Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Snažíme se o miminko - leden 2012

14. led 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
Registrovala se 25. května 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 7589 příspěvků. Region Brno.
 Ahoj. Snažíme se s přítelem o miminko a chtěla bych to s někým probírat, dělit se o zkušenosti a prostě na to nebýt sama emoticon Přidá se ke mě někdo?
14. led v 18:42  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 159
fotoportrét
fotoportrét
mufici
Registrovala se 28. ledna 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 165 příspěvků. Region Ostrava.
 @mmirunda ahoj, taky se snažíme o miminko, já už jednu rošťandu doma mám. emoticon
14. led v 18:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
Registrovala se 25. května 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 7589 příspěvků. Region Brno.
 Já ještě ne, jsem snažilka čekatelka emoticon emoticon
14. led v 18:58  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
Registrovala se 28. ledna 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 165 příspěvků. Region Ostrava.
 @mmirunda však to vůbec nevadí emoticon jak dlouho se snažíte?
14. led v 18:59  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 teprve od prosince
14. led v 18:59  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mufici a jak dlouho se snažíte o druhé vy? emoticon
14. led v 19:04  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 @mmirunda to my taky emoticon a jak to vidíš tento měsíc, myslíš, že to vyšlo? Já bych moc chtěla, ale nemyslím si emoticon
14. led v 19:05  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 @mmirunda taky od prosince emoticon
14. led v 19:06  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mufici vzhledem k tomu, že jsem teprve sedmý den, tak asi ještě nemělo co vyjít ... Ty správné dny budou příští víkend emoticon , a ty zatím neztrácej hlavu, sice jsou dny plodné a neplodné, ale moc na to nevěřím emoticon
14. led v 19:07  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 Neztrácím hlavu emoticon , to vůbec, ale moc by mě to potěšilo emoticon
14. led v 19:08  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mufici asi tak jako mě emoticon kéž by to teď vyšlo, ale čím víc na to myslíme, tím míň to půjde, snažím se neotrávit chlapa tím, že o tom pořád mluvím, ale to se nedá emoticon. Navíc jsem od něj dostala pod stromeček první obleček pro mimouška, abych prý nebyla smutná, že se to ještě nepodařilo emoticon
14. led v 19:40  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 @mmirunda Manža se mi taky směje jak to teď "žeru", ale podporuje mě. emoticon .Ale neboj, ono se to povede, jen neztrácet naději!
14. led v 19:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mufici Doufám, že si brzo napíšeme, že se to povedlo emoticon
14. led v 19:56  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 Tak to určitě!!! emoticon
14. led v 19:57  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
14. led ve 20:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 @mmirunda to je jasná věc emoticon !!!
14. led ve 20:27  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mufici a kolikátý den cyklu teď jsi?
14. led ve 20:29  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mufici
 23DC
14. led ve 20:30  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mufici takže jsi čekatelka na MS - budu držet palečky, aby nepřišla emoticon
14. led ve 21:03  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mersy
Registrovala se 15. listopadu 2011 na modrykonik.cz. Přidala 1728 příspěvků.
 Ahoj holky můžu se přidat?
Snažíme se od října - doma mám 2 děti, ale chceme ještě 3......
15. led ve 14:49  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mersy jasně přidej se emoticon. Jsi odvážná, tři děti na dnešní dobu, ale taky bych jich chtěla víc, sama mám ještě dva bráchy
15. led v 15:27  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
Registrovala se 13. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 2307 příspěvků. Region Liberec.
 Ahojka holky, taky bych se ráda přidala emoticon Snažíme se o naše první miminko od prosince, tak doufám, že to brzy klapne, ale jak mi řekla doktorka, asi to nebude nic jednoduchého emoticon Přeji krásný večer
15. led v 19:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mersy
 @mmirunda
no dcera mí 14 a syn bude mít 7. Do této doby jsem 3 odmítala... ale asi mi šílí hormony emoticon
Teď vím, že to pro nás bude dobře. a finančně to zvládnem....
15. led ve 20:02  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hanysek.hanysek (26 r.)
Registrovala se 9. května 2009 na modrastrecha.cz. Na modrykonik.cz přidala 811 příspěvků. Region Zlín.
  • Snažíme se otěhotnět
 Holky, tak já bych se taky přidala. Začala jsem dělat ovu testy, takže plodný den se blíží, tak doufám, že muž bude doma a stihneme nějaké semínko zasadit :o)
15. led ve 20:04  •  snaží se  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
Registrovala se 13. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 2307 příspěvků. Region Liberec.
 @hanysek.hanysek Tak ať se brzy zadaří emoticon
15. led ve 20:05  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mersy tak jak se to zvládne, tak je to super
@hanysek.hanysek stihnete, taky sadíme o sto šest emoticon
15. led ve 20:06  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mersy
 @mmirunda
chvilku to po porodu bude omezenější, ale počítám, že po 3 měsících začnu zase pomalinku pracovat pár hodin......
takže budeme zase zpět.
Máme s bratrem realitku, takže udělat prohlídku jde i mimčem..... emoticon
Teda maluju si to , co emoticon
16. led v 07:32  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mersy
 @hanysek.hanysek
ať se vám to povede emoticon
16. led v 07:35  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mmirunda
 @mersy maluješ si to hezky, ale já si to maluju zrovna tak jako ty. Máma bude už v důchodu, tak bude hlídat a já aspoň chvilkama pracovat emoticon
16. led v 08:56  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jana3333
Registrovala se 17. srpna 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 500 příspěvků.
 @mmirunda Ahoj, taky bych se ráda přidala emoticon S přítelem se snažíme také od prosince, zatím se první pokus nepodařil ... emoticon Brala jste některá HA?? A vysadila také v prosinci?
16. led v 10:50  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jana3333
Registrovala se 17. srpna 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 500 příspěvků.
 @augustka Ahoj, můžu se zeptat, proč ti doktorka řekla, že to nebude nic jednoduchého?
16. led v 10:52  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 159
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)