Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    barbarelka94
    16. říj 2018    Čtené 152x

    My a Baby sebamed🎀

    Když jsem se jeden den přihlásila do Modrého koníka a zjistila, že se pořádá soutěž o testování téhle kosmetiky ani jsem neváhala a zkusila štěstí. Samozřejmě jsem ani nepočítala s tím, že bych bych byla vybrána, protože v žádné soutěži jsem doposud nevyhrála, ale? Ano ! Štěstí mi dopřalo a byla jsem tam. Měla jsem obrovskou radost, protože jsem na tuhle kosmetiku slyšela jen chválu.

    Na testování nám přišla mycí emulze, tělové mléko a krém na opruzeniny, který se nám teď hodil při růstu zoubků😬 Už při otevření balíčku od Modrého koníka jsem byla ohromena jen tou vůni! Fůů, nic chemického , taková něžná, lehká a krásná vůně! Co Vám budu povídat, těšila jsem se na večer , kdy synovi napustím plnou vanu, udělám mu voňavou koupel a umyju vlásky!

    Co se týče mycí emulze, za nás fakt super! Opravdu stačí troška, výborně se roztírá a voní i dlouho po koupele. 

    Tělové mléko, prostě ta vůně je TOP, co mi trošičku vadilo, tak konzistence, mohla by být trošku hustější, ake určitě to neberu jako nějaký negativ ☺️👍

    A krém na opruzeniny? Musím říct, že za mě lepší než sudocreme, nevím, přijde mi že rychleji hojí, výborně se roztírá a opravdu stačí troška. 

    Celkově tahle kosmetika se mi líbí i diky svým vlastnostem. Hydratuje a směkčuje pokožku, opravdu nevysušuje, dobře se nanáší. Obsahuje výtažek z Heřmánku, nezanechává mastný film. A ANO! Zase ta vůně ! ☺️👍 Určitě tento výrobek doporučuji a budeme jej nadále používat.  Jsem spokojená já i syn!👍

    Tímto bych chtěla poděkovat Modŕemu Koníkovi za možnost testování ❤️🎀