Je možné, že jsem těhotná a nemám příznaky?

podkolka
7. bře 2014

Dobry den, chtěla jsem se zeptat vynechaly mi mesicky a doktor vyloucil cystu, ale nemam zadne bolesti zadne příznaky jak menstruacni tak tehotenske je nejaka moznost ze jsem tehotna a nemam zadne priznaky nebo je to proste pouze vynechani menstruace a budu zklamana?

blahova_andrea
7. bře 2014

no tak pokud jsi byla u dr. vyloučit cystu, tak to by ti měl říct spíš dr. 😉 příznaky mít dlouho nemusíš, záleží jak dlouhé máš to zpoždění. testy jsi si dělala? já bych pár dní počkala, udělala si test a zašla znovu k dr. buď ti potvrdí těhotenství a nebo ti vyvolá menzes.

pepetousek
7. bře 2014

@podkolka Má kamarádka, kdyby neměla břicho, tak by ani nevěděla, že je těhotná, neměla absolutně žádné příznaky (během celého těhotenství)! Takže pokud víš, kdy byla ovulace, tak do 16 dnů bys měla dostat menstruaci, jinak jsi pravděpodobně v tom 🙂

podkolka
autor
7. bře 2014

No doktor nic nevidel jelikož to bylo asi tri dny po pohlavnim styku 🙂 tak nejaka moznost je? nebudu se tesit dopředu absolutne nerozumim tomu pocitani tech dni jen vim ze se nemelo nic stat mela jsem dva dny před menstruaci :D naposledy jsem menstruovala 31,1,2014. tak dam tomu ještě cas a pak udelam test je to tyden co jsem mohla zapadnout a první dva testy byly negativni 😢

nonnni
7. bře 2014

@podkolka jestli jsi mela styk pred tydnem, tak ti zadny test na svete jeste neukaze smerodatny vysledek. Po deseti dnech mozna duch, po 12.dejme tomu, po dvou tydnech uz by mela byt solidni druha /. Stezejni je, jak dlouhe mivas cykly.

rainucha
8. bře 2014

Dobrý den,
nevím, jestli to patří sem, ale zeptám se (k DR jdu v pondělí), jsem 6 týdnů od poslední MS, v pátek jsem byla na odběru a hodnota HCG byla 49. Nevím, jestli je ta hodnota v pořádku, předpokládám, že se mi asi posunula ovulace. Po MS mě bolela prsa, chodila jsem častěji na záchod, byla unavená. Nyní již vše ustalo, jen ta únava zůstala, jinak příznaky žádné. Od minulé soboty trochu špiním i krvácím, ale opravdu jen minimálně. Myslíte, že je taková hodnota 6 týdnů od PM normální? 🙂 Díky. Ještě bych dodala, že cykly jsem měla pravidelné a dlouhé 29 dní. V půlce února mi to vynechalo poprvé po 8 letech 🙂 A těhotenských testů jsem si dělala sedm a všechny negativní (poslední v pátek, než jsem šla na krev).

markyska82
8. bře 2014

@rainucha Ahojky.Ta hodnota je strašně nízká na ten počet týdnů.Před měsícem jsem měla 27 jednotek azačala krvácet a vajíčko odešlo. V 6 týdnech už bys musela mít alespoň např.1000 jednotek. a více.
Třeba se pletu,ale podle mě se vajíčko neuchytilo.Bohužel.Držím pěsti.

rainucha
9. bře 2014

@markyska82
Ahoj, díky za odpověď. Takže i když se neuchytilo, tak můžu mít v krvi nějaké HCG? Jdu k DR až v pondělí, takže tam se snad dozvím víc. Jen mi hlava nebere ty negativní testy, všechny jsem měla s citlivostí 10 a ani jeden mi nic neukázal.

neube
9. bře 2014

Ahoj holky, potrebovala bych od Vas poradit minuly mesic jsem dostala mrchu o 4 dny drive,ale nebyla jako obvykle,stacila mi na den intimka,max.2. Trvala cca 5 dni. Dr mi rekl,ze je to tim,ze mam nizkou sliznici a ze proto jsem to nedostala v plne sile a ze si mysli,ze to byl anovulacni cyklus. Tento mesic jsem byla 15 dc na kontrole,zda mam pokracovat v brani provery,kterou beru uz pres pul roku, a Dr po ultrazvuku rekl,ze sice na leve strane je jeden dominantni folikul,ale ze si mysli ze to bude zase anovulak,pac neni dostatecne narostly na 15.dc. Protoze se snazime jiz dele,tak mi predepsal Clostik,ktery mam brat 3-7 dc. Proveru jsem dobrala 26 dc,vzdy jsem to dostala 3 den po dobrani,coz melo byt tento patek,ale nic :( misto toho mam neustaly pocit mokra,jako kdybych to dostala,ale nic :( kdyz si sahnu dovnitr prominte ten popis ) tak mam za nehtem takovy bily vytok,trochu lepkavy,bez hrudek,spis vodovy. Na mrchu to nevypada,i kdyz me ve ctvrtek a v patek bolelo bricho, v patek to bylo spis tahani a obcas pichnuti. Vubec nevim co to je. Po provere se mi to nikdy nestalo. Dneska obcas citim lehkou bolest v podbrisku nebo zatahnuti,ale nic vic,az na ten vytok a pocit mokra. Kdyz mi rekl pred 14 dny,ze si mysli ze to bude anovulak,tak mi to nedalo a delala jsem si ovu testy a vzdy jsem tam mela 2 carky,ale pravdou je,ze nebyly vzdy stejne. I dnes 30 dc jsem mela na ovu testu slabou carku. V patek odpoledne tehu test negativni. Nemela jste nektera neco podobneho? :(

markyska82
9. bře 2014

@rainucha .Mohlo to být takhle.Vajíčko bylo oplodněno,začalo se uhnizďovat(tudíš produkovat HCG). Potom se mohlo samovolně odloučit.Hladina HCG (byť tak nízká jako si měla ty) ještě může chvilku přetrvávat - proto se objevila na krevních testech.Na TT hodnota znát být nemusela,protože v moči je ho vždy méně než v krvi.
Uvidíš,co ti doktor řekne,ale já to tipuju na odloučení vajíčka. Pokud na tt stále nic není,tak se nezadařilo - bohužel.
Pokud bys byla od MS 6 týdnů,tak už by v případě těhotenství,bylo vidět i srdíčko na USG,hladina HCG by musela být vysoká(řádově tisíce jednotek,na tt by musely být pořádné //.
Ikdyby se ti posunula ovulka tak o 1-2 týdny,tak by na tt už muselo nco být.Ale ta hodnota HCG je moc nízká.
Dej vědět,co na to doktor.

rainucha
10. bře 2014

@markyska82
Ahoj, moc ti děkuji za názor 🙂
Dnes ráno mi doktorka řekla, že je možné, že se to vstřebalo. Říkala také, že je možné, že je to hodně brzké těhotenství, že se s tím již také setkala, i když už mám od poslední MS 6 týdnů. Ve středu jdu znovu na krev a tam se to asi rozsekne. Tak uvidíme, jestli to naskočí nebo jestli se to naopak sníží 🙂
Jen nevím, jestli na to má vliv třeba ta vyvolávačka, to jsem se neptala. Takže uvidíme ve středu, děkuju ti moc. Nebudu to nijak hrotit, snažíme se teprve dva měsíce 🙂

markyska82
10. bře 2014

Pokud by to bylo hodně brzké těhotenství,tak by si určitě musela mít ovulaci o 3-4 týdny posunutou.A to je skoro délka cyklu,to není moc pravděpodobné.Uvidíš jak dopadne krev.Tak dej pak vědět.Ahoj a snad se brzo zadaří

rainucha
13. bře 2014

@markyska82
Ahoj, tak to bylo asi tak, jak jsi říkala, ve středu už jsem byla negativní. Možná mám nízkou sliznici, tak jsem si koupila kontryhel a trochu to tomu snad pomůže, budu se snažit dál 🙂

markyska82
13. bře 2014

Hlavně ho pij jen do ovulace.Pak ne,potom zas až od prvního dne MS.
To mě mrzí,že to nevyšlo,ale lepší hned takhle zkraje,než později.Snad se brzo zadaří.Bašti vitamínky a listovku.A Super na ovulaci je pití Nosifolu - volně prodejný.
Tak hodně štěstí.Já teď čekám,až budu moct testovat.Tak mi drž pěsti

rainucha
15. bře 2014

@markyska82
Pěsti držím, jak jsi na tom ? 🙂
No já nevím, kdy mám ovulaci teď, takže to je těžké. Ve čtvrtek jsem dělala ovu test a byla tam slabá čárka. Včera jsem testovala znovu, ale už tam nic nebylo, takže nevím, jestli už proběhla nebo ne.
Nosifol neznám, kouknu po něm na netu, co je to zač 🙂

markyska82
15. bře 2014

NosiFol® je určen zejména pro pro páry, které se snaží počít potomka. Obsahuje zinek, který přispívá k normální plodnosti a reprodukci.

•Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci, přispívá k normální syntéze DNA a bílkovin, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a podílí se na procesu dělení buněk.
•Kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normálnímu metabolizmu homocysteinu a k normální syntéze aminokyselin.
•Vitamín B12 se podílí na procesu dělení buněk a přispívá k normálnímu metabolizmu homocysteinu.
•Vitamín B6 přispívá k normálnímu metabolizmu homocysteinu a přispívá k normálnímu metabolizmu bílkovin.

Doplněk stravy
Dávkování
1-2 sáčky denně po dobu nejméně 3 měsíců. Rozpusťte ve vodě anebo jiné tekutině a vypijte. Zahájení užívání

•Ženy: kterýkoliv den (bez ohledu na menstruační cyklus)
.
Složení
Inositol 2 g, kyselina listová 200 μg, zinek 7,5 mg, vitamín B6 1,05 mg, vitamín B12 1,875 µg a betain 250 mg v jednom sáčku.

markyska82
15. bře 2014

@rainucha
@rainucha
Ahojky.Pokud již čárka na ovu testu nesílí,spíše bledne,tak už je po ovulaci. Ale můžeš klidně testovat dál.
Poslala sem ti něco o Nosifolu.Je to volně prodejný doplněk.Kromě vitamínů na plodnost obsahuje nejdůležitější věc a to Inositol (ten podporuje prasknutí folikulu a tím i ovulaci.
Je vhodný i pro ta,co mají polycystické vaječníky.

Jinak u mě zatím nic.Utrogestan jsem dobrala ve čtvrtek. TT stále negativní, MS zatím nedorazila

rainucha
24. bře 2014

@markyska82
Po delší době ahoj 🙂 Jak to vypadá? Děkuji za info, ten Nosifol vypadá rozumně.
Ovu jsem už dál netestovala, teď jen čekám, jestli MS dorazí o víkendu nebo ne. Každopádně to obden jistíme 🙂

markyska82
24. bře 2014

Ahojky.Jsem pár dní po MS,takže zkoušíme dál.Dál piju Nosifol,dále budu dělat ovu testy.Už jsem nastoupila po mateřské-rodičáku do práce.Snad brzo otěhotním,abych mohla zůstat doma se synem(do školky mi ho nevzali,hlídá tchýně).Tak ti budu držet pěsti,aby si to už nedostala 🙂

rainucha
30. bře 2014

@markyska82
Týjo, tak hlavní je, že ho má kdo pohlídat 🙂 Já pokud neotěhotním, tak jsem o prvního května na ÚP, tak doufám, že se podaří 🙂 Měla jsem to dostat včera, ale ani dnes zatím nic. Testovat chci až tak v půlce dalšího týdne, tak uvidíme, jestli dorazí. Také ti držím pěsti 🙂

markyska82
30. bře 2014

Držím pěsti ať to vyjde a zadaří se.Já čekám ovulku,..... 🙂

rainucha
5. dub 2014

@markyska82
Tak pořád nic a testy opět negativní. Asi to něčím bude, když už je to druhý cyklus za sebou :( Ještě tak týden vydržím a pak půjdu k DR, asi mi zase píchne vyvolávačku. Jak to vypadá u tebe? 🙂

markyska82
5. dub 2014

Dneska to vypadá na pozitivní ovu testík.Tak jsme se včera snažili.Ještě se musíme snažit nějaký ten den.Tak drž pěsti.A kolik je to dní,co si to měla dostat?Já měla pozitivní test až 21 den po vynechání MS,do té doby ani dušík

rainucha
8. dub 2014

@markyska82
Ahoj, tak ms po tydnu dorazila sama, jupi 🙂 budu drzet pesti at se povede, ja budu sledovat ovulaci,jestli vubec probiha.

markyska82
8. dub 2014

Tak já měla ovulku asi včera.Snažili jsme se předevčírem a dnes.Tak snad se zadaříí

rainucha
17. dub 2014

@markyska82
Ahoj, nějaké novinky u tebe? 🙂 Já teď budu testovat ovu, jsem 11DC, zatím stále slabá čárka, tak snad o víkendu zesílí 🙂

markyska82
17. dub 2014

Ahoj.Já bych měla být dnes asi 9 -10 DPO.Dnes jsem to nevydržela a udělala si test - sněhobílo. Vím,že je to ale asi ještě brzo.Beru Utrogestan do zítřejšího večera.MS by měla dorazit asi tak v pondělí.
Ale nevím,jestli to klaplo,už tomu moc nevěřím.Tak se hezky snažte - jistěte to obden a uvidíš.Držím pěsti a dej vědět,jak se to vyvíjí.

rainucha
18. dub 2014

@markyska82 To si taky myslím, že je to ještě brzy. Do pondělka to vydrž a pak zase testuj 🙂 Jj jistíme to obden, teda tento týden to bylo pondělí, čtvrtek, dnešek a o víkendu to asi bude pořád 😎 ale ovu bude spíš až příští týden - ale pulčíci se můžou udržet, tak uvidíme 🙂

markyska82
21. dub 2014

@rainucha Ahoj.Tak asi zase nic,na TT bílo. ☹ A co ty?Probíhá snženíčko? 🙂

rainucha
28. dub 2014

@markyska82
Ahoj, jéé, tak to mě mrzí :( Zkoušela jsi dál? Odepisuji až po týdnu, tak třeba se zadařilo, ale to by ses asi pochlubila viď.
Snaženíčko probíhá, je to mazec, docela mě bolí podbřišek, možná vaječníky, nevím, jestli u mě proběhla ta ovu, cítila jsem bolení už v úterý, ale je možné, že je až teď, ale jistíme to obden, včera mi přítel řekl, že bylo počato, že to cítil, tak jsem zvědavá 😀 ach ti chlapi.

asus
28. dub 2014

ahojik holky ja čekam ve středu menzes a dneska sem testla se zvědavosti myslite že je to těhu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru