123 / 322
    lepším se :) můj ovocný cheesecake s bílou čokoládou :)

    Vypada jako od cukrare!

    13. čer 2013

    @bunny06 téda děkuju moc .)

    13. čer 2013

    pecka, mužu poprosit o recept? děkuji

    13. čer 2013

    Já si tě vezmu za ženu a budeš mi tak péct, jo? 😀
    Luxusní dort 😵

    13. čer 2013

    boha jeho, to je bomba!!!

    13. čer 2013

    Ingredience na formu o průměru 21cm:
    1 mascarpone
    1 tvaroh či stejné množství lučiny
    200g bílé čokolády
    200g máslových sušenek
    cca 90g másla
    holandské či nepražené kakao
    ovoce, máta
    sušenky rozmixujeme, přidáme rozpuštěné máslo a kakao na obarvení ( když nebude - korpus bude světlý ). "sušenky" vtlačíme do formy a vytáhneme nepravidelně po bokách. Dáme do mrazáku či lednice ( v lednici minimálně 30 minut aby se nám nerozpadl) stuhnout. Mascarpone si vyšleháme s tvarohem/lučinou a přidáme rozpuštěnou, trochu vychladlou čokoládu - vyšleháme do hladka. Krémem naplníme ztuhlou formu a dáme na chvilku opět vychladit ( jinak by nám mohlo ovoce propadnout do krému ). nakonec vrstvíme vybrané ovoce, můžeme dozdobit mátou a mašlí 🙂

    13. čer 2013

    @mochenkaa jupí konečně si mě chce někdo vzít 😀 Děkuji 🙂
    @katy28 Děkuji, snad bude i chutnat 🙂

    13. čer 2013

    Wooohooo!! Bomba!! 😵

    13. čer 2013

    Krása!

    13. čer 2013

    luxus! už vím co "upeču" na oslavu narozenin 🙂

    13. čer 2013

    to je neuvěřitelně nádherný!

    13. čer 2013

    Jednoduchy, uzasny recept 😉 krasne vypadajici dort, ty jsi zena snu 😉))

    13. čer 2013

    jeejda, ten je úžasnej 🙂

    13. čer 2013

    krása, jaké sušenky jsou nejlepší? Díky 😵

    13. čer 2013

    😀 chapu te. Jsem na tom stejne 😀

    13. čer 2013

    luxus!!!

    13. čer 2013

    Tak tenhle hned zkusím! Zrovna řeším jaký dort na oslavu a nic lepšího než tohle určitě nevymyslím 🙂

    14. čer 2013

    @lena29 ono dle toho na co má člověk chuť 🙂 momentálně bych se vrhla asi na špaldový máslovky, ale furt tvrdím že jablečný kačenky 😀
    @aaadus
    @madlisek holky je hrozně jednoduchý a určitě budete mít úspěch 🙂

    14. čer 2013
    14. čer 2013

    beres objednavky?

    14. čer 2013

    @kokoska1408 🙂 to ne, mám to jako relax 🙂 ani bych si netroufala 😅

    14. čer 2013

    Tak to je bombaaaa!!!!!!!!!!!!!

    15. čer 2013

    no ovšem, to je nádhera! palec nahoru!!!!

    20. čer 2013

    tak tohle je pecka!!!!!!! 🙂

    22. čer 2013

    Včera jsem ho dělala a byl luxusní 🙂

    24. čer 2013

    nádhera! myslíš, že by to ovoce šlo polít želatinou? 🙂

    9. črc 2013

    @gabuli202 tak já toho ovoce měla hodně, že by mi to přeteklo, ale určitě by to nějak šlo 🙂

    9. črc 2013

    @babettaboo jde mi o to, že bych se bála toho krájení, kdxž mi to ovoce bylo jen tak 🙂 a hlavně se to asi musí sníst hned

    9. črc 2013

    Chci se zeptat, to se nepeče? Spoustu cheesecaku se peče. Právě se ho chystám udělat a ostatní ( pečené ) varianty mě zmátly

    13. črc 2013

    @merssii tento je bez pečeni, jenom se nechava stuhnout 🙂

    13. črc 2013

    tak ten teda je (alebo bol)!!!! krása

    13. črc 2013

    téééda....áách...si šikulka....moc....

    15. črc 2013

    @andelkaprdelka
    @awdwa děkuji 😵

    15. črc 2013

    @babettaboo měla bys vydat kuchařku...s fotkama...hned bych si jí koupila...fakt....budu k Tobě chodit pro inspiraci....mňam...

    15. črc 2013

    @andelkaprdelka téda to jsi mě moc potěšila, opravdu děkuji moc 😵 já mám blbej foták, šetřím na zrcadlovku, ale furt mi do toho něco leze 😀

    15. črc 2013

    @babettaboo není zač..a co to povídáš?? fotky jsou fakt luxusní...takže :-* 😉

    15. črc 2013

    tak te je luxusní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    25. črc 2013

    úzasne!!!!!

    4. zář 2013

    Luxusní ! vyzkouším 🙂

    7. zář 2013

    @babettaboo Můžu poprosit kolik zhruba dkg se tam vlezlo jahod?Abych neměla málo,děkuji 🙂

    2. kvě 2014

    @vanesskamay byla to ta klasická vanicka co se prodává, nevim teď kolik to přesně je, 250g ?? Ale měla jsem i borůvky ( obojí z lidlu ) tak kdyžtak těch jahod vic 🙂

    2. kvě 2014