4D ultrazvuk, doporučuju

kotruska
30. bře 2015

Mile maminky, pokud nektera vahate, zda jit nebo nejit na 4D ultrazvuk, tak za me jednoznacne doporucuju. Byla jsem na nem v Gennetu na Letne a nemuzu si absolutne na nic stehovat. Strasne mila asistentka, venovala se memu zazraku skoro 3/4 hod a cokoliv jsem chtela videt nebo vedet, tak ochotne ukazovala.Nejprve jsem taky vahala ( 900 Kc), ale opravdu to stoji za to. Mam z vysetreni super pocit a jeste hezci fotky. Dosud jsme nemeli vybrane jmeno a jakmile jsem videla fotku, hned jsem vedela, ktere jmeno se k ni bude hodit :D

natyyna
30. bře 2015

Krásné 🙂 taky přemýšlím jestli jít nebo nejít 🙂 v kolikátém týdnu jsi byla?

kotruska
autor
30. bře 2015

@natyyna ve 27tt + 3.Rikaji,ze nejlepsi je jit mezi 24-28 tt.Pak uz to neni tak dobre videt.Ja byla uz na hranici a mela asi stesti,ze i trochu spolupracovala☺

ajina10
20. dub 2015

udělaj mi i ve 12tt taky takový ultrazvuk? Poslala me moje doktorka do Gennetu do Liberce

wawwaw
6. čer 2015

Holky, jde tam vidět pohlaví? manžel chce překvápko, tak nechci, aby se to prozradilo, ale chtěla bych na něj jít 🙂

palomitacheca
6. čer 2015

@wawwaw tak staci rict, ze pohlavi vedet nechcete, at se tam vubec nekoukaji. Jinak je to stejny jako pri normalnim UTZ - zalezi na tom, jestli se miminko ukaze, nebo ne.

ajina10
6. čer 2015

Uz jsem se objednala 🙂 jdu az ve 27tt neni to pozdě?

ronyx
6. čer 2015

@ajina10 Pozdě to není,do toho 28 tt jsou to právě nejhezčí záběry.Záleží ale hrozně moc na tom jak mimčo leží a na umístění placenty.Já byla na 3D UTZ minulý týden a nic z toho nebylo,jelikož mám placentu na přední straně břicha,takže zhoršená viditelnost a malý měl navíc celou dobu obličejík zabořený do té placenty 😒 Takže fotky žádné.

katherinaa
6. čer 2015

Nás to čeká v Praze příští sobotu, už se moc těšíme.. tak snad malej bude spolupracovat 🙂 nechala sis udělat záznam i dvd?

zuzichichi
24. čer 2015

Pro maminky v Praze. Na slevovém portálu je nyní akce na 4D UTZ v Hostivaři za 599,- včetně fotky a DVD. https://www.slever.cz/slevy/4d-ultrazvuk-v-teho...

katherinaa
Autor odpověď smazal
Zobraz
mobabe
16. pro 2019

@ajina10 nenene neudělají, už jsem volala na 6 klinik a všude mě poslali do háje, prý ne dřív než po 2.trimestrálním screeningu a že to nyní (16tt) není vidět dobře, tak je to zbytečné. Chtěla jsem teď a pak ještě do toho 28 týdne a mám smůlu. Nebo ví někdo kde by se se mnou bavili? Okolí Hradce Králové. Zkoušela jsem Kostelec, Hradec, Pardubice, Mladou Boleslav, Trutnov a nic.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru