Registrovala se 10. srpna 2010 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 221 příspěvků.
Spojené království.
bubbly
Ahoj vsichni, chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s podivnimy sny po narozeni ditete. Mam 3 mes. dcerku, jsem stastna jak v nove roli maminky, tak ve vztahu, posledni dobou ale mivam hodne casto velmi zive sny o umrtich me, male nebo blizkych clenech rodiny. Nevite proc se mi to muze zdat? Nepiste ze potrebuju ke cvokari, to vim uz davno
Registrovala se 10. dubna 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 4 příspěvky.
luii
Možná to bude narušením spánkové architektury. Prostě změna spánkového rytmu, chodíte později spát, v noci se budíte, protože vstáváte k dceři. Ráno vstáváte dřív. Možná si občas přes den odpočinete. Máte rozházený režim, všechno je jinak a může to být právě na úkor té fáze spánku, která je zodpovědná za sny. Podvědomí do toho asi pouští tu tématiku dítěte, možná se o něj trošku bojíte, aby se jí něco nestalo a výsledek je tento. Pokud se po noci cítíte odpočinutá, tak problém není a věřím, že i ty sny přejdou.
Registrovala se 28. srpna 2007 na modrykonik.cz.
Přidala 461 příspěvků a 3 alba.
Region Jihlava.
David má 3 roky
Gabriela má 6 let
gabinicee
ahoj taky mám občas takové sny ale myslím si že mám i dobrý snář a podle mě je to tvůj přehnaný strach jak o miminko tak o své blízké prostě jsi v nové roly v životě a tak se ti to odráží ve snech a pro tvou útěchu v tom snáři se píše že pokud se ti ve snu zdá o někom že zemřel znamená to že bude dlouho žít tak že bud v klidu a dál klidně spi sny se časem určitě změní sen je vžy obrazem toho co cítíš . Přeju krásný sny
Registrovala se 18. února 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 772 příspěvků a 10 inzerátů.
Region Břeclav.
j.kriv
Taky je mívám, už od těhu s malou, většinou jsou i hodně reálné taky myslím, že je to zvýšeným strachem o budoucnost, dítě, rodinu atd... ale přestat by mohly...
Registrovala se 27. září 2008 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 109 příspěvků.
Region Praha.
Amélie má 8 měsíců
kacikaci
taky jsem měla po porodu zlé sny, u mě to bylo asi následkem špatného zážitku s porodem, trvalo to celé šestinedělí a kousek, naštěstí už se to srovnalo..
Registrovala se 17. června 2009 na modrykonik.cz.
Přidala 1198 příspěvků.
mates22
těhotenství a porod je záhul na psychiku, navíc se mění spánkový režim a nastupuje pocit odpovědnosti za to maličké...a to se prostě do snů promítne. Taky mívám, občas ještě i teď, někdy i přes den mám takový divný pocit, najednou mě napadne, co všechno by se mohlo stát..... ale už se to lepší, s dcerou do odeznělo tak nějak do dvou let