Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!

(cz & sk)
24. říj 2009  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
natali1401 (26 r.)
Registrovala se 21. února 2009 na modrykonik.sk. Přidala 170 příspěvků a 1 album. Bratislava, Region Bratislava.
  • Megan2 roky a 4 měsíce
 kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami emoticon
24. říj 2009 v 09:39  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 629
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
Registrovala se 21. července 2008 na modrykonik.cz. Přidala 5685 příspěvků.
 juhu emoticon
24. říj 2009 v 10:01  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ivca08
Registrovala se 5. července 2008 na modrykonik.cz. Přidala 465 příspěvků a 1 album. Region Kutná Hora.
  • Zlatíčko největší2 roky a 5 měsíců
 emoticon pekne to uteklo
24. říj 2009 v 10:19  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
majamisutka
Registrovala se 26. prosince 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 1288 příspěvků.
 Nince přejeme vše nej k svátku emoticon
24. říj 2009 v 11:49  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
aktekram
Registrovala se 12. června 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 12940 příspěvků a 9 alb. Region Olomouc.
  • Katuška (2.4.2011, 36+2tt, váha 2930g, míra 49cm)10 měsíců
  • Petruška (14.8.2009, 37+0tt, váha 1800g, míra 41cm)2 roky a 5 měsíců
 Ahojky, tak i já už jsem vás našla emoticon
24. říj 2009 ve 12:05  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
siouxsie (36 r.)
Registrovala se 22. března 2009 na modrykonik.sk. Přidala 324 příspěvků a 5 alb. Prievidza, Region Prievidza.
  • Barborka2 roky a 4 měsíce
  • Kubko7 let
 ahojte, nasa malinka bude mat zajtra 6 tyzdnov... tak rychlo to leti... teraz aktualne bojujeme s problemami so zaspavanim pocas dna, niekedy aj v noci (to ale pomenej)... vidno na nej unavu, chce si zdriemnut, no nie a nie sa skludnit a zaspat... mate s tym niekto skusenosti?
24. říj 2009 ve 12:50  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ewwe
Registrovala se 30. června 2008 na modrykonik.sk. Přidala 3597 příspěvků a 80 inzerátů. Region Humenné.
 sioux niekedy su babatka unavene a chcu spat, ale nadari sa im to tak jej musis pomoct ty, zober ju na ruky, trocha pohojdaj, zaspievaj, pomojkaj
24. říj 2009 ve 13:37  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bibnka
Registrovala se 1. listopadu 2008 na modrykonik.cz. Přidala 201 příspěvků a 2 alba. Region Mělník.
  • Tomísek2 roky a 4 měsíce
  • Robísek5 let
 Ahoj,

zdravím po delší době a koukám, že v novém tématu emoticon emoticon emoticon . I my přejeme Nince vše nej k prvnímu svátečku.

Omlouvám se za svoji delší nepřítomnost, ale měli jsme toho moc. V pondělí přijela ségrai s malou Ivankou, která je o ¨půl roku mladší než Robinek. Bylo to tak fajn. Sice tu bylo chvilkama veselo, protože náš dvoupokojový byt a v něm dvě malé a jedno ještě menší dítě a dvě dospělé osoby. Ale byla sranda. Robísek s s Ivankou moc pěkně hráli, chodili jsme ven. Lenka mi pomohla s žehlením, ponosila si Tomáška, prostě fajn týden. Na internet jsem fakt neměla čas, protože jsme musely se ségrou probrat všechny důležité drby emoticon .

Jinak jsme tu zase jak v lazaretu. Ivanka v úterý začala kašlat a smrkat a dneska když odjely, tak začal smrkat Robinke a i Tomášek nějak podezřele často kýchá emoticon . takže myslím, že nějaká virozka nás navštívila. je to pech. Ale musíme se s tím poprat.

A co je tady nového? Něco podstatného, co byste mi mohly v kostce shrnout? jen jsem postřehla, že Adámek od ivci byl v nemocinici emoticon . Už jste, ivi, ok?
24. říj 2009 ve 13:47  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bibnka
Registrovala se 1. listopadu 2008 na modrykonik.cz. Přidala 201 příspěvků a 2 alba. Region Mělník.
  • Robísek5 let
 tak jsem dočetla aspoň dvě poslední stránky.

Joodi:s tou peřinkou mě to mrzí, ale neboj bude to dočasné a za chvilku si na to ani nevzpomenet emoticon

Market:jsem ráda, že jsi se po mně sháněla, ale neboj, jsem opět zde. Dlouho k nám nikdo nepřijede, takže tu zase budu pravidelně emoticon

Achal: dobrý nápad s lefaxem. to vůbec neznám, zkusím taky koupit. Já jsem si včera na večeři dala pečené brambory v troubě s kmínem a dneska je u nás teda inferno. Tomášek se kroutí jak had.

Jinak se musím pochlubit. Náš hladovec si začal protahovat intervaly, takže vydrží i tři hodiny bez jídla. Sice občas vycucne obě prsa, občas toho půlku vyblinká, ale je moc šikovný. A je fakt hodný, s MM jsme si říkali, že ho máme za odměnu.

Nevím, jestli jste zaregistrovaly, že jsme byli na KO s kyčlemi. Máme to ok, kontrola za měsíc, dáváme jednu látkovku navíc. Dávám mu to ven a nechávám do prvního přebalování v noci. takže to má asi 12 hodin, což musí stačit.
24. říj 2009 ve 13:55  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bibnka
  • Robísek5 let
 Dočetla jsem další kousek emoticon emoticon a vidím, že jste řešily klasický rozpor, jestli se dá miminko rozmazlit. Já se přikláním i k názoru emuš i petry. podle mě se opravdu rotzmazlit nedá do půl roku a pak začne rodiče trošku "využívat" což pak s radostí dělá celý život emoticon emoticon . Otázka je, jak se k tomu staví rodiče. Mně třeba nevadí, že Robinek usíná jen se mnou. Přečtu mu pohádku, chytneme se za ruce, přitulíme se a spí se. Ale cíleně to Tomáška učit nebudu. Zkusila jsem, jestli bude usínat sám a on usíná. Kdyby plakal, nenechala bych ho tam samotného ani minutu. Takže já se snažím mu co nejvíc věnovat, v rámci možností nosit a chovat a hladit a líbat a rozmazlovat emoticon , protože je prostě strašbě miluju emoticon emoticon emoticon

No, dočítání nechám zase chvilku být, jdeme slavit Robinkovy třetí natozeniny. Je to můj velký kluk. Dneska mi říkal: maminečko, už mám tři ročky, půjdu do školky? emoticon Nechala jsem mu upect dort ve tvaru trojrozměrného Nema. jsem zvědavá na jiskřičky v očích.
24. říj 2009 ve 14:04  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
joodi
Registrovala se 25. listopadu 2005 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 588 příspěvků a 1 album. Region Plzeň.
  • Elena2 roky a 4 měsíce
 Haló haló, koukám, že se tu uskutečnil přesun, no jo už jsou z nás maminy, z některých dokonce dvojnásobné i víc emoticon emoticon
Bib děkuju, zatím to vypadá že to malá snáší líp než já emoticon je to zlatíčko. Tak snad bude mít ty nožky brzo dobrý. emoticon
24. říj 2009 v 19:15  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
skafandrik
Registrovala se 24. března 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 5048 příspěvků. Region Plzeň.
 Ahoj,

nepatřim sem, ale chtěla jsem se zeptat, co byste v tom úplně prvotním období starání se o miminko nejvíc uvítaly, myslím tím to, co je nejvhodnější dárek pro nastávající rodiče. Ještě žádnou výbavičku nemají. Zvažujeme rychlozavinovačku, kojící polštář nebo co??? emoticon
24. říj 2009 ve 20:14  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 skafandriku lehatkoemoticon
24. říj 2009 ve 20:23  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
skafandrik
Registrovala se 24. března 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 5048 příspěvků. Region Plzeň.
 jaký?
24. říj 2009 ve 20:42  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rpinguin (36 r.)
Registrovala se 23. ledna 2008 na modrykonik.cz. Přidala 2327 příspěvků. Německo.
  • 05.09.09 M2 roky a 5 měsíců
  • 04.03.08 M3 roky
 zdar zeny, no teda, nova temicka emoticon
stare nemam docitane, mam momentalne vecerny neklud, je to hrozne, ale co uz. Lezi na lehatku a ja hodjam nohou a strkam dudel, dudel vezme a je ticho na 30 sek. a potom zasa to iste odznova emoticon

bib.=>Robiskovi vsetko naj naj. Kedy prene mal tie narodky?
skafandrik=> aj kojo vankus je fajn, ale ten mohla uz mat pocas tehu, fakt dobra vec emoticon
24. říj 2009 ve 21:11  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
skafandrik
 rpinguin, ještě je těhu a můžeš mi nějaký doporučit?
24. říj 2009 ve 21:12  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 ping to same u nas...
24. říj 2009 ve 21:21  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rpinguin (36 r.)
Registrovala se 23. ledna 2008 na modrykonik.cz. Přidala 2327 příspěvků. Německo.
  • 04.03.08 M3 roky
 ema, nebyt tie vecery, tak je to leharo, ze? emoticon Ale aj to prejde....
skafandrik, neporadim, kedze som v bydliaca v Nemecku, ale baby ti poradia, kojo vankus ma kazda...no a najlepsie urcite kupis na nete. Vo vysokom stadiu tehu to kamoska oceni emoticon

a mimochodom zistujem, ze Matildicka opeknieva, tie skarede vyrazky po ksichte zmizli emoticon , no ale zasa prisli tie supiny na hlave, tak pri kojeni jej ich vzdy jemne skrabkam prec a vycesavam....mne sa to tak nepaci emoticon
24. říj 2009 ve 21:35  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mauik83
Registrovala se 21. ledna 2009 na modrykonik.cz. Přidala 932 příspěvků. Region Hradec Králové.
  • Nela2 roky a 4 měsíce
 zdar emoticon koukám ticho po pěšině... emoticon

no já dnes v noci zjistila, že jsme se asi sekli...první noc, co jsme měli nelu doma, tak v noci broukla a pár vteřin na to následoval pláč, takže jsme si vzali muster - broukne a bude plakat, takže vstát, přeballit, nakojit... No a podle tohohle jsme jeli doteď, takže to vycházelo i v noci cca po 3 hodinkách. No a já dnes v noci zjistila, že brouknutí neznamená "jsem vzhůru, mám hlad a začnu brečet", ale že si takhle brouká (nejrůlznější zvuky - tlačení, uvelebování se, snaha vymanit si ručičky ze svázání v zavince...) i ze spaní a nic to neznamená. Teda ne určitě to, co jsme si do teď mysleli. Takže v noci na dnešek mi spala a spala a budila jsem ji já sama už celá nervozní v 4:15, pže chrupala od půl 12 emoticon , tak už mi to nedalo, vzbudila jsem ji, přebalila, nakrmila, v 4:45 zas usnula a já ji musela v 9h budit na krmení... emoticon uvidíme, jak bude probíhat dnešní noc. V 23h ji ještě nakrmim a děj se vůle boží... emoticon
24. říj 2009 ve 21:36  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 ping to uz je pravidlo...pres den andelicek, odbije osma a konec,,,bud u kozy, nebo na rukou..vubec nevim proc, ale uz me to moc nebavi emoticon
24. říj 2009 ve 21:41  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mauik83
Registrovala se 21. ledna 2009 na modrykonik.cz. Přidala 932 příspěvků. Region Hradec Králové.
  • Nela2 roky a 4 měsíce
 nela hajá v postýlce a je částečně v limbu, jenže jí občas vypadne dudel, tak "broukne" a mamka nakluše, vrátí dudel, pohladí po vláskách až do čelíčka a zase odchází... emoticon a takhle pořád dokola, dokud nespí tvrdě, že na dudel prdí nebo do krmení v 11h emoticon
24. říj 2009 ve 21:46  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 hm, tak pokud nechci, aby Dore praskla zila na hlave, tak ji nechat v postylce po osme vecer opravdu nemuzu emoticon emoticon emoticon
24. říj 2009 ve 21:48  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rpinguin (36 r.)
  • 04.03.08 M3 roky
 Ema, presne u nas tak isto, ale ono je to normalne, je to vecerny neklud, nevedia spracovat zazitky z dna, takze to ukazuju takto. Niekedy okolo 23.00-00.00 sa umudri a ideme spat vsetci (okrem Maxika, ten uz o 20.00) a noci tiez pohoda
mauik, ja ju nedavam vobec do postielky, ked este nespi. To by som sa nachodila, mam ju u seba na lehatku a ja computrujem alebo cumim na telku emoticon , ak tam nieco je. Do spalne ideme az spolu vsetci. Je mi to tak jednoduchsie, naco tam ma byt, ked nespi.
24. říj 2009 ve 21:58  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mauik83
  • Nela2 roky a 4 měsíce
 no já ji do postýlky teda dávám většinou spící nebo aspon částečně v limbu... emoticon úplně čilou taky nee, to by mě hned sprdla... emoticon
24. říj 2009 ve 22:00  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 ping no to jsem taky cetla, ze nevi, co se zazitkama ze dne...a presne..23.00 nebo pulnoci nakojim a je klidek a spi...
a prejde to nekdy, nebo se proste nebude umet vyrovnat se zazitky a budu sedet doma se zatazenyma zaluziema?emoticon
a v postylce je pres den, pokud jsme teda doma..v noci uz ani ne...na co..emoticon
24. říj 2009 ve 22:04  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rpinguin (36 r.)
  • 04.03.08 M3 roky
 no ono sa to spravi, ale uz som zabudla kedy presne emoticon , potom ale zasa nastane dalsi problem, ked sa bude ucit zaspavat, to je zasa ina action. To som potom robila podla knihy "Kazde dieta sa vie naucit spat". U mna akosi napodiv vsetko fungovalo, co som ucila. Akurat ucit na serbel sa mi nechce emoticon , myslim Maxika, na to som este leniva a na zimu mu je dobre v teplej plienke emoticon .
Inac postielku som ja este nepouzila, cez den sa povaluje kade-tade v obyvaku (na gauci na kojo vankusi, v ohradke, na zemi pod hrazdickou, v lehatku alebo kocari), v spalni cez den nie je vobec. V noci v manzelskej, ale emoticon nemam vobec strach, ze do tej postielky nebude chciet ist, takze si verim emoticon .
24. říj 2009 ve 22:19  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 ja se taky nebojim, ze tam pak nebude chtit spat...a kdyz si budu verit, tak to tak bude...emoticon
a co je v te knizce??
Maxik to mel taky tak?
24. říj 2009 ve 22:33  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
natali1401 (26 r.)
Registrovala se 21. února 2009 na modrykonik.sk. Přidala 170 příspěvků a 1 album. Bratislava, Region Bratislava.
  • Megan2 roky a 4 měsíce
 baby kto presunul tu diskusiu to temy spolocny termin..ja som to dala do babatiek a hladam to hladam a ono nikde..tak som ostala zmatena tak som sla do starej temy kuk ten odkaz a hodilo ma to sem do spolocneho terminu.. kde som to ja nedala... tak to niekto musel presunut ale kto?l emoticon
24. říj 2009 ve 22:41  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mauik83
  • Nela2 roky a 4 měsíce
 nat - já neeeee emoticon
24. říj 2009 ve 22:48  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
rpinguin (36 r.)
  • 04.03.08 M3 roky
 jasnacka Emus,
ja mam asi uplne rovnake decka, este aj dnes mi muz povedal, ze naco mu ukazujem dve skoro rovnake fotky Matildy. On ani nespoznal, ze na jednej fotke bol Maxik emoticon emoticon emoticon
V tej knizke sa pise, ako ucit mimca spat. Kdesi pohladam link, da sa aj stiahnut z netu. Inac aj diskusia je na konovi o tej teme.

Natali, moznoze admini, inac si to neviem predstavit. Ked sa tema vola September/Zari 2009, tak z toho automaticky vyplyva, ze je to termin a nie babätko, asi preto emoticon
24. říj 2009 ve 22:50  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
emamamamu
 ping to je o tom, ze mas nechat to dite vyrvat, ne?
no urcite admini..me ani nedoslo, ze sem chodim pres termin..
24. říj 2009 ve 22:57  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 629
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)