Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Proč mívám podivné sny po porodu?

4. říj 2011  •   •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
bubbly
Registrovala se 10. srpna 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 221 příspěvků. Spojené království.
 Ahoj vsichni, chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s podivnimy sny po narozeni ditete. Mam 3 mes. dcerku, jsem stastna jak v nove roli maminky, tak ve vztahu, posledni dobou ale mivam hodne casto velmi zive sny o umrtich me, male nebo blizkych clenech rodiny. Nevite proc se mi to muze zdat? Nepiste ze potrebuju ke cvokari, to vim uz davno emoticon
4. říj 2011 v 15:27  • To se mi líbí
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
luii
Registrovala se 10. dubna 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 4 příspěvky.
 Možná to bude narušením spánkové architektury. Prostě změna spánkového rytmu, chodíte později spát, v noci se budíte, protože vstáváte k dceři. Ráno vstáváte dřív. Možná si občas přes den odpočinete. Máte rozházený režim, všechno je jinak a může to být právě na úkor té fáze spánku, která je zodpovědná za sny. Podvědomí do toho asi pouští tu tématiku dítěte, možná se o něj trošku bojíte, aby se jí něco nestalo a výsledek je tento. Pokud se po noci cítíte odpočinutá, tak problém není a věřím, že i ty sny přejdou.
4. říj 2011 v 15:35  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
veruska007
Registrovala se 12. června 2008 na modrykonik.cz. Přidala 3903 příspěvků a 18 inzerátů.
 Ja to mela v tehotenstvi, strasne zive sny o nestestich blizkych. Jsem se budila totalne propocena.
4. říj 2011 v 15:31  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
takyja
Registrovala se 14. srpna 2009 na modrykonik.cz. Přidala 639 příspěvků.
  • Dcera má nejmilejší
 Hlásím taky katastrofické sny a pak živé sny jakoby z jiné reality... Důvod neznám, ale začalo to v těhotenství a už neskončilo.
4. říj 2011 ve 21:25  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
gabinicee
Registrovala se 28. srpna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 461 příspěvků a 3 alba. Region Jihlava.
  • David3 roky
  • Gabriela6 let
 ahoj taky mám občas takové sny ale myslím si že mám i dobrý snář a podle mě je to tvůj přehnaný strach jak o miminko tak o své blízké prostě jsi v nové roly v životě a tak se ti to odráží ve snech a pro tvou útěchu v tom snáři se píše že pokud se ti ve snu zdá o někom že zemřel znamená to že bude dlouho žít tak že bud v klidu a dál klidně spi sny se časem určitě změní sen je vžy obrazem toho co cítíš . Přeju krásný sny emoticon
4. říj 2011 ve 21:27  •  2 děti  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kesurka (31 r.)
Registrovala se 18. srpna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 770 příspěvků a 6 alb. Region Uherské Hradiště.
  • Matouš1 rok a 7 měsíců
  • 2. srpna 2012 čekáme holčičku (31. týden těhotenství)
 já jě měla taky, žeprý se tak podvědomí vyrovnává s novou rolí..ten strach o to maličké..vracívají se, ale už nejsou tak hrozivé..
6. říj 2011 ve 23:58  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v srpnu 2012 (31. tt)  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
j.kriv
Registrovala se 18. února 2009 na modrykonik.cz. Přidala 772 příspěvků a 10 inzerátů. Region Břeclav.
 Taky je mívám, už od těhu s malou, většinou jsou i hodně reálné emoticon taky myslím, že je to zvýšeným strachem o budoucnost, dítě, rodinu atd... ale přestat by mohly... emoticon
8. říj 2011 v 00:18  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
monika1980
Registrovala se 13. února 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3 příspěvky. Region Uherské Hradiště.
 Taky jsem po porodu měla tak cca 5 měsíců děsné sny. Teď je to už ale zase v normálu.
10. říj 2011 ve 21:03  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kacikaci (26 r.)
Registrovala se 27. září 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 109 příspěvků. Region Praha.
  • Amélie8 měsíců
 taky jsem měla po porodu zlé sny, u mě to bylo asi následkem špatného zážitku s porodem, trvalo to celé šestinedělí a kousek, naštěstí už se to srovnalo..
29. led v 10:44  •  1 dítě  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mates22
Registrovala se 17. června 2009 na modrykonik.cz. Přidala 1198 příspěvků.
 těhotenství a porod je záhul na psychiku, navíc se mění spánkový režim a nastupuje pocit odpovědnosti za to maličké...a to se prostě do snů promítne. Taky mívám, občas ještě i teď, někdy i přes den mám takový divný pocit, najednou mě napadne, co všechno by se mohlo stát..... ale už se to lepší, s dcerou do odeznělo tak nějak do dvou let
29. led v 17:52  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)