Hubnutí v těhu, neublíží prckovi?

alenapalanova
28. dub 2015

Ahoj holky, potřebuju poradit. Jsem v 8tt když jsem začínala mněla jsem na mých 168cm 88kg. Vím že je to hodně ☹ ale ted po těch 8 týdnech mám 81kg. Doma máme už jednu dvouletou cácorku a u té se mi nic takového nedělo. Ted nemůžu na jídlo ano pomyslet, hned se mi zvedá žaludek. A jím vlastně jen pečivo s máslem, banány, banány a zase banány, hrušky a třeba zavařený květák na kyselo. vše ostatní mi stačí jen si na to vzpomenout a chce se mi zvracet ale zvracela jsem jen jednu když jsem malé krájela řízek 🙂 . Holky je to normální že takhle hubnu neublíží to prckovy ???????????

anetadr
28. dub 2015

U lidí s nadváhou je to zcela pochopitelné, zvláště, když se dostaví nevolnosti. Z nadbytku potravy je nedostatek a to se musí někde projevit. Měla jsem to taky tak - k porodu jsem šla nakonec s váhou, kterou jsem měla na začátku těhotenství a dva týdny po porodu jsem vážila o 16kg méně.

rainbow_x
28. dub 2015

Alenko, já mám 160cm a před otěhotněním jsem vážila 68kg. Teď mám o 7kg méně. Dr. říkala, že mám jíst víc,ale není to nějak závažný problém.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru