Doporučujeme: Beremese.cz Modrastrecha.cz Modrykonik.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Dnes v 22:06   eveluska: @hupcza aha, ty jsi neepinovala? teda tak to gratuluju! ale je zase fakt, ze pry i uplne bez niceho je nastrih potreba jen asi v 10% pripadu, ale ja..
Dnes v 22:06   zuzka72: Holky konečně jsem tu to diskuzi objevila, kikslo mi PC, nemohla jsem to najít, pak našla, ale neuložila a teď konečně objevila. Co se týká příkrmů,..
Dnes v 22:06   dadaga: Heli to teda je a riadne nie?
Dnes v 22:06   pilgrim: @miky buď v klidu...na tvrdý podložce se ani nehne...ale míč je ok :-) zkuste :-)
Dnes v 22:05   el.em: @ametob jo a s tou rýži, my jsme dostali jamínovou, tak jsem to Mišu zkusila dát a třebas se špenátem nebo zeleninou, z které jde dost cítit ten čpa..
Dnes v 22:05   lucia277: Bude to zasa chlapec a citam teras ze si robite stretavku tak si to uzite
Dnes v 22:05   niki2: Ja jsem dnes dala hodinu bodystyling, hodinu dance aerobic a pul hodiny zumby :-)
Dnes v 22:05   kape: Ahojte. Chcem sa spytat, tych co pouzivate Speediho cca 2 roky, nezda sa Vam ze je ovela tazsie ovladatelny ako na zaciatku. Ja mam z nasho taky poc..
Dnes v 22:05   markiza: @kraskanz1 , uz si zaregistrovana, posli mi tvoje meno cez ip ;-)
Dnes v 22:05   kamilecka: @sisamato a volala si svojej dr? co vam ona odporucala??? Tu je inak podavanie tej kapsule Prevencia a liečba krivice u detí: Deťom podávame 1 kapsu..
Dnes v 22:05   ejviska: @natulaaa Ja si taky myslim, ze to zalezi na prirode. Jenom to riziko mimodelozniho...z toho je jasny, ze to embryjko si tam stejne dela co chce. Dr..
Dnes v 22:04   elvera: @janefonda tak to mi pisat nemusis, byvame na dedine, schvalne som kupila taky kocik, drahsi, ze bude lepsi, a ked som isla po tych nasich rozbitych..
Dnes v 22:04   lubica69: Ja idem na rodičko zajtra :-D @meduela no ja by som to robiť nemohla A určite nie v takých komunitách Cítim veľký hnev a zároveň smútok :-.
Dnes v 22:04   lucim: @nina41 pojdes na vylet aj so vsetkymi chalanmi? snad to bude ok, drzim palce.
Dnes v 22:04   lukza: @lucifirek Čokolády se neboj jediné co u nás je že kdžy sním celou čokoládu tak pak LUky má bedara na tvářičce to pak všeci vědí že jsme jedla něco..
Dnes v 22:04   velrybous: No houpat na klíně nepotřebujeme.. :-) :-) :-)
Dnes v 22:03   bufina: No to jo, ale někdy se to fakt nedá.... Ale ten ibalgin v rozumné míře v těhotenství určitě neuškodí, až na ten třetí trimestr kdy se nesmí. A tak d..
Diskuze USA 4 (cz & sk)
Dnes v 22:03   motylekmn: @katkic ja ho kdysi davno odebirala spolecne s Gourmet - stejny publisher. Osobne jsem mela radsi Gourmet, i kdyz jsem casto spis jen nad temi recep..
Dnes v 22:03   vercaberca: @beruska2x beruško, přesně jak píšeš. sice jsme na malou dostali 13 tis, ale platili pobyt v nemocnici já i malá tu nejvyšší sazbu, protože se s pop..
Dnes v 22:03   eveluska: Zkouseli na me to samy, ale kdyz jsem rekla, ze si ho objednam z netu, kdyz mi ho neodlijou, tak mi ho odlili :-) - to jenom info pro ostatni, estre..
Dnes v 22:03   lenkabu: Ále většinou na hovno :-D :-D :-D jo a dík za pohled jsem řekla m že je tam krásně a mohli bysme tam na dovolenou a zatvářil se otráveně a prej neří..
Dnes v 22:02   petroska: Kuku,mám tu něco pro Mari :-D .koukej co dostal Filípek od babí :-D
Dnes v 22:02   kvetik: @m.e.l je mi to taky moc líto. ale tím,že se vlastně neví úroveň Lukáškova budoucího stavu, tak tam určitě je naděje,že to třeba nemusí být hrozné,..
Dnes v 22:02   provazek: Teda holky mě ted poslední 2 kontroly ani snad mudr. čípek neměří. Jen mi napíše do průkazky hrdlo 2cm, zavřené. Ted naposledy v uterý mi psala jiná..
Dnes v 22:02   777110789: :) Ještě jsem si vzpomněla. Měli jste taky na autosedačce našitou tu příšernou "WARNING" ceduli? Je hnusná, igelitová a velká. Já jsem ji hned odpár..
Dnes v 22:00   ichbinich: @sunset: Polohovanie je pasom, teda bez jednotlivych poloh. Proste polohujes ako chces, nema ziadne "skoky". Ked mi maly konecne po hodine prechadza..
Dnes v 22:00   zabka85: @petrach :-D jo to mi něco připomíná já mám zase spostu žab a tak malá je jimi taky obklopená :-)
Dnes v 21:59   ttterysek: @power700 jejda...to mě vůbec s tím jménem nenapadlo :-D ale to se tak nemůže brát ;-) holčiny,jdu spinkat,tak pohlaďte bříška a nechte si něco pěkn..
Dnes v 21:59   miky: Mě stydká kost taky nebolela. Tlaky na spodek jsem ke konci měla, ale to je normální ;-)
Dnes v 21:58   mmorgana: @terak Savoy Café bych taky brala. Tak kde se potkáme? Přímo v Savoyi?
Dnes v 21:58   luuca1: Existuje niečo aspoň čo tehotné môžu na PP a pomáha to aspoň z časti??? pijem čaj z medovky a dala som si persen lebo ten mi poradila aj psychiatrič..
Dnes v 21:58   natulaaa: Holky já vím,že se to říká o tom barvení,ale co vím,tak všechny kámošky chodííí =-) =-) ,nevím ,jen vím,podle mamky,že si nebarvila vlasy během ms,ž..
Dnes v 21:57   ttterysek: Díky za rady,tak to já koupím asi ty baby calm,mám to zatím jen na seznámku,co mám pořídit v lékárně,abych nezapoměla ;-) @romisek77 prej je to dobr..
Dnes v 21:57   ducky: @matula321 Držím palce. Ovoce se neboj, jen budeš muset počítat ;-)
Dnes v 21:55   hydricka: @beruskanula tak to zvládnu i zaparkovat. :-D :-D Klidně můžeme i ten příští týden. Já tedy jdu zase na poradnu ve středu, ale tam půjdu už po 7, ta..
Dnes v 21:55   andrejkaz: Inak my mame zatial len 2 prikrmy-obed zeleninka a masko a olovrant ovocie a viac zatial nejdeme davat.....akurat mam pocit,ze stale papa to iste,al..
Dnes v 21:55   lucie.krajcarova: Tak nějaké svůdné prádlo, sexy večeře, hlavně fůru času a je to ne? Ten můj by zas furt..
Dnes v 21:54   oli26: Koukam ze si to tehotenstvi pekne uzivate :-N a pockejte az budou mrnata :-D :-D :-D
Dnes v 21:54   sira: Už jsem psala dotaz na čoiku jestli má zákazník právo na vrácení peněz. Jinak já mám tříkolku, tak jsem se ptala jestli je to to samé. No ale abych..
Dnes v 21:53   elidule: @seba a normálně chodí spát Sára v kolik? ten náš taky chodí na melouchy :-N Ježíšek není vůbec levná záležitost :-p u nás stejně nikdy bramborák ne..
Infinity
Infinity
<< Novější
>> Starší
  Přidej diskuzi nebo otázku