Po uvolnění předkožky opětovné slepení. Co pomůže?

petrakm
21. čer 2011

Ahoj,prosím o rady,komu se tato skutecnost bohužel stala a jak z toho ven..mám malé miminko,ktere minuly týden podstoupilo cystoskopii (zákrok mocovou trubicí),při ktere mu uvolnili predkozku(měl před tím diagnostikovanou fimozu).jenže mne se hned po navratu z nemocnice nepodařilo jednu stranu odlepit,každy den koupu v protizánětlivé koupeli a neustale pretahuji,Ale ta jedna čast je prilepena,zalud je z velke časti odhalen,lze dobre omyvat,ale samozřejmě není tak jak bylo.jsem naprosto zoufala,zvlášť kdyz jsem myslela,ze uz ma vyhrano.uz mám jednoho syna,s kt jsem absolvovala objetí sondy,tomu bych se rada vyhla.vím ,ze je tu spousta diskuzi,ale spis maminky řeší,jak postupne stahovat..někde jsem vyčetla,ze i pomáhá koupel s bylinou SLEZ..díky za rady.uz jsme před zákrokem měli i mast triamcinolom(extra nepomohla),ted by možna zabrala,ale netuším,zda mohu opětovné nasadit léčbu,mate zkušenost ?pravděpodobně mne nezbývá nic jiného nez kontaktovat urologa..Děkuji Petra

8petule8
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hamma
22. čer 2011

Já byla dneska se synem na kontrole, v 6 měsících mu dělali částečnou obřízku, protože měl moc malinkou dírku na čurání a taky mu u toho uvolnili předkožku. No a dneska říkala doktorka, že to je zase místy trochu přilepené a doporučila přetahovat a mazat olejíčkem, prý by to mělo časem povolit.

zelmirka1
22. čer 2011

moj maly ziadny problem nemal, cikal bez problemov ale nevedela som mu stiahnut uplne dole, na naliehanie detskej doktorky som isla k urologovi, stiahol mu to rukou bez problemov a doma som pokracovala ja. Po case sa mu o znovu trochu prilepilo, kedze som videla ako to urolog stahoval tak sa mi to zase podarilo stiahnut, teraz po dlhsom case zase ma kusocek prilepeny ale uz s nim nikam nejdem, myslim si ze to casom povoli, podla mna sa to riesi az moc, kedysi to nikto neriesil ale dnes skoro kazdy chlapec ma traumu z toho ako mu stahovali predkozku. A ked mi urolog povedal, no zvykne sa to casto znovu prilepit tak treba prist znovu tak som sa ho pytala ze no dobre ale preco to potom stale riesime ked sa to aj tak prilepi, predsa nebudem s nim sme behat stale tak pokrcil pleciami ze niekomu sa prilepi niekomu nie. Urcite to treba sledovat a ked je fimoza musi sa to riesit ale co poznam vacsine chlapcov sa casom predkozka uvolnila neskor.
Pri kupeli stale stahuj, nie nasilu ale opakovane jemne, uvidis ze casom to pojde.

hajanka
9. črc 2011

Ahoj, pisem lebo si prosila o pomoc tu https://www.modrykonik.sk/forum/tema/stahovanie..., ja som v tej teme na str. 68 pisala nasu skusenost, syn tiez najpr mal zakrok, potom sa zlepilo a ako sa nasledne uvolnilo pisem presne v tej diskusii kde si ziadala o radu, v siedmych rokoch, bez masticiek, bez liecivych bylin. Dr. nam posielali na opatovny zakrok, ale nesli sme a tak by som spravil aj pri druhom ak by bolo potrebne. Ak mas chut precitaj si.

ladybirdone
28. lis 2016

@petrakm Muzu se zeptat, jak to dopadlo? Ted jsem trosku zoufala se svym synem.
Dekuji moc.