Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Termín porodu říjen 2012

(Zamčená)
29. led 2012  • 
fotoportrét
fotoportrét
zoditka
Registrovala se 25. října 2011 na modrykonik.cz. Přidala 640 příspěvků.
 Hledám, ale nenalézám... najde se někdo s TP říjen 2012?
Pokud už tu taková diskuze je, omlouvám se, fakt jsem nenašla.
29. led v 17:24  • Odpověz
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 25
fotoportrét
fotoportrét
salomee
Registrovala se 11. září 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 585 příspěvků. Region Olomouc.
 Ahoj, já teda termín v říjnu nemám, ale vždycky si řeknu, jak to letí, když naskočí nový téma s dalším měsícem v roceemoticon. Ať se vám to tady brzo rozrůstá... přeju krásné bezproblémové těhotenství.
29. led v 17:41  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
vla1
Registrovala se 27. srpna 2008 na modrykonik.cz. Přidala 1200 příspěvků. Region Strakonice.
 Ahojky, nevím ještě na 100% jestli to už je těhu, ale dneska jsem na testíku našla malého ducha emoticon tak uvidíme. emoticon
30. led v 19:17  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
zoditka
 @salomee Moc děkuju, teda to se máš, že ti to letí, já mám vždycky v těhu pocit, že se snad zastavil čas, vůbec mi to neutíká emoticon . Koukám že máš termín v květnu, to se rodí úžasný děti, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti emoticon... můj první syn je v květnu... chichi a já jsem taky v květnu, no jo, úžasný měsíc to je emoticon emoticon. Přeji pohodový zbytek těhotenství!!!

@vla1 Potichounku gratuluju a držím pěsti, ať druhá čárka sílí!!!
Já dneska znova testovala a už mám dálnice, tak už tomu začínám i věřit emoticon .
31. led ve 14:14  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
twininky
Registrovala se 20. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 3626 příspěvků. Plzeňský a jihočeský, Česká republika.
 taky ještě nejsem na 100%, ale mám krásné dvě čárky, ale na krev jdu až 6.2. a UTZ 13.2. emoticon
a když to vše bude ok tak říjen by měl být emoticon
31. led ve 14:19  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
vla1
Registrovala se 27. srpna 2008 na modrykonik.cz. Přidala 1200 příspěvků. Region Strakonice.
 @twininky taky tichounce gratuluju emoticon
U mě už čárky taky pěkně sílí, asi se budu muset objednat k Mudře, abych si byla na 100% jistá emoticon
Zoditka: tak to moc gratuluji emoticon
1. úno v 08:56  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
twininky
Registrovala se 20. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 3626 příspěvků. Plzeňský a jihočeský, Česká republika.
 @vla1 taky gratuluji....emoticon a jestli vše bude OK, tak budem mít krásné Vánoce emoticon
1. úno v 09:29  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
zoditka
 Jé, super, mám z vás radost, tak ať je vše v pořádku!!!

@twininky Koukám že máš za sebou úspěšné 1.IVF, gratuluji a neboj, určitě to bude dobrý, my máme prvního syna po 1.IVF emoticon.
@vla1 na kdy se objednáváš k dr.? Já se tam tentokrát moc nehrnu, nejraději bych až tak za 3 týdny, aby bylo jasně vidět srdíčko, ale můj muž nějak stresuje, chce jít už příští týden emoticon emoticon ... mám pocit, jako by byl těhotnej on a ještě k tomu poprvé emoticon emoticon emoticon
1. úno v 10:39  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
twininky
 @zoditka děkuji, tak snad ano....je to velký strach emoticon , a jsem ráda že IVF existuje, emoticon
1. úno v 11:10  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
vla1
 @zoditka no já se tam taky nějak nehrnu, myslela jsem až tak koncem února, ale potřebuju mít jistotu kvůli práci, protože mi první mateřská konči teď v dubnu. emoticon
1. úno ve 12:38  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lucinka1991
Registrovala se 10. dubna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 140 příspěvků a 1 inzerát. Region Pardubice.
 Ahoj, sice jsem ještě nebyla u Dr.ale vypadá to na Říjen, test je pozitivní emoticon
1. úno ve 13:45  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
nobilis
Registrovala se 11. ledna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 102 příspěvků.
 Ahojky, já našla pozitivní test minulý týden a od té doby čárka pěkně zesílila. K dr. jsem ale objednaná až na 17. 2. To je strašnááá doba! Podle výpočtů mám zatím termín 2. října.
A gratulace všem k //
emoticon
1. úno ve 13:46  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lucinka1991
Registrovala se 10. dubna 2011 na modrykonik.cz. Přidala 140 příspěvků a 1 inzerát. Region Pardubice.
 @nobilis Gratuluji emoticon.Já mám podle výpočtů 9.října a jsem objednaná na 13.2. a pozitivní test jsem objevila 23.1 emoticon
1. úno ve 13:56  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
nobilis
 @lucinka1991 Také gratuluji. emoticon Já to zjistila 25. 1., a to tak, že jsem pořád zkoušela ovulační testy, jestli ještě něco ukážou, když za celý měsíc nic neukázaly, a najednou tam byla silná čárka, což bylo dost divný na konci cyklu, pak jsem se dočetla, že to může ukázat i těhotenství, a taky že jo. emoticon
1. úno ve 14:04  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lucinka1991
 @nobilis Tak to je super emoticon No my sme se snažily už přes rok a pořád to nějak nešlo a vůbec nevím jak se to stalo emoticon přišlo to nějak samo ani nevím jestli jsem na to myslela ale řekla bych že ne emoticon akorát MS jsem měla mít o víkendu ale testovala jsem už v pondelí neco mi říkalo že si mám test udělat emoticon
1. úno v 16:31  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
eligar
Registrovala se 8. prosince 2006 na modrykonik.cz. Přidala 42 příspěvků a 1 inzerát.
 ahoj holky taky mam ducha emoticon) ale do toho trochu spineni klasika... Gratuluji Vam.
1. úno v 17:17  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
nobilis
 @lucinka1991 My už máme jednoho prcka a chtěli jsme někdy kolem jeho roku a půl začít pracovat na druhém, takže to tak nějak vyšlo. Malýmu je 20 měsíců.
1. úno v 17:24  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
nobilis
 @eligar Taky velká gratulace! emoticon
1. úno v 17:25  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
eligar
Registrovala se 8. prosince 2006 na modrykonik.cz. Přidala 42 příspěvků a 1 inzerát.
 dekuji, zatim k vam budu jenom nahlizet, u mne to fakt neni jiste, uz mam par sklamani za sebou emoticon
1. úno v 17:32  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lucinka1991
 @eligar Taky gratuluji emoticon
1. úno v 18:56  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lucinka1991
 @nobilis Tak ted se zadařilo emoticon
1. úno v 18:57  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
vla1
 Holky Všem tady moc moc gratuluji k // emoticon
2. úno v 10:17  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lili1986 (25 r.)
Registrovala se 29. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 1032 příspěvků a 2 inzeráty. Region Praha.
  • 10. října 2012 čekáme miminko, pohlaví zatím neznáme (21. týden těhotenství)
 Ahoj holky přidávam se emoticon Jsem dva měsíce po revizi dělohy a otěhotněla jsem po 1ms co moc nedoporučuji,ale přesto věřím, že to do toho října dotáhneme emoticon Říjen je docela dobrý termín aspon se vzpamatujeme do Vánoc emoticon
3. úno v 09:14  •  čeká miminko, termín má v říjnu 2012 (21. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
vla1
 @lili1986 Tak tě tady vítám a určitě to do října dáte emoticon
3. úno v 09:16  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lili1986 (25 r.)
Registrovala se 29. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 1032 příspěvků a 2 inzeráty. Region Praha.
 @zoditka Podle mě nejsi blázen emoticon ale ti doktoři když už míš emoticon 2 děti určitě se ti sen 4 splní držím palce emoticon Mě bude stačit když budu mít aspon jedno zdravé emoticon Moc si to přejuemoticon
3. úno v 09:18  •  čeká miminko, termín má v říjnu 2012 (21. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lili1986 (25 r.)
 @vla1 Děkuji snad to brzy uteče emoticon emoticon
3. úno v 09:20  •  čeká miminko, termín má v říjnu 2012 (21. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
petronuska
Registrovala se 25. dubna 2008 na modrykonik.cz. Přidala 1380 příspěvků. Dublin, Clonee, Irsko.
 Ahojky holky, vsem velike gratulace. Ja testila jen tak vcera, a jeste par dni do menstr., ale už asi neprijde, bo na testu jsou krasne jasne // emoticon Dle vypoctu to zatim vypada na 13 rijen emoticon
3. úno v 09:49  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
vla1
 @petronuska Tak i tobě moc gratuluji emoticon
Holky tady je docela hezká kalkulačka pro TP http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
3. úno v 09:53  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lili1986 (25 r.)
 @vla1 Podle te kalkulačky to sedí přesně emoticon i ovulace 17emoticon Tak termín porodu je 10.10 to zní hezky ale stejně každý pujde ven kdy se mu bude chtít emoticon Je to zajmavé sotva jsme oplodněná už jsem ve 4 týdnu emoticon
3. úno v 10:45  •  čeká miminko, termín má v říjnu 2012 (21. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
lili1986 (25 r.)
 Chci se holky zeptat jake vitamíny berete jestli jen kyselinu listovou nebojiný doplněk pro těhotné. Já beru Mamavit prefolin+DHA. V časopisu pro maminky byl vyhodnocen mezi třema nejlepšími. Pry přípravky s DHA jsou pro děti v prvních měsícich nejlepší. Tak uvidím co to bude za zázrak emoticon Sice stoji 500kč na měsíc ,ale když chce přítel zdravé dítě ,tak až to koupíemoticon
3. úno v 10:49  •  čeká miminko, termín má v říjnu 2012 (21. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
zoditka
 Ahojky,
jé, krásně se to tu rozjíždí, to mám radost emoticon !!! Tož vitajte děvčice a ať se nám tu daří! Všem moc gratuluju a přeju, ať máte pohodové těhulkování a ať je vše v pořádku!!! Hehe, abych pomalu začala pracovat na seznamu, což? Ať máme trošku přehled emoticon . Nebo až to budem mít všechny potvrzené od dr.?

@lili1986 jsem ráda, že tě tu vidím, tentokrát to prostě dopadne dobře a basta!!! emoticon
Jinak mě doporučili u prvního dítěte v CARu Calibrum Babyplan, takže poctivě pokaždý zobu totok emoticon .
Chichi a máš krásný TP, 10.10 jsem se kdysi dávno vdávala emoticon . Jééé, to by bylo krásný, kdyby se to naše malé narodilo na výročí svadby, to mě ani nenapadlo... ale né,snad né, přenášet nechci emoticon emoticon !
3. úno ve 12:31  • Odpověz
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 25
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)