Registrovala se 8. října 2008 na modrykonik.sk.
Přidala 119 příspěvků.
Region Bratislava.
21. července 2012 čekáme holčičku - Barborka:-) (33. týden těhotenství)
majcika
Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim a vy ako?
14. lis 2009 v 18:34
• čeká miminko, termín má v červenci 2012 (33. tt)
• Odpověz
• To se mi líbí •
Registrovala se 1. ledna 2008 na modrykonik.sk.
Přidala 16410 příspěvků a 6 inzerátů.
Region Martin.
zuzanockamt
no tak o nieco lepsie hej ... a boli ste uz aj na nejakych vysetreniach, ze preco sa nedari ... ja chcem zacat od noveho roka zistovat pricinu, aj ked jedna z nich je uz znama ... mam otocenu maternicu dozadu, co sa niekedy udava ako dovod ... ale su zeny, ktore ju maju tiez otocenu a otehotneju ani nevedia ako a niektore skusaju roky ... bola som teraz v piatok u lekarky a povedala mi, ze ked sa nam nebude darit 2 roky, tak potom to bude riesit
Registrovala se 11. listopadu 2009 na modrykonik.sk.
Přidala 2708 příspěvků.
toja
ja som anatomicky v poriadku a viac lekarka zistovat nechcela. inak,kamaratka mala nejak inak polozenu maternicu a otehotnela na prvy sup. ale moc nechcela ...
ja si myslim,ze je to cele komplikovane a raz sa to podari a basta.
Registrovala se 27. srpna 2008 na modrykonik.sk.
Přidala 1851 příspěvků a 1 album.
Region Zlaté Moravce.
kojzarik
my sme museli snazenie odlozit az na januar / februar koli tomu ze vo stvrtok ma budu operovat , nasli mi zlcove kamene .tak snad sa nam coskoro podari
Registrovala se 27. srpna 2008 na modrykonik.sk.
Přidala 1851 příspěvků a 1 album.
Region Zlaté Moravce.
kojzarik
veru je a je asi az za 5 deti aj moj bol na spg , a to mne sa netvorilo zlte teliesko na vajicku , ale vraj by to malo byt uz ok , tak sa necham v blizkej buducnosti prekvapit , ze ci je to ozaj pravda
Registrovala se 11. listopadu 2009 na modrykonik.sk.
Přidala 2708 příspěvků.
toja
zuzanockamt: ved presne to hovori aj moj...ja ho nahovaram,ze ake je to prijemne vysetrenie, ze si moze obrazky doniest pekne, ze ake uuuzasne vysetrenie ,ale snad ked si najde cas, tak ho tam metlou uz pozeniem
Registrovala se 1. ledna 2008 na modrykonik.sk.
Přidala 16410 příspěvků a 6 inzerátů.
Region Martin.
zuzanockamt
toja ... podla mna je lepsie, ked muz absolvuje spg, lebo je to nenarocne vysetrenie a ak je to v pohode, tak potom nech sa da vysetrit zena, lebo tam je tych vysetreni viac a su narocnejsie a v mnohych pripadoch aj bolestivejsie