Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Termín porodu leden 2012

(Zamčená)
15. led 2012  • 
fotoportrét
fotoportrét
husgab (27 r.)
Registrovala se 28. prosince 2011 na modrykonik.cz. Přidala 6 příspěvků a 60 inzerátů. Region Frýdek-Místek.
  • Syn Jakub
 Ahoj holky, taky už počítáte každý den, každou minutu do předpokládaného termínu porodu? My už se nemůžeme dočkat, od druhého měsíce jsem na rizikovce, takže pro nás porod bude vysvobození a zároveň uspokojení našich tužeb po miminku.
15. led v 16:00  •  1 dítě  • Odpověz
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
sandol
Registrovala se 15. října 2010 na modrykonik.cz. Přidala 467 příspěvků a 1 album.
 Ahoj,tak já mám termín 27.1.dle MS a dle UZ 22.1,tak jsme na tom skoro úplně stejně emoticon ale my si klidně ještě chvíli počkáme emoticon,cítím se totiž lépe než třeba před 2 měsíci emoticon a už taky víme,co je to mít malé miminko emoticon
15. led v 16:52  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
istokovam
Registrovala se 31. května 2011 na modrykonik.cz. Přidala 38 příspěvků. Hradec Králové, Region Hradec Králové.
 my máme termín 25.1. také se nemužeme dočkat, ve čtvrtek jsem měla kontrakce pravidelné a dneska k ránu taky ale zatím nic pořád se držíme emoticon), emoticon
15. led v 16:55  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
petrushka32
Registrovala se 17. května 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 3863 příspěvků a 1 inzerát. Region Ostrava.
 @sandol
@istokovam
@husgab ahoj holky, tam my máme TP 25.1., zatím se nic neděje, ale už bychom taky rádi kdyby joemoticon) Jsou to nekonečné dnyemoticon
15. led v 17:30  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
sandol
Registrovala se 15. října 2010 na modrykonik.cz. Přidala 467 příspěvků a 1 album.
 Kam chvátáte holkí emoticon ?
15. led v 17:38  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
husgab (27 r.)
Registrovala se 28. prosince 2011 na modrykonik.cz. Přidala 6 příspěvků a 60 inzerátů. Region Frýdek-Místek.
  • Syn Jakub
 u nás to je celkem s termínem veselé, původně to mělo být 26.1., pak snad kolem 20.1. a ve středu dle ultrazvuku snad až kolem 30.1., tak doktor říkal, že počkáme, čím nás příroda překvapí. Akorát už teď trpím návaly telefonátů rodiny, jestli už a nebo ještě nic a dokonce si už plánují, snad každodenní návštěvy po porodu, hlavně má mamka a tchýně emoticon vůbec nevím, jak je odpálkovat a neurazit.
15. led v 18:05  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
jennyska
Registrovala se 22. července 2011 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 665 příspěvků a 6 článků. Region Karviná.
 @husgab Ahoj, zkus se zapojit do této, již existující diskuze: http://www.modrykonik.sk/forum/tema/februar-unor-2012/?page=236 emoticon
16. led ve 14:30  • Odpověz
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)