Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

USA 4

(cz & sk) (Zamčená)
9. dub 2009  • 
fotoportrét
fotoportrét
siravka
Registrovala se 28. prosince 2006 na modrykonik.sk. Přidala 2291 příspěvků. New York, USA.
  • Adam4 roky
  • Bianca 4 roky
 myslim, ze sme graduovali do stvorky emoticon
9. dub 2009 ve 23:06  •  2 děti  • Odpověz
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 1023
fotoportrét
fotoportrét
ivana33
Registrovala se 18. července 2008 na modrykonik.sk. Přidala 2397 příspěvků a 1 album.
  • Lianka3 měsíce a 3 týdny
  • Dominik3 roky
 To mas pravdu.... emoticon emoticon
9. dub 2009 ve 23:25  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
ninac
Registrovala se 30. ledna 2008 na modrykonik.sk. Přidala 152 příspěvků.
 ahojte Lukasko sa mi dnes prvy krat pretocil z bruska na chrbatiiiiiik!! emoticon
10. dub 2009 v 00:43  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
adusa
Registrovala se 13. září 2006 na modrykonik.sk. Přidala 4358 příspěvků a 2 alba. Florida, USA.
  • Liam 1 rok a 2 měsíce
  • Anna Sophia5 let
  • 26. srpna 2012 čekáme miminko, pohlaví zatím neznáme (12. týden těhotenství)
 Ninni vcera a predvcerom sme mali aj my tu chladnejsie, tiez sme sli na egg hunt v bundach. Cez den sa to vysplhalo na super 70, ale v noci bolo chladno. No a dnes klasika, letne saty emoticon .

Vcera v parku sa ma spytala jedna nova mama z nasho clubu od kial som, a vravi ze jej suseda nieco take tiez hovorila a je Andrea tiez. Tak jej volala na isto ci slovakia, no a je to slovenka. Je to len 5 min autom kde byvaju, zajtra sa ideme stretnut k tej mame "sprostredkovatelke" emoticon.

Sestra mi poslala balik a aj tie nutelove hannuty ci ako sa to vola... a capuccino s velkou penou, idem si hned spravit, mnam. A ak mi spolubyvajuci dovolia hadam aj ordinaciu pozrem.
10. dub 2009 v 00:50  •  2 děti - čeká miminko, termín má v srpnu 2012 (12. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
bronia13
Registrovala se 2. července 2008 na modrykonik.sk. Přidala 2671 příspěvků a 5 alb. Chicago, USA.
  • Sasenka1 rok a 8 měsíců
  • Sebastian3 roky
  • Emmuska - je anjelikom po 25 dnoch zivota.4 roky
 siravka - tak ty si sikulka - ty si to znavu vymakla co?
10. dub 2009 v 01:16  •  3 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
siravka
Registrovala se 28. prosince 2006 na modrykonik.sk. Přidala 2291 příspěvků. New York, USA.
  • Adam4 roky
  • Bianca 4 roky
 Rozculovalo ma stale scrollovat emoticon
Adusa, sranda! Este zistis, ze sa poznate zo skemoticon
10. dub 2009 v 01:45  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
hankaa
Registrovala se 24. srpna 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk přidala 3104 příspěvků a 1 album.
  • Aidan3 roky
  • Lillian6 let
  • Ian7 let
 Adusa
no to je nahoda emoticon tak to som zvedava skade ta andrea je emoticon potom daj vediet emoticon

idem pozriet ordinaciu ja som uz aj zabudla ze dnes isla
10. dub 2009 ve 03:34  •  3 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
hankaa
Registrovala se 24. srpna 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk přidala 3104 příspěvků a 1 album.
  • Aidan3 roky
  • Lillian6 let
  • Ian7 let
 uz ste kocky hotove na velku noc?? my uz skoro ano zajtra bude dlho v kostole uz sa tesim a som zvedava ci mi deti vydrzia a v sobotu ideme svatit kosik tak deti sa vytesuju emoticon
10. dub 2009 ve 03:35  •  3 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
henrietawilliams
Registrovala se 18. dubna 2008 na modrykonik.sk. Přidala 427 příspěvků a 1 album.
  • Jessica10 let
 Hanka- hmmmm Velka noc, ta veru u nas nebude vesela... emoticon Moj manzel je prec do buduceho tyzdna a moja navsteva je v Las Vegas... emoticon .
S Jessi ideme v sobotu do Garden of the gods a v nedelu nas pozvala nasa znama ku nej na easter eggs hunt! No a chceme ist aj do kostola.
10. dub 2009 ve 04:04  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
henrietawilliams
Registrovala se 18. dubna 2008 na modrykonik.sk. Přidala 427 příspěvků a 1 album.
  • Jessica10 let
 Adusa, super, ze mas Slovenku za susedu! Tesim sa za Teba! emoticon
10. dub 2009 ve 04:08  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
bronia13
Registrovala se 2. července 2008 na modrykonik.sk. Přidala 2671 příspěvků a 5 alb. Chicago, USA.
  • Sebastian3 roky
 ja sa tesim na velkunoc, Roman vie ze ma ma poriadne okupat, nie ziadnou vonavkov ale vodov, a aj ujo pride s bratrancom tak bude u nas mokro - uz sa tesim emoticon
10. dub 2009 ve 04:11  •  3 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
siravka
  • Adam4 roky
  • Bianca 4 roky
 wow, ja som uz totalne zabudla na ten trafeny zvyk ze "vysibat a okupat" emoticon emoticon my sme stale prchali na chatu alebo prec z domu presne kvoli tomu emoticon a este ked sa niekto ukazal s nejakou smradlavou ruskou vonavkou, clovek potom smrdel este par dni..inak kamosku raz otec hodil do vane, do ktorej vecer napustil vodu a voda do rana vytiekla....doflakal jej chrbticu emoticon emoticon

ja sa tesim, Rangers su v play offs!!
a luci, dobra story....som sa zasmiala, ze middle wife emoticon
10. dub 2009 ve 04:22  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
luciask
Registrovala se 26. října 2006 na modrykonik.sk. Přidala 11409 příspěvků.
  • Anna6 let
  • Katarina8 let
 no manzel tento zvyk opisal svojmu otcovi, a jeden rok, prekvapil svokru, ked vytiahol na nu zapletene pruty z nejakeho stromu(vrby na okoli nemali), a krical na nu sibi-ryby(ozaj neviem ako sa to pise, teda ktore je i/y), ze ci mu nieco da. Sme sa na tom dobre zabavali.
My sme tiez chodievali vacsinou k starej mame, a tam nas vela ludi nepozna, takze sibacka sa nekonavala.
10. dub 2009 ve 04:28  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
bronia13
  • Sebastian3 roky
 ja keby som nebola na Velku Noc aspon raz mokra mne by sa to neratalo - ja to zboznujem emoticon

mozno pre niekoho je trafeny ten zvyk ale pre mna nie, mne to pripomina detstvo
10. dub 2009 ve 04:41  •  3 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
henrietawilliams
  • Jessica10 let
 Boze, baby pamatam ako na zakladke som tusim este bola, isla som z kostola a tod za rohom ma cakali asi 10 spoluziaci, ako ma zdrapli za ruky a nohy a videla som ako sa priblizuje ta ladova voda a ja sa hompalam bezmocne vo vzduchu...pocujem mamin hlas: Heni ja som tu vodu zohriala... emoticon emoticon Co k tomu dodat...
10. dub 2009 ve 04:48  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
henrietawilliams
  • Jessica10 let
 Skoda, ze to Jessica nezazije, ale moj manzel povedal, ze samu ten 'slovensky zvyk', paci.....konecne,ze chalani dobre vyslahaju zeny...na verejnosti a legalne... emoticon
10. dub 2009 ve 04:51  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
luciask
  • Anna6 let
  • Katarina8 let
 heni, ze "ja som tu vodu zohriala" hihi
10. dub 2009 ve 04:53  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
henrietawilliams
  • Jessica10 let
 dobre, nie????///////
10. dub 2009 ve 04:59  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
siravka
  • Adam4 roky
  • Bianca 4 roky
 no mna raz hodili do potoka a rozbili mi pri tom hlavu, tak odvtedy je to pre mna "trafeny zvyk", pol decaky sa nalievaju jedna radost a potom sa soferuje ako keby nic....diky, nemusim emoticon emoticon mne detstvo pripomina skor malovanie vajicok voskom, piplali sme sa s tym tolko a potom to niekto zlupal za par sekund emoticon
10. dub 2009 ve 04:59  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
henrietawilliams
  • Jessica10 let
 no siravka, auw........ emoticon , vy ste to tam mali nejake 'agresivne'! emoticon
10. dub 2009 v 05:02  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
katka27
Registrovala se 5. ledna 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk přidala 4806 příspěvků.
  • Z3 roky
 Velka noc, no neviem, u babky sa aj pod studnu hlavy davali a nie kazdy rok bolo teplo, no a potom vo vedlajsej dedine je velka ciganska komunita (jamaica bude vediet, ma ztamadial babku emoticon a ti vzdy prisli s tymi "serikmi" pamatate orgovanova vonavka na grc? emoticon emoticon emoticon skryvali sme sa kde sa dalo

moja sestra je taka moletka a ta ked tu poprvykrat prisla tak povedala, ze konecne moze ist von v com chce a ako chce a nema pocit, ze na nu ludia zazeraju a kritizuju, proste nikto si ju nevsima aspon teda nie v negativnom zmysle a ludia su viac vysmiati a mili, tak bola nadsena

bluff, musela som sa smiat, ze na strednej nevytrhane obocie, teraz ked nad tym rozmyslam tak som asi bola dost zaostala strdoskolacka, Gymnazium som vychodila v teniskach znacky Puma, ktore som si vyzobronila od otca a v zelenej mikine s kapucnou znacky Kenvelo emoticon emoticon emoticon , na ktoru sme boli s najlepsou kamaratkou patricne hrde a vytrcali sme sa v nich na "nezavislych diskotekach". Vzhladom k tomu ze som strednu skolu koncila s obvodom hrudnika 82, tak som si prvu podprsenku kupila az v druhom rocniku na vyske emoticon (teraz mi to pripada zvlastne, ale nejak mi to vtedy nevadilo chodit bez podprsenky), spiralu tiez niekedy v tej istej dobe, obocie ze sa trha som na strednej netusila, asi som ozaj bola divna emoticon
10. dub 2009 v 05:05  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
luciask
  • Anna6 let
  • Katarina8 let
 ja som voskom nikdy nezdobila vajicka. my sme iba varili v puncoche s mysim chvostikom, alebo inymi rastlinkami, boli potom take hnede. Ale pamatam si ze sa vzdy zdobievali vajicka v skole pred Velkou nocou, a ja som teda nie velmi talentovana na take veci.
Zajtra budeme zdobit s dievkami, ale mam iba tu klasicku sadu na zdobenie, co predavaju tu v obchode, som zvedava ako to dopadne.
No ja z oblievania nemam velmi skusenosti, iba jemne sibanie korbacom, a vonavky, alebo zeby "smradavaky?"
10. dub 2009 v 05:08  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
adusa
Registrovala se 13. září 2006 na modrykonik.sk. Přidala 4358 příspěvků a 2 alba. Florida, USA.
  • Liam 1 rok a 2 měsíce
  • Anna Sophia5 let
 Teda take drastaky som ja nezazila. Klasika vedra studenej vody, a vytopeni susedia, mozno nejaka vana... ale teda plna emoticon , to tak maximum. Ale od takych 15tich sme zdrhali niekam na vylety a mama ak zostala doma tak neotvarala emoticon .
Malovat vajicka, jedine vyfuknute, tolko roboty s tym, ja by som im dala keby mi ich niekto zlupal emoticon . Teraz som si namalovala asi len 5, aj to len farbami, nie voskom, nechcelo sa mi s tym paprat, a mala okolo nich chodi s iskrou v oku... ale vie ze by bolo zle keby ich chcela rozpucit... to by trebalo mat "elektricke ploty" po celom dome pre malych nicitelov.
10. dub 2009 v 05:09  •  2 děti - čeká miminko, termín má v srpnu 2012 (12. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
luciask
  • Anna6 let
  • Katarina8 let
 akurat pozeram modre z neba, zase revem.
10. dub 2009 v 05:14  •  2 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
adusa
  • Liam 1 rok a 2 měsíce
  • Anna Sophia5 let
 No Katka si mi pripomenula ako som na strednej tuzila po adidas teniskach, tak som skoro celu svoju letnu vyplatu dala za tenisky ktore vtedy stali hroznych 2300 sk emoticon . Ale som bola na ne vsemozne pysna. Mozno ze este stale su niekde doma v pivnici hehe. Obocie som si vytrhavat zacala asi v druhom na strednej a to preto, ze som mala vlastne one eyebrow... lovely emoticon . Tak spoluziackina mamina kozmeticka mi pomohla. Od vtedy si trham.
10. dub 2009 v 05:16  •  2 děti - čeká miminko, termín má v srpnu 2012 (12. tt)  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
katka27
Registrovala se 5. ledna 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk přidala 4806 příspěvků.
  • Z3 roky
 mala by som veru ist teraz si nechat obocie upravit, tiez zajst ku kadernicke, ideme na buduci tyzden na svadbu, tak mam dobru prilezitost, potrebovala by som aj saty kupit, hlavne kvoli graduation party co mame v juni, ale s malou je to dost narocne emoticon a bez nej sa mi nikam nechce, ked uz konecne dorazim z prace
10. dub 2009 v 05:23  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
bluff (100 r.)
Registrovala se 20. listopadu 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk přidala 4421 příspěvků.
  • 4 roky
 hej jak dobre sa mi pise teraz mozem v dvoch temach uradovat emoticon

diki za tip na sietku aj na tu hradu na postielku emoticon asi kupime rovno velku postel. ale chcela som pockat az kym nam navsetvy nepoodchadzaju v juli, lebo sa sem nepomestime..

ninni Zara ma myslim 33 inchov

a zacali jej terrible twos.. hlavne ked chcem nejake chores pobehat tak som strasne unavena z nej. ale som rada ze je taka "active". lebo nic nebolo smutnejsie ako nerozhadzany byt tych zopar dni co bola chora.
10. dub 2009 v 06:18  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
ninni
Registrovala se 4. července 2008 na modrykonik.sk. Přidala 1163 příspěvků a 3 alba.
  • Charmei Yvonne3 roky
 jeeej, baby, tak uz nas dali na internet - mam na mysli daily newspapers tu u nas... Charmei tam ma dokonca 4 fotiek a wow, ja som na 2 emoticon nastastie len tak z boku emoticon tu su links

http://nwfdailynews.emeraldcoastphotoswest.com/mycapture/enlarge.asp?image=23...

http://nwfdailynews.emeraldcoastphotoswest.com/mycapture/enlarge.asp?image=23...

Oni ich dokonca aj predavaju cez net, ale 4x6 foto stoji $7.5 co je trosku moc za jedno, nie? najma, ak su tam 4 emoticon xixi
10. dub 2009 v 06:41  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
jamaica77
Registrovala se 25. května 2007 na modrykonik.sk. Přidala 4642 příspěvků a 3 alba. USA.
  • Alexa Lea (1.august 2008)3 roky
 Ninni - mne sa nepodarilo otvorit ani jednu emoticon , neviem preco to nefunguje.....ako vam ostatnym?
10. dub 2009 ve 14:01  •  1 dítě  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
bronia13
  • Sebastian3 roky
 ja som ich otvorila. nini - kup aspon tu 4 ta je podarena emoticon
10. dub 2009 v 15:28  •  3 děti  • Odpověz
fotoportrét
fotoportrét
miiju
Registrovala se 18. března 2008 na modrykonik.sk. Přidala 337 příspěvků a 1 album.
  • Lucas3 roky
 Ninac, gratulujem emoticon Nasmu Lucaskovi to bez pomoci este nejde. Ale ved ma cas.

Ja som manzelovi opisala nas velkonocny zvyk - oblievacka a sibacka, on samozrejme pochopil to, co chcel, t.j. "wet T-shirt contest" a "beat women with a stick" emoticon
10. dub 2009 v 16:59  •  1 dítě  • Odpověz
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 1023
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)