Soukromá gynekologie Praha. Poraďte

tichackova
20. zář 2011

Dnes poprvé jsem šla k doktorovi, aby mi potrvrdil, že jsem opravdu těhotná. A to jak se mnou jednal se mi tedy vůbec nelíbilo. Nejdřív mě sprdnul, že nemám sukni. Když jsem mu řekla, že sukně nenosím, tak mi dal přednášku o tom, jak sukně má svůj účel, že jí pak nebudu mít zapařenou a nebudu mít zánět rodidel. Potom mi říká, ano, s největší pravděpodobností těhotná jste, ale zatím je tam jen těhotenský váček, nemůžu vám tedy k tomu říct víc. No ale moc se neradujte, každá třetí stejně potratí! A to takovým tónem, až mi zatrnulo... No a nakonec říká, těhotenství není nemoc, můžete dělat skoro všechno, na co jste zvyklá, v práci jakmile to oznámíte, tak zaměstnavatel má ze zákona povinnost vám zajistit takové prostředí, které bude odpovívat vašemu stavu. Tak mu říkám, že to půjde těžko, že jsme jenom dvě, jedna má ranní, druhá odpolední, a že tahám těžké basy, pracuju i 12 dní v kuse a pořád stojím na nahou (všechny ženský z naší rodiny trpí na křečové žíly) a on mi na to odpověděl, že to není jeho problém, ale můj, že já si tuhle práci vybrala. Odcházela jsem jak opařená... A proto hledám nějakého šikovného a milého gynekologa/gynekoložku z Prahy, nejlépe soukromou ordinaci, kde, doufám, se ke mě budou chovat líp než dneska...

evitaa
20. zář 2011

Nechci ti brát iluze, ale vím, že sehnat gynekologa nebo zubaře je docela problém. Asi ti nezbyde nic jiného než vzít Zlaté stránky a obvolávat, dokud nenarazíš na nějakého, který přijímá nové pacientky.

tichackova
autor
20. zář 2011

@evitaa No proto bych ráda soukromého, tam si myslím, že takový nával nebude😉

arianka
20. zář 2011

Pokud chceš špičkový přístup se 100% profesionalitou, pak těhotenská péče v rámci Canadian Medical Care, ovšem za peníze v rámci komplexní péče 9 měsíců včetně porodu a zvoleného lékaře. Těch peněz nikdy nebudu litovat, díky tomu jsem 9 měsíců prožila v pohodě a bez strachu, s nejlepší péčí, co jsem kdy měla. Pokud hledáš levnější variantu, pak Gyn Centrum Hloubětín (mají ještě někde jednu pobočku), tam je to za "normální" peníze, ale taktéž dobrá péče, dobrý přístup a dobří lékaři.

monika6e
19. lis 2011

@tichackova Ahojky, na Bulovce je vedle porodnice soukromá klinika Meda. Po x vystřídaných doktorech, kteří stáli za prd a nedokázali mě vyléčit z problémů, jen mě říkali, jak já otěhotním jedině díky IVF, jsem na doporučení začala chodit k dr. Ročárkovi. Vzal si mě do práce a mám (přirozenou cestou...) dvě zdravý děti... Můžeš tam jít ale ke komukoliv, je tam špičkovej tým. Jednoznačně doporučuju! Ale platí se zde...

majinka1981
21. lis 2011

Já mám super gynekoložku na Chodově. Je hrozně milá, věk kolem 35.let. Takže mladým ženám docela rozumý. Myslím, že mi věnuje nadstandartní péči a řeší se mnou všechny moje dotazy a problémy. Když jsem chtěla otěhotnět, řešila to už po půl roce a né až po roce. Zatím mi vždy pomohla. 🙂

minina
9. dub 2012

@tichackova Můžu se zeptat, kam ses nakonec přihlásila a jak jsi spokojená? Moc díky. Moje doktorka s eminule chovala taky dost zvláštně, resp. moc moje problémy neřešila, tak se poohlížím jinde.

tichackova
autor
9. dub 2012

@minina Nakonec jsem skončila na Smíchově v Gynporscan, jsou i na netu. Doktorka má taky svý mouchy, ale jinak jsem spokojená. A hlavně pro těhule úplně ideální, má tam všechno, takže jsem na ty různý screeningy nemusela lítat po celý Praze. A i monitory budu absolvovat tam.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru