Přebalovací podložka Ikea, máte zkušenost?

jarai
9. čer 2015

Maminky máte některá zkušenost s přebalovací podložkou z Ikey? Je lepší si k němu zakoupit v iKEA i ten potah? http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5025... ?

andrrriiik
9. čer 2015

Ahoj,já tuto podložku mám,je nafukovací,gumová,takže potah je rozhodně lepší 🙂

terezapetrova
9. čer 2015

@jarai používala jsem a začnu znovu, u nas látkové potahy k nicemu, akorát tak obden prát od moci apod, místo potahu budu na podložku pokládat klasickou látkovou a levnější plenu. Podložka v pohode..

marvas7
9. čer 2015

@jarai podložku jsem používala. Měla jsem koupené dva froté potahy. Zpočátku je to o častém praní. Někdy jsem musela také nahradit klasickou látkovkou. Ale nějaký potah, plenu či měkký froté ručník to určitě chce 😉

misimisi
9. čer 2015

Látková plenka stačí, je praktická, vezmu, hodím do špíny, utřu podložku, položím čistou, mám pokoj 😉

ladie
9. čer 2015

Podložka je bezvadná. Používala jsem/používám na obě děti. Potah je fajn, ale dá se nahradit látkovou plenou (za mě potah lepší, protože drží, kde má).

artee01
9. čer 2015

Podložka je super, misto potahu jsem davala stare povleceni na polstar

mafeska
10. čer 2015

podložka bezvadná, hodně jsem ji využila. neměla jsem na ní nic a když už tak jednorázovou přebalovací podložku (fixies)

vrabcak0007
10. čer 2015

podložka je super..zdědila jsem po sestřiných dětech...i s potahy, které jsem nikdy nepoužila..pokládám na ní klasikou jendorázovou přebalovací podložku - v případě nějaké nehody jen vyhodím a dám novou 🙂 s postupem času pak vydrží déle a déle 🙂