Mamaja - jaký máte názor?

lenkasubrtova
2. dub 2015

Zdravím všechny. Objednáváte si něco od mamaja.cz? Znáte jí? Já jsem je potkala na veletrhu a jejich práce mě velmi zaujala. Líbí se mi jejich pohled na mateřství a výchovu dítěte. Jak se snaží dětem pozorumět a vyhovět. Myslím tím i návrat k přírodě, jako látkové pleny, nošení dětí, bioprostředky do domácnosti, zdravé láhve a podobně. U prvního dítěte mě to tolik nezájímalo, ale teď se mi jejich myšlenka hrozně libí. Co vy na to?

heidii
7. dub 2015

Ahoj, já jsem je taky viděla na veletrhu. Mamaja mě docela překvapila, kolik zajímavých věcí má. Začala jsem teď přemýšlet o koupi šátku nebo nosítka, ty od nich se mi moc líbí 🙂 Ohledně těch látkových plen jsem se ještě nerozhodla, chápu, že je to super, ale klasická kupovaná plena mi přijde praktičtější k dnešnímu uspěchanému životu.

lenkasubrtova
autor
7. dub 2015

Já se nemohla rozhodnout jestli šátek nebo nosítko tak jsme si koupili od mamaja to nosítko Coboo. Je to vlastě šátek, ale odpadá u něho nutnost dlouhého vázání, je už předvázaný. Taky se mi líbí, že používají 100% bavlnu a kosmetiku jen s přírodních výtažků. Malá nám trpěla na suchou pokožku, vyzkoušeli jsme snad všechno a nic. Teď jak je větší tak to zmyzelo, ale nechci to podstupovat znovu tak se připravím 🙂
Nemyslím. že by látkové pleny zabrali o moc víc času, přece jenom se to hodí do pračky a ta už práci odvede sama, ale chápu jak je to myšleno.

zivutka
7. dub 2015

O nošení dětí se dlouho zajímám.A nejen o to,ale i o kojení, kontaktní rodičovství, plenkování a prostě o zdraví dítěte s pomocí přírody. Nyní si dělám kurz laktační poradkyně a všechny co tam jsme,máme manducu, já konkrétně caboo jak píšete www.mamaja.cz/noseni-deti/nositka-caboo/ je skvělé, že si v ní dítě pohodlně nakojíte ať jste kdekoli. Dnešní společnost není připravená na kojící matky v ulicích, ale caboo všechno pěkně skryje a nikdo si an inevšimne že kojíte.