Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Září 2007. Už jsme spolu skoro dva roky

6. dub 2009  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
marge (30 r.)
Registrovala se 6. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 392 příspěvků, 6 alb a 1 inzerát. Region Praha.
  • Lukášek1 rok a 8 měsíců
  • Kubíček4 roky
 Tak Vás vítám v novém a doufám, že pohodovém tématu emoticon
6. dub 2009 ve 14:39  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 89
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
Registrovala se 2. ledna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 834 příspěvků.
 marge: byli jsme tam v pátek a musím říct, ta vaše ZOO je prostě krásná, opravdu... Mě se teda líbí v každé ZOO, ale ta pražská má něco do sebe... Akorát veliká je teda dost, takže jsme ji samozřejmě neobešli celou emoticon

tak jestli můžu, vstupuju také emoticon do nového a pohodového tématu emoticon
6. dub 2009 ve 14:44  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
Registrovala se 4. prosince 2006 na modrykonik.cz. Přidala 1220 příspěvků a 3 alba.
  • Michael William4 roky
 Tak uz jsme dopapali..pekne zamlaskal..ze mu to chutnalo....koukam v novem emoticon

Jani meli jsme jogurt s musli a mangem emoticon

Eluci...teda ted aby sis davala pozor co rikas emoticon emoticon emoticon

Lluci to je fajn, ze jste spi emoticon
6. dub 2009 ve 14:45  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
Registrovala se 2. ledna 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz přidala 834 příspěvků.
 jani: Teda na MMB máš ale výběr emoticon emoticon A co Filípek, nevadí mu to zkoušení čepicí? emoticon
6. dub 2009 ve 14:47  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
marge (30 r.)
Registrovala se 6. ledna 2007 na modrykonik.cz. Přidala 392 příspěvků, 6 alb a 1 inzerát. Region Praha.
  • Kubíček4 roky
 lluci: já to mám taky moc ráda v zoo, moc se mi líbí zoo v Liberci a v Jihlavě. Jsou takový malý a moc pěkný. Tak až příště pojedeš do Prahy tak se ozvy, já mám na letošek do Zoo permici, tak tam budu pečená, vařená...možná mě tam postavý i výběh emoticon
6. dub 2009 ve 14:48  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
Registrovala se 4. prosince 2006 na modrykonik.cz. Přidala 1220 příspěvků a 3 alba.
  • Michael William4 roky
 Marge emoticon emoticon a jakej bude titulek toho vybehu? emoticon
6. dub 2009 ve 14:48  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jana.ax
Registrovala se 28. února 2007 na modrykonik.cz. Přidala 45 příspěvků.
 Elly, tak to jste si dali do čumáčku emoticon Filípek jednu dobu nechěl vůbec jogurty, ale už jim zase přišel na chuť

lluci, já mu vždycky řeknu, jaký je krásný a jak mu to sluší a on je pyšný a drží emoticon

Marge, tady se nikdo hádat nechce, ale přece si nenechám sr*t na hlavu .. taky by ses určitě ozvala
6. dub 2009 ve 14:50  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 marge: No to mi přijde super pro ty mamči, co mají malé děti, ta permice, jak píšeš. Ale těch 350 vč. parkovného se dalo, to jsem očekávala a naštěstí jsem se kukla dopředu na net. emoticon Jojo, v Liberci je taky hezky, v Jihlavě jsem ještě nebyla.

Jinak jenom mi bylo líto Matýska, jak ťukal na ty okýnka na zvířátka a ony nic emoticon
6. dub 2009 ve 14:50  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
marge (30 r.)
  • Kubíček4 roky
 elly: to ještě nevím, ale určitě zajímavý emoticon
6. dub 2009 ve 14:51  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elucinka
Registrovala se 5. října 2006 na modrykonik.sk. Přidala 533 příspěvků a 2 alba. Region Beroun.
  • Adámek4 roky
 My jsme taky byli v Zoo, ale v Plzni, je taky pěkná. Akorát se tam teď toho dost předělává a přestavuje, ale je to tam hezký. Hlavně že bylo teploučko!!!

elly - to mi povídej, už mi bylo i docela trapně, byla tu návštěva a dali mu kus čokolády - nějak mu nechutnala, byly v ní rozinky, tak to vyndal z pusy a podal jim to zpátky, se slovy: na, blbý....
A nebo si hrál s něčím na koberci, já na něj: Co to tam máš, Adí?? A on: Bodel mamiko (bordel, maminko)....před těma lidma...mě málem šlehlo emoticon emoticon emoticon

Ale zas co se mi líbí, že když komukoli něco podává, tak řekne krásně: Na! a když na oplátku někdo dá něco jemu, a řekne :Jak řekneš? Tak odpoví: kuju (děkuju) emoticon emoticon emoticon A taky hlásí, že kadí emoticon ale na nočník nechce, potvůrka emoticon
6. dub 2009 ve 14:51  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 jani: dobrá metoda. emoticon No my máme problém s čímkoli, co má zip. Bohužel se mi podařilo Matýska jednou přiskřípnout, jak jsem mu zapínala bundu. Nedávno se to samé stalo manželovi a Matýsek, jak vidí cokoliv se zipem, spustí hysterický řev a nechce si nic obléknout... Vůbec nevím, jak ho toho zbavit... Má prostě šílený strach, že se zase přicvakne. A všichni víme, že to teda dost bolí... A kor ty děti emoticon emoticon emoticon
6. dub 2009 ve 14:52  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elucinka
Registrovala se 5. října 2006 na modrykonik.sk. Přidala 533 příspěvků a 2 alba. Region Beroun.
  • Adámek4 roky
 lluci - se zipem máme tu samou zkušenost, taky jsem ho tím štípla a teď se bojí emoticon
6. dub 2009 ve 14:53  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 eluci: Adámek je šikula teda emoticon
6. dub 2009 ve 14:53  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
marrha
Registrovala se 7. května 2007 na modrykonik.cz. Přidala 1001 příspěvků.
 holky jen by mě zajímalo, jestli tu Misu zase napíše něco zajímavého, jeslti otevřete další téma? jen se ptám není to narážka..protože jestli napíše, spustí se zase lavina emoticon emoticon

Pražská ZOO se mi líbí moc...v Jihlavě jsme nebyla a Liberec krom těch tygrů dole, mě moc nezaujala emoticon , krásná je i ve Zlíně...v OVě s emi za to nelíbí vůbec emoticon
6. dub 2009 ve 14:53  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
  • Michael William4 roky
 Eluci to je teda cislo...to je super..uz se na to taky tesim emoticon emoticon
Ale rekni..vsechno je kouzelny ne? emoticon

Marge tak pak dej vedet, az ho vymyslis? emoticon

Jani...a kolik uz si mela zakazek..pletes kazdy den? Ten je ty s ksiltem?
6. dub 2009 ve 14:53  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 marr: já osobně to budu ignorovat... emoticon

V Lešné je taky krásně, to je pravda emoticon
6. dub 2009 ve 14:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 Ty jo, do Lešné by jsme mohli o víkendu, nechcete se někdo přidat? emoticon
6. dub 2009 ve 14:55  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elucinka
  • Adámek4 roky
 elly - jasně, je to všecko krásný, vždyť jsou to naše štěstíčka malý emoticon emoticon emoticon

Holky, loučím se, jedu k ségře, kluci berou motorky odstrkovadla a vyrážíme na špacír emoticon

Tak papapapapapapapa!!!!!
6. dub 2009 ve 14:56  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 eluci: ale Mati chytá úplně amok, on si tu bundu ani neobleče rozepnutou, prostě nic emoticon
6. dub 2009 ve 14:56  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jana.ax
 taky mám ráda ZOO, chytáme se do Hodonína, máme to kousek a ještě jsme tam nebyli jsme ostudy. Ve Zlíně je moc hezká i v Olomouci, taky ve Dvoře Králové emoticon

Elly, pár, něco tady holky, teď už nepletu, ještě chci upléct Filípkovi, akorát se nějak nemůžu dostat do města, chtěla bych šedou vlnu, aby mu to šlo k jarní bundě.
.. akorát nerozumím té poslední otázce emoticon emoticon
6. dub 2009 ve 14:58  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 jani: my jsme ještě nebyli v Ostravě a to máme taky kousek emoticon
6. dub 2009 ve 14:59  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
  • Michael William4 roky
 Eluci tak pozdravuj segru a Tomika..a libni Adu..peknou prochazku emoticon
6. dub 2009 ve 14:59  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
llucinka
 eluci: papa emoticon
6. dub 2009 ve 14:59  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
marge (30 r.)
  • Kubíček4 roky
 Holky, taky musím jít pro zeleninu, tak se tu mějte krásně a večer papapa emoticon
6. dub 2009 v 15:01  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
  • Michael William4 roky
 Jani promin..s ksiltem? No jak bych to nazvala? emoticon Ja ani jinej vyraz snad neznam..se slounou proti slunicku??? emoticon

JO sediva barva je ten v mode..jakou ma barvu bundicky?
6. dub 2009 v 15:02  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
  • Michael William4 roky
 Marge...taky peknou prochazku...papiky emoticon
6. dub 2009 v 15:02  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
  • Michael William4 roky
 Holky jak se rekne jinak ksilt? emoticon emoticon
6. dub 2009 v 15:03  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jana.ax
 Elly, jako myslíš jestli je bekovka s kšiltem? jo je emoticon
Bundu má světle šedou, tmavě šedou a oranžovou
6. dub 2009 v 15:05  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
elly
  • Michael William4 roky
 Jani jo jo..to jsem myslela.. emoticon
Tak to ma pekne barvicky emoticon
6. dub 2009 v 15:06  •  1 dítě  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
marrha
Registrovala se 7. května 2007 na modrykonik.cz. Přidala 1001 příspěvků.
 holky já se loučím...už mám prtata vzhůru..a jdeme svačit..zatím pa pa emoticon
6. dub 2009 v 15:07  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
jana.ax
 Elly, jsem ráda, že jsme se domluvily emoticon
Chtěla jsem spíš nějakou zelenou, ale vůbec nebyl výběr emoticon Ale tato je taková jakoby šusťákovka, takže bude nepromokavá a na jaro nebo podzim akorát.

Mar, papa, ať jim chutná - ale to snad ani nemusím přát emoticon
6. dub 2009 v 15:11  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 89
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)