Hořké kakao do kaše, od kdy byste přidali?

martawech
31. črc 2014

Od kdy by jste přidali na ochucení a změnu chuti a i barvy trochu hořkého kakaa do kaše?

salomee
31. črc 2014

No přiznám, že jsem ho dávala už celkem brzy, možná už někdy po roce..?, ale jen chvilku, pak jsme naznala, že to není moc dobrý... a začala jsem kupovat ve zdravé výživě karob, je pro děti vhodnější... má i takovou přirozeně nasládlou chuť, nějaké ty minerály, není tam kofein... a jako bonus je to, že je i levnější, než kakao (200g do dvacky)..
http://www.celostnimedicina.cz/karob-jako-zdrav...

katyxq
31. črc 2014

Já občas dávám cca od roka raw kakao nebo 70 a vícprocentní čokoládu.

lucieandrlova
1. srp 2014

Kakao jsme dali až po 2 roce, ale firma Nestlé má kakao baby od 1 roku. Mají ho jako cereální nápoj. Dcera si ho dává na krupicovou kaši.
detske-cajove-napoje.heureka.cz/nestle-junior-drink-kakao-400g/specifikace/#section

tifanyt
1. srp 2014

Já oběma dětem dělám od 10ti měsíců krupicovou kaši a sypu jí klasickým tím Holandským kakaem z Kauflandu nebo z Billy. Dceři jsou 3, synovi budou 2 a nenapadlo by mě, že by to nebylo vhodné.
Nic se nemá přehánět 🙂

denyzuza06
1. srp 2014

Klasické hořké kakao bych asi nedala nikdy, bohužel máme zkušenosti se zácpami a kakao je právě to největší peklo co staví.

zazana81
1. srp 2014

Určitě je lepší normální kakao než Granko, které asi hodně lidí používá... A od kdy, to nevím, nikdy mě nenapadlo zkoumat vhodnost kakaa - po roce bych ho klidně dala, pokud teda dítě netrpí na zácpy...