Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    anabella_lee
    13. lis 2013    Čtené 0x

    VÁNOCE PATŘÍ DĚTEM

    Prosím maminky, udělejme radost dětem v Klokánku: 

    Pojďme vytvořit hezké Vánoce dětem, které nemají to těstí, že mohoumít vedle sebe mámu a tátu, kteří by je milovali ... dětské o i nesmějíbýt o Vánocích smutné!!!Tato akce vznikla na podporu dětí v dětských Klokáncích.Klokánek je zařízení spadající pod Fond ohrožených dětí R a jsou zde děti snad s nejtragi tějším osudem: děti týrané psychicky a fyzicky,pohlavně zneužívané, odebrané rodičům z důvodu nelidskéhoacházení, špatné péče, aj. Jsou zde děti od 0 do 18-ti let věku.Právě proto, aby se smály i o i dětí z Klokánku, vznikla akce Vánoce patří dětem, do které by se ráda zapojila také Ostravská univerzita v Ostravě.Sta í málo. Do krabice od bot dát pár drobností a dáreček předat na sběrné místo. Všechny krabice budou předány vybraným Klokánkům v ČESKÉ REPUBLICE .

    .POPIS JAK NA TO:

    Klasickou krabici od bot včetně víka (standardní krabici ne velkou odkozaček) polepte dárkovým papírem a naplňte dárečky pro děti - věcmi pro chlapce nebo holčiku ve věkové kategorii 2-4, 5-9 nebo 10-14 let.Krabici prosím označte etiketou, aby bylo jasné, pro koho je krabice určena. Vítaná je směs obleč ení, hraček,školních potřeb, hygienických potřeb a sladkostí,  dle vlastního uvážení. Takto zabalený a označený dárek odevzdejte nebo pošlete vnitřní po tou na sběrné místo - na rektorát univerzity p. Ritě Chocholoušové, a to nejpozději do 30. 11.2013. Po tomto datu Ostravská univerzita v Ostravě zajistí doruč ení v ech dárečků do Klokánku. 

    Společně d o k á e me  V á n o c e  t ě m t o  d ě t e m  u d ě l a t  k r á s n é , p r o t o ž e   Vánoce patří DĚTEM!!!