Konopná kosmetika Robátko – vyzkoušej a vyhraj!

16. říj 2014
Soutěž skončila
Proto se do ní nedá zapojit. Podívej se na probíhajíci soutěže.

Milé maminky,

tu si můžete prečíst zkušenosti s naším Dětským krémem Robátko. Od 20.10. do 26.10. 2014 na soutěžním fóru nám výherkyně prvého kola soutěže napíší své zkušenosti a postřehy s produktem.

Během dne 27.10. vyhodnotíme 5 nejzajímavějších, nejpodnětnějších hodnocení. Výherkyně budou mít možnost vybrat 5 jakýkoliv produktů z řady Robátko a 3 jakékoliv produkty značky Cannaderm. Výherkyně budou vypsané v soutěžním fóru a zašleme jim zprávu interní poštou.

Testujte a bavte se s Robátkem od Cannadermu®.

Vyhodnocení soutěže:

Milé maminky,

prvně, bychom vám všem chtěli poděkovat, za to, že jste celé naše společné testování vzaly tak poctivě. Z toho máme opravdu velmi dobrý pocit a věříme, že vaše hodnocení bude dobrým podkladem pro naše případné budoucí zákaznice.

Za vaše komentáře, připomínky, podněty a nápady všem velice děkujeme. Původně jsme měli vybrat pouze 5 výherkyň, ale nakonec jsme se rozhodli ocenit ještě dalších 5 z vás. Tyto maminky od nás obdrží přípravek, který jsme z jejich komentářů vyhodnotili jako nejideálnější pro jejich potíže (nebo spíše potíže jejich dětí).

@apacheee – Robátko dětský olej, vhodný pro péči o dětskou pokožku s projevy seborey.
@twoangels – Robátko emoliens (zvláčňující krém) pro každodenní péči o atopickou pokožku.
@punky – Robátko krém proti opruzeninám pro celodenní ochranu vlhké a podrážděné pokožky.
@ajkalova – Regenerace regenerační olej pro dospělé i děti, vhodný jako prevenci proti striím, pro zjemnění a zvláčnění suché či svědivé pokožky.
@1velrybka – Robátko ochranný krém pro ochranu okolí úst před působením slin a vznikem lišejů.

Dalších 5 maminek získává právoplatnou výhru a mohou si vybrat 5 přípravků z řady Robátko a 3 jakékoliv přípravky značky Cannaderm. Níže opět naše doporučení, kterého se však nemusíte nutně držet☺

@tranzitka1 – doporučujeme Robátko dětský olej pro péči o vlasovou pokožku s projevy dětské seborey.
@catherineb – doporučujeme Robátko emoliens (zvláčňující krém) pro každodenní péči o atopickou pokožku, a Robátko mycí pěnu pro velice šetrné, ale zároveň kvalitní mytí pokožky celého těla (včetně obličeje).
@vladiella – doporučujeme Konopku mast a vysokým obsahem konopného oleje a bambuckého másla, které pokožku dokonale promaže a chrání proti jejímu opětovnému vysušování.
@lura – doporučujeme přípravky z řady Robátko a Atopos. Především krémy pro každodenní promazávání (Robátko emoliens a Atopos krém), Mycí pěny a Tělové mléka z obou řad.
@wera8 – výherkyně – doporučujeme Robátko ochranný krém, mimo jiné pomáhá také při periorální dermatitidě.

Svou výhru si vyberte na stránkách www.cannaderm.cz. Vybírejte bez ohledu na to, zda je u produktu uvedeno “není skladem“ či nikoli. Obvykle produkty míváme do týdne opět na skladě, takže vám balíček odešleme, jakmile bude kompletní. Požadované produkty zašlete společně s přezdívkou, jménem a adresou na email: info@cannaderm.cz, do předmětu prosím uveďte: Testování Robátka.

Ostatním maminkám ještě jednou děkujeme. Budeme velice rádi, když se stanete našimi zákazníky a třeba i fanoušky našeho facebookového profilu, který jsme pro vás aktuálně zřídili, takže je úplně čerstvý, ale máme v plánu zde pravidelně doplňovat zajímavé informace ze světa kosmetiky, cenově výhodné akce, a samozřejmě občas i nějakou tu soutěž. Kdykoliv se také můžete se svými kožními problémy obrátit na naši poradnu, kde vám pomůžeme vybrat správný produkt na míru.

Tým Cannaderm

sonik1112
20. říj 2014

Dobrý den, naše zkušenost s dětským krémem Robátko je výborná, mazala jsem synovi postižená místa dvakrát denně a mohu říct že rány po puchýřkách měl světlejší a dokonce se mu puchýřky tvořily o 90% méně než jindy. Na kožním v Brně nám předepisují zinkový krém který je právě na to aby zabránil další tvorbě puchýřků a můžu s klidným svědomím říct že krém Robátko je opravdu lepší. Dokonce mě překvapilo, že neměl žádné vedlejší reakce. Pod paží se mu stále dokola dělá puchýř který nikdy nelze zcela vyhojit, mazala jsem ho Robátkem a tak mu zesvětlal, že jsem se divila, ale asi před třemi dny jsem mu ho zkusila namazat zinkovým krémem a druhý den měl puchýř opět a stržený do krve, opravdu jsem s Robátkem spokojená. Což nemůžu říct o jiných přípravcích které jsem zakoupila dříve a které mi doma leží bez užitku ☹ . Děkujeme moc za možnost vyzkoušet krém Robátko který nás mile překvapil. 🙂 😉

wera8
20. říj 2014

Dobrý den,

i já měla to štěstí a mohla testovat, resp. můj Dominiček a za to chci ještě jednou poděkovat!

Krémík přišel rychle a vzorečky navíc byly velmi příjemným bonusem, zatím si je šetřim 😀

Domečkovi jsem hned mazala kůžičku za ouškama, má to červený a vysušený a furt si to drbe a po namazání si na to kupodivu nesahal a druhý den již loupající kůže zmizela a měl to vláčné. Mazala jsem další 3 dny a teď jen semtam máznu preventivně a už se to nevrací!!
Obličejík mažu každý den po koupeli a moc příjemně mi voní a to jsem moc nikdy nehulila 😅 Má ho krásně čistej.
Navíc jsem mu s tím mazala prdku když jsem neměla po ruce krém na opruzeniny a taky mu to zklidnilo, čili fakt všestranné použití páč mu ho kradu i ja svojí perioràlní podzimní dermatitidu 😀

Všestranné využití dokládám fotkou, ze které je vidět, že nám Robátko ulevuje i na zoubky 😀

Kdyby jste mě náhodou chtěli vybrat abych pro pinďu vyhrála další krémíky, nebudu se zlobit, dnes mám totiž narozeniny 😅

S díky za testování,
Věra a Dominiček

twoangels
20. říj 2014

Dobrý den,

také bychom rádi poděkovali za výhru a možnost testovat krém Robátko 🙂

Musím říct, že první co mě příjemně překvapilo, byla příjemná, jemná vůně (což u jiné přírodní kosmetiky bylo právě naopak 🙂)

Další výhodu pozoruji v rychlém vstřebání (super při natírání po koupání, nemusí se dlouho čekat na obléknutí pyžamka 🙂)
Krémem jsem natírala obě děti dvakrát denně (mají suchou a atopickou pokožku) a musím říct že jsem NADŠENÁ - začervenání postupně světlalo až vybledlo úplně,suchá a drsná místa zjemnila a celkově je pokožka klidná a jemná!
Jediné, co by myslím šlo na krému "vytunit" je, kdyby bylo balení s dávkovačem, popř. pumpičkou (při natírání mladšího drobečka, který se pořád mrská na přebalováku je super když mám jednu ruku volnou na držení prcka druhou na krém
🙂

Celkově jsem s krémem víc než maximálně spokojená a rozhodně ho doporučím všem kamarádkám (s dětmi i bez nich) v celém mém okolí 🙂

Budeme moc rádi, pokud naše hodnocení bude pro Vás přínosné.

Přejeme krásný den všem! Lenka, Michalka a Jareček 🙂

punky
20. říj 2014

dobry den
dekujeme za vyhru kremu Robatko ktery jsem mohli otestovat a opravdu jsme byli mile prekvapeni jak rychle nam pomohl nasemu stepankovi pomohl na opruzeny zadecek a odreniny ktere mel s toho jak radi 🙂 nasemu tatinkovi pomohl na suchou pokozku v obliceji a na popaleninu kdyz nam varil obidek.me pomohl na praskli koutek a na zadery na rukach a dokonce jsem i nasemu ctyrnohemu clenu rodiny namazali tlapku kterou si venku porezala a take to pomohlo takze za nasi rodinu palec na horu pro CANNADERM. 😀 😀 urcite budeme dale doporucovat 😀

milatka
20. říj 2014

Dobrý den,
na začátek bych vám chtěla poděkovat za zaslání krému Robátko a možnost si ho osobně vyzkoušet na sobě a svých blízkých.
Krém se velmi dobře roztírá,pěkně se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.Již po prvém namazání jsem u dcery viděla zlepšení ekzému na tváři.Kůže se jevila napnutější,zčervenání méně viditelné a drsná místa na kůži byla jemnější.Každým dnem se podráždění kůže zlepšovalo,bohužel dcera se hodně škrábala,takže se nám úplněho vyléčení podařílo dosáhnout až asi po 12-14 dnech po prvé aplikaci.
Sama jsem krému využila na koutek úst a ten se mi ve velmi krátké době zahojil.Co se týče léčebného účinku,byla jsem velmi spokojená a krém můžu všem doporučit.
Bohužel jednu věc bych vytkla a tou je vůně-levandule.Ta vadila jak mě,tak mi mé dceři.Osobně bych pro malé děti preferovala produkty bez vůně.

kru_pa
21. říj 2014

Dobrý den,
děkujeme za zaslání krému Robátko a možnost ho vyzkoušet. Mazala jsem s ním syna od hlavy až k patě 1x denně a nijak s ním nešetřila. Překvapilo mě, že mu vydržel krásných 11 dní.

Klady:

  • dobře se roztírá, ihned se vstřebá, kůže je krásně vláčná a není na omak mastná

Toto jsem velmi ocenila, při ranním namazání kluk nešel do školky mastný a byl schopen se sám svléknout a obléknout, což je při použití jeho běžného mazadla utopie.

  • ekzém viditelně zesvětlal
  • já jsem po něm měla ruce velmi jemné


Zápory:

  • synovu kůži nepromastí dostatečně, během cca 4 - 5 hodin měl kůži úplně suchou. I když ekzém zesvětlal, svědil ho víc, hlavně nohy si rozdrápal do krve (ale to bylo asi tou suchou kůží) .
  • krém je pro mě i syna velmi nepříjemně parfémovaný


Mnohem spokojenější jsem byla se vzorkem krému na opruzeniny. Mladší syn měl průjem, zadek měl zarudlý. Po namazání - přes noc - se mu opruzení ztratilo a ráno byl v pohodě.

U odličovacího krému mi opět vadila parfemace, jinak jsem u něj žádný zázrak nepostřehla.

miruska_85
21. říj 2014

Dobry den ,dekujeme za vyhru kremu Robatko ktery jsme diky vam mohly vyzkouset. Vubec jsem necekala tak rychly ucinek maly behem 5 dnu ekzem krasne zmizel a hlavne se prestala skrabat a to jsme mazaly 3 denne.Me pomohl na akne ktere se mi momentalne pri pouzivani kremu vubec neobjevuje.Diky vam jsme spokojeny a urcite u rady ROBATKO zustaneme a vrele ho doporucim.

lura
21. říj 2014

Dobrý večer 🙂,
srdečně Vám děkuji za možnost vyzkoušet dětský krém Robátko spolu se vzorečky dalších produktů značky Cannaderm. Moc si této příležitosti vážím a doufám, že Vám mé zkušenosti a postřehy s krémem Robátko pomůžou a budou pro Vás dostatečnou zpětnou vazbou. Vzorečky krému proti opruzeninám jsem věnovala kamarádce pro miminko. Jelikož se moc nelíčím, nabídla jsem jí i vzorečky odličovacího krému.

Dětský krém Robátko jsem shledala jako kvalitní krém pro každodenní použití pro děti i dospělé, který mohu jen a jen doporučit. Dětský krém Robátko se skvěle roztírá, vstřebává a nezanechává pleť mastnou. Vůně plně odpovídá jeho přírodnímu složení. Myslím si, že koupě tohoto krému je určitě dobrá investice a ráda se seznámím i s dalšími produkty z řady výrobků Cannaderm. Dokonce mě tento krém i mile překvapil v boji s atopickým exémem, se kterým se v naší rodině bohužel potýkáme. Doma řešíme dětskou i dospělou formu atopického exému, a proto stále hledám správné prostředky pro péči a prevenci v boji s atopickým exémem. Chtěla bych dosáhnout stavu, kdy bude kůže na pohled v pořádku a podařilo se mi co nejvíce obnovit funkci kožní bariéry. V testovacím období jsem dětský krém Robátko několikrát denně používala na exématickou pleť nejen u syna, ale i u sebe. Zjistila jsem, že reakce na krém jsou v době léčby exému individuální. Pravidelné nanášení krému u mě a syna působilo rozdílně. Výrazná změna se nemusí u každého dostavit ihned – myslím si tedy, že záleží hlavně na aktuální míře postižení pokožky.

U našeho syna, který je v předškolním věku, exém postihuje především záhyby těla – aktuálně nejvíce podkolenní jamky. Svědivé trápení se suchými a drsnými místy na pokožce se snažíme stabilizovat pomocí různých krémů a mastí, ale stále se nám dlouhodobě nedaří najít ideální, nejlépe samozřejmě přírodní produkt, díky kterému by se frekvence zhoršení minimalizovala nebo ke zhoršování stavu vůbec nedocházelo. Svědění syna obtěžuje hlavně v noci a tím ovlivňuje i kvalitu jeho spánku. Syn navštěvuje MŠ a je tak v dětském kolektivu samozřejmě častěji vystaven nejrůznějším virům. Pokud je jeho imunita oslabenější, projevuje se to u syna i zhoršením exému. Dětský krém Robátko jsem pravidelně používala na postižená místa synovy pokožky po každém večerním koupání. První týden i ráno po probuzení. Jelikož měl pokožku na několika místech více podrážděnou a asi si i ulevoval drbáním, byla jeho první reakce taková, že si stěžoval na bolest. Zarudlá kůže se ale začala zklidňovat, kůže bledla a sušší místa pokožky se zjemnila. Pokožka byla po použití vláčná a hladší. Nyní je zánět kůže utlumen, zbylo pár drsnějších míst, které nadále pravidelně ošetřuji. Syn mi i řekl, že krém Robátko krásně voní. Co více si tedy přát 😵 😉.

Dospělá forma exému se u mě projevila až cca půl roku po porodu poruchou kožní bariéry na rukách. V nejhorší etapě mám vždy bolestivé praskliny na kloubech prstů a v záhybech a dále také puchýřky s čirou tekutinou, které hodně svědí. Od kožní lékařky mám k léčení akutního exému předepsané pro sebe i syna masti s kortikoidy. Tyto masti ale používám jen v nejkrajnějším případě a vím, že dlouhodobé používání preparátů z této skupiny s sebou přináší nezanedbatelná rizika a je jen začarovaným kruhem v boji s exémem. Díky svému čistě přírodnímu složení měl tedy dětský krém Robátko u testování mou maximální důvěru. Před testováním jsem měla pokožku celkem v pořádku, ale nečekaně se mi exém vrátil. Problém mám nyní u tří prstů a části dlaně jedné ruky. Na kloubu u malíčku mi způsobil opět bolestivé praskliny. Postiženou pokožku ruky jsem si důkladně promazávala večer před spaním. Vždy přišla okamžitá úleva od vysušené pokožky. V samotných prasklinách krém štípal, ale po chvíli to vždy odeznělo. Nejvíce postižené místo v noci ale opět svědilo. Ráno jsem ruku promazala a také zkontrolovala syna, u kterého se stav exématické pokožky k mému potěšení nadále zlepšoval. Stav mé ruky se více jak týden neměnil. Pokožka byla zarudlá, rány pálily – i díky tomu, že praskliny byly přímo na ohybu kloubu. Několikrát jsem si i říkala, že máte v nabídce Cannaderm další výrobky, které by byly možná pro akutní formu exému vhodnější a zda tedy má vůbec smysl používat tento. Byla jsem už celkem zoufalá ☹. Také už jsem začala vážně uvažovat o masti s kortikoidy, která by byla účinná, ale uvědomila jsem si, že bych tím výhledově nic nevyřešila… Na další noc jsem na postižené místo nanesla větší vrstvu krému a přelepila hypoalergenní náplastí. Ráno jsem byla mile překvapena – praskliny byly zataženější a pokožka byla bledší. Takto jsem pokračovala ještě několik nocí. Nyní mám praskliny kůže už celkem zacelené. Prsty jsou suché a je potřeba je stále promazávat. Pokožku dlaně už mám v pořádku 🙂.

Ještě jednou moc děkuji za Vaše nasměrování v produktům značky Cannaderm. Věřím, že je pro nás správnou cestou k obnovení rovnováhy problematické pokožky 🙂.

Přeji příjemný večer 🙂
Lucka s rodinou

marilyn5
23. říj 2014

Dobrý den,děkujeme za krém a vzorky robátko 🙂 já sem s kosmetikou velice spokojená,dceři pomohla na suchou kůži,já mívám ekzém na krku a na rukách a velice se mi zlepšil,po pravidelném mazání mě přechází svědění a ekzém zesvětlal.Parfemace mi nevadí naopak mi voní 🙂 .Takže jsme se stali cannaderm zákazníky a rádi doporučujeme dál 🙂

tranzitka1
24. říj 2014

Dobrý den, moc Vám děkuji za možnost vyzkoušet krém a vzorky. Sama jsem byla zvědavá, jak dobré případně "špatné" jsou tyto krémy vzhledem na cenu a množství v baleni 🙂

A výsledek? Jsem mile překvapená a zároven potěšena. Nezklamal !!! Mladší dcera měla suchá místa pryc po týdnu mazání, zmizely cervene flíčky a kůže se krásně vyhladila a co mě nejvíc potěšilo, podařilo se mi zbavit ji suché olupující pokožky na hlavičce - přikládám foto 😉
Krém jsem nanesla na hlavu a nechala působit 15min - nešetřila jsem nim a pak jsem mírně utřela ručníkem. Toto jsem zopakovala 2x a vsechny šupinky byly pryč! Moje 10-měsíční usili bylo dokonáno za 1 hodinu! Super !!!

Vzorky pribalene ke krému jsme taktéž hned vyuzili na prdelku po prujmu u mladší holky a musim říct že zčervenání se krasne do několik hodin ztratilo!
Starší dcera si ho maze na lokty a kolena a zase je po nějaké době krasna jako správná slečna bez odrenin a modřin 😎

Za bonus při používání krému mohu uvést že mé ruce Vám DĚKUJI 🙂 Mozoly se ztratily a pokozka je krasne jemná 😀

Za mne mohu povědet že jste ziskali dalsiho spokojeného zákazníka, a pokud mi to finance dovolí ráda budu krém i nadále kupovat.

přeji mnoho spokojených zákazníků a hezký den
Zuzana, Júlinka a Dianka

catherineb
24. říj 2014

Dobrý den,
chtěli bychom Vám moc poděkovat za možnost vyzkoušet zdarma krém ROBÁTKO. Navíc jsme od Vás obdrželi i vzorečky krému na opruzeniny a vzorečky odličovacího krému, což nás mile překvapilo a hned jsme vše vyzkoušeli 🙂. Se vším jsme moc spokojeni, nevyhovoval nám pouze krém na opruzeniny (ale to jen díky konzistenci, jsme totiž zvyklí na bílé hutné krémy, účinky bohužel posoudit nemůžeme - to bychom ho museli používat delší dobu).

Krém ROBÁTKO nám vyhovuje velmi. Synovi se ekzém, který má po špatném naočkování a bojujeme s ním již více než půl roku, znatelně zlepšil. Ikdyž samozřejmě ještě nemáme stoprocentní jistotu, že mu ekzém úplně vymizí, i takto jsme velmi spokojeni, protože má pokožku mnohem jemnější a věřím, že by se to při dlouhodobém používání stále zlepšovalo. Jelikož nám krém ROBÁTKO bohužel už dochází a bojím se, že pokud přestaneme krém používat, opět se to vrátí do toho stavu jako dříve, určitě ho začneme kupovat a pokud budeme i nadále spokojeni a ekzém se bude synovi i nadále zlepšovat, staneme se Vašimi věrnými zákazníky 🙂. Jen nás trochu mrzí, že je balení docela malé a nám vydrží maximálně měsíc (jelikož má syn ekzém opravdu hodně a téměř po celém těle, krém bohužel ubývá velmi rychle a museli jsme s ním hodně šetřit). Určitě bychom ocenili, kdybyste prodávali i větší balení za výhodnější cenu.

Jelikož nás krém Robátko opravdu nadchl, na webu značky CANNADERM jsme si našli i další výrobky, které vyrábíte a opravdu je toho spousta, co bychom moc rádi vyzkoušeli. Nejenom pro syna (Atopos lázeň, Robátko dětský šampon, mycí pěna, promazávací emoliens, dětský olej i zklidňující krém - na atopickou pokožku toho máte opravdu hodně a věřím, že pokud bychom krém ROBÁTKO kombinovali i s dalšími Vašemi výrobky pro atopickou pokožku, byly by účinky ještě znatelnější), ale i pro mě a mojí problematickou pleť (Aknea čistící maska, ošetřující voda, krém i sérum). S pupínky bojuji už mnoho let, také jsem vyzkoušela všechny různé masti, krémy i gely, ale stále s ničím nejsem spokojená a s pupínky válčím pořád. Byla bych moc ráda, kdybych mohla vyzkoušet Vaše přípravky na problematickou pleť - pokud budu spokojená, určitě se stanu i já Vaší věrnou zákaznicí 🙂.

Proto zkouším soutěžit a trochu i veršovat, třeba se na mě štěstí usměje. A navíc přece platí, že kdo nehraje nevyhraje,
takže alespoň za zkoušku to určitě stojí 🙂.

A teď krátké shrnutí našich zkušeností s Vaším krémem ROBÁTKO 🙂...

Dětský krém Robátko,
vyzkoušeli jsme nakrátko.
Obličej i tělíčko,
mažeme s ním maličko.

Vůně je jemná a nevtíravá,
do pokožky se krásně vstřebává.
Syn atopickou kůži má,
ale Vaše kosmetika pomáhá.

Jaro, léto, podzim, zima,
s CANNADERM nám bude prima,
krém Robátko všem doporučujem,
a naprostou spokojenost garantujem! 🙂

nanetka89
25. říj 2014

Dobý den, děkuji za možnost vyzkoušet krém Robátko. Syn i já jsme byli s krémem spokojeni. Krásně se roztírá a mně i příjemně voní. Mazali jsme s ním suchá místa na rukou a nohou 3x denně a za pět dní už jsme měli výsledky. Kůže krásně změkla. Já jsem navíc byla nadšená se vzorku pro odličování. Většinou mě po krémech na odlíčení pálí okolo rtů i očí, ale tentokrát mě nebolelo nic, navíc pleť byla krásně hladká. Za mě tedy spokojenost. 🙂

olidor
25. říj 2014

Předem mého hodnocení Vám musím ještě jednou poděkovat za Vámi zaslány krém Robátkoemoticon
CANNADERM celé naší rodině doslova změnil ,, mastičkový životemoticon''
Mile mě potěšila příjemná a jedinečná vůně i konzistence. Výborně se vsakuje a nezanechává mastný ,,film''.
Prvním testovaným 😅 byl syn Matouš. Rostou mu stoličky, takže pokožka v plenkové zóně tomu odpovídá.
Vyzkoušeli jsme hodně mastiček, ať levných nebo drahých, ale CANNADERM se osvědčil NEJLÉPE! Nebude už používat jiný 🙂 Druhým testovaným byla nejstarší dcera Magdaléna.Začíná ji trápit akné 😠 . Po mé odpřísahnutí na vše možné, žé kosmetika CANNADERM není nezákonná, svolila k testováníemoticon Po 3-týdeník používání se jí pleť opravdu zlepšila!!! Manžela trápí suchá pokožka. Taky si mastičku pochvaloval 😉. Mladší dceru Valentinu nic zrovna netrápilo, ale mazala se také 😎 Mě osobně opravdu uchvátil odličovač CANNADERM. Vámi zaslaný krém nám vydržel přesně 13 dnů. Ale neváhala jsem koupit další! Cena se mě zdá přiměřená. Takže pokud se mě nepodaří vyhrát Vaší sadu - Nevadí. Protože Vy jste už u mě vyhráli 😀
Děkuji za přečtení a přeji Vám úspěšné obchody 😉

kvetinka178
25. říj 2014

Dobrý den,

prvně jsem chtěla moc poděkovat za to že jsem mohla krem robátko vyzkoušet.. Přítel se tím moc nemazal. hold chlap, dělat něco pravidelně je docela problém 😉 Ale synovi jsem zkoušela mazat jednu ručku a druhou jsem mazala krémém který používáme a musím řít že obědvě ručičky byly krásně jemné a ekzem se neukázall ani při používání robátka. ale požívala jsem ho já. sice nejsem člověk s ezemem ale mám na některých místech docela fest suchou kuži a musím říct že tento krém mi ji fakt hodně zvláčnil a zjemnil. a to i za tak krátkou dobu používání. Jinak naš malý to vzal uplně hopem🙂) jsem krm zapoměla jednou schovat a ten přišel namazaný od hlavy až k patě🙂)) jsem nevěděla jestli se mám v tu chvíli smát a nebo brečet že mi ho tolik vypatlal 😉 alle jde vidět že i mu voní a vyhovuje🙂) za mě tedy doporučuji a také děkuji za vzorečky 🙂 jeden jsme použili na osypanou dupku 🙂 a byl super. 🙂

1velrybka
25. říj 2014

Dobrý den,

moc Vám děkuji nejen za možnost vyzkoušet Dětský krém Robátko od Cannadermu®, ale také za Váš zájem o naši zpětnou vazbu - tedy o postřehy, reakce, spokojenost či nespokojenost s tímto výrobkem.

Než začnu psát samotné hodnocení, ráda bych se podělila o úsměvnou, ale zároveň svým způsobem smutnou historku související s mojí výhrou Dětského krému Robátko.

Krátce poté, co jsem se dozvěděla, že jsem byla vybrána na testování, jsem se s tím pochlubila jedné své známé. Je to paní věkově spadající k horní hranici produkčního věku. Paní je vzdělaná, používá moderní techniku (internet atd.) a vždy na mě působila jako "rozumná ženská". Radostně jsem na ni vyhrkla, že jsem vyhrála Dětský krémík Robátko, který obsahuje léčivý konopný olej, a že doufám, že to Marušku pomůže zbavit nevzhledných červených pupínků na bradičce. Paní se zatvářila velmi udivně a snad i pohoršeně. S hrůzou v očích na mě vybafla: "To jí chceš dávat jako konopí?!? To nemyslíš vážně, vždyť je to marihuana, to je droga!!! To přece nesmíš!!!" Chvíli jsem jen lapala po dechu, chvilku po smršti jejích ubíjejících argumentech jsem se zmohla také já na svoje argumenty o nejen neškodném ale naopak zdraví prospěšném konopném oleji. Bohužel to bylo, jako bych mluvila do dubu....pořád si s prominutím "mlela svou". Doma jsem ještě v lehkém rozčílení sedla k počítači a hledala dostatek argumentů, kterými ji příště, až ji potkám, zase na oplátku ubiju já. (Ano, přiznávám, ve skrytu duše jsem i sama sebe chtěla uklidnit a ujistit se, že opravdu zde neplatí známé rčení "na každém šprochu pravdy trochu"). Našla jsem, co jsem potřebovala a chtěla "slyšet". A co mi přijde na této historce smutného? Právě ta neinformovanost a prostě fakt, že konopí je chápáno společností prvotně pouze jako droga.

A teď k samotnému hodnocení. Velmi příjemně mě překvapila vůně krému. Je velmi zvláštní, neobvyklá, jedinečná... Je jemná a nevtíravá....krém voní přírodou 🙂 Moc mě zaujala. U mnohé dětské kosmetiky mě odradila velmi intenzivní až štiplavá vůně, která mi nepřijde vhodná pro malé děti. Pokud je zase výrobek bez parfemace, tak mi na něm prostě "něco" chybí. Konzistence je taktéž tak akorát, krém není ani příliš tuhý, ani tekutý. Jde snadno roztírat, lehce se vstřebává, nezanechává mastný film a na pokožce je velmi příjemný. Krém používáme pouze lokálně, takže nám vydrží poměrně dlouho, velikost balení je pro nás tedy ideální. Myslím ale, že ti, kteří z nějakého důvodu musí mazat větší plochu pokožky, by mohli ocenit velké (třeba 250 ml), cenově zvýhodněné balení. Moje 8měsíční dcera Maruška má na bradičce ošklivé červené pupínky (jak já říkám, má "olezlou" bradu) od dudáku, protože hodně slintá, jak jí rostou zoubky. Po mazání Dětským krémem Robátko, má na bradě pleť mnohem lepší, není tolik zarudlá, pupínky jsou často již téměř neznatelné (jen bezprostředně po delším dudání jsou ještě někdy trochu vidět). Dále občas namažeme záhyby, zejména na krčku, ale to spíš preventivně. Já jsem použila krém na velmi suchou kůži na ruce. Po porodu se mi na hřbetu levé ruky udělalo něco jako ekzém, je to velmi suché a zarudlé. Někdy to mám až do krve popraskané. Po několika aplikacích krému Robátko se kůže velmi zjemnila, popraskání vymizelo, barva kůže se téměr sjednotila s okolní zdravou kůží. Ideální je i způsob balení - tedy tubička. Nemusím šmátrat do kelímku a nemám krémík za nehty. Balení s pumpičkou by mi také nevyhovovalo, bylo by zbytečně velké a také rozbitné. Takto se mi krémík vejde kamkoli a můžu ho vzít klidně s sebou, když někam jdu. Jediné, co mi přijde tak trochu zbytečný přepych, je "dvojitý" obal. Myslím tím, že ta papírová krabička by už snad ani nebyla potřeba. Je pravda, že to možná lépe vypadá, ale jsou to zbytečné peníze navíc a málokdo bude vracet po každém použití krém opět do krabičky. Většinou krabička skončí ihned v koši.

Kdybych měla svoje hodnocení shrnout, řekla bych, že kosmetika CANNADERM a speciálně Dětský krém Robátko je velmi příjemný krém, který opravdu splní, co slibuje 🙂 Ráda vyzkouším i další produkty z této řady, i když mě nejspíš pro další výhru už nevyberete, když jsem se tak moc rozepsala.

Ještě jednou děkuji za možnost seznámit se s kosmetikou Cannaderm a vyzkoušet Dětský krém Robátko.

Petra

capricorn
25. říj 2014

Dobrý den,
nejdříve bych chtěla moc poděkovat za krém a vzorečky 🙂

Výrobky Cannaderm již používáme 2,5roku. Hlavně Emoliens od Robátka na atopický ekzém, to je náš největší zachránce!!! Adámek měl od prvního měsíce ošklivý atopický ekzém, kožní nám dávala kortikoidy, různé francouzské mastičky, koupele (ceny šílené) a nic nepomáhalo... Byla jsem zoufalá. Protože mám ráda alternativní medicínu, přírodní léčení, narazila jsem na konopné masti a také na odkaz s Cannaderm produkty. Tak jsem našla u Robátko Emoliens STOP atopickému ekzému a nedám na něj dopustit, mažu jím vše 😀 Jelikož jsem Adámkovi musela mazat celé tělo, rozhodla jsem se že si pořídím ještě dětské mléko od Robátka. Na ložiska mažeme emoliens a na ostatní části dětské mléko. Takže tyto dva produkty používáme pravidelně již 2,5roku a atopický ekzém je pod kontrolou a pár měsíců se neobjevil 🙂 Doporučuji ho všude kde mohu 😵
Tak a teď k novým produktům.

Dětský krém Robátko - krásně voní, super okamžitá úleva od suchých ložisek, krásně se vstřebává. Pro mě super na ruce, mám je věčně suché, popraskané - pravidelným používáním se mi problém viditelně zlepšil. Všichni tři kluci mají suchou pokožku, prostřední ještě atopickou, takže je musím pořád mazat a s produkty od Robátka jsem maximálně spokojená.
Moc jsem ho nevyužila, protože byl u mě na návštěvě týden dědeček a dala jsem mu ho ať jím zkusí mazat podlitiny na rukou, má takové podlité modřiny, když se někde jen trochu uhodí. Po pár dnech mi nadšeně ukazoval, že mu to pěkně zesvětlilo a nemá to již takové ošklivé 🙂 takže jsem mu ho darovala, ať se jím maže dál i doma. Dnes jsem s ním telefonovala a ptala jsem se zda se to lepší a říkal že ano 😵 takže je možné využití i na takovéto problémy seniorů.

Krém proti opruzeninám - Překvapila mě dost vůně krému, úplně něco jiného než jsem byla zvyklá 🙂 Na opruzeniny u nejmladšího syna ho stačilo mazat jeden den a bylo vše zahojené 😉 Pokusila jsem se výsledek vyfotit. Takže další produkt od Cannaderm, který u nás doma nebude chybět! A zrovna dnes přišel na řadu i druhý vzoreček 😉

Odličovací krém - Také mě překvapila vůně, čekala jsem nějakou neutrální vůni. Těšila jsem se až ho vyzkouším, mám celkem citlivé oči, jen tak mi něco nesedne. Odlíčil dobře, ale měla jsem pálení očí. Takže za mě zklamání 😢 druhý vzoreček jsem darovala kamarádce, ta byla spokojená.

Shrnutí:
+ výrobky od Cannaderm opravdu fungují!
+ cena je odpovídající za to co umí (v porovnání s různými ještě jednou tak drahými produkty na atopický ekzém)
+ přírodní
+ dobře vstřebatelné, nemastí

  • krémy (emoliens, mléka) by se mohli dělat i ve větším a ekonomickým balení 🙂


Přikládám fotografie:
1. naše Cannaderm výbava 😎
2. opruzenina před aplikací krému proti opruzeninám Robátko
3. druhý den od aplikace krému proti opruzeninám Robátko
4. dědy skvrny na rukou (nevyfotila jsem výsledek 😖) tak jsem aby se vědělo o čem píšu.
5. nakonec Vaši věrní zákazníčci

Přeji stejně spokojené zákazníky jako jsme my 😉

apacheee
AMBASADORKA
26. říj 2014

Dobrý den,
nejprve mi dovolte poděkovat za výhru a následnou možnost vyzkoušet některé Vaše výrobky.

Se značkou Cannaderm jsem se seznámila již zhruba před 10 lety (tehdy však ještě nebyla moc známá a byla k dostání jen v několika málo obchodech - alespoň v našem malém městě). Tenkrát mi bylo 17 let a jako skoro každého dospívajícího mě trápila ne zcela bezchybná pleť - známá mi tenkrát poradila vyzkoušet krém Aknea, po dlouhém shánění jsem ho sehnala v prodejně zdravé výživy 🙂 . Krém mi vyhovoval a pleť se po něm opravdu zlepšila, nakonec ho tedy se mnou začal používat i přítel (dnes již manžel). Po nějaké době problémy zmizely, a tak už nebyl krém potřeba. Od té doby jsem značku nepoužívala.

V současné době máme doma s manželem téměř tříměsíčního chlapečka, který bohužel zdědil po tatínkovi (kromě mnoha dobrých věcí) i velice citlivou pleť. Již po narození se Eliáškovi objevilo novorozenecké akné (které sice nijak nebolí a miminkům nevadí, ale co si budeme povídat - všichni chceme dokonalé miminko), na kontrole v 6 týdnech doktorka zkonstatovala, že malého trápí dermatická seborea a čas od času musíme řešit i problémy s opruzeným zadečkem. Právě v této chvíli mě "praštil" do očí banner značky Cannaderm a já si vzpomněla, jak jsem tenkrát byla s produktem spokojená a opravdu mi pomohl. Přiznám se, že jsem tedy od krému očekávala poměrně dost a s potěšením musím zkonstatovat, že mě nezklamal.

Dětský krém Robátko:
Důvod používání: Citlivá pleť se zarudlými místy , sklony k seboree ve vláskách a obočí, podráždění některých partií těla (pod krkem od ublinkávání, občas opruzený zadeček).

Naše zkušenosti:
Krémem Robátko jsme poctivě mazali každý den obličej, po každém koupání celé tělíčko (koupeme ob den) a v průběhu dne místa "postižená" nějakým nešvarem. Pleť v obličeji se zlepšila opravdu zásadně již po pár namazáních (po akné není již ani stopy) a zcela zmizela suchá zčervenalá místa. Podráždění pod krčkem od ublinkávání také zmizelo a opruzeniny na zadečku se výrazně lepšily (v současné době je pokožka již zcela bez začervenání a pupínků. Jediné, co se nám ještě nepodařilo zcela vymýtit, jsou šupinkovatá místa ve vláskách - zlepšení je patrné, ale bohužel ještě nezmizela úplně. Věřím však tomu, že dalším používání zmizí docela.

Na krému jsem v první řadě ocenila nádhernou vůni (nevím proč, ale asociuje mi zelený čaj s citronem🙂 ), dobrou roztíratelnost (Eliášek nemá rád mazání krémy, takže velmi oceňuji, že je namazaný během krátké chvilky) a také dobrou vstřebatelnost (nezanechává pocit mastnoty). Jsem poměrně umělecky založený člověk a přiznám se, že jediné co bych mohla krému vytknout, je jeho design. Jelikož je primárně určený pro děti, uvítala bych barevnější provedení s nějakými obrázky. Po vyzkoušení vím, že to samozřejmě není nejdůležitější bod při rozhodování o koupi, ale myslím, že spousta maminek, které ještě nemají se značkou zkušenost, by po krému sáhla raději, pokud by měl líbivější obal🙂 Na obrázku jsem si dovolila realizovat svoji představu obalu.
Z praktického hlediska také oceňuji, že je krém dobře sehnatelný - jak v internetových obchodech, tak v kamenných lékárnách. Cena je sice trochu vyšší, ale preferuji kvalitu nad kvantitou, takže nemám problém připlatit si za kvalitní výrobek.

Od krému jsem měla opravdu vysoké očekávání a jsem moc ráda, že mě nezklamal. Kromě synka jsme krém vyzkoušeli opravdu celá rodina - já, manžel a nedobrovolně také náš pes (na vysušený čumáček) 🙂. Všichni jsme byli spokojeni a určitě budeme značku používat i nadále.
Mám velice ráda přírodní produkty a musím říct, že málokterá kosmetická značka splňuje moje požadavky - v současné době je to značka Mixa a právě Cannaderm.

Vyzkoušela jsem i vzorky odličovacího krému a krému proti opruzeninám. Výrobky opět krásně voněly a celkově jsem s nimi byla spokojená, na nějaké závěry bych však musela výrobek testovat déle.

Ještě jednou velice děkuji za možnost vyzkoušet výrobky a jako zpětná vazba Vám budiž naše spokojenost🙂

Veronika - apacheee

punkzuza
26. říj 2014

Dobrý večer,ráda bych vám tímto způsobem poděkovala za možnost vyzkoušení vaší kosmetiky.Co se týče pokožky mého syna - má atopický ekzém.Ekzém se ani nezlepšil ale ani nezhoršil,což považuji za velký úspěch,protože většina kosmetických přípravků pokožku spíše zhoršila.Ovšem po vyzkoušení krému na opruzeniny jsem se nestačila divit.Stačilo jedno namazání a opruzenina zesvětlala,zklidnila se.Druhé namazání prdelku uzdravilo.Neváhala jsem a při první příležitosti jsem ho koupila. 🙂
Dětský krém jsem tedy skusila sama na sobě.Mám alergii na nykl takže mi vadí téměř jakýkoliv obyčejný kov (pásek,vylézající kostice,knoflíky u kalhot..)Nejdřív se mi objeví vyrážka na místě setkání s kovem,později se objeví na rukou a na kolenou.Strašně to svědí a nevypadá to zrovna nejlépe.Po vyzkoušení dětského krému svědění zmizelo a následovalo rychlejší hojení.Téměř za týden jsem měla po problému.
Takže abych to shrnula - hulit se to nedá,ale pro podrážděnou pokožku je to skvělé řešení 😀 😀 Určitě si váš dětský krém pořídím do svojí sbírky.A krém na opruzeniny,ten u nás už nesmí chybět!!
Abych nezapomněla,krém na odličování jsem zatím nevyzkoušela,protože se maluji jen příležitostně.Ale očekávám,že mojí pleť to určitě nezhorší,ba naopak. 😉 Přeji pěkný zbytek večera
Růža

vladiella
26. říj 2014

juu uz asi nestiham 😀
ale skusim to 🙂
zdravim,
v prvnim rade dekuji za tuto skvelou moznost vyskouset si Vase produkty, byla jsem vazne velice milo prekvapena, kdyz jsem obdrzela balicek i s hezkymi slovami v listu. Ale taktez jsem byla prekvapena tim, ze misto oleje, na ktery jsem se tesila, a ktery mate v soutezi zobrazen, jsem v balicku nasla krem, no co, tak jsem si rekla, ze raz po skoro 2 letech si snad muzu dovolit zhresit a skusit ulevit me extremne suche kuzi. Totiz, doposud se snazim na sebe neexperimentovat, jelikoz mi kuze praska do masa a krvaci, na rukov, konkretne nejvic trpi prsty. Vsechna ta bolest je spusobena dlhodobym pouzivanim vysoce agresivnich gelu v porodnici na aru, jipce i impech, a jeste dlouhou dobu doma po prepusteni me extremne predcasne narozeny dcerky. Sterilita hrala dulezitou roli v preziti uz meho jiz jedineho dvojcatka. a tak jsem to s dezinfekci rukou prehanela a gely kupovane pro lekatske zarizeni jsem nesetrila. netrvalo dlouho a dan jsem si za to vsechno vybrala jiz na are, ale zaryte jsem si naridila vytvat a nestezovat si. kremy jsem nepouziva zadne, jednak pro vuni a jednak i proto, ze jsem stejnak mela ruce furt ve vode pri sterilizovani veci pro malou. pak jsem ale byla nucena zajit k lekari, pac rany jse mi nechtely zcelit a ruce jsem mela v jednym ohni a meskutecne to stipalo, stacilo vyvinou mensi tlak, pri ohnuti prstou, pokozka jse napla, a praska pozdlz a v "letokruzich" kuze. nevim to odborne nazvat, jednoducho v tech vraskach. ☹ jelikoz jsem kojila, a kojim, odmitam pouzivat kosmetiku plnou chemie... a orientuji se na prirodni zlozeni. v dnesni dobe je vzacne najit takovou plne prirodni kosmetiku. lekarka mne podporila, rekla mi ze s takovym pripadem extremne suche kuzi do takove hloubky se jeste nesetkala, a , jak ocekavala, jeji masti jsem odmitla, ja se tedy zacala mazat bio oleji, ktere se daji i jist. mam vsak pocit, ze to nestaci, ze musim hledat dal. no tak jsem se rozhodla, vyskouset Vas krem. vzdy sekundarne, popri natirani dcerky, tu jsem ale skonstatovala, ze ji staci mazat jen raz denne v tenke vrstve, jelikoz, se krem krasne zapracoval do kuze a jiz nebylo nutne promazavat vice. i tak mam vsak tendenci mazat ji ruce po kazdem umyti, co je casto pocas dne, aby ji ruce nedopadli jak ty moje. a jeste priznam svou novou uchylku, ocichavat jeji obleceni po zvleceni, obvzlast rano pyzamko, moc hezky voni levandulou okorenenou konopnim olejem 😀, jemne krem provonel i nase povleceni. 🙂 prijemna zmena po eukalyptu na rymu. a manzel jsi take neopustil poznamku, ach jo, me levandulove! 😀
abych se vratila k memu problemu, musim na zaver rict, ze jsem spokojena. za dcerku i sebe. jiz muzu malou hladit, bez bolesti a vycitek ze ji smirgluji tvaricky, tak by si pohlazeni maminky detatko nemelo pamatovat ☹ ,
kuze je zjemnena, suche ryhy prasklin se zacali zcelovat k sobe a drzi, jiz tak nepraskaji a pnuti se zmirnilo. krem jsem na noc mazala i jako masku na ruce v hrube vrstve🙂 s potravinovou folii- muj tip 😉 jsem moc spokojena. nemam vitku! dekuji 🙂 kez bych mela stesti vyskouset vice produktu z vyherniho balicku 🙂 jeste jednou dik i za vzorecky, na opruzeniny byla take super 🙂

ajkalova
27. říj 2014

ahojky, jelikoz jsem na kapackach tehotna ☹ tak jen rychle a strucne, i tak jsem si na deadline vzpomnela ted ze spani ☹ ani nevim jaky je dnes den ☹
Dekuji moc za krem, vzorecky, potesili a nasli a najdou uziti. Testovala jsem zatim jen na sobe, i kdyz asi soucasne i s mimcem, zatim v brisku- (at tam jeste zustane). Jak jsem zminovala, jsem psoriatik, proto mam pokazde obavy z prvniho mazani. Mazu lokalne na postihnuta mistecka. Bala jsem se prehnane kozni reakce, zarudnuti, svedeni, ale bylo vse vporadku. Konzistence vyborna, nemusim tolik po kuzi prochazet a drazdit ji, nez se to rozetre. Vune prijemna, osvezujici, cista, jarni 🙂 ale hlavne prirodni. Mistecka zacinaji mirne blednout a jsou krasne zvlhcena, vlacna, a nevysusuji se- (ano, nektere kremy muj stav dokonce zhorsovali), nepredpokladam zadny zazrak, ale priznavam prijemnou ulevu. A to byl duvod ucasti ve Vasi soutezi. Vyzkousela jsem a mazu i cele brisko, kuze mne svedila, kousala, palila, mistami i pichani jako z koprivy, strie si jiz u mne zacinaji delat party. Ale Vas krem to silenstvi utisil, myslim, ze si muzete dopsat, vhodny i na startujici strie 😀 nemusim strihat nechty na skinheada, abych se drbanim nezranila 😀 vzorky zatim setrsim 😀 , hlavne tu na malou prdelku.
Dekuji, myslim, ze jste mne presvedcili 🙂 ajka