Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Sportovní kočárek Zebra

(cz & sk)
6. úno 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
renisco
Registrovala se 31. července 2009 na modrykonik.cz. Přidala 1679 příspěvků, 3 alba a 9 inzerátů.
 Prosím o poznatky a názory na tento kočárek - jízdní vlastnosti, rozměry sedačky... atd atd... Děkuji Všem
6. úno v 16:21  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
jitulkabobulka
Registrovala se 20. prosince 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 6 příspěvků a 7 inzerátů. Region Hodonín.
 Taky marně hledám emoticon(
11. kvě v 10:55  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jitulkabobulka
Registrovala se 20. prosince 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 6 příspěvků a 7 inzerátů. Region Hodonín.
fotoportrét
fotoportrét
jitulkabobulka
12. kvě v 19:59  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
martaven (33 r.)
Registrovala se 14. května 2012 na modrykonik.cz. Přidala 1 příspěvek. Region Ostrava.
 Kočárek máme doma od února. Podle prodejců je podobný jako x-lander, ale ten jsem nikdy nezkoušela, tak nemůžu sloužit. Kočár je vzhledem k poměru cena/výkon skvělý, ale .... první bolest je malý košík, resp. nízký. Řeším to taškou od emitexu, kterou připínám na kontrukci nad košík. Dále nánožník se připíná druky, které držely asi dvě připnutí, protože v kočárku vozík syna a ne panenku a ten samozřejmě rád oddělává. Prostrčím ho pod madlem a drží. Lze polohovat skoro do lehu, skvěle se mi tam v zime věšel fusak combi od emitexu. Madlo lze oddělat, na obou stranách se odcvakne. Boudička se dá napolohovat úplně dopředu, takže ani ve spánku nesvítí malému sluníčko do obličeje. Materiál polstrování je sice trošku tenčí, to mi vadilo v těch mrazech, když už jsme museli vyrazit ven v kočárku. Rukojeť se dá napolohovat myslím 3x, i pro vysoké je ok. Kola v pohodě, všechna nafukovací, ve sněhu s přehledem projela. Celkové hodnocení: až na ten košík, ale asi bych do něj šla znovu. Snad jsem trošku pomohla. Jinak ofiko stránky jsou www.prampol.pl emoticon
14. kvě ve 22:37  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terik32 (34 r.)
Registrovala se 12. října 2010 na modrastrecha.cz. Na modrykonik.cz přidala 7 příspěvků. Region Benešov.
  • Daniel1 rok a 3 měsíce
  • Nikola9 let
 @martaven můžu se vás zeptat zda je alepspoň trošku nižší než klasické trojkombinace. Kolik je od zedě do sedáku kočárku? Dá se lehce složit? Má v boudičce nějaké průzory či síťky a kapsu na věci. Nikde nemůžu najít žádné detailní fota. emoticon A co materiál jak se čistí?
22. kvě v 11:54  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
dencym
Registrovala se 23. září 2011 na modrykonik.cz. Přidala 1593 příspěvků. Humpolec, Region Pelhřimov.
 @terik32 také se pídím po tomto kočárku.někde jsem četla,že ve stříšce má dvě okénka ,jedno s igelitem a druhé se síťkou,na magnety,takže je to tiché.a boudička se dá hodně sklopit dopředu ,dobře chrání proti slunci a proti větru.
22. kvě ve 12:37  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terik32 (34 r.)
Registrovala se 12. října 2010 na modrastrecha.cz. Na modrykonik.cz přidala 7 příspěvků. Region Benešov.
  • Daniel1 rok a 3 měsíce
  • Nikola9 let
 @dencym jsem našla v diskuzi na miminu že si ho dost chválí a ještě posílám stránky přímo výrobce http://www.prampol.pl/content.php?adres=wozki-spacerowe&model=zebra&PHPSESSID...
22. kvě ve 23:08  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
dencym
Registrovala se 23. září 2011 na modrykonik.cz. Přidala 1593 příspěvků. Humpolec, Region Pelhřimov.
 @terik32 jj děkuji,také jsem našla na emiminu nějaký dobrý recenze.takže do něj půjdu :o)).potřebuji ho max.na rok,a za ty peníze to bude snad dobrý emoticon
23. kvě v 06:21  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terik32 (34 r.)
  • Daniel1 rok a 3 měsíce
  • Nikola9 let
 @dencym no myslím že ani my na něm délé nevydržíme. Tak kdyby jste se utrhla hned a objednala ho dejte vědět jaký je já to vidím že budu objednávat tak nejdřív za měsíc či dva. emoticon
23. kvě v 08:38  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
dencym
 @terik32 já ho potřebuji pro syna 2,5roku,je lehce postižený a špatně chodí a zdravotní kočár nechci.u tohoto se mi líbí,že má nosnost 20kg.teď přes léto mám golfky a potřebuji ho na podzim a zimu.ale každopádně chci zajet někam na prodejnu,kde ho mají a vidět ho naživo,a hlavně tam malého posadit emoticon
takže kdyby to náhodou bylo nějak dřív,určitě podám info :o))
23. kvě v 08:49  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terik32 (34 r.)
  • Daniel1 rok a 3 měsíce
  • Nikola9 let
 díky, taky stále zjišťuju kde je k vidění
23. kvě ve 23:33  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)