Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Rodíme v dubnu 2012

14. srp 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
terioza1
Registrovala se 1. května 2011 na modrykonik.cz. Přidala 2936 příspěvků. Ústí nad Labem, Region Ústí nad Labem.
 Ahoj holky, dlouho jsem hledala tu diskuzi, kde se rodí v dubnu 2012, ale já jí prostě nemůžu najít. Tak jsem se rozhodla, že se sejdeme znovu tady a budeme se společně těšit na miminko. Já osobně mám teda hrůzu z porodu emoticon Ale společně to zvládneme.. emoticon
14. srp 2011 v 10:51  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 88
fotoportrét
fotoportrét
pamir
Registrovala se 27. dubna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 63 příspěvků. Region Teplice.
 @terioza1 Ahojky, tak se jako první přidám..emoticon dnes jsem 5+6 tt..kolik jsi ty? jsem z Teplic a jsem po jedné revizi v dubnu ( zamlklé těhu v 7tt) jinak jsme se celkem snažili 15 měsíců a nějak se nedařilo...od čtrvtka lece růžově špinim, tak jsem celá vyděšená letěla k Mudr. a ten řekl, že jde o krvácení z čípku a ne z dělohy a že mám přijít v úterý už do poradny. Na sonu potvrdil těhu v 5+3 a viděl gestační váček v dělozeemoticon jinak od toho čtvrtka pořád špinim tak snad je vše už konečně v pořádku a já budu konečně maminkouemoticon jak jsi na tom ty?
14. srp 2011 v 11:10  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terioza1
Registrovala se 1. května 2011 na modrykonik.cz. Přidala 2936 příspěvků. Ústí nad Labem, Region Ústí nad Labem.
 @pamir Ahoj, ja jsem dnska 6+1 emoticon Jsem z UL, takze docela kousek emoticon To spineni fakt nic bejt nemusi, tak se hlavne nestrachuj, ono to moc neprispiva k tehu emoticon Bud hezky pozitivni.. To budeme mit porod par dni po sobe emoticon Muzeme se nekdy sejit a jit miminkovat... emoticon Uz aby to bylo... z toho porodu mam poradnej strach emoticon ale to uz asi 5let .-D
14. srp 2011 v 11:16  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pamir
Registrovala se 27. dubna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 63 příspěvků. Region Teplice.
 @terioza1 tak já zatím strach z porodu nemám žádný..ale to přijde emoticon snažím se být pozitivní a svádím to na to, že jsem 8.8. měla dostat MS tak proto jsem 11.8. začala takto špinit...jinyý vysvětlení pro mě neexistuje..emoticon
14. srp 2011 v 11:19  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terioza1
 @pamir emoticon To je vysvetleni, to je pravda.. ono se to i rika... tak se hlavne setri... Partner uz o mimi vi? Nebo to jeste tajis?
14. srp 2011 v 11:22  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pamir
 @terioza1 manžel to ví od prvního duchu na testu...emoticon ty to tajíš? Já bych to nedokázala tajit emoticon a co příznaky máš nějaké? mě bolely prsa jak blázen, ale to už odeznělo..a občas píchá v podbřišku...jinak musím jíst každé 2 hodiny jinak je mi zle...
14. srp 2011 v 11:24  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terioza1
 @pamir ja to tajila asi 14dni, k prvni prohlidce u dr... pak uz jsem to nevydrzela emoticon A rekla... Rekl mi, ze neni blbej a ze to poznal hned, ale cekal, az mu to reknu sama emoticon Takze jsem to tajila - netajila emoticon Znas to emoticon Jinak prsa mam asi o cislo vetsi, bolej me dost, ale kdyz jsou v podprde, necitim to. Jinak nic. Neni mi spatne, nemam chute, mam normalni cich..... jim vsechno... Ale doufam, ze si to to moje telo nevybere v pozdejsich tejdnech... Ze to bude porad takhle krasny .-)
14. srp 2011 v 11:27  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pamir
 @terioza1 a někomu jinýmu si to řekla..? u nás to vědí rodiče, protože pořád hučeli, tak než abych si něco vymýšlela tak jsem jim to řekla s tím, že to nesmí nikde říct, protože samy dobře vědědí, jak to dopadlo v dubnu..takže jim věřím, že budou mlčet...kdy jdeš na další kontrolu..? jak dlouho jste se snažili? a je to tvé první miminko?emoticon
14. srp 2011 v 11:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terioza1
 @pamir u nas to nevedi rodice, ani jim to zatim rikat nebudu, bude to asi trosku sok emoticon Na kontrolu jdu koncem srpna, snad uz bude nec videt... a ne jen gestacni vacek emoticon Je to moje prvni miminko, vsichni rikaj, ze to bude kluk.... tak uvidime, ja bych to tak chtela vedet uz ted...
14. srp 2011 v 11:33  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pamir
 @terioza1 my si to určitě říct nenecháme..máme rádi překvapení..emoticon u mě byl taky vidět jen g.v. a v kolika jsi byla na kontrole..? já jdu na další už v útery, ale to je kvůli tomu potratu předtím a asi i kvůli tomu špinění...
14. srp 2011 v 11:35  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sylvka (26 r.)
Registrovala se 19. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 2289 příspěvků, 4 alba a 2 články. Odolena Voda, Region Praha.
  • Adámek1 měsíc a 4 týdny
  • Martínek3 roky
 ahojky,téme duben 2012 už je,ale je soukromé emoticon a je dost rozjeté,takže se mi tam nechce....můžu teda k vám?dnes jsem 5+2 a zítra mě čeká dr. emoticon
14. srp 2011 ve 12:48  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
Registrovala se 7. června 2005 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 2529 příspěvků. Region Ostrava.
 holk,y tak ybych se ráda k vám přidala, mohu??
14. srp 2011 ve 12:57  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sylvka (26 r.)
Registrovala se 19. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 2289 příspěvků, 4 alba a 2 články. Odolena Voda, Region Praha.
  • Martínek3 roky
 @megy ahoj,kolik si? už si byla u dr.?
14. srp 2011 ve 12:57  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
Registrovala se 7. června 2005 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 2529 příspěvků. Region Ostrava.
 @sylvka no dnes jsem den po očekávané MS. K dr., jdu ve středu. Dnes bych měla být 4+2 a páteční hcg 82 emoticon
14. srp 2011 ve 13:02  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sylvka (26 r.)
  • Martínek3 roky
 @megy jo ty už máš HCG?no to je fofr teda emoticon tak paráda.
14. srp 2011 ve 13:03  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 @sylvka a ty jdeš poprvé k dr.?? nebo už jsi byla i na krev?
14. srp 2011 ve 13:03  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 musela jsem na krev, jelikož jsem brala léky, které nemohu v těhu emoticon ve středu jsem měla 33 a v pátek už 82 emoticon
14. srp 2011 ve 13:04  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 taky mám za sebou už jeden UZ - smo, že ještě nebylo nic vidět emoticon, ale měla jsem takové řezání v podbřišku, že jsem nemohla sedět, ale dnes je to už paráda - začínám si to krásně užívat
14. srp 2011 ve 13:05  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 jo jinak se kmenuji Kamča, jsem z Ostravy, ale hrdě hlásím k rodišti Jeseník emoticon
14. srp 2011 ve 13:13  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sylvka (26 r.)
  • Martínek3 roky
 @megy nikde jsem ještě nebyla.mám jen pozit.testíky.k dr. jdu zítra,už se nemůžu dočkat emoticon budu 5+3,tak už by mělo být něco vidět.jinak jsem sylva,bydlím kousek od prahy a budu mít druhé dítko,jak už sis určitě všimla emoticon martínek bude mít 6,9 tři roky,takže půjdu od 7,9 na nemocenskou (dělám v domově důchodců) a pak na tu mateřskou emoticon když to dobře dopadne.
14. srp 2011 ve 13:17  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 @sylvka jéééé, kolegyňka - já pracuju jako zdr. sestra na neurologické ambulanci emoticon kontrolu mám až ve středu, tak dr. rozhodne, zda PN či ne, ale myslím si, že asi ano. Přítel už ví, že jsem těhu emoticon rodina to zatím neví, ale někteří se mě sami ptají, zda jsem či ne emoticon moje nevl. teta to na mě dokonce poznala - prý jsem se změnila najednou v obličeji emoticon
14. srp 2011 ve 13:22  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 jinak se chci zeptat - mám neustálé jakoby hojný výtok. Měla jsi s tím zkušenost??
14. srp 2011 ve 13:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sylvka (26 r.)
  • Martínek3 roky
 @megy jj,já mám výtok taky emoticon a měla jsem ho i u martínka.potom později,ten výtok tak jako nasládle voní(no voní???) a to je plod.voda emoticon u nás to vědí skoro všichni,máma chodí na koně,tak tam jsem musela,přítel dostal // test,no a tak...
14. srp 2011 ve 13:28  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 říkám si, zda to není brzo takhle říct, ale já sloužím pohotovosti, tudíž budu muset asi s pravdou ven emoticon
14. srp 2011 ve 13:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sylvka (26 r.)
  • Martínek3 roky
 @megy to musí být náročná práce,já bych to řekla,až bude mít malé srdíčko emoticon můj dr.minule když viděl srdíčko hned mi dl průkajdu,takže jsem to hned šla i ohlásit emoticon už si koukala,jakej ti vychází TP?mě 10.4 2012 emoticon
14. srp 2011 v 15:02  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
megy
 @sylvka človíčku, čéče nedívala ale myslím, že někde kolem 20.dubna emoticon,
14. srp 2011 v 15:08  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
danfal (33 r.)
Registrovala se 5. října 2008 na modrykonik.cz. Přidala 809 příspěvků. Region Zlín.
  • Vojtíšek8 let
 @sylvka Gratuluju, tak to jsem ráda, že jste šťastní emoticon. Moc držím pěsti, aby bylo všechno v pohodě emoticon
14. srp 2011 v 19:56  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
val1
Registrovala se 8. prosince 2009 na modrykonik.cz. Přidala 75 příspěvků.
 Ahoj, můžu se k vám přidat? Dneska bych měla být 4+6, hcg ze středy je 147.....příští týden jdu na utz, tak snad to tentokrát dopadne dobře. Mám za sebou v 7.tt samovolný potrat a pak v 10. tt zamlklé těhu emoticon .
JInak o nemám žádné těhu příznaky, snad jedině citlivější prsa, pachy, jídlo, nic mi nevadí...dokonce i káva mi nesmrdí, ale tu stejně moc nepiju...Všem Vám držím moc pěsti....žádné komplikace a v dubnu zdravé miminko v náruči.
SNažím se myslet pozitivně, ale někdy mám strach, ríno mě prsa nebolely, tak jsem hned plašila, že je zase něco špatně...ale ten strach už je asi napořád...
Mějte se hezky a doufám, že nevadí, že jsem se přidala....
14. srp 2011 ve 21:27  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jannca
Registrovala se 18. září 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 443 příspěvků a 2 alba. Region Vsetín.
 Ahoj dubnovky, taky se k vám přidávám. Můžu?
14. srp 2011 ve 21:39  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jannca
Registrovala se 18. září 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 443 příspěvků a 2 alba. Region Vsetín.
 @val1 Holka, taky se s tebou život nemazlí. Jinak ti rozumím, člověk se snaží být optimista a přesto červiček pochybností tam pořád je. A jak se ho zbavit, že? Jednou se to musí klapnout, držíme palečky.
14. srp 2011 ve 21:42  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nikollita
Registrovala se 23. února 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 617 příspěvků. Region Frýdek-Místek.
 Ahoj holky, sice jsou tu už dvě diskuze duben 2012, ale nevadí emoticon já jsem 5tt, ale testík mám ještě slabounký, protože ovulace byla dost pozdě, ale s MS už meškám nějaký ten den.
Jinak zdravím z Ostravy emoticon
14. srp 2011 ve 21:46  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 88
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)