ladybugie
|
Registrovala se 28. ledna 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 631 příspěvků a 1 album.
|
|
ladybugie
Ahojky, zakládám téma pro maminky březnových miminek 2012. Doufám, že se nás tu brzy sejde co nejvíc 
|
|
|

majatob
|
Registrovala se 18. srpna 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 24401 příspěvků.
Grygov, Region Olomouc.
|
|
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@majatob ahojky, to jsme spolu musely být v diskuzi březen 2010, protože moje dcera je březňátko 2010. No a dneska ráno jsem zjistila, že budeme mít dalšího březňáčka. Dokonce možná i se stejným datem narození 
|
|
|

majatob
|
Grygov, Region Olomouc.
|
|
majatob
@ladybugie jeee, to je mozny  no ta nase cacora se narodila nakonec 28.unora, tak breznatko vyslo az o rok pozdeji, ale docela jsem se bala aby si pockal az na brezen (je 5.) aby jsme neslavili dvoje narozky v jeden den
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@majatob Dcera je 10. března a synovec 13.března, je mezi nimi 4letý rozdíl. Druhý prcek by měl být 2. března, takže budou hned troje narozky v jednom  Jo, a já jsem taky březňátko
|
|
|

majatob
|
Grygov, Region Olomouc.
|
|
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@majatob to máš šikovný, pěkně každý měsíc někdo  U nás je to obstaraný ostatníma příbuznýma. Hodně se stýkáme. Manželova teta je v únoru, manžel v dubnu, tchán v květnu, mamčin přítel v červnu, máma a ségra v červenci, já mám v srpnu svátek, švagrová je říjen, tchýně listopad a švagr prosinec. já jsem radši, že budu dělat jen dvě oslavy, ale pro všechny
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
tak co, žádný březnový těhulky?? Nebo ještě neproběhly testíky?
|
|
|

stia
|
Registrovala se 28. května 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
Zdravim, ja jsem dnes rano vyzkousela testik, a byly tam
Teda vy jste si to pekne s manzelem\pritelem vypocitali, co
A jak je? Mas nejaky tehu priznaky?
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
|
|
|

pepina271
(30 r.)
|
Registrovala se 8. září 2010 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 37 příspěvků.
Region Hodonín.
- Sofie má 2 měsíce a 4 týdny
|
|
pepina271
holky tak já nevím, či spadám do konce února nebo začátek března  ehm...:-/
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@pepina271 A uz jsi byla na KO? Ja se objednam az tak po 20catem, takze zatim neni nic potvrzeneho
|
|
|

pepina271
(30 r.)
|
Region Hodonín.
|
|
pepina271
@stia jj já jsem právě byla ve čtvrtek minulý týden, doktor mi potvrdil těhotenství a objednal si mě na 21.7.2011. Řekl mi, že termín cca 26.2.2012...ale to je tak nejisté si myslím, že to může být klidně i zač.března. Dá se to vůbec přesněji určit?
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
jéé, to jsem ráda, že už se klubou březňátka  Já byla dnes u mudry a hned jsem tam sebou švihla  Prej mě ani nebude kontrolovat, že těhu jsem určitě  Vzala mi krev a zítra budou výsledky. Jinak kontrola až 20. července. To je tak strašně daleko 
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@pepina271 A kdy jsi mela posledni MS? Vzdycky je u terminu nejaka prodleva, jsou vetsinou dva- jeden podle posledni MS a druhy podle UTZ. Tkze si vyber ze
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@pepina271 určit se to dá podle poslední mestruace - datum prvního dne poslední MS, přidej sedm dní a pak odečti tři měsíce. Další možnost je podle UTZ ve 20. týdnu. A poslední pak podle pohybů. Říká se, že když cítíš první pohyby, tak jsi přesně v půlce těhulení. Takže datum pohybů plus 20 týdnů
Já měla s dcerou datum dle MS 20,3, dle UTZ 16,3, a dle pohybů 5,3, a malá je rozená 10,3, Tak si vyber 
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@ladybugie A co ze jsi omdlela? Se ti udelalo tak blbe? Jo je to daleko, ale vzdyt asi sama vis, ze driv to nema smysl
|
|
|

pepina271
(30 r.)
|
Region Hodonín.
|
|
pepina271
díky holky za rady  Poslední MS jsem měla 19.5.2011...
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@pepina271 Tak podle MS to asi bude unornatko- ale kdo vi, deti jsou nevyzpytatelne. Ja jsem mela termin 9.1 . a malej se narodil az 21.1.
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@stia seděla jsem tam bez jídla a bez pití od 11,30 do 13,30 a k tomu mi brali krev. Tak se mi po odběru zatočila hlava, k tomu to vedro a bylo to 
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@stia musím říct, že u první dcery jsem neměla jedinou nevolnost, slabost, nic. Nemít bříško, tak jsem ani nevěděla, že jsem těhulka. Ale tenhle prcek, ten mi dává zabrat  Nevolnosti, slabosti, nechutenství snad od prvního dne  určitě to bude malej rošťák
|
|
|

pepina271
(30 r.)
|
Region Hodonín.
|
|
pepina271
@stia jj taky si myslím,podle výpočtu od ladybugie ...  vyšlo mi to jak doktorovi 26.2.2011, ale zůstala bych tady s Váma  Jinak bolí Vás taky břicho jako před MS? Dokonce mě aj píchá v boku, prva v pravém, dnes zase v levém..nevím, zda to něco není....  Jinak je mi fajně...návaly nemám...doufám, že ani nepřijdou 
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@ladybugie A chtela bys chlapecka?  Me je taky sem tam soufl, ale ne zase moc, zatim jsem nezvracela. Ale chut na jidlo taky nemam, dnes jsem ziva z broskvi a nektarinek
No a to se nedivim, ze jsi omdlela. To je stejne sileny, jak dlouho jsi cekala
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@pepina271 Zustan, to je jasny  Podbrisek me sem tam boli, spis ale kdyz jsem v klidu ( coz moc casto neni). No a prsa take, hlavne bradavky  A cekas prvni ditko?
No tak premyslim, ze si na tu gyndu zitra zavolam a objednam se, at vim, na cem jsem.....
|
|
|

pepina271
(30 r.)
|
Region Hodonín.
|
|
pepina271
@stia jj čekám první dítko, tak nemám žádné info a až teť se o tomto dočítám  Já zase když moc lítám, tak mě píchá v břichu :-/ Prsa mě taky pobolívají,ale to už jaksi ani nevnímám. Teť jsem se tak vztekla...náš kocour si zase pohrál z koupelnou
Pak dej vědět, jak jsi dopadla
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@stia my už doma máme holčičku, tak by chlapeček byl fajn, ale zase mám kupu věcí po Any růžových, tak by byla zase šikovná holčička. Je mi to vlastně jedno 
|
|
|

stia
|
Přidala 31 příspěvků.
Region Liberec.
|
|
stia
@pepina27 a kocourek asi je ockovanej, vid? V tehu by ses mohla totiz nakazit kocici toxoplazmozou- je nebezpecna
A holky- reknete neco o sobe, ne?
|
|
|

verher
|
Registrovala se 10. ledna 2009 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 2214 příspěvků.
Region Břeclav.
|
|
verher
Holky....zdravím, na testíku dneska //, víc se uvidí později....zatím jsem v šoku (v dubnu jsem byla na revizi 11tt) a měla jsem mít ještě měsíc pauzu s otěhotněním....tak nevím, jak si poradí tělo, miminko, co doktor.....snad to tntokrát vyjde...doma mám dubňátko 2010 a chtěla jsem zase beránka......
|
|
|

verher
|
Registrovala se 10. ledna 2009 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 2214 příspěvků.
Region Břeclav.
|
|
|
|
|

ladybugie
|
|
|
ladybugie
@verher ahojky, jojo, chodila jsem tam  to je prima, že máš dvě čárky. To budeme mít opravdu naprosto stejné radosti a starosti, když máme stejně staré děti  Držím palce, ať je to ok
|
|
|

hanysek.hanysek
(26 r.)
|
Registrovala se 9. května 2009 na modrastrecha.cz.
Na modrykonik.cz přidala 811 příspěvků.
Region Zlín.
|
|
hanysek.hanysek
@verher Omlouvám se, že sem lezu, ale já jsem teď čerstvě o miminko přišla, byla jsem 9+4 a nejradši bych se hned vrhla do dalšího "pracování" V nemocnici mi řekli, že nesexovat 14dní a otěhotnět nesmím 3-4měsíce. Tak nevím, jestli čekat, nebo se můžu vrhnout hned a doufat, že případné těhotenství by dopadlo dobře.
|
|
|
|
|