Jaké nej golfky koupit?

ilovebaby
1. led 2015

Holky prosim
Jake golfky koupit?
Uz jsem mela kde co od nuny az po bugaboo....
Atd.
Podminky jsou: spojene madlo
Lehky
Skladny
Poloh.nozicek
Velka striska

aselinka
1. led 2015

Ahoj, já měla stejné požadavky a zvolila jsem Pierre Cardin ultralight.Odvozil dvě děti, milionkrát složený do auta a žádný problém nenastal.Přeji dobrou volbu.

kanuni
1. led 2015

Resim neco podobneho,tak to tu budu sledovat.Zadne golfky jsem zatim nemela,nemuzu porovnavat,ale koukam po cybex,maclaren,peg perego,mamas&papas.Stale ne a ne vybrat,ale chci je na jaro az.

ev.ka
1. led 2015

každý výběr kočárku znamená kompromis v podmínkách...
měla jsem podobné a skončila u BJ city mini
jediná nesplněná podm na 100% jsou ty polohovací nožičky, jsou jen částečně, ale je to v pohodě, kočárek můžu doporučit
ta stříška je nepřekonatelná a celkově kvalitní stabilní kočárek při nízké váze 😎

ilovebaby
autor
1. led 2015

Baby jogger citi mini 4 jsem uz mela,jenze mam 158 cm a ta rukojet je vysoko,takze na najezdech na.chodnik.treba jsem musela hrozne zabrat ☹ a polohovani nejde do uplneho sedu a maly tak klouzal dolu i s fusakem ☹

katka_21
2. led 2015

@ilovebaby Vaše požadavky splňuje kočárek Valco Snap. Je to vlastně sportovní kočárek s přednostmi golfáče, jako je např. skladnost, nízká váha, apod. Nové modely mají i polohování nožiček a spojená rukojeť a veliká stříška s prodloužením je u Valca samozřejmostí 😉. Dostupné modely: Valco Snap 4 jako čtyřkolka, nebo Snap 3 tříkolka.

kanuni
2. led 2015

Ze kazdej z prodejcu doporucuje Valco Snap,ja bych je nebrala ani zadarmo,kamaradky maji a nejsou spokojene vubec.
Na BJ Citi mini jsem koukala a prijdou mi že jsou na golfky takove vetsi,ale jen muj nazor,me se tento typ tolik nelibi i kdyz si je hodne lidi chvali.

katka_21
2. led 2015

@kanuni Dobrý den, mohu se zeptat, za jakého důvodu nejsou Vaše kamarádky spokojené s Valco Snap? Na tyto kočárky máme spíše kladné ohlasy. Děkuji.

kanuni
2. led 2015

@katka_21 co rikali,tak kvalita zpracovani,sisovani barvy u strisky,polohovani nozicek coz jsem cetla ze u noveho uz je. Kamaradka ma mensi dite a to tam vice plave,coz holt clovek pozna az za cas,vetsim detem treba vyhovuje.A pak taky skladani do placky,ale to se uz kazdy musi rozhodnout kdyz porizuje.Je fakt,ze i ja chci destnikove skladani golfek.

katka_21
3. led 2015

@kanuni Díky moc za názor.