Registrovala se 11. září 2006 na beremese.cz.
Na modrykonik.cz přidala 585 příspěvků.
Region Olomouc.
salomee
Ahoj, já teda termín v říjnu nemám, ale vždycky si řeknu, jak to letí, když naskočí nový téma s dalším měsícem v roce. Ať se vám to tady brzo rozrůstá... přeju krásné bezproblémové těhotenství.
Registrovala se 25. října 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 640 příspěvků.
zoditka@salomee Moc děkuju, teda to se máš, že ti to letí, já mám vždycky v těhu pocit, že se snad zastavil čas, vůbec mi to neutíká . Koukám že máš termín v květnu, to se rodí úžasný děti, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti ... můj první syn je v květnu... chichi a já jsem taky v květnu, no jo, úžasný měsíc to je . Přeji pohodový zbytek těhotenství!!!
@vla1 Potichounku gratuluju a držím pěsti, ať druhá čárka sílí!!!
Já dneska znova testovala a už mám dálnice, tak už tomu začínám i věřit .
Registrovala se 27. srpna 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 1200 příspěvků.
Region Strakonice.
vla1@twininky taky tichounce gratuluju U mě už čárky taky pěkně sílí, asi se budu muset objednat k Mudře, abych si byla na 100% jistá Zoditka: tak to moc gratuluji
Přidala 640 příspěvků.
zoditka
Jé, super, mám z vás radost, tak ať je vše v pořádku!!!
@twininky Koukám že máš za sebou úspěšné 1.IVF, gratuluji a neboj, určitě to bude dobrý, my máme prvního syna po 1.IVF .
@vla1 na kdy se objednáváš k dr.? Já se tam tentokrát moc nehrnu, nejraději bych až tak za 3 týdny, aby bylo jasně vidět srdíčko, ale můj muž nějak stresuje, chce jít už příští týden ... mám pocit, jako by byl těhotnej on a ještě k tomu poprvé
Přidala 1200 příspěvků.
Region Strakonice.
vla1@zoditka no já se tam taky nějak nehrnu, myslela jsem až tak koncem února, ale potřebuju mít jistotu kvůli práci, protože mi první mateřská konči teď v dubnu.
Registrovala se 11. ledna 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 102 příspěvků.
nobilis
Ahojky, já našla pozitivní test minulý týden a od té doby čárka pěkně zesílila. K dr. jsem ale objednaná až na 17. 2. To je strašnááá doba! Podle výpočtů mám zatím termín 2. října.
A gratulace všem k //
Přidala 102 příspěvků.
nobilis@lucinka1991 Také gratuluji. Já to zjistila 25. 1., a to tak, že jsem pořád zkoušela ovulační testy, jestli ještě něco ukážou, když za celý měsíc nic neukázaly, a najednou tam byla silná čárka, což bylo dost divný na konci cyklu, pak jsem se dočetla, že to může ukázat i těhotenství, a taky že jo.
Registrovala se 10. dubna 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 140 příspěvků a 1 inzerát.
Region Pardubice.
lucinka1991@nobilis Tak to je super No my sme se snažily už přes rok a pořád to nějak nešlo a vůbec nevím jak se to stalo přišlo to nějak samo ani nevím jestli jsem na to myslela ale řekla bych že ne akorát MS jsem měla mít o víkendu ale testovala jsem už v pondelí neco mi říkalo že si mám test udělat
Přidala 102 příspěvků.
nobilis@lucinka1991 My už máme jednoho prcka a chtěli jsme někdy kolem jeho roku a půl začít pracovat na druhém, takže to tak nějak vyšlo. Malýmu je 20 měsíců.
Registrovala se 29. ledna 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 1032 příspěvků a 2 inzeráty.
Region Praha.
10. října 2012 čekáme miminko, pohlaví zatím neznáme (21. týden těhotenství)
lili1986
Ahoj holky přidávam se Jsem dva měsíce po revizi dělohy a otěhotněla jsem po 1ms co moc nedoporučuji,ale přesto věřím, že to do toho října dotáhneme Říjen je docela dobrý termín aspon se vzpamatujeme do Vánoc
3. úno v 09:14
• čeká miminko, termín má v říjnu 2012 (21. tt)
• Odpověz •
vla1
Přidala 1200 příspěvků.
Region Strakonice.
vla1@lili1986 Tak tě tady vítám a určitě to do října dáte
Region Praha.
lili1986@zoditka Podle mě nejsi blázen ale ti doktoři když už míš 2 děti určitě se ti sen 4 splní držím palce Mě bude stačit když budu mít aspon jedno zdravé Moc si to přeju
3. úno v 09:18
• Odpověz •
lili1986
(25 r.)
Region Praha.
3. úno v 09:20
• Odpověz •
petronuska
Registrovala se 25. dubna 2008 na modrykonik.cz.
Přidala 1380 příspěvků.
Dublin, Clonee, Irsko.
petronuska
Ahojky holky, vsem velike gratulace. Ja testila jen tak vcera, a jeste par dni do menstr., ale už asi neprijde, bo na testu jsou krasne jasne // Dle vypoctu to zatim vypada na 13 rijen
Region Praha.
lili1986@vla1 Podle te kalkulačky to sedí přesně i ovulace 17 Tak termín porodu je 10.10 to zní hezky ale stejně každý pujde ven kdy se mu bude chtít Je to zajmavé sotva jsme oplodněná už jsem ve 4 týdnu
3. úno v 10:45
• Odpověz •
lili1986
(25 r.)
Region Praha.
lili1986
Chci se holky zeptat jake vitamíny berete jestli jen kyselinu listovou nebojiný doplněk pro těhotné. Já beru Mamavit prefolin+DHA. V časopisu pro maminky byl vyhodnocen mezi třema nejlepšími. Pry přípravky s DHA jsou pro děti v prvních měsícich nejlepší. Tak uvidím co to bude za zázrak Sice stoji 500kč na měsíc ,ale když chce přítel zdravé dítě ,tak až to koupí
3. úno v 10:49
• Odpověz •
zoditka
Přidala 640 příspěvků.
zoditka
Ahojky,
jé, krásně se to tu rozjíždí, to mám radost !!! Tož vitajte děvčice a ať se nám tu daří! Všem moc gratuluju a přeju, ať máte pohodové těhulkování a ať je vše v pořádku!!! Hehe, abych pomalu začala pracovat na seznamu, což? Ať máme trošku přehled . Nebo až to budem mít všechny potvrzené od dr.?
@lili1986 jsem ráda, že tě tu vidím, tentokrát to prostě dopadne dobře a basta!!! Jinak mě doporučili u prvního dítěte v CARu Calibrum Babyplan, takže poctivě pokaždý zobu totok .
Chichi a máš krásný TP, 10.10 jsem se kdysi dávno vdávala . Jééé, to by bylo krásný, kdyby se to naše malé narodilo na výročí svadby, to mě ani nenapadlo... ale né,snad né, přenášet nechci !