martaven
(33 r.)
|
Registrovala se 14. května 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 1 příspěvek.
Region Ostrava.
|
|
martaven
Kočárek máme doma od února. Podle prodejců je podobný jako x-lander, ale ten jsem nikdy nezkoušela, tak nemůžu sloužit. Kočár je vzhledem k poměru cena/výkon skvělý, ale .... první bolest je malý košík, resp. nízký. Řeším to taškou od emitexu, kterou připínám na kontrukci nad košík. Dále nánožník se připíná druky, které držely asi dvě připnutí, protože v kočárku vozík syna a ne panenku a ten samozřejmě rád oddělává. Prostrčím ho pod madlem a drží. Lze polohovat skoro do lehu, skvěle se mi tam v zime věšel fusak combi od emitexu. Madlo lze oddělat, na obou stranách se odcvakne. Boudička se dá napolohovat úplně dopředu, takže ani ve spánku nesvítí malému sluníčko do obličeje. Materiál polstrování je sice trošku tenčí, to mi vadilo v těch mrazech, když už jsme museli vyrazit ven v kočárku. Rukojeť se dá napolohovat myslím 3x, i pro vysoké je ok. Kola v pohodě, všechna nafukovací, ve sněhu s přehledem projela. Celkové hodnocení: až na ten košík, ale asi bych do něj šla znovu. Snad jsem trošku pomohla. Jinak ofiko stránky jsou www.prampol.pl 
|