Svědí mě prsa a bradavky, co by to mohlo být?

evcounek
30. dub 2013

Ahojky maminy možná Vám přijdu jako exot, ale zeptat se musím. již týden mi krutně svědí prsa a hlavě bradavky. Nekojím a ani synka jsem nekojila (malý z prsu stávkoval). Mohli by jste mi prosím říci co by to mohlo být? Když jsem byla prvně těhu tak jsem nic podobného neměla. popravdě to bylo těhu bez komplikací. Zato teď si to vyloženě užívám. 😠 Nejprve že tam asi nic není, pak krvácení (hematom + syndrom mizejícího dvojčete) pak že máme divnou srdeční akci. Pak že žádnou nemáme tak obědnaná revize. V nemocnicidělaný UTZ a srdíčko je ale je to divný tak počkat (dr. v nemocnici mi řekl, že o to asi stejně přijdu) další kontrola vše OK jsme v pořádku. Minulý týden jsem se málem 2x složila tak pohroženo že budu muset do nemocnice kvůli tlaku . . . No užívám si opravdu. 6.5.slíbena neschopenka (měl jsem nastoupit po mateřské do práce)
a teď to svědění nějak mi to nejde na rozum. že by mi už rostli nebo nějaká infekce? Jsem nějaký 12tt.
Prosím poraďte

stazina
30. dub 2013

Ahoj, já bych tomu nepřikládala velký význam, chápu,že Tě to trochu znejistilo,když si to u prvního těhu neměla,ale myslím,že můžeš být klidná!Podle mě to patří k těhotenství, k hormonálním změnám...já to měla teda při každém těhotenství. Držím palce, at je vše v pořádku🙂

pismenka
1. kvě 2013

také jsem tohle měla, to je normální

evcounek
autor
1. kvě 2013

Děkuji holky, taky mi to přišlo divné, že u prvního nic a u druhého samý problém ale to se snad vyřeší a já si budu moci užívat zbytek těhu v naprostém klidu. No asi né Luky mě nenechá 😀

kamila.k.
1. kvě 2013

@evcounek ahoj. Odporucam navstivit kozneho lekara. Moze to byt alergia.

evcounek
autor
1. kvě 2013

@kamila.k. alergie to určitě není protože na prsou žádná vyrážka není a s alergií mám zušenost. mamka i sestra je alergík a tak to mám z první ruky. V létě se mamka osypala (červené fleky po celém těl no fuuuuuuuuj) prý je to další fáze alergie na pyl. Ten prý na ní napadal na zahradě.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru