Zvláštní pupínky na nohou, setkaly jste se s tím?

butterflymotylek
26. bře 2014

Ahoj maminky! Dceři se udělali na nohou zvláštní pupínky a pomaličku jich přibývá. Má je už 5 dní a nevím zda letět k dr.(abych pak nebyla za de...). Má je jen na nožičkách nebo spíš na stehnech. Malá si to nedrbe ani ji to nebolí. Setkala jste se s tím některá? Přidávám foto i když kvalita je děsná. Nejde to pořádně vyfotit.

zamilovanadonej
26. bře 2014

Nemáte kočku či psa? Vypadá to jak kousance od blechy, ale samozřejmě být nemusí. Už ty bestie po zimě totiž ožily :(

opifka
26. bře 2014

Může to být i kousnutí štěnice, to jsou nehorázně odolné, neviditelné bestie :( My se jich letos zbavovali, přistěhovaly se k nám odněkud z baráku od sousedů. Držím palce, ať to není žádná taková havěť a je to jen něco neškodného!

butterflymotylek
autor
26. bře 2014

Původně jsme si mysleli že to jsou blechy. Psy máme dva. Oba jsme vystříkali a vše vyprali a převlékli. Ale pupínky se jí objevili další. O stěnicích jsem také četla ale to by jsme měli všichni. Má to jen malá. Ze začátku jsem se lekla, že to jsou neštovice ( měla je teď neteř). S tou jsme ale už nějakou dobu nebyli ve stiku. Pupínky jsou stále stejné. Nemají puchýřek. Tak snad to brzy zmizí. Už mě nic nenapadá.

butterflymotylek
autor
26. bře 2014

Ještě mě napadlo, že by to mohla být opožděná reakce na očkování. Před 3 týdny jsme byli na očkování skalničky, příušnice, zarděnky vakcínou Priorix. Zajdu s ní k dr.ať mi poví co to je. Ať mám v duši klid.

julia00
20. črc 2022

@butterflymotylek je to veľmi stará téma ale čo to bolo nakoniec?

butterflymotylek
autor
20. črc 2022

@julia00 nakonec štípance od roztočů co měli křečci. Takové maličké černé tečky, co nejsou téměř vidět.

julia00
20. črc 2022

@butterflymotylek ďakujem, nepamätáte za akú dlhú dobu to zmizlo?