Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    aguaverde
    31. říj 2019    Čtené 444x

    Naše testování kapslí 4v1 Persil

    Předem bych ráda poděkovala za možnost kapsle testovat. 

    Kapsle na praní nepoužíváme, takže to pro nás byla nová zkušenost.

    Balíček byl doručen přesně, jak bylo slíbeno. Už po cestě domů balíček nádherně voněl. 

    Po rozbalení byla vůně ještě intenzivnější 😃

    Krabička je opatřena proti otevření dětmi (ani manžel neotevřel 🤣) což je super!

    Kapsle jsou ve tvaru disku. Voňavé.

    Jelikož u nás se se třemi dětmi pere opravdu hodně, tak ihned jsem šla testovat na nachystané pračce. Normálně dávám do praní i aviváž, teď jsem ji nedala, jelikož kapsle opravdu voní dost, tak jsem chtěla zjistit, zda bude vonět prádlo i po oprání.

    Prádlo po oprání opravdu vonělo, a jelikož nemám sušičku, a prádlo jsem věšela na sušák, tak nádherně voněl i celý byt. 

    Druhá pračka na praní byla opravdu test s velkým T ... 😃

    Šlo se prát Egyptské kakao 🤣 (mmch je vynikající). Na jiném oblečení se mi fleky nepodařily ničím vyprat. Ač jsem zkoušela různé výrobky, různých značek (i kletí a modlení proběhlo 😃), tak oprat nešlo. 

    PŘED PRANÍM

    PO OPRÁNÍ

    I když mírně flek po velkém zkoumání zůstal, tak zatím je to nejlépe oprané kakao! A myslím, že s dalším praním půjde dolů.

    Uvidíme, zda i z ostatního oblečení, které již prané bylo, fleky časem povolí.

    S kapslemi jsem spokojena. Určitě budu používat dál.

    + krásně voní

    + prací dávka je již odměřena, takže je to pohodlné

    + dobře pere

    + dobře uzavíratelná krabička proti dětem

    Právě chystám pračku s krásnými, novými, bílými punčoškami, které tatínek oblíkl miláčkovi na zahradu na písek 🤔

    Tak co vyperou se? ANO - NE 

    #zkusenosti_persildiscs4v1126

    aguaverde
    2. led 2018    Čtené 337x

    Zadeček jako v bavlnce

    Předem ještě jednou děkujeme za možnost testování plenek Pampers. Plenky Pampers jsme používali u prvních dcer (8 let a 4 roky). U Thea jsme měli balík obyčejných Pampersek v porodnici. Od příchodu domů, ale používáme jinou značku. 

    Když balíček (ehm balík 😃 ) došel, překvapilo mne, že k testování byly poslány dava balíky plenek. Děkujeme. Theo hned, co jsem dotáhla krabici domů, se pokadil, takže u nás se testovalo hned a zátěžově jelikož Theo měl zrovna střevní problémy a plenky jsme měnili co chvíli.

    Po rozbalení a prvním ohmatání, byly plenky velmi příjemné. Někomu jak jsem četla vadil zápach, u nás spíš naopak. Jsme zvyklí na "tvrdší" plenky, takže měkkost Pampers premium care mne mile překvapila. Hlavně jsou o dost tenčí, než námi normálně používané plenky. Takže jsem se bála, že budou protíkat.

    Super je proužek, na ukázání, zda je plenka počůraná. 😉 Na zadečku sedí suprově, lepítka také (Theo sebou hodně mele, a u jiných značek se občas stane, že jak sebou mele, tak se lepítka odlepí). Další za nás plus je, že když se počůrá, tak se to rozprostře rovnoměrně, ne jak jiné značky, že to udělá bouli na jedné straně. 

    I obrázky na plenkách jsou super.

    Naše testování probíhalo opravdu vehementně. Theo, jak jsem již psala, měl střevní problémy a stal se z něj malý randista (a nemyslím tím vtipálek 😃). Takže u nás prošly tou nejtěžší zkouškou. Bála jsme se, že v tom nátlaky neprojdou a budu nadávat (podle recenzí z okolí). Nebudu lhát, jeden den jsem už myslela, že zešedivím 😃 protíkaly horem dolem, takže jsem vzala  námi původně používanou značku. Ta protekla taky, takže chyba nebyla v plenkách. Od té doby žádné protečení. Zvládly dokonce i maraton nákupů vánočních dárků, který Theo celý prospal a tudíž se nepřebaloval (naštěstí ve spánku nekadí, jen čůrá). Plenkou bych mohla někoho zabít, hodit ji po něm, tak byla nasáklá, ale neprotekla ani kapka!

    A světe div se, ani žádná opruzenina!

    Za nás tedy mohu plenky Pampers care doporučit. Nejsou 100% v neprotečení, ale to ani jiné značky. Ještě jednou s Theem děkujeme za možnost plenky testovat.

    aguaverde
    15. črc 2017    Čtené 347x

    ♥♥♥ Naše testování sušenek Biskiti od Emco ♥♥♥

    V první řadě bych ráda ještě jednou poděkovala za možnost sušenky testovat. Emco je naše oblíbená značka musli.

    Co nás na první pohled zaujalo, byl obal. Miluju takové zábavné obaly. Jasně, i obyčejný obal s nápisem sušenka by stačil, ale přiznám se, že tenhle by mne v regálu opravdu přitáhl. A zaujal i 7 letou dceru. Hned četla nápisy, složení atd. A to jindy nedělá. 

    Další, co pro nás má obrovské plus je "krabička" v které sušenky leží. Ten plastový obal je prostě skvělý, akorát do dětské ručičky. Nemusí se tahat talířek, na který by se sušenky daly. Na cesty ideální. A i pro přenos v batohu to má výhodu. Nejsou prostě sušenky na padrť, protože je ten obal trošku ochrání. A hlavně už víme co z nich vytvoříme, takže u nás v koši neskončil ani jeden obal 😃.

    Sušenky mají příchuť čokoláda s kokosem, a lískový oříšek s medem. Víc u našich dětí chutnaly ty s čokoládou 😃 

    Čokoládové s kokosem

    Jsou asi díky čokoládě více křehčí, kokos tam jde cítit tak akorát. Nejsou přeslazené. Kousky čokolády byly v každé sušence.

    Lískový oříšek s medem

    Ty chutnaly hlavně mamince 😃 Sladké akorát, oříšek jde v sušenkách cítit, ovesné vločky také. Vynikjíí k namáčení do mléka 😂

    Tvar sušenek (hlavně obličeje na sušence) je super. Holky hledaly a zkoumaly obličeje. Zda už takový jedly nebo mají novou tvář 😃 uvítali by jsme tedy více ksichtíků 😃

    Co mne teda hodně udivilo, že sušenky chutnaly i manželovi 😃😂. On a zdravá sušenka. Ovoce a zeleninu jí jedině prohnané přes prase, zdravé věci ho míjí, takže sem byla v šoku, že tyhle ovesné sušenky mu chutnaly a dokonce se sám začal dívat, kde se dají koupit 😊😀. To je opravdu co říct, a tyhle sušenky se asi zařadí k našim oblíbeným. 😍😍

    Na závěr bych řekla jen super super super.

    PS: zachránily nás i od řevu naší mladší dcerky 😃. Píchla ji vosa a než se stihla nadechnout k breku, nabídla jsem ji sušenku a ani nepípla 😃

    aguaverde
    28. únor 2014    Čtené 0x

    ♥♥♥ Zoe Isabella ♥♥♥

    Bylo 0.45h a mě vzbudil pocit mokra. Naštěstí to byl jen pocit, a já s úlevou, že jsem se nepočůrala, šla radši na wc. Po zpáteční cestě ze záchoda mě začalo mírně píchat v podbříšku, ale v žádném případě to nebylo jako kontrakce. Takže jsem si myslela, že holt opět jen poslíčci. Nicméně ve mně hlodal červíček pochybností  a já začala měřit intervaly. Už byl vzhůru i manžel a ptal se zda si má dát kafe a pojedeme 😀 řekla sem že asi ne že to jsou asi jen poslíčci..... Jenže omyl. "Poslíčci" byli dost pravidelní - 4x po 10min, 3x po 7min a 5x po 5min .... to už jsem šla do vany zda je rozeženu nebo ne. U vany mi začala téct trošku voda  po noze, takže sem zavolala na muže ať si to kafe teda udělá, že do porodnice dnes prostě jedeme😀 Z vany jsem vylezla s kontrakcema po 4-5minutách. Rychle jsem oblíkla sebe a oblíkla spící Charlottku 🙂 Chuděra nechápala která bije, ale pochopila, že jí maminka s tátou jedou pro sestřičku. Ještě sem zavolala mamce, ať je nachystaná že jedeme s Charlottkou 🙂 Byla chudák zmatenější než Charlottka 😀 a chtěla už čekat u vrat i když nám to k ní trvá půl hodiny 😀 když si přebírala Chár, říká jí "ten brácha je ale hloupý takhle nás budit že?" 😀 jo stále si myslela že čekáme kluka 🙂

    Do porodnice jsme dojeli s kontrakcema po 3-3,5minutách (chvilku byly i po dvou minutách a to začal muž být mírně nervózní zda to stihneme 😀 ) 

    Na příjmu jsem rovnou opět odmítla jakékoliv tlumící léky a hlavně žádný epidural. PA která se nás ujala se divila, že epidurál píchají ve fáze v které jsem zrovna já a já to zvládám dokonale s úsměvem. Ujistila mě, že se pokusíme do oběda porodit 😀 no nemýlila se 🙂 Tentokrát jsme dostali porodní box číslo 1 .

    Bohužel srdeční akce miminka nebyla nejdokonalejší, takže sem na začátku byla napojena na monitor aby se vidělo zda se uklidní nebo ne. Naštěstí se umoudřila a nebylo potřeba cokoliv řešit. Poté přišla dr mi píchnout vodu. Na poprvé jí to nešlo, říkala že čekala že jak je to napnuté, že to hned praskne ale musela stříhat 2x. Kontrakce oproti prvnímu porodu byly šílené, hrozně bolestivé a ač mám práh bolesti hodně vysoko, omdlívala sem bolestma a chvílemi se mi i chtělo zvracet :( Dokonce jsem PA při vyšetření v jednu chvíli odstrčila jelikož se ta bolest nedala vydržet :( Ale přežila jsem :D 

    Ty hodiny kontrakcí byly šíleně nekonečné....zdálo se mi to delší než u prvního porodu. Při posledním vyšetření, jak jsem otevřená, PA říkala že je to zatím málo, že musím ještě vydžet. A odešla se slovy kdyby něco hned zvonit. Po 5min co odešla už jsem říkala muži, ať na ni zvoní, že už budu rodit. Mám dojem, že mi chudák moc nevěřil ale sestru zavolal a oznámil, že už mám pocit tlačit. 

    Samotný porod trval asi 10minut, i když mně to přišlo jako věčnost. Malá ale nešla vytlačit. Bylo to jako tlačit balon proti zdi , nicméně se nevracela jako Chár, takže na 10.  zatlačení byla venku. 

                                                                                 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥   

                                                             JE DOKONALÁ!!!!!

                                                                                 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    Po prvním porodu jsem si myslela, že víc lásky už nezvládnu. Omyl!! Když mi ji položili na břicho a já ji viděla křičet, srdce mi zalilo ještě milionkrát více  lásky a štěstí, že se mi snad na chvíli i zastavilo 😵 A vím, že srdce mámy zvládne pojmout ještě více....

                                                      První věta kterou jsem ji řekla byla

                                   "Miluji tě! Máma je tu a ochrání tě!"

                                              Budu jí tu samou větu říkat den co den.

                           Narodila se 11.1.2014  v 10.54h s váhodu 3070g a délkou 48cm.

                                                             Apgar skore 10-10-10

                                                                 Dostala číslo 66

    Celou dobu byl opět u mě manžel. Bez něj bych byla už asi umřitá :(  dokonce i PA jej chválila, že je to první tatínek  co jen nesedí v křesle nebo nestojí u hlavy ale pořád něco řeší, zajímá se, nosí mi atd 🙂 byl prostě dokonalej 😵 Ochotně mi masíroval záda i když sem musela být hrozně protivná, pač sem měla pocit že to stále dělá blbě a pořád ho kybicovala 😀 vodil mě na wc a do sprchy a rozesmíval tak, že i přes šílené bolesti jsem si málem cvrnkla 😀 ani nevím co tak vtipného mi řekl 😀

                                                                    Po porodu dostala pořadové číslo 66.

                                          V matriční knize je zapsána na straně 66 s pořadovým číslem 66.

                                                                        Prostě a jednoduše to bude 

                                                                                      ♥ ĎÁBEL♥  

    aguaverde
    28. únor 2014    Čtené 0x

    ♥♥♥ Sofie Charlotta ♥♥♥

    Bylo pár minut po půlnoci, když mě vzbudily mírné bolesti. Jelikož jsem byla otevřená, bez hlenové zátky a měla bolesti od 30tt ,tak jsem si myslela že opět planý poplach. Navíc mi den před tím bylo dokonale dobře. Za celé těhotenství mě konečně nic ten den nebolelo, nebylo mi špatně, dobře se mi dýchalo....prostě mi bylo báječně 😀  

    Nicméně bolesti stále neustupovaly a já se hodinu v posteli převalovala jak na trní.... rozhodla jsem se dát si horkou vanu...

    Ve vaně se bolesti ustálily na frekvenci co 5minut, což teda mi došlo, že už je to asi ono. Vylezla jsem z vany, vzbudila muže, že jako už asi rodím  (ten jeho vytřeštěný ospalý výraz nikdy nezapomenu). Oblíkli jsme se, naházeli tašky do auta a vyrazili směr porodnice..... celou cestu jsme se smáli, bolesti nebolesti já se smála snad všemu 😀 když jsme dorazili do porodnice bylo něco před 6 ráno... a pršelo....říkala jsem si, že snad nám kapky přinesou štěstí...

    Sestřička z příjmu nás odvedla na porodní a ohlásila nás "to je ta paní co rodí na narozeniny" 😀

    Rovnou jsem odmítla  cokoliv na bolest, což se sestřička divila, že spíš jim tam každá prosí o cokoliv na bolest 😀

    Sestra semnou vyplnila papíry, ani nevím jak sem jim to dokázala podepsat 😀 

    Poté se nás ujala PA, taková mlaďounká, ale báječná... chodila nás kontrolovat co půl hodiny, pořád se ptala zda něco nepotřebujeme 🙂 

    Dostali jsme porodní box číslo 7 .... v kombinaci s kapkami deště to nemohlo dopadnout jinak než dobře že 🙂

    Kontrakce byly hodně bolestivé, ale stále se u nich dalo povídat a smát.... vím, že jsem se pořád smála manželovi, že v tom oblečku co má od nich vypadá fakt směšně :D

    Jediné co mne mrzí je, že jsem nesnesla manželovy doteky ...chtěl mne hladit , ale já ho stále odháněla :( 

    Vše postupovalo jak mělo, kontrakce zesilovaly, otevírání taky tak mi doktorka přišla prasknout vodu aby to trochu urychlila 🙂

    No zdálo se mi, že krom toho, že to akorát naštvalo Charlottku v břuchu, to nic neurychlilo....jelikož měla hlavu v pánvi už 8tt tak ani moc vody neodteklo......

    Tak to bylo ještě dvě hodiny.

    Najednou se mi chtělo čůrat..... PA se mě ptala zda to zvládnu sama nebo mě mají nacévkovat... usoudila sem, že to zvládnu sama.... zvedla sem se z postel a najednou z ničeho nic hrozný tlak 🙂 PA mi zakazovala tlačit (no to se jí řeklo že jo) ale stihla sem se vyčůrat sama a šup zpět na lůžko a volala se dr..... nevím jak ale najednou bylo na pokoji snad milion lidí 😀 dr seděla na topení a nechala porod vést PA .... bolesti byly šílené, a Chár se stále vracela zpět (no komu by se chtělo ven že).

    Věděli jsme že má šíleně moc vlásků ale víc jak půl hlavičky ven nešlo a nešlo :( Myslela sem, že to nezvládnu ....Vědět, že tlačíte ze všech sil a stejně to nemá konce bylo nesmírně vyčerpávající.  Když už se vrátila asi po 13.  zpět tak PA rozhodla, že asi bude třeba nástřih. Střihnutí ač nebolelo tak ten zvuk si budu pamatovat snad do smrti :-P Ten zvuk křupnutí mi projel celým tělem ....

    Ale konečně se povedlo.... na dvě zatlačení a po skoku sestřičky na břicho byla  venku.

                                                                          ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥   

                                                        JE DOKONALÁ!!!!!

                                                                          ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    Položili mi ji na břicho, koukala na mě a já na ni a byla sem dokonale šťastná. Unavená ale ta nejšťastnější na světě, že je zdravá, že je venku a že je naše!! Těch 22.měsíců snažení a 9.měsíců čekání stálo za to.

                                                                První věta kterou jsem ji řekla byla

                           "Miluji tě! Vždy tě ochráním a navždy  tu budu pro tebe!"

                                Tu samou větu jí říkám den co den, když ji jdu pohladit před spaním.

                               Narodila se 1.12.2009  v 11.37h s váhodu 2630g a délkou 47cm.

                                                                      Apgar skore 10-10-10

                                                                           Dostala číslo 4

                 Byla ten nejkrásnější dárek, který sem ten den k narozeninám mohla dostat.

                           Nikdy mi nikdo nedá cenější a krásnější dar než ona sama sebe 😵 

    Velkou oporou a tím pádem i velké děkuji patří mému muži 😵 . Celou dobu byl semnou, stál u mě, držel mě za ruku a říkal mi jak jsem báječná a šikovná, že to zvládnu a že brzy bude malá u nás. Že to dělám pro naši malou lásku 🙂 Bez něj bych to asi zvládala o hodně hůř. Navíc vidět ty jeho rozzářený oči zalité slzami štěstí jsou k nezaplacení ..... jediný moment kdy jsem měla pocit, že vyskočím z postele a kousnu ho do určitých partií byla chvíle, kdy si sedl s Chár do křesla a prohlásil "však to nebylo tak hrozné ne?" :-P 😀

    Když jsem se měla narodit já, měla  máma TP 12.12. ale já se narodila v úterý 1.12.

    Když se měla narodit Charlottka měla jsem TP 12.12. ale narodila se v úterý 1.12.

                                           Jsme si prostě a jednoduše

                                        ♥ SOUZENY ♥