Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk
Infinity
Infinity
dnes v 12:55   eficenka: @majinka1981 @xsuzzi já si také budu žádat revizní komisi o neomezené vycházky, budu na nemocenské z důvodu rizikové práce - ne rizikového těhotenst..
dnes v 12:55   averena: @januliina jj to uz bude víc než veverka :-D
dnes v 12:54   janusa_: Ahojte moj dnesny graf- som na seba hrda ze meriam uz treti den :-) moj dnesny graf- aj s mojimi chemikaliami dopisany - http://www.fertilityfriend...
dnes v 12:52   audrina: Ahoj
dnes v 12:51   mariiianka: @janii tak to se vůbec nemýlíš :-D .Zkusila jsem dnes ráno a nic,takže to zřejmě opět nevyšlo :-( .Včera mě šíleně bolelo v podbříšku a záda :-|
dnes v 12:50   lucifereeek: @bureska pokud něco chci z lidlu, tak to jezdím tam jak je bohemka jestli víš, v těch dvou ostatních nikdy už nic není, tak jsem jela přímo tam a vš..
dnes v 12:49   janusa_: @kessica treba dufat :-) kolky DC si?
dnes v 12:49   mia1111: @vinka - práveže mne to po čokoláde nechutí. Používam buď Milku alebo Schogetten, tá sa mi zdá ešte lepšia ako Milka, nie je taká výrazná. Ale tým,..
dnes v 12:49   pikusa: @sandol děkuji.... a měli jsme stejnou rychlozavinku :-)
dnes v 12:49   catharin: @helik : Ahoj, já začala mrkvičkou, povařila jsem ji a tu šťávu dala vypít. Pak jsem dala vody do hrnce a dal tam bramboru (tři dny po sobě to stejn..
dnes v 12:47   janca_dobi: U nás také žádný "šetřící" režim po očkování neprobíhá, dcera ani žádné velké reakce po očkování zatím neměla. :-) Ťuk ťuk ťuk.
dnes v 12:46   carlik: @britka ale huš babo, určo letos na jaře bude dobrý rok na otěhotnění, i pro ostatní! A 7 je šťastný číslo, já byla teď po 7. těhotná a konečně jsem..
dnes v 12:45   ckei: @petronuska @vla1 holky, určitě ji můžete předělat, to byl jen návrh ;-)
dnes v 12:43   rosny: @simi251 Ahoj, priznam se, ze jsem ted lehce ztracena..... Ja jsem jen psala, ze uz papir ze Secu konecne mam, tot vse. Ja vim, ze si nastup muzu sp..
dnes v 12:42   lucierob: @kacabaja no, tak 7.mého bych určitě nešla. Anny je nemocná. A to je těch 400 za pololetí? A můžu se přidat kdykoliv?
dnes v 12:42   1983hr: Jo dnes kdo se neptá a nejde si za svym tak na úřadech nic nedosahne,mám s tim bohaté zkušenosti.
dnes v 12:40   misam: @kora1 A jaké je teď v Itálii počasí? V Itálii mám kamaráda ;-). S žehlením souhlasím, když je venku vedro a ještě žehlím, tak to je na infarkt (a ž..
dnes v 12:40   carlik: @olousek35 no to je chlapisko a v jaké pěkné zavinovačce ;-) @saminka no budeme muset zkoušet všechno, ale dneska byla hodná, teď spinká a co 3 hodi..
dnes v 12:39   1983hr: Stejně ty ekzemy jsou hrozný,u nás to má starší a teď to vypadá že i malej 9měs.bude na to trpět.
Diskuze IUI (cz & sk)
dnes v 12:38   zana21: @rory_g Tak to se mi s urtrošem nestává a nebude to spíše něco pozitivního :-) Já také chodím do gennetu v Praze, ke komu chodíš? A můžu se zeptat,..
dnes v 12:37   martina1001: @merry_v ďakujem už som sa bála že budem musieť platiť tú veľkú sumu až kým nepôjdem na PN a nebudem sa môcť odhlásiť keď zistím že som tehotná
dnes v 12:36   eldobi: Predam PP Si, farba Cedro, kupeny 6/2009, viac info v bazari.
dnes v 12:36   2910: Holčinky zlaté, jak je to z nošením batolete po Ket ? Je tady nějaká maminka co nosila mimi co má doma a normálně fungovala bez odpočinku a pomoci?..
dnes v 12:33   llluckaaa: @yesu Tu mám ráda do bramboračky nebo s vepřovým, sladkou paprikou a kysanou smetanou. Když nedám hlívu, nahrazuji žampióny.
dnes v 12:32   ucitelka70: @season http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route=product/product&path=34_39&product_id=957
dnes v 12:31   daja0760: @katuska_za Joooj, az mam zimoriavky, ked si predstavim, co vas caka. Ale Matuska veeeelmi milujete a on to vie, tak bude urcite statocny vsetko dob..
dnes v 12:31   fajn: @kalo taky jsem o tom četla a uvažuji. Dcerka má problém soustředšní a taky to že neuznává autortu takže myslíš že to trochu pomohlo. didka užívá th..
dnes v 12:29   filipka21: Za málo ;-)
dnes v 12:28   domin85: @wifina Dakujem za odpoved, ukludnila si ma ;) Ja som sa zlakla ze sa to skor ci neskor najde na oboch a ja si babatko velmi zelam, tak dufam ze mas..
dnes v 12:26   ame: Nemam Duphaston, ponuknite
dnes v 12:26   llluckaaa: @5katarina7 Tak mám asi jiný typ :-( Závidím... Já když chci znovu pustit, tak mi právě pípne a vůbec nejde volit program.
dnes v 12:25   barbora.martinkova: @mmirunda To je pitomý teda,platit a malýho nevidět,zrovna ve věku,kdy by tátu potřeboval:( no,tak hlavně,ať se teď povede vaše mimi;) @augustka Aho..
dnes v 12:24   hest: @usounek25 pomůžou formovače i až po porodu? Co tak vím, při plochých bradavkách by se měly nosit už během těhotenství, škoda @iva_kucerova že sis n..
dnes v 12:23   lilliaan: @bambola odchadzam 29.2 :-p Zavolaj na urad prace - socialny odbor.. pod ktory spadas. Nove Butovice su tusim Praha 13.. je to blizko ako je polikli..
dnes v 12:22   michaela.g: @hanickaa.d ahoj, ano vanicka sa neda polohovat.
dnes v 12:22   pikusa: @lucy.l ano...na ty packy a ještě k tomu z podvozku zvednout takový černý kus plastu...jako by obdélník...ted to ještě drží--taky se zvedá
dnes v 12:21   sjuzocka: Ahojte, nahodou nemate niekto chut vymenit cierny maclaren XLR za nejaku inu farbicku? (pre chlapca)??
dnes v 12:18   ahojkyy: :-) dik si potesila. Proste sa toho bordelu nezbavim, uklidim a na druhy den je to zase to iste. AK ste fit, tak sa ozvi, ak by ste predsa len vyraz..
dnes v 12:18   petulenkah: Tak to mam radost ze je vporadku,,no sme zvedava na nas jak moc to bude vazny? a co mu bylo? my mame zaludek posunutej v dutine hrudni,nevim jestli..
dnes v 12:17   zuzanka2905: AHOJTE je tu niekto koho nechali prenášať z trombofilnym stavom ja si pichám clexane a trochu sa začínam báť že čo ak ma nechaju prenášať lebo viem..
Infinity
Infinity
<< Novější
>> Starší
 Přidej diskuzi nebo otázku