Která porodnice mě vezme na akutní sekci? Praha

martina8383
28. kvě 2015

V Podolí mají uzavřený porodní sál od 7.6. - 15.6. Můj termín je 23.6.2015 ale vzhledem k tomu ze vaginální porod nepřipadá v úvahu protože je mimčo KP, nevíte o jiné porodnici která by mě vzala na akutní sekci v případě nouze? kdy by to přišlo dřív?

evab.
28. kvě 2015

Myslím, že v tomto případě by vás měla vzít jakákoli porodnice, ale kdyby ten případ náhodou nastal, doporučuju zavolat si sanitku, ti si už zjistí kde maj volno a dovezou vás do nejbližší porodnice

julietta111
28. kvě 2015

Pokud je vše v pořádku tak se porod sc. ukončuje po 39tt a to by už mělo být opevřeno. Určitě vás jinak musí vzít jiná porodnice. Zeptala bych se v Podolí na kdy plánují sc. A vždy je tam otevřen jeden sál pro akutní případy a pro maminky z rizikového těhotenství.

aajda
29. kvě 2015

V případě nouze tě vezme jakákoliv porodnice, kde nebude stop stav. Takže buď zavolat sanitku, ať si to pořeší,pokud je ti to jinak vyloženě jedno. A nebo mít po ruce čísla na další 2-3 blízké či vybrané porodnice a zavolat si tam sama a zeptat se. Jinak v Podolí mi sekci plánovali na 39+2, to jen pro info.
Ale taky bych zkusila se zeptat v Podolí na poradně, jestli by tě v takovém případě i tak nevzali, jakožto rizikovou...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru