Ubytování v Itálii (Bibione, Caorle), doporučte

baletka123
11. čer 2015

v červenci plánujeme dovolenou v Itálii, přemýšlíme nad Bibione nebo Caorle, spíše vede Caorle, pokud tam někdo byl budu ráda za doporučení apartmánu. Rádi bychom něco velmi blízko pláže a aby pláž byla hezká. děkuji za všechny reakce.

maru35
23. čer 2015

V Carole i v Bibione jsme byli několikrát i s hodně malými dětmi. Obecně je Bibione o větší a rušnější. Caorle je menší a má krásné centrum.
V Carole - Porto Santa Margherita známe apartmány Acapulco a Holiday - obojí starší, ale celkem slušné, dost místa a bazén. Pláž nebyla daleko, ale bez slunečníků a sprch. V centrálním Caorle jsme byli dvakrát v rezidenci Colombo - garáže, bazén na střeše, kousek od centra i moře, s plážovým servisem - super, i když o něco dražší. Tady se nám líbilo nejvíc.
V Bibione v rezidenci De La Mariute - nová, luxusní, míň místa, garáže, bazén, v centru, kousek od moře, ale i dost drahá. Rezidence Tiziano - druhá řada od moře, hezké, míň místa, bez bazénu. Pláž v Bibione je ohromná a široká, nedá se dohlédnout na moře. Dovolenou vybírám na eTravel nebo Invia, protože tam jsou nabídky více cestovek pohromadě.

baletka123
autor
23. čer 2015

Dekuji.Colombo jsem si taky nasla a cekam na potvrzeni,zda maji v tom terminu co chci volno.tak jsem rada,ze jsem vybrala dobre.jen aby to bylo volne.

maudn
23. čer 2015

Naši jezdí už deset let na stejné místo- Caorle, hotel nevím, jak se jmenuje možná Lenardo nebo tak nejak, ale zarizeni je obyc, na plaz kousek

kimikk
19. črc 2015

My jsme procestovali skoro celou Italii a posledni 2dny jsme byli v Caorle a tam nas a Rakusaky vykradli, tak bacha, doporucuji San Vincenzo 🙂

francoa
3. čer 2016

V residenci Colombo jsme byli vloni a bylo to moc fajn. Výhled s terasy s bazénem je prostě super a hlavně večerní koupání bylo vždy příjemné. Rezervovali jsme na http://www.a-hotel.com/cs/italie/caorle/166349-... , ale bacha mají tam pod podobným názvem i jiná ubytování, která podle mě už nebudou tak pěkná. Musí to být Residence Cristoforo Colombo 😉

jardahradec
28. říj 2016

za mě jasně Caorle - máš tam i historické centrum - krásné večerní procházky, v Bibione nic podobného není ☹