tak bude mit vsechny, ale nepredbihejme. Zda se mi ale , ze uz vidim i ty oztatni trojky pod kuzi. Jo ale ze by nam to nejak pomohlo s kousanim hahaha. ma ty zuby asi jenom na paradu a aby se mu melo v puse co kazit
Uz se tesim na lod, ale tedka tech par tydnu baleni je depresivni, tak at uz je to za mnouuuuuuu
11. bře ve 02:47
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
gerina
(Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
|
|
gerina Ahoj,
Vlasti to balení ti nezávidím teda
Holky mám dotaz, koupily byste prckovi na zahradu obnošené boty? Já nevím co dělat, když mu dám normální = drahé boty .. do tohodle počasí, tak je za chvilku jako "čuník" ale zase že mají ty nohy "ve vývinu".. tak co myslíte?
|
|
|
|
|
|
ivana24
pas uživatele
|
|
- F 2.6.2006 má 4 roky
|
|
ivana24 Ahoj všem
geri...já rozhodně ne, ale víš jak jsem já na ty nožky
U náš školka katastrofa, ředitelka říká pokaždé něco jiného...no ani se mi o tom nechce psát. Bude ještě jedna schůzka, tak uvidíme. Fífa do školky moc nechtěl, ale naštěstí jsme se v šatně potkali s Kájou, kterou miluje a ta ho vzala za ruku a dovedla dovnitř. No když jsem šla okolo prosklené stěny, tak normálně vždy mává a teď byl už na klíně učitelce a tak nevím, snad neplakal.
No a včera mu moje mamina nechala ostříhat kohouta, tak každou hodinu gelujeme
golfky máme tyto:
http://www.babypark.cz/kocarek-bebe-confort-loola-up
jsem docela spokojená, teda zatím jsem s nimi jela asi 4krát po nákupech, já mám jinak Jane Slalom pro a s tím sporťákem jsem strašně spokojená, tak jezdím s ním 
|
|
|
|
|
|
luckacr
(Okres Blansko)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 18. prosince 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 417 příspěvků a 2 alba.
- Terezka má 1 rok a 6 měsíců
|
|
luckacr http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?ItemNo=61613
Tak tenhle máme, ale teda, jak jsme ho složili, zjistili jsme, že zadní dvojkolečko "šmajdá", jde do osmičky, tak nevím, máme to reklamovat? Asi jo co? Milda (manžel) se na to dneska podívá, jestli to neopraví sám, ale asi ne, je to celý plastový... No tak to nás naštvalo, ale jinak je suprovej, Terču jsem v tom včera vozila po chodbě a je z něj nadšená  Už aby bylo hezky a nemuseli jsme vláčet ten těžkej sporťák...
Jinak nového nic, v pondělí jdeme na rehabku k hlavní MUDr. - je to v dětské léčebně pohybových poruch tady v Boskovicích, je to pobočka Brněnské léčebny a prý mají veliký úspěchy, tak jsem zvědavá 
11. bře ve 12:11
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
ivana24
pas uživatele
|
|
- F 2.6.2006 má 4 roky
|
|
11. bře ve 12:51
• 2 děti
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
gerina
(Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
|
|
gerina Ivi no snad to s tou školkou dobře dopadne..
Jinak hlasováno 
11. bře ve 14:00
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
ivana24
pas uživatele
|
|
- F 2.6.2006 má 4 roky
|
|
11. bře ve 14:30
• 2 děti
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
snilek
(Okres Ostrava)
pas uživatele
|
|
- Dominik má 12 let
|
|
snilek Ahojík kčky!
IVI, tak ten 995 hlas jsem dala já  Jinak školka no comment
Já nevím, mě ty všechny golfáče odrazují s těma kolečkama. Jsou všechny tak malé a v kamenách hrůza  . Já si zatím nekupuji jiný kočárek
Jani, díky babo  . Ozvi se jak s placením
Geri ty boty jsou hrozně váhavé. Já bych taky nevěděla co dělat  . Moc neporadím viď?
Jinak jsme byli na plavču a super a taky jsme šmejdili v šopinu 
|
|
|
|
|
|
adiadi
(Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 3. listopadu 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 335 příspěvků a 2 alba.
- Adam 5.2.2009 má 1 rok a 7 měsíců
|
|
adiadi ahoj!!!
Ivi, tak odhlasováno.
Geri s těma botama, můj názor je takový, že boty, ve kterých tráví nejvíc času a hlavně v nich chodí by měl mít kvalitní, a že je okope nebo zašpiní, stejně ti z nich za chvíli vyroste a budeš kupovat nové
My jsme byli včera na návštěvě u známých a ta známá pracuje v jeslích a říkala, že tam mají dvouletého chlapečka, který váží 26 kilo  Prý když mají v jeslích na jídlo buchty, tak by je všechny snědl
Jinak Adi pořád kaká a kaká, ale dneska jsem už nahmatala špičku jedné stoličky, tak snad brzy vyleze 
|
|
|
|
|
|
romi_ov
(Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 16. června 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 428 příspěvků.
- Barborka *9.2.2009* má 1 rok a 6 měsíců
|
|
romi_ov ahoj
tak my máme taky Chicco Multiway a jezdili jsme s nima už loni na podzim a jsme spokojeni. Taky už se těším, až ho znovu vytáhneme.
Mě tak štve, že zase sněží, upadám z toho do těžkého smutku, já tak chci jaro!!!!! V sobotu jdeme na vítání občánků, protože jsme se tady přistěhovali, tak tam budeme počítám nejstarší. A Baruš nemá žádné šatičky samozřejmě, neboť jsem na zimu šatičky nekoupovala, tak půjde v kalhotách bílých. Neva že ne?
Jinak přes ulici jsme zjistili, že bydlí o 2 měsíce mladší holčička, tak se chystáme na seznámení. Už jsme slíbili, že se zastavíme, protože Eliška ještě neleze po 4, tak prý že ji to má Baruška naučit. Tak uvidíme, jak se jako učitelka projeví
Týjo, James má ale zubů! To u nás je 8 a děsně ji baví čištění. Zatím 
11. bře ve 20:07
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
luciejadr
pas uživatele
|
|
(Před 5 měsíci)
|
|
luciejadr ahojky,
Geri.. no já jsem chtěla koupit použité botičky. .. ale jaksi máme nohu naprd. takže u nás nic. a budeme kupovat nové, ale po nás si to bere kámoška. i capáčky. neřeší to. my dnes konečně šli venku sami - jako bez rukou mých, konečně pochopil, že nemá běhat.. tak to mu trvalo asi 14dní.. tralala. tak ted už čekám jen a jen zlepšování
Snili já taky nechtěla golfky. Ivi Jané ti závidím. ale já když jsem kupovala kočár, tak mě nenapadlo porovnávat sportáky a ten náš je.... no příští zimu bychom v něm nemohli jezdit už vůbec. a bez kočárku být nemůžeme. tak koukám na golfky x sporták  než já se rozhýbám bude léto  a to jen proto že ten můj nemá čas s námi vyjet po obchodech. tak to asi udělám sama. to zas bude ...
11. bře ve 20:12
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
|
leniska
(Orlová, Okres Karviná)
pas uživatele
|
|
Registrovala se 7. června 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 1345 příspěvků, 4 alba a 5 inzerátů.
- Laura má 1 rok a 6 měsíců
|
|
leniska Ahojky holky,
Geri ja bych sla do boticek po nekom...jen je problem, jak to koupi takhle nekd ena netu jestli to bude sedet..my mame asi 6 par bot-botasky, kozene boticky, sandalky a kazde je jine cislo...My dostavame boty od Nellinky, od segry holcicky..ale ne vsechny nam jsou..vetsinou se trefime, ze ty co by mela mit v lete ma dobre v zime a naopak....nebo dneska prisla sousedka a donesla krasne nike botasky a sandalky adidasky, jestli je nechci...jen po jeji male..Laura je ma super, trochu vetsi, ze tuhle sezonu ji budou..takze ja s etom nebranim..proc ne...ale i tak ji planujeme koupit na jare nove certifikovane boticky...
Jinak my golfky nemame, taky me odrazuji ty kolecka, jak pise snili..my mame te sportak casualplay S4 a on je lehky, takze menit asi taky nebudem...mozna az nekdy v lete nejake obyc.golfky, uvidime
Zacali jsme chodit na bazen, jako ne na kurz, ale tak jen my 3 jako rodinka a je to parada..Laurinka je tam stastna, chodime 1x tydne..
Nam od rijna jeste nevylezl zadny zub, mame jich porad jen 6..ale kusy jime obrovitanske i s tim malem, uz na obed i brambor s masem pokrajenym na kousky bez omacky..
Vlasti segra mela to same, taky ji mala nechtela kousky, a do do roka snad pila rozmixovanou stravu ve flasce.Jinak to do ni nedostala..pak se to zlepsovalo...
Ivi taky zavidim Jane slalom pro, dle meho nejlepsi kocar co existuje!  Pro druhe ho budu chtit taky asi
Adi 26 kilo...sila..2 rocky...  to ja bych byla na prasky, kdybych mela takove dite.....  moje kadernice ma kluka v 1 tride a ma k 60 kilum...vypada jak ze 7 tridy...
Lauri je taky ale sileny jedlik, ona porad jen ji tedkom..Kdo co ji, tak to musi mit hned taky....  Tak ji musime krotit trosku... 
11. bře ve 20:37
• 1 dítě
• Odpověz
|
|
|
|
|
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
|
|