Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Tehotna???

(Zamčená)
12. kvě 2012  •   •  Otázka
fotoportrét
fotoportrét
blanuskanikolka
Registrovala se 23. srpna 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 11 příspěvků a 10 inzerátů. Bohumin, Region Karviná.
  • Nikol9 let
  • Snažíme se otěhotnět
 ahoj holky myslite si ze jsem tehotna mam 3 den spozdeni ale test mi ukazal ze ne emoticon snazime se o miminko,po kolikatem dnu by se to melo ukazat
12. kvě v 09:06  •  1 dítě - snaží se
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
kajovaevicka
Registrovala se 8. února 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 4766 příspěvků a 1 inzerát. Region Ústí nad Orlicí.
fotoportrét
fotoportrét
bohuli
Registrovala se 7. srpna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 92 příspěvků. Region Ostrava.
 Ahojky, záleží kdy proběhla ovulace, každá máme cyklus trochu jiný, já testovala asi 11 den po ovu a test byl negativní a za další 4 dny už pěkné dvě čárky. Jinak zpoždění může být i z únavy, po nemoci, ze stresu,.... Tak přeji hodně štěstí, ať to brzy vyjde!
12. kvě v 09:13
fotoportrét
fotoportrét
martinatrnkova
Registrovala se 21. března 2011 na modrykonik.cz. Přidala 55 příspěvků. Chudčice, Region Brno.
 Ahoj, určitě můžeš být těhotná, test to nemusel ukázat, ale třeba za 2dny to tam může být, záleží taky jakou citlivost testu jsi použila.
Taky jsem to tak měla, měla jsem zpoždění a test byl negativní. Po týdnu zpoždění jsem testovala znova a bylo to tam emoticon
Držím palce
12. kvě v 09:20
fotoportrét
fotoportrét
evol06
Registrovala se 2. února 2010 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 2598 příspěvků a 5 inzerátů. Region Kolín.
 Neházej flintu do žita, já měla pravidelnou MS pak zpoždění a testy negativní. Pozitivní se mi ukázal až 10 den po vynechání MS. Nemoc mi posunula o 10 dní ovulaci emoticon
12. kvě v 09:23
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)